Batıkları geçirmenin yolları nelerdir gibi sorular, birçok kadının ortak merak konusudur. Özellikle ağda ve epilatör kullanımı sonrasında meydana gelen batıklar, kişiyi estetik olarak huzursuz etmektedir. Beraberinde siyah lekelenmeler ve kaşıntılar da yapabilen batıklar, bitkisel yöntemlerle tedavi edilebilen basit oluşumlardır. Batık tedavisinde kullanılabilen birçok ilaç ve krem vardır ancak öncelikle bitkisel yöntemlerin tercih edilmesi önerilmektedir. Bu yöntemlerden sonuç alınmazsa kimyasal yöntemlere doktor kontrolünde başvurulmalıdır.

Batıklar Neden Oluşur?

Bacaktaki batık lekeleri nasıl geçer sorusu, batıklardan şikayetçi olan herkesi merak konusudur. Batıkların oluşmasının sebebinde ise, epilasyon sırasında oluşan hatalardır. Bu hatalar sonucunda kıl kökleri yanlış yöne çekilir ve batıklar oluşur. Batık oluşumunun önüne geçmek önemlidir çünkü önemsenmezse beraberinde yaralar ve izler oluşabilir. Bu açıdan batıklar için bitkisel tedaviler uygulanmalıdır.

Bacaklardaki Batıklar Nasıl Geçer? Batıkları Geçirmenin Yolları Nelerdir? | 1

Batık Tedavisi Nasıl Olur?

Batık kıl nasıl çıkarılır sorusunun yanı sıra, birden fazla batık oluşumunuz varsa ve şikayetçiyseniz, batıklarınız için bitkisel yöntemler tercihe edebilirsiniz. Batık oluşumuna özgü peelingler, batık kıl kremi gibi yöntemlerin yanı sıra daha doğal ve etkilidir. Batık tedavisinde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, tedavi sürecinizde kullanacağınız bitkisel yöntemlerin etkisidir. Bu açıdan kahve, şeker, limon, soda gibi maddelerle bacağınıza masaj yapabilir, batıklara meydan okuyabilirsiniz. Bitkisel yöntemlerden çare bulamadığınız takdirde, doktor kontrolünde batık tedavisi için ilaç ya da krem de deneyebilirsiniz.

Batıklardan Kurtaran Peeling Tarifi Kesin Çözümler Tıklayın !

Batık İçin Kesin Çözüm Yolları Denenmiş ! Tıklayın

Vajinada batık kıl nasıl çıkarılır? Tıklayın !

Batık Probleminden Doğal Kurtulma Yolları Tıklayın !

Batık sorununa doktorun verdiği kremler Tıklayın !