Chia tohumu ve limonla göbek eritme size hızlı kilo verme imkanı sağlıyor. Müthiş bir kür olarak kullanılan bu yöntemle hızlı bir şekilde kilo verebileceksiniz. Göbek yağlarından kurtulma konusunda yeni bir uygulamadır.

Chia tohumu, Meksika’da yetişen bir bitkidir. Sağlıklı omega 3 ve lif açısından zengindir. İçerinde triptofan daha kolay doymanızı, daha rahat uyumanızı, ve daha iyi hissetmenizi sağlar. Aztek ve Maya’lılar chia tohumlarını enerji ve dayanıklılıklarını arttırmak için kullanırlarmış. 28 gramlık chia tohumu günlük kalsiyum ihtiyacınızın yüzde 18’ini karşılar. Chia tohumları aynı zamanda harika bir protein kaynağıdır ve kolesterol içermez.

chia tohumu göbek eritme

chia tohumu göbek eritme

Chia tohumu ve limonla göbek eritme

Limon, bol miktarda C vitamini içerir. Günde bir limon tükettiğimizde,  vücudumuzun bir günde ihtiyacı olan C vitamininin ortalama %50’ni sağlamış oluruz. Limon aynı zamanda fazla miktarda A vitamini içerir. Bunların yanında çok zengin potasyum, kalsiyum ve bakır kaynağıdır. Limon aynı zamanda obezite ile savaşır. Metabolizmayı hızlandırır.

Chia tohumu kullananlar için Tıklayın !!

Bal, tamamen doğal bir gıda  maddesi olan bal mide rahatsızlıklarını iyileştirmede ve diyet sırasında oluşan tatlı krizlerini önlemede etkilidir.

Chia tohumu göbek eritme

Chia tohumu göbek eritme

Chia tohumu ve limonla göbek eritme

Chia tohumu (1 yemek kaşığı)

Limon suyu (1/2 adet limondan)

Bal (1 yemek kaşığı)

Su (1,5 su bardağı)

Chia tohumlarını içerisindeki minerallerin çıkması için en az 1 saat ılık suda bekletin. Chia tohumları suyu emince, içindeki lifler nedeniyle jelimsi görünümünü alacaktır. Ardından tüm malzemeleri mutfak robotuna koyup iyice karıştırın.

Chia tohumu, son dönemde bir çok diyet listesinde bulunan bir bitkidir. Sizde bu yöntemle göbek bölgenizde oluşan fazla yağlardan kurtulabilirsiniz.