2010 Temmuz Anneleri : )

kızlarr erkenden işlerimi bitirip kızımla süslendik.gezmelere gidiyoruz ilk defa ana kız:21:
gitmeden bi size merhaba demek istedim...
gelince uğrarım inş.
öpüyorm sizleri ve bebişler...:KK16:

ooo iyi gezmeler hanımlar.

bizim yerimizede gezin olurmu

bu mesajı 1 saat önce yazmıştım göndermeyi unutmuşum tel çalınca
 
:nazar:kızlar slm herkeze bugün sabah eşim bizi doktoro götürdü aylık muayenesi vardı dün randevu almıştım.bebeğim gayet sağlıklı çok şükür kilosu 7.500 gr:nazar:ek gılara başla istersen dedi bende başladım yavaş yavaş dedim.vajinadaki yapışıklığı geçmiş açılmış hiç bir sıkıntı yok dedi elime beslenme tablosunu verdi çıktık gelirken eşimle kahvaltı yaptık dışarda alıcaklarım vardı aldım evimize geldik yattım 11 gibi 13.30 da uyandık kızımla.simdi bi size ugrayayım dedim temizlik yapmam lazım evleri süpürücegim işim biterse gelirim hoşçakalın.bugün herkes bunalım takılıyor silkinin kendinize gelin size hiç yakıştıramadım.:KK64::KK64:

maşallah kuzuya :nazar: çok sevindim yapışıklığın geçmesine tatlım. kolay gelsin işlerinde aslında yakın olsaydık hep beraber bi çırpıda hallederdik işleri, ne güzel olurdu :93:
 
selam kızlar

bugün bende çok kötüyüm fena halde dişim ağrıyor tabi ağrısı başıma ve boğazlarımada vurdu

kafam yerinden çıktı çıkacak.

yarın sabah eşim antalyaya gidecek hafta sonu yok benide istanbula bırakacak inşallah hasta olmaz kuzumda yollarda

yatıp hiç kalkamadan günlerce uyumak istiyorum....
 
hasta olan bebekler umarım biran önce iyileşir kızlar ıhlamur iyi geliyor bende su içtigi biberonun içine koyuyorum birazda olsa içiyor havalar kötü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepimiz öyle bunalım takılıyoruz kendimi çok yorgun hisediyorum . birde çok şişmişim gibi geliyor anlamadım neden:KK37::KK59::84:
 
offfff bu nasıl hava bu nasıl bir ruh hali yaaaaa,,,hiçbişiden zevk almıyorum,,iştahım yok...

bizimki sabah beşlere kadar uyumuyo,,sonrada öğlen 12 ye kadar uyanmıyo,kafayı yicem :KK43:
kusmasıda gecmediii:KK43::KK14:
 
selam kızlar..
bugün ruhen ve bedenen kendimi iyi hissetmiyorum..zaten 1-2 gündür üzerimde kırıklık vardı bugün de arttı..
kızım dün gece yine en uzun 2 saat uyudu.genel olarak saat başı uyandı diyebilirim..
uykusuzum, yorgunum, en son pazar günü dışardaydım,4 gündür 4 duvar arasında bebek bak, yemek yap, evi topla, ütü yap vs vs vs..:KK59:
kışın gelmesiyle hayat bundan ibaret artık benim için..:KK59:
bıkkınım, bitkinim, amaçsızımmm:KK59::KK59:

O zaman depresyondayız. Benim için de artık öyle. İŞi bırakınca artık eve daha da mahkum oldum.
 
Yaa arkadaşlar bişi sorcam doğumdan sonra tuvalet ihtiyacı hissetmemeye başladım. Sizde de oldu mu. İlk bebeğimde bööle bişi olmamıştı. Şimdi karnım ağrıyınca gidiyorum lavaboya. Sıkıştığımı karnımdaki rahatsızlıktan anlıyorum ilk etapta.

Zaten 2. bebekten sonra fizik adına birşey kalmadı. Ama ben hatamı biliyorum, gırtlağımı tutamadım. Zaten önce zayıflıktan zaafiyet geçiriyordum, hamilelikteki iştahı fırsat bilip yedim boyna.
 
bendede hamilelikden kaldı öksürsem hapşursam kaçırıyorum ne yapacagımı bilmiyorum kızlar :KK53::KK37:
 
ay ne güzel sohbeti kaçırmışım ben

karşı komşum geldi çok bunalmıştım biraz baharla ilgilendi rahat bi nefes aldım
 
benimde saçlarımın uç kısımları röfleli üst kısmı koyu kahverengi. bende kendime bakmak istiyorum ama tek yapabildiğim banyo yapıp saçlarımı taramak birde güzel giyinmek. evde güzel giyiniyorum kendimi iyi hissetmek için. bendede kilolar var löp löp yapacak bişi yok. bebişler büyüececk bizler güzelleşeceğiz. bu kış çirkin olalımda yazın güzel güzel giyinir arabasına koyar salına salına gezeriz bebişlerle inşallah
 
Selam kızlar...
Off offf herkes aynı dertlerden muzdarip desenize..Alın benden de o kadar...herşeye canım sıkılır oldu dokunsalar saatlerce ağlıyabilirim...Çook şükür kızımdan yana bir sitemim yok ama onun haricindeki büyükler daha çok sorun çıkarır oldu..ben öğlenleri işe geliyorum öğlene kadar evimin işini yapıyorum hergün süpür mutfak balkon sil toz al,lavabo temizle kızı emzir uyut yada uyumaya hazır bırakıyorum koştur koştur işe geliyorum akşam yine aynı şekilde eve git bir telaşe...Ruhum sıkılıyor artık diyorum ya ama kızımla bir sorunum yok...İşe gitsemde evimi derli toplu ve temiz bırakmak zorundayım evde kayınvalidem olduğu için işte o beni çok kasmaya başladı son zamanlarda ne diyeyim inş.havalardan kaynaklanıyordur da bir an önce geçer bu halim yoksa git gide zorlanmaya başlıyorum...
 
X