Yağ ile nasıl kilo verilir diye düşünmüş olabilirsiniz. Tüm bu algınızı yıkacak bir besin maddesi hindistan cevizi yağı kahve ile kilo verme sağlanabiliyor. Dikkatli ve doğru tüketim ile diyette hangi yağlar yenmeli sorusununda cevabınız bulmuş olacaksınız.

Hindistan Cevizi Yağı İle Kilo Verme

Hindistan cevizi yağı son dönemin en popüler yağlarından üzerinde araştırmalar hala devam ediyor. Bu yağ  cilt – saç bakımı, diyet hepsinde kullanılabiliyor.

Hindistan Cevizi Yağı Kahve İle Zayıflama

Türk kahvesinin içine hindistan cevizi yağı ekleyerek zayıflayabilirsiniz.

hindistan cevizi yağı kahve
hindistan cevizi yağı kahve

Hindistan cevizi yağı leptin hormonu salgılayarak tokluk hissi vermektedir. Türk kahvesi tüketirken 1 çay kaşığı yağ ekleyerek açlık hissinizi bastırabilirsiniz. Tabiki aşırı olarak tüketmemek gerekir. Hindistan Cevizi Yağıyla Zayıflama forum konumuza ziyaret edebilirsiniz.

Hindistan cevizi yağlı kahve ne zaman içilmeli diye merak ediyorsanız en çok açıkma hissi olduğunuz saatlerde günde 1 2 fincan tüketebilirsiniz. Genelde ikindin saatlerinde 15:00, 16:00 saatlerinde tüketebilirsiniz. Bu kür bir nevi zayıflamaya destek içeceğidir.

Hindistan cevizi yağı ile kilo verme
Hindistan cevizi yağı ile kilo verme

Diyette Neden Hindistan Cevizi Yağı Tüketilmelidir

Hindistan cevizi yağında bulunan MCT’ler birçok açıdan kilo vermeyi teşvik edebilir ve metabolizmayı hızlandırmak büyük katkıda bulunur. Araştırmalar, bir yemek MCT’ler içerdiğinden, insanlarda çoğu bitkisel yağda bulunan  uzun zincirli trigliseridleri içerdiklerine kıyasla daha fazla kalori yakıyorlar.

Eğer daha fazla kalori yakarsanız ve daha hızlı bir metabolizmaya sahip olursanız, kilo kaybı daha kolay hale gelecektir. Ayrıca, hindistancevizi yağı içerisindeki yağlar, diyetlerde kullanılan diğer yağlardan çok daha zor depolanıyor.

Hindistan Cevizi Yağı Kullanımı

Hindistan cevizi yağı ile kilo vermenin ilk adımı, kullandığınız diğer yağların yerine yemeklerinizde hindistan cevizi yağı kullanmanız ile olur. Diyette iken uyguladığınız programa göre 2 yada 4 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı tüketebilirsiniz.

Hindistan Cevizi Yağı Kahve İle Kilo Verme | 1

Hindistan Cevizi Yağı İle Yemek Pişirme

Bu yağ ile yemek pişirmek için diğer bitkisel yağlarda kullanıdığınız tüm yağları kullanabilirsiniz. Normal hali katı bir yağdır. Mutfağınızda diğer yağlar gibi muhafaza edebilirsiniz. Bu yağı ister kızartma isterseniz sulu yemek yaparken istersenizde hamur işi yaparken kullanabilirsiniz.

Hindistan cevizi yağı ile kilo verme
Hindistan cevizi yağı kahve ile kilo verme

Hindistan Cevizi Bilinmeyen Faydaları

Hindistan cevizi yağında bulunan MCT’lerin ayrıca genel sağlığınıza fayda sağlayabilecek diğer özellikleri vardır. Hindistan cevizi yağı, antibiotik ve diğer ilaçlarla sıkça karşılaşılan direnç yaratmadan vücudun bakteri ve virüslerle ve parazitlerle savaşmasına yardımcı olan anti-mikrobik özellikleri ile bilinir.

Ayrıca, hindistancevizi yağı, kalp hastalıkları riskini düşürmede, iltihap azalması ve daha sağlıklı cilt ve saç tellerine sahip olmanızı sağlar.

İlgili Konular;

Hindistan Cevizi Yağı Zayıflatırmı? Nasıl Kilo Verdirir?

Tereyağlı Kahve Diyeti ile Zayıflama