Başınız fazla kilolalarınızla mı dertte yağ yakımını hızlandıran içecek tarifi ile siz de bu kilolalarınızdan kurtulabilirsiniz. Vücutta yağları yakmak için oldukça etkili olan bu içecek metabolizmanızı hızlandıracak, bedeninizden toksinlerin atılmasını sağlayacak ve kısa sürede forma kavuşmanızı sağlayacaktır. Yapmanız gereken düzenli olarak bildirdiğimiz formüle devam etmenizdir.Yağ yakmanın yolları;  Bildirdiğimiz içecekte olduğu gibi yağ yakıcı kürler deneyinGünde 2-2,5 su için su içmek metabolizmanızın çalışmasına yardımcı olacak, bedenden toksin atımını sağlayacaktır.Az ve sık yiyin. 3 ana öğünde ağır yiyecekler yemek yerine kan şekerinizi dengeleyecek şekilde 5-6 öğün fakat azar azar yiyin, böylece aç kalmadan kilo verebilirsiniz.Protein ağırlıklı beslenin, protein kas kaybını önler, yağ yakımını kolaylaştırır,
et, tavuk, süt ve süt ürünleri önemli protein kaynaklarındandır.Sağlıklı beslenin, vitamin, mineral ve posalı gıdaların yeterli miktarda alımı yağ yakımını hızlandıracaktır.yag_yakimini_hizlandiran (2)

Malzemeler
-1 su bardağı domates suyu
– 1/4 su bardağı (bardağın dörtte biri) limon suyu

Yağ Yakan Ve Tok Tutan Besinler Tıklayınız

– 1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
– yarım tatlı kaşığı karabiber
– Kereviz İki sap (orta boy)yag_yakimini_hizlandiran (1)

Yapılışı
Domates suyu, limon suyu, zencefil ve karabiberi karıştırın.
Bir bardağa koyun, içine kereviz saplarını katın.
Zayıflatacan içeceğinizi yudumlarken, bir yandan da kerevizinizi yiyin.
Yemek aralarında günde 3 kez bunu için.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.