Doğanın bize sunduğu zayıflama yöntemlerden biri yaban turpu ile hızlı göbek eritme! Yapmanız gereken yağ yakıcı yaban turpunu almak ve içeceği hazırlamak. Yaban turpu zayıflama kürü olarak yurtdışında oldukça yaygındır. Bu kürde zayıflamak ve metabolizmanızı hızlandırmak için gerekli olan altın malzemeler, yaban turpu c vitamini kalsiyum ve magnezyum açısından oldukça zengindir. Limon asitli yapısından dolayı tüm diyet ve bal var. Balın koruyucu özelliği sayesinde midenizde hiçbir sorun yaratmaz. Mide hastaları da rahatlıkla kullanabilir.

Yaban Turpu ile Hızlı Göbek Eritme

Göbek yağları hareketsiz yaşamın yanı sıra metabolizmanızın yavaşlamasından kaynaklanır. Mide ve bağırsaklarda yağ birikimi oluşur. Yağ yakımını hızlandıracak ve sizi bu dertten kurtaracak, işe yarayan basit yöntemlerde var. Üstelik hiç zorlanmadan uygulayabilirsiniz. Zayıflamanın ucuz ve kolay bir yolu yaban turpu! Yaban turpu aynı zamanda güçlü bir antioksidandır ve mide yapınızın yenilenmesine katkı sağlar.

Yaban turpu göbek eritme

Yaban turpu göbek eritme

 

Yaban turpu ile hızlı göbek eritme tarifinin hazırlanışı:

125 gr yaban turpu

3 limon

3 çorba kaşığı bal

Öncelikle kullanacağımız malzemelerin doğal olması hem sağlık açısından hem de işe yaraması açısından faydalı olacaktır.

Bir blenderın içine 125 gram yaban turpunu ekleyin ve iyice karıştırın. Limonun kabuğunu soymadan kesin ve tohumlarını çıkartıp  minik parçalara ayırın, blendera ekleyin. Sonra balı ekleyin ve tekrar karıştırın. Karışımın oldukça homojen olmasına dikkat edin.

Oluşan karışım bir günde bitmeyecektir. Bozulmaması için karışımı kapalı bir kap içerisinde buzdolabında saklayabilirsiniz.

 

Yaban Turpu ile Hızlı Göbek Eritme

Yaban Turpu ile Hızlı Göbek Eritme

Nasıl tüketmeliyiz?

Öğle ve akşam yemeğinizin yanında günde 2 defa tüketebilirsiniz. 4 hafta kullanılması uygun olur. Bu karışımı 2 ayda bir mideniz dinlendirip uygulayabilirsiniz.

Hazırlanan tüm göbek eritme kürlerinde spor ile destek yapılmalıdır. Yoğun olarak spor yapamasanız bile yürüyüş gibi basit egzersizler yağ yakımını ve metabolizmayı hızlandırır. Uygulanan bu tarif tek başına yeterli olmayacağı için diyet yapabilirsiniz.