2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?


  • Ankete Katılan
    451
Canım hepinizi Allah kurtarsın ben hiç dogmayacak sandim ama bak mis kokulu mışıl mışıl uyuyor
Darisi bizlere olsun insallah.ilk oldugundan sanirim beklemesi cok zor geliyo artik.
Aynen ;( bu zamanlarin ramazana denk gelmesinden oluyo cidden. Buraya yazdktan sonra hirsimi alamadim uyandirdim zaten:KK1:konustuk biraz. Dedigin gibi insallah duzenimizi kurariz zamanla:KK37:
Geccek canim hep boyle devam edicek degil ya.bide kac gundur evdesin disari cikmiyosun ondan da bunaldin.
benim çocuun dogmaya hiç niyeti yok belliki. 41. haftanın sonuna kdr beklicek die ödüm kopuyo.
sıcak mıcak göbek uykusuzluk agarşık derken hayattan bezdim ya.
yemin edilrum hayattan bezdim,
ne nişan kanaması gelio ne suyum gelio me sancım var bu ne ya
Bende de yok canim o soylediklerin.ama bi umut bekliorum iste o dediklerin bi anda olabiliyomus belki oyle olur bizimkide.:KK49:
benim de hıc sabrım kalmadı saçımı başımı yolmak istiyoruö gece 18. kez tualete kalkınca oturup hüngürhüngür ağladım bitsin artık bu iş die.
Ben her gun her yerde dua ediyorum.hem kizimla konusuyorum gel artik diyee hem Allaha dua ediyorum bitsin artik diye.
 
Slm kizlar dr dan geliyorum haftalik kontrole gitmiştim nst de sancim çıktı dr usg bakti bebis iyi suyu iyi kilosu 3200 dedi acikligina ve kemik yapina bakayim icerde dedi bakti 1.5cm aciklik varmis ve.normal doguma elverisli catin dedi... Biraz can yakici ama sukur bitti buda sancim artarsa gidicem böyle devam ederse pazar gun nst istedi

Hicraaann ne guzel:KK50: dun benide muayne etti alttan acilma yok dedi.bebegin kafasi daha oturmamis pelvise dedi.o yuzden kolay dogurursun yada zor dogurursun diyemem dedi.ama benim kanamam filan olmadi canimda yanmadi.ilk kez alttan muayne oldum bide hemsire sen kolay dogurursun dedi bana amaa bu kiz bi turlu gelmiyo:KK14:
 
Kimler dogurdu.hattimi degistim lanet sey cekmiyor gelemiyorum :-(Bittim mahfoldum kizlar.ölcem yorgunluktan kanim da düşmüş.

Galaxy Note 2
 

Eklentiler

  • $IMG_20140711_123127.jpg
    $IMG_20140711_123127.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 51
Bende carsamba gittim sanci yok 2.gebelikte cati muayenesi yapmiyorum dedi dr ama karnin hala dik duruyo daha zamanin var dedi erkek gec gelir dedikleri bende cikicak heralde:KK43:
 
hayırlı günler kızlar ben yine topalak duruyorum son 3 günüm kaldı ama doğmayacak gibi duruyor bizim oğlan hayırlısı artık.annemgilde bugün çıktılar yola geliyorlar evi felan temizledim yemek yapacam iş çok bugün.SEVGİ ne yaptı acaba doktora gidecekti bugün.
 
X