Royal serisi yemek takımı alanlara, diledikleri çatal-kaşık takımı bernardo’dan armağan ! | 1 Göz kamaştıran tasarımlarıyla sofralara şıklık katan Bernardo’dan yeni yılın ilk kampanyası : Royal Serisi yemek takımı alanlara diledikleri çatal-kaşık takımı hediye!

Bernardo Mağazaları evlenmeye hazırlananlar, davetlerinde yenilik yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor ve Bernardo Royal Serisi’nden yemek takımı alanlara 12 kişilik çatal-kaşık takımı hediye ediyor.

Bone China’ya özgü incecik ve saydam görüntüsüyle porselenden öte bir zarafeti sofralara taşıyan Bernardo Royal Serisi’nde her zevke göre bir seçenek var. İsterseniz klasik tarzda bir yemek takımı, isterseniz damask desenli modern stili yansıtan kare bir takım… Hangisini tercih ederseniz edin; Bernardo size 89 parçalık çatal-kaşık takımı hediye ediyor.

Üstelik, hediyeniz olan çatal-kaşık takımını mağazadaki tüm takımlar arasından özgürce seçme şansına sahipsiniz çünkü Bernardo’dan bulunan 12 kişilik çatal kaşık takımlarının tümü 89 parça ve 18’e 10 çelik özelliği taşıyor.

Özel davetleriniz için sofralarınızda hayal ettiğiniz şıklık, Türkiye’nin 13 ilindeki 47 Bernardo Mağazası’nda hediyenizle birlikte sizi bekliyor.