Saç Düzleştirici Nasıl Temizlenir

Saç Düzleştirici Nasıl Temizlenir

Zamanla saçlarınız için kullandığınız jöleler, serumlar, saç şekillendirici kremler saç düzleştiricinizde kalıntılar bırakır. Saç düzleştirici nasıl temizlenir, ne yapmalı? makalemizde resimli olarak saç şekillendiricinizi temizleme yöntemini anlattık.
Şayet temizlik yapılmazsa, kullanmış olduğunuz düzleştiriciler bir süre sonra saçınıza zarar vermeye, yıpratmaya başlar. Düzenli temizleyerek, makinenizin ömrünü uzatabilirsiniz. İhtiyacınız olan şeyler yalnızca pamuklu bir bez, ve ılık sudur.
Temizliğe başlamadan önce kullanım kılavuzunu okuyun, talimat dışı temizlik gerçekleştirmeyin. İlk temizlikte makineden hafif bir koku gelebilir, endişe etmeyin, normal bir durumdur. Saç düzleştiricinizi 2 haftada bir veya ayda 1 temizleyebilirsiniz.

Saç Düzleştirici Nasıl Temizlenir (2)

Saç Düzleştirici Nasıl Temizlenir 2

Saç Düzleştirici Nasıl Temizlenir (3)

Saç Düzleştirici Nasıl Temizlenir (3)

Saç düzleştiricinizi biraz ısıtın sıcak olmalı, fakat el değmeyecek kadar da yakıcı olmamalıdır.
Makineyi fişten çekin.
Küçük bir havluyu ılık su ile ıslatın, fazla suyunu sıkın, ardından nazikçe saç düzleştiricinizi temizleyin. Seramik yüzeyin çizilmesini önlemek için, asla sert bir şekilde ovmayın!

sac_duzlestirici_nasil_temizlenir (4)Temizlenmedik ve ulaşamadığınız yer kaldıysa pamuklu çubuk yardımıyla buraları temizleyebilirsiniz.

sac_duzlestirici_nasil_temizlenir (5)Şayet lekeler çıkmadıysa, beze biraz alkol koyun ve öyle silmeyi deneyin

sac_duzlestirici_nasil_temizlenir (6) sac_duzlestirici_nasil_temizlenir (7)Saç düzleştiricinizi kurumaya bırakın ve kurumadan önce kesinlikle kullanmayın

sac_duzlestirici_nasil_temizlenir (8)YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.