Bıyık sadece erkeğe yakışır! | 1Pantolonlarından ayakkabılarına, ceketlerinden gömleklerine ve hatta kariyerlerine kadar birçok şeyi ellerinden almış olsak da, bırakalım BIYIKları erkeklerde kalsın!

Siz de istenmeyen tüylerinizden kurtulmak istiyor, yazın gelişiyle lazer işlemlerinizi gerçekleştiremiyor, cımbızla uğraşmak zor geliyor ve bunun için pratik ama etkili bir çözüm arıyorsanız, Sally Hansen’nın en yeni ürünü  Hair Remover Wax Strip Kit – Bıyık, Kaş ve Bikini Bölgesine Özel Ağda Bantları’nı denemelisiniz.

Komple ve güvenli bir şekilde ve sadece bir kaç saniyede bıyık, kaş ve bikini bölgesindeki istenmeyen tüylerden kurtulmanıza yardımcı oluyor.

Üstelik;

Ağda Salonu profesyonelliğinde, Çok Pratik ve Hızlı bir biçimde!

Hair Remover Wax Strip Kit;

Tüyleri kökünden alarak yeni çıkacak tüylerin daha yavaş uzamasını destekler ve 8 haftaya kadar pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Uygulama Şekli:
İşlem yapacağınız bölgeyi su ve sabun ile iyice yıkayıp kurutunuz. Ağda bandını, elleriniz arasında ovalayarak ısıtınız. Bandın 2 yüzeyini birbirinden ayırınız. Ağdan bantlarını uygulama yapacağınız bölgeye tüy çıkış yönüne (büyüme yönüne) ters bir biçimde yapıştırınız, çabuk ve sert bir hareketle çekiniz. İşlem sonrasında kutu içerisindeki rahatlatıcı yağdan sürünüz.

Bıyık sadece erkeğe yakışır! | 2Kutunun içerisinde yer alan Azulene Ağda Sonrası Rahatlatıcı Yağ, ağda kalıntılarından kolayca kurtulmanıza yardımcı olurken, cildinizi yumuşatmayı ve nemlendirmeyi destekler.

Kutu içerisinde;
17 adet çift taraflı ağda bandı (toplamda 34 adet ağda bandı),14,7 ml Azulene Ağda Sonrası Rahatlatıcı Yağ bulunmaktadır.

Yetkili Eczanelerde
Sally Hansen Hair Remover Wax Strip Kit – Bıyık, Kaş ve Bikini Bölgesine Özel Ağda Bantları Fiyatı: 26 TL