Saçlarınız S.O.S verdiğinde; Hayashi System 911 Şampuan | 1Yaz aylarında güneş, deniz ve kimyasal işlemler sonucu yıpranmış saçlarınıza Hayashi System 911 Şampuan ile yeniden hayat verin. Yıpranmış, normal ve boyalı saçlar için kullanılabilen System 911 Şampuan saçları derinlemesine temizlerken formülündeki bitki özleriyle saçın rengini koruyor ve saçı derinlemesine nemlendiriyor.

Özellikle yaz aylarında maruz kalınan rüzgar ve deniz kumu saçın koruyucu tabakası kütikula üzerinde kırılmalara yol açıyor. Güneş ışınları ve deniz suyunun etkisi ile nemini kaybeden saç kuruyarak, elektrikli bir görüntü alıyor. Ayrıca, tüm bu etkenler saç renginin açılmasına da neden olabiliyor.

Saçlarınızın onarılamayacak kadar zarar gördüğünü düşünüyorsanız bir de Hayashi System 911 serisini deneyin. Hayashi System 911 serisi saç ve saç derisinin ihtiyaçlarına profesyonel çözümler sunuyor. Hayashi System 911 ürünleri yeniden yapılandırıcı ve düzenleyici özellikleri ile saça ipeksi bir yumuşaklık ve parlaklık sağlarken aynı zamanda saçın kolay şekil almasına yardımcı oluyor.

Hayashi System 911 Şampuan; aşırı derecede yıpranmış saçları nazikçe derinlemesine temizleyen çok özel bir bakım şampuanı. İçeriğindeki keratin proteinleri saçın onarılmasına yardımcı olurken, panthenol ve sodyum PCA saçın ihtiyacı olan nemi sağlıyor ve ağırlık hissi yaratmıyor.

Kullanımı: Islak saça az miktarda uygulanıyor, parmak uçları ile (tırnak uçlarını saç derisine değdirmeden) masaj yaparak saça yediriliyor ve bol ılık su ile durulanıyor.

Fiyat: 26,50 TL – 250 ML