Bikini yada mayo giyebilmek için birkaç kilo fazlanızdan vücudu bikiniye hazırlama yazısı ile kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Vücudu Bikiniye Hazırlama

Yaz tatili sezonu açıldı. Plajlarda havluların arkasına saklanmadan rahatlıkla yürüyebilmek için o son birkaç kilodan kurtulmanız gerektiğinizin farkındasınız. Dikkat etmeniz gereken birkaç nokta ile bu hiç zor değil. Tüm kış üzerinizde birikmiş olan yorgunluğu ve ödemi atarak bunu kısa sürede başarabilirsiniz.

Vücudu Bikiniye Hazırlama

İlk Olarak Detoks
Kış aylarında tüketilen fazla yağlı gıdalar, tuzlu yemekler derken vücudunuz yoruldu. Yapmanız gereken ise kendinize en uygun detoks programını bulmak ve tüm toksinlerden arınmak olmalıdır. Evde yapabileceğiniz en basit yöntem ise karbonatlı su tüketmek olabilir. Ayrıntılar için İngiliz karbonatı ile hızlı zayıflama göz atabilirsiniz.

Vücudu Bikiniye Hazırlama | 1

Su
Su tüm diyetlerin vazgeçilmezidir. Vücudunuzun arınması için suya ihtiyacınız vardır. İçerisine birkaç damla limon damlattığınız su şişenizi tatile kadar yanınızdan ayırmayın.

Kahvaltı ve Öğünler
Zayıflamanın kuralı aslında çok basittir sabah metabolizmanın en hızlı olduğu saatler olduğu için tüketeceğiniz gıdaların çoğunluğunu bu saatlere verin. Akşam saatlerinde ise en az tüketmeniz gereken saatlerdir. Vücut akşam onarıma geçeceği için enerjisini sindirime harcamasına izin vermeyin.

Cildinizi Fırçalayın
Daha parlak ve selülitsiz bir cilt için kan akışını hızlandırmanız gerektiğini unutmayın ve her gün cildinize sert kıllı bir fırça ile masaj yapın.