Kısa sürede 1 beden incelme hayali kulağa gerçekten hoş geliyor değil mi? O halde sizi 7 diyet sırrıyla baş başa bırakıyoruz hanımlar!

1 hafta kadar kısa bir sürede 1 beden incelmek imkansız değil hanımlar! Detayları merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Bahar geldi ardından da yaz geliyor. Yani daha ince kıyafetler giyme zamanı. Bu demek oluyor ki artık fazla kiloları geride bırakma vakti geldi. Nasıl mı? İşte açıklıyoruz..

Kısa Sürede 1 Beden İncelten 7 Diyet Sırrı

Daha az karbonhidrat ve yağsız protein

Kısa sürede incelmek ve kilo vermek istiyorsanız yapmanız gereken şey karbonhidrat tüketiminizi azaltarak şişkinliğinizi gidermek. Yağsız protein tüketerek te enerjinizi yerinde tutmak ve aynı zamanda acıkmanızı önlemek.

Kısa Sürede 1 Beden İncelten 7 Diyet Sırrı | 1

Abur cubur yerine sağlıklı besinler

Eğer öğün listenizde sağlıklı besinlerden çok abur cubura yer veriyorsanız kilo vermeyi unutun. Geçici lezzetler peşinde gittiğiniz sürece 1 haftada 1 beden incelme hayallerine kapılmayın hanımlar! Yok ben zayıflayacağım diyorsanız o halde abur cubura son verin!

Egzersiz yapın

Aerobik gibi egzersizler hızla yağ yakmanızı sağlar. Bu nedenle ağırlık kaldırma gibi değişik egzersizler yapmayı ihmal etmeyin. Vücudunuz kısa bir sürede fit bir görünüm kazanacak.

Spor salonlarında bol vakit geçirin

1 haftada 1 beden incelme gibi bir hayaliniz varsa spor salonlarında daha fazla vakit geçirip kalori yakmanız gerekir.

Kısa Sürede 1 Beden İncelten 7 Diyet Sırrı | 2

Kısa süreli açlık diyetleri uygulayın

Kısa süreli açlık diyetleri uygulayarak metabolizmanızı şaşırtın. Ara ara aç kalmak kilo vermede etkili olduğu kanıtlanmış bir yöntem.

Su tutma oranınızı azaltın

Öncelikle yapmanız gereken şey sizi şişkin hissettiren besinlerden uzak durmak. Sonrasında ise kahve içerek yağ yakmanızı sağlayabilirsiniz.

Kalorinizi azaltın

Günlük alacağınız kalori miktarını en aza indirin. Böylece kilo verdiğinizi göreceksiniz. Sadece sofrada ve öğünlerde yemek yiyin, atıştırmalıklarınıza ara verin.