Herkesin korkulu rüyası şu fazla kilolardan kurulmaya ne dersiniz? Birazdan açıklayacağımız bu tarifle fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız.

Kilo vermeyi kim istemez ki! Ancak kilo vermek görüldüğü kadar kolay değildir. Bazın insanların kilo alması ne kadar zorsa kilo veremeyenlerin sayısı daha yüksektir. Fazla kilolardan kurtulmak için farklı yollar denediniz ama etkisi olmadıysa bir de buna göz atın derim. Sağlıklı bir şekilde doğal yiyeceklerle zayıflamak için bu tarifi mutlaka deneyin. İşte size kilo verdiren tarifi paylaşıyorum.

Kilo Verdiren Ananas ve Kerevizli Smoothie

Kilo Verdiren Ananas ve Kerevizli tarifin yapımı son derece basittir. Kolay hazırlanmasının yanı sıra sizi çok tok tutacaktır.  Kilo verdirmesinin yanı sıra içerdiği vitamin değerlerinden dolayı temizleyici ve tedavi etme özelliği vardır. Hazırlanışı sadece 2 malzemeden oluşan bu tarif kolay yoldan zayıflamanızı sağlayacaktır.

fazla-kilo-1

İsterseniz malzemeler neymiş bakalım:

2 su bardağı su

2 su bardağı taze ananas

1 sap kereviz

Yarım limonun suyu

1 çorba kaşığı bal

Yapılışı:

Bu karışımı yapmak oldukça basit demiştik. Öncelikle iki su bardağı ananas elde edene kadar dilimleyin. Daha sonra kerevizleri dilimleyin ve yarım limonun suyunu sıkın. Bu 3 malzemeyi mutfak robotunuza aktarın. İçine 2 su bardağı su ve 1 çorba kaşığı bal ekleyin. Pürüzsüz bir sıvı edene kadar robotta karıştırın.  Artık kilo verdiren tarifiniz hazır.

Bu malzemelerle iki smoothie elde edebilirsiniz. Elde ettiğiniz bu ilki kullanımlık olan karımın ilkini sabah aç karna içeceksiniz. Diğerini ise öğle yemeği arasında tüketmelisiniz. Bu tarifte en etkili formül kerevizi ve ananası organik bulmanız. En fazla etkiyi bu şekilde olursa görebilirsiniz.

Ananas ve kereviz aynı zamanda idrar söktürücü ve iltihaplara karşı etkili bir özelliğe sahiptir. İkisi bir araya geldiğinde hem kilo verdiriyor hem de diğer işlevlere yarıyor. Ancak unutulmaması gereken önemli bir yarıntı var.

Kilo Verdiren Ananas ve Kerevizli Smoothie tarifi tek başına kilo verdirmez. Bununla birlikte bir egzersiz programı yapmanız gerekmektedir. Bu tarif sadece sizin diyet sürecinizi kısaltır.  Herkesin metabolizma değerleri farklıdır bu nedenle etkisinin kişiden kişiye değiştiğini unutmayın. Öncelikle kilo vermeye motive olmalısınız kolay gelsin!