Bu yazımızda kondisyon bisikleti ile göbek yağarından kurtulma konusunda önemli bilgiler vereceğiz. Kondisyon Bisikleti Ne işe Yarar? Göbek eritir mi? Zayıflatır Mı? Eliptik bisiklet göbek eritirmi?

Kondisyon Bisikleti Ne işe Yarar?

Kondisyon bisikleti öncelikle bir kardiyo egzersizi cihazıdır. Kondisyon bisikleti ile zayıflayanlar şüphesiz vardır ancak bu aletin esas amacı daha çok kalbinizi düzenli çalıştırmak ve güçlendirmektir. Diğer yandan genel egzersiz programınız içinde kondisyon bisikleti faydaları da mevcuttur. Özellikle egzersize hazırlama veya egzersiz sonrası kasları gevşetme için kullanılmaktadır.

Kondisyon bisikletinin en çok çalıştırdığı kas gurubu şüphesiz ön bacaklar, alt bacaklar, ayak bileği kasları ve sırt kaslarıdır. Karın kasları üzerindeki etkisi ise kullanım süresi ve biniş pozisyonuna bağlı olarak değişmekle birlikte sınırlıdır diyebiliriz.

Kondisyon Bisikleti Göbek Eritir Mi? Kilo Verdirir Mi? | 1

Kondisyon Bisikleti ile Yağ Eritme

Kondisyon bisikleti ile şüphesiz ki kalori harcanmaktadır ve bu kalorinin bir kısmı vücuttaki yağlardan gitmektedir. Ancak karın yağları için bisiklet kullanmak genel egzersiz ve yağ yakma teknikleri içinde ilk olarak tercih edilmez. Karın yağları için genellikle karın bölgesini esnetici ve çalıştırıcı mekik, ters mekik ve buna benzer sıçrama hareketleri daha çok tercih edilir ancak kondisyon bisikleti sizi bu egzersizlere başlamadan önce ısıtacak ve kaslarınızı hazırlayacak önemli bir araçtır.

Tüm bunlara karşı şunu vurgulamak gerekir ki kondisyon bisikleti genel anlamda kalori harcatan ve yağ yaktıran bir araç olduğu için şayet karın egzersizleri ile de desteklenirse mutlaka göbek yağları eritme sürecini hızlandırır.

Kondisyon Bisikleti İle Zayıflama Deneyimlerimiz Tıklayın !

Koşu bandı ile zayıflayanlar Tıklayın !

Basen Eritme Kürü ve Basen Eritme Hareketleri Egzersizleri Kilo Verme Tıklayın !

İp Atlamak Zayıflatır mı? Tıklayın !