2022 Ocak ayı burç yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.819
2.659

Ocak Ayının En Şanslı Burçları​



ocak2.jpg


1. Koç


Ocak 2022 kişisel yaşam ve mali sırayla şeyler koymak için cazip fırsatlar getiriyor sizlere. Ancak, yeni romantik ilişkilere başlamak ve iş dünyasında yükselmek için ayın başlangıçlar için acele etmemelisiniz. Neredeyse tüm dönem boyunca (29 Ocak'a kadar), Venüs ♀ tekrarlayan durumlar için emsaller oluşturacak, deneyimlere dönüş sağlayacak bir retro devrede. Geçmişten gelen ortaklarla toplantılar da mümkündür. Mevcut ilişkileri güçlendirmeye odaklanmalısınız. Sorumluluk ve görevlerde artış mümkündür. Sıkı çalışma ve özveri, fiziksel aktivite ve profesyonel görevler Koç'un iyi durumda hissetmesine yardımcı olacaktır.

Kariyerde Şanslı
2022 Merkür retrosu, sizi her zaman istediğiniz yüksek pozisyona bir şans vermeye teşvik ediyor. Artık kariyerinizde daha yüksek başarılara gitme zamanı. İyi planlama, işte istediğiniz her şeyi elde etmenize yardımcı olacaktır. İş arkadaşlarınızı, birlikte organizasyonunuzdaki tüm hedeflere ulaşacağınız konusunda teşvik etmeye devam edin. Aylık denetimler, kariyerinizde ne kadar ilerleme kaydettiğinizi gösterecektir.
Güvendiğiniz kişiler önümüzdeki ay boyunca pek yardımcı olmayacaktı. Bu nedenle, zor durumlardan kurtulmak için temel olarak kendi kapasitenize güvenmek iyi bir fikir olacaktır. ir. Genel olarak, dikkatli adım atmanız ve kendi çabanıza güvenmeniz gereken bir ay.

Para
Ocak 2022 tahminleri Koç burcu insanları için ek bir gelir kaynağı olduğunu gösteriyor. Çevrimiçi işiniz bu ay başlayacak. İnternetteki tüm potansiyel müşterilere ulaşacak, dikkat çekici bir reklam geliştirmelisiniz. Bu 2022 zodyak, teknolojiyi kullanma becerinizin işinizi pazarlamada büyük bir rol oynayacağını gösteriyor. Mali durumunuz söz konusu olduğunda, ne satın aldığınıza dikkat edin.

Sağlıkta
Aylık Ocak 2022 depresyonu engelleyen gıda alımınızı artırdıkça iyi sağlık vaat ediyor. Kilo almamak için yediğiniz yiyeceklere, özellikle yağ içeren yiyeceklere dikkat edin. Formda kalmanıza yardımcı olmak için günlük rutininize hafif egzersizler ekleyin.

Koçlar şansı yakalmanız da ıskalamanız da olası bi aydasınız.




2. Boğa


Ocak ayının başlarında Merkür, Boğa için iletişimde memnuniyetsizlik ve abartma eğilimi olarak kendini gösterebilen Kova burcuna girer. Sakin soğuk kanlı ve ılımlılığa bağlı kalmanızı öneririm. Oğlak burcundaki Güneş, burcunuzla üçgen açı oluşturarak kendini ifade etmek için uygun fırsatlar yaratacaktır. Yaratıcı çabalar onay bulacak ve çocuklarla iletişim uyum getirecektir. 2 Ocak'ta, aktif eylemden ziyade planlamaya daha iyi yönlendirilen Oğlak burcunda yeni bir ay gerçekleşecek. Aynı zamanda, Yay burcundaki Mars, Güneş'inizde gerginlik yaratır ve bu da kişisel hırs ile başkalarının iradesi arasında bir dengesizliğe yol açabilir. Sizlere önerim kibir ve sinirli davranışlara dikkat edin dengeyi ve doğruluğu korumayı özen gösterin.
20 Ocak 2022'de Güneş Kova burcuna geçerek Boğa burcunda gergin bir açı oluşturuyor. Gurur ve bencillik temperlenmeli, tüm işleri üst üste üstlenmemelisiniz. Dönemin şifresi "sıra" kelimesi olacaktır. 25 Ocak'ta Mars, Boğa burcunun kişisel girişimleri teşvik etmede olumlu bir ivme yaratacak olan Oğlak burcuna geçiyor. Hırsı gerçekleştirmek ve güven oluşturmak için doğru zaman. Ek olarak, retro evrede olan Merkür, 27 Ocak'tan itibaren tekrar Oğlak burcuna girerek Boğa'ya eski çözülmemiş konulara geri dönüşe bağlı olarak iyi bir performans sağlayacak. Ocak ayının sonunda, Boğa burcu, kişisel ilişkilerde işleri düzene koymanızı ve önemli konulara başlamamanızı, ancak geçen ayın sonuçlarını özetlemenizi önerir.

Sağlıkta Şanslı
İyi talihin sağlığınızı kutsadığı n ciddi bir endişenizin olmadığı mükemmel bir ay. Aslında, sisteminizin tükettiğiniz diyetten tam olarak yararlanabileceği, besleyici maddeleri özümseyebileceği ve sisteme olağanüstü güç ve canlılık kazandıracağı bir elverişli koşullar büyüsünü dört gözle bekleyebilirsiniz.

Kariyer
Mesleki başarılarınızda size yardımcı olacak oldukça faydalı sonuçlarla dolu bir ay. Oldukça faydalı olacak iyi bir seyahat fırsatını dört gözle bekleyebilirsiniz. r. Ayrıca, bir kadın meslektaşınız veya iş ortağınız tarafından size yapılan bir iyilik yoluyla önemli kazançlar elde etme olasılığı da vardır.

Boğa: bazı alanlarda şanslı… diğerleri pek değil.
Kariyerleri ve finansal hedefleri söz konusu olduğunda, bunu kendileri için sürdürme eğiliminde olacaklar. Fakat aşk hayatınızda dikkati elden bırakmamalı sakin bir tutum içinde olup yeni ilişkilere başlangıç yapmamalısınız.




3. Akrep

Ay boyunca Mars'ın yapıcı yönleri sayesinde Ocak 2022, Akreplerin orijinal fikirleri ve stratejik planları somutlaştırması için harika bir zaman. Girişim ve cesaret, profesyonel alanda başarı elde etmenizi sağlayacaktır. Yaratıcı enerjileri etkili bir şekilde kullanmak, dikkat çekici bir öz disiplin ve konsantre olma yeteneği gerektirecektir. Ancak kariyer basamaklarını tırmanırken veya bir iş geliştirirken, Akrepler aile ve kişisel hayatı unutmamalıdır sonuçta, işteki başarı büyük ölçüde sevdiklerinizle karşılıklı anlayışa bağlıdır. Çevre ile ortak bir dil bulmak ve düşüncelerinizi doğru bir şekilde iletmek bu ay göz korkutucu bir görev olabilir.
Ayın başında Güneş'in ☉ olumlu etkisi Akrepleri canlılık ile doldurur. Bu, yenilikçi projelerin ve sosyal faaliyetlerin uygulanması için mükemmel bir dönemdir. 2 Ocak Yeni ayından sonra planlarımızın uygulanması için fırsatlar doğabilir. Ancak, Merkür'ün Güneş'inize karesini dikkate almaya değer. Görünüm, sinirlilik nedeniyle düşünceleri ve yanlış anlamaları ifade etmede zorluk yaratacaktır. Ocak ayı için Akrep burcu, sonuçlara acele etmemenizi ve sakin kalmanızı önerir. Burcunuz için altmışlık Venüs manevi bir tatmin duygusu verebilir. Liderlik pozisyonu alma veya beceri ve yetenekleri geliştirme şansı vardır. Ancak romantik ve finansal alanlarda hızlı bir ileri hareket beklememelisiniz. Burç şunları tavsiye eder: iş hayatında kararlılık göstermek,

Aşk

Bu ay sevdiğiniz kişi ve ailenizin sizi siz olduğunuz için seveceğini öngörüyor gezegenler.

Kariyer

Bu ay işte hedeflerinize ulaşacağınızı gösteriyor gezegen geçişleri. Her zaman olmak istediğiniz yerde olacaksınız. . Başkalarını memnun etmek için çalışmayın. İşinizi özenle yapın ve başkalarının da aynısını yapmasına izin verin.




4.Yay


Yay için Ocak 2022, yeni fikirlerin ortaya çıkması ve bunların uygulanması için birçok fırsat ile sevinecekler. Artan titizlik ve kararlılık, yüksek iş verimliliğine yol açacaktır. İletişim becerileri ve aktif özveri bir kariyerde meyve verecektir. Duanın hayatınızdaki kötü durumları iyi durumlara dönüştürmede büyük rol oynayacağını aklınızdan çıkartmayın. Hayatınız ne kadar zor olursa olsun, olumlu bir tutum sergileyin. Sadece anda kalın ve başarının tadını çıkarmak için sıranızı bekleyin.

Kariyer
Bu ay işyerinde daha iyi beklentilere işaret ediyor gökyüzü sizler için. Sessiz çabalarınız kısa sürede işyerinizdeki herkes tarafından fark edilecektir. İşinizde yaratıcılığı uygulamaya çalışmaktan vazgeçmeyin.

Eğitim
Gökyüzü final sınavlarınızda başarıyı öngörüyor. Tüm yıllık hazırlıklarınız sonunda meyvesini verecek. Rahatlayın ve yıllar içinde öğrendiklerinizi ifade etmek için zaman ayırın. Bu seviyedeki başarı, akademik hayatınızda yeni bir başlangıcı işaretleyecektir.



5. Kova

Ocak 2022 , Kova'ya yeteneklerin gelişimi, gerekli becerilerin kazanılması ve halka açık faaliyetler için mutlu bir dönem vaat ediyor. Artan merak, bilginin artmasına ve zihnin hareketliliğine - etkin kullanımına katkıda bulunacaktır. Zarafet, karşı cinsle başarının anahtarı olacak. Bununla birlikte, romantik maceralara atılmayı ve finansal yatırımlar yapmayı önermez. Ocak, entelektüel çalışma ve verimli iş iletişimi için uygundur. Kova burcu, her yerde zamanında olma ve herkesi memnun etme arzusunun fazla çalışmaya yol açabileceğini gösteriyor. Refah, bir amaç duygusu ve kolektif ile kişisel arasındaki dengeyi koruma yeteneği ile desteklenecektir.
Burcunuzla birlikte yarı altmışlıktaki güneş, ruhsal büyümeye giden içsel uyumu sağlayacaktır. 2 Ocak'taki yeni ay en iyi planlamaya adanmıştır. Transit Merkür, temas çemberini genişletecek ve argümanların güvenilirliğini artıracaktır. Kişi, yetki sahibi başkalarına baskı uygulamadan, düşüncelerini doğrudan, açık bir şekilde ifade etmeli ve muhatapları dikkatle dinlemelidir. Bu aynı zamanda, hava burcunun temsilcilerine kendilerini enfes bir zevke sahip büyüleyici bir insan olarak kanıtlama fırsatı veren ve Mars'ın altmışlık açısının boş boş oturmalarına izin vermeyecek olan Venüs ♀ yönü tarafından da tercih edilmektedir. İzole edilmiş aktivite arzusu ve sonucu hemen elde etme arzusu ile karakterizedir. Kova burcu, yüzeysellikten ve acelecilikten kaçınmayı önerir.

Para
Gökyüzü Kova burcu insanlarının finansmanı için harika bir ay öngörüyor. Miraslardan veya beklenmedik kaynaklardan para bekleyebilirsiniz. Hisse senedi piyasaları ve ticaret, mali durumunuzu önemli ölçüde artıracaktır. Yeni girişimlere ve uzun vadeli yatırımlara başlamak için uygun bir ay.
Venüs iyi bir konumda olduğu için bu ay para akışı size iyi gelecek. Önceki aylarda yaşadığınız herhangi bir düzensizlik ve mali stres bu ay tersine çevrilecek. Takılan ödemeler Allah'ın lütfuyla size ulaşabilir, evdeki büyükleriniz size olumlu bir şekilde rehberlik edecek ve tasarruf hakkında size bir iki şey öğretecektir. Kredilerinizi ve borçlarınızı kardeşleriniz ve arkadaşlarınızın yardımıyla temizleyebilir ve bundan sonra hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Sağlık
Gereksiz stresten kaçınmak için aktivitelerinizi planlayarak sağlık daha da iyileştirilebilir. Meditasyon ve egzersiz, soğukkanlılığınızı korumanıza yardımcı olacak ve zihinsel sağlığınızı iyileştirecektir. Gezegensel konumlar yardımcı olduğu için, refahınız için neredeyse hiçbir engel bekleyemezsiniz.
Bu, iyi şansın sizi sağlıkla kutsadığı faydalı bir aydır.






Şenay Devi
 

Ocak 2022'nin En Şanslı 3 Burcu​


ocak5.jpg

Oğlak

Sevgili Oğlaklar, 2022'nin daha ilk adımında, bu zamana kadar gösterdikleri tüm çabanın meyvelerini somut olarak toplamaya başlayacaklar. Uzun zamandır beklediğiniz bir ödemeyi alabilirsiniz ya da bir süredir destek olmak istediğiniz bir proje için görevlendirilebilirsiniz. Her halükarda maddi olarak kazançlarınızın veya kazanç kanallarınızın artacağı bir süreç yaşayacaksınız.
Geçtiğimiz aralık ayında başlayan ve ocak sonuna kadar devam edecek olan Venüs retrosu ise kendinizle olan bağlarınızı yeniden güçlendirmenizi sağlayacak. Yapmayı en çok sevdiğiniz şeylere tek başınıza ya da sevdiklerinizle birlikte vakit ayırarak yeni yıla kusursuz bir başlangıç yapabilirsiniz.



Kova

Kova burçlarının bir süredir fazlasıyla yorgun olduklarını biliyoruz. Özellikle iş hayatınızda artan sorumluluklarınınız, gece yarılarına kadar uzayan mesaileriniz sizi hayata biraz küstürse de ocak ayı tüm bu enerjiyi sıfırlamak için geliyor. Yeni yılın geri kalanı için ihtiyacınız olan tüm motivasyonu bu ay elde edebileceksiniz. Çevrenizde size destek olmak için hali hazırda bekleyen sevdiklerinize de bu konuda izin vermeyi unutmayın.
Yıla çok daha pozitif ve farkındalık sahibi girebilmek adına bazı spiritüel aktivitelere şans vermeyi deneyebilirsiniz. Yoga, meditasyon, reiki ve bunun gibi farklı spiritüel detaylar ilginizi çekebilir ve birkaç arkadaşınızla yeni bir hobi edinmek üzere adım atabilirsiniz. Size iyi geleceğine eminiz!



Başak

Başaklar için bu ay yaratıcılık ve eğlence evi bir hayli aksiyonlu görünüyor! Bolca plana dahil edilerek davetler alabilir ve bunlara katılabilirsiniz. Bazen isteksiz olsanız da tanıştığınız her insanın ve girdiğiniz her yeni ortamın size iyi geleceğinden emin olabilirsiniz.
Öte yandan kariyer hayatınızı etkileyecek önemli konuşmalardan pozitif dönüş alma ihtimaliniz de bu ay içerisinde oldukça yüksek. Hak ettiğinizden emin olduğunuz bir terfi, uzun zamandır beklediğiniz bir zam, almak istediğiniz yeni bir sorumluluk... İstediğiniz şey her ne ise, dile getirmekten çekinmeyin.





Kübra Elmalı​

 

2022’de odağın maddi kaynakların ve ilişkilerin!


Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Hemen ayın başında 2 Ocak’ta kariyer evinde güçlü, güzel bir yeni ay var. Bu da demek oluyor ki kariyerinle ilgili yeni taze bir başlangıç arzusuyla yeni yıla adım atıyorsun. Venüs’ün burada Retro pozisyonda olması da özellikle işin ve kariyerinle ilgili hak ettiğin konumu fark edeceğin bir dönem olacağını söylemekte. Bu sebeple yeni bir adım atacaksan değerinin karşılığını almaya özen göster. 24 Ocak’ta Mars’ın da Oğlak burcuna girişiyle motivasyonun, mücadelen kariyerin üzerinde, kendini daha fazla ortaya koymak isteyebilirsin sevgili Koç, hatta kariyerinle ilgili bundan sonrası için kalıcı olabilecek bir hedefe yönelmen ve kararlılıkla sonuna kadar gitmen de mümkün.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriyor, 12 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Retro hareketine başlayacak. Hem kariyer evini hem de gelecek planlarını, projelerini doğru değerlendirmen, iyice düşünmeden adım atmaman önemli. Sosyal çevrende de bazı değişimler mümkün, uzun zamandır haber almadığın arkadaşlarınla ilgili bazı haberler gelebilir kulağına. 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcuna gelerek bu alanı aydınlatacak, 1 ay boyunca kendini daha fazla insana tanıtabileceğin projelere imza atabilirsin, şimdikinden daha farklı bir sosyal ortama girmen de mümkün, yeni insanlar, yeni çevreler gündeminde olabilir.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay var, ev, yuva, aile, yaşam alanı konularında sürüncemede kalmış bazı konularla ilgili bir karar vermek isteyebilirsin, belki taşınma gibi gündemlerin oluşabilir veya aile içerisinde seni de ilgilendiren bazı konular nihai bir sonuç bekleyebilir senden. Yalnız şayet taşınma gündemi olursa yine Merkür retrosunun bitişini beklemek daha iyi olabilir.








2022 seni dönüştürmeye geliyor Boğa!


Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ayla yeni yıla güzel bir giriş yapıyoruz. Özellikle yurt dışı bağlantılı bir tema varsa hayatında bu konuda bir başlangıç mümkün, aynı şekilde akademik temalar, yolculuklar gündemine gelebilir, seni ruhsal olarak geliştirecek yepyeni bir eğitime de başlayabilirsin bu yeni ayla. Venüs’ün de burada Retro harekette olması özellikle seni ruhsal olarak daha huzurlu, keyifli yapacak temaları fark etmeni de sağlayabilir. 24 Ocak’ta Mars da Oğlak burcuna girecek, yaklaşık 1 aylık bir süreç boyunca ay başında gündeminde olan konularla ilgili bazı şeyleri hızlandıracaktır.

Yine 2 Ocak’ta yeni ayın hemen ardından Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Retro hareketine başlayacak, özellikle kariyer konularında ayın 12’sine kadar yeni bir adım atmanda sakınca yok ancak sonrasında biraz daha yavaşlayıp, derinden düşünüp analiz ederek ilerlemeni öneririm. Bazı iletişim aksaklıkları yaşayabilirsin bu süreçte üstlerinle veya kendini ifade ederken biraz zorluk olabilir, geçici bir süreç, daha çok planlama yapıp Şubat ayında atılabilecek güçlü adımlar için beklemede kalabilirsin. 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcuna giriyor, önümüzdeki 1 ay boyunca kariyerinle ilgili önemli bir değişim, dönüşüm bekliyor seni. Ancak dediğim gibi karar aşaması için Şubat’ı beklemen bazı aksilik veya yavaşlamaların önüne geçebilir.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu da iletişim konuların, fikirlerin, belki de birçoğumuza bildireceğin önemli bir kararın işaretçisi olabilir, zihinsel olarak sana bir aydınlanma getirebilir, aynı zamanda var ise kardeşlerinle ilgili önemli bir gündem getirebilir hayatına.









2022’de kariyerin ışıl ışıl parlıyor İkizler!


Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ayla başlıyoruz yeni döneme, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler veya eşinle ortak olarak bütçenizi temsil eden konularda bir yeniliğin işaretçisi bu yeni ay. Belki kendine yeni bir maddi gelir kaynağı bulmakla başlayabilirsin bu aya. Burada halihazırda Venüs retrosu da var Ocak sonuna kadar sürecek olan, elindeki maddi kaynakları çok har vurup harman savurmamak önemli bu süreçte. 24 Ocak’ta Mars da Oğlak burcuna giriş yaparak bütün motivasyonunu “para kazanma” üzerine topluyor, gelir kaynaklarını artırmak adına seni biraz daha çok çalıştırabilir, ancak Mars bu burçta ve senin haritanda giriş yaptığı yerde güçlü olduğu için çabaların karşılık da bulacaktır.

Yine 2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriyor, 12 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Retro hareketini yapmaya başlayacak. Ayın 12’sine kadar özellikle yurtdışı temalarında görüşmeler, anlaşmalar yapman mümkün, 20 Ocak’ta Güneş de bu alana yani Kova burcuna giriş yapıyor, ufkunu genişletebilecek güzel bir eğitime başlayabilir, hatta bu eğitimi daha sonra kariyer olarak da dönüştürebilirsin. Sadece başlangıcını ya 12’sine kadar yapman ya da Şubat ayına bırakman bazı aksilik veya yavaşlamaların önüne geçebilir.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu da özellikle para konularında artık bir netlik getiriyor sana, aylık gelirini artırabileceğin, belki kendine yepyeni bir maddi kaynak bulabileceğin bir dönem başlayabilir. Belki bir yeteneğini paraya çevirmeye başlayabilirsin bu süreçte.







2022’de geleceğini şekillendiriyorsun Yengeç!


Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Hemen 2 Ocak’ta Oğlak bir yeni ayla başlıyoruz yeni yıla, bu senin ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar evini gündeme getiriyor sevgili Yengeç, bir ilişki gündemi olabilir, var olan bir ilişki belki biraz daha ciddiye binebilir bu yeni ay ile ancak Venüs Retrosu da burada, üstelik 27 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Oğlak’a gerileyen Merkür retrosu ekleniyor buraya :) Bu sebeple gündemde daha önce olmayan bir adıma çok da düşünmeden girişmek için pek uygun olmayabilir bu süreç, yeni ayın burada olmasıyla daha çok ilişkilerle ilgili görünürde olmayan bazı sorunları masaya yatırıp pürüzleri gidermek için daha kıymetli bu dönem. 24 Ocak’ta Mars da bu alana giriş yapacak çünkü :) İlişkiler konusu biraz özen ve dikkat istiyor senden bu ay sevgili Yengeç.

Yine 2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor, 12 Ocak – 27 Ocak arasında Kova’da, 28 Ocak – 5 Şubat arasında da Oğlak’ta Retro yapmaya başlıyor, bu durumda ayın 27’sine kadar gündemin varsa partnerin veya ortak gelirlerin olacak, aynı zamanda bu yine senin maddi konularını da tetiklediği için biraz daha özenli olmak isteyebilirsin bu temalarda, çok açılmadan dikkatli davranmak önemli. 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcuna giriş yapıyor, maddi kaynakların, para hesapların, gelir – gider tablon epey gündemini meşgul edecek, hatta para konusunda yeni bazı gündemlerin, gelirini artıracak yeni yolların olabilir bu 1 aylık süreç içerisinde, çünkü güneş finans evini aydınlatıyor.

17 Ocak 2022’de yılın ilk dolunayına ev sahipliği yapıyorsun sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, kendinle ilgili önemli karar, bir sonuç aşaması bu dönem, karşıt evindeki Retroların bulandırdığı suların ardından biraz odağını kendine çevirmen ve kafanı kurcalayan bazı konulara son noktayı koyman mümkün bu dolunayla.










2022’de kariyerine yepyeni bir yön verebilirsin Aslan!


Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ayla başlıyoruz yeni döneme, bu da senin çalışma hayatın, ofisin, mesleğin ve günlük uğraşlarınla ilgili bir yenilik işaretçisi. Çalışma ortamına bir yenilik gelebilir, yeni bir uğraşı edinebilirsin, günlük düzenine bir değişim katabilirsin. Ancak bu alanda halihazırda Venüs retrosu da var, bir şeylerin biraz daha yavaş ilerlemesi ve sana asıl huzuru verecek düzeni bulman için de bir fırsat bu yeni ay. 24 Ocak’ta Mars da Oğlak burcuna giriş yapıyor ve iş konuların ciddi anlamda hız kazanıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslan, kendini daha hırslı, daha çok ortaya koyar bulabilirsin, özellikle mesleğinle ilgili koyduğun hedeflere ulaşmak Mars Oğlak geçişinde senin için çok daha kolay olacak.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna yani tam karşıt evine giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat ’22 arasında da Retro harekette olacak, zihnin, odağın biraz ilişkilerine kayıyor, eski defterler açılabilir, bir ilişkin varsa belki zamanında problem olup da çözülmemiş konular gündeme gelebilir bu süreçte. Bir de Merkür Retro iken yanlış anlamalar, durduk yere kalp kırmalar da olabiliyor, iletişime biraz dikkat etmek isteyebilirsin sevgili Aslan ve yükselen Aslan. 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcuna girerek yine gündemi ilişkilere taşıyor, şayet bekar bir yükselen Aslan isen bu 1 aylık süreçte yeni bir başlangıç gelebilir ancak tam adım atmak için Merkür ve Venüs’ün Retrolarının bitmesini beklemek iyi olabilir.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir dolunay var, bu senin bilinçaltını aydınlatacak, geriye attığın, görmezden geldiğin konuları sana hatırlatacak ki çözüme ulaşsın, farkındalığın normalden çok daha yüksek olacak. Ayrıca senden gizlenen bazı şeyleri de öğrenebilirsin bu dolunayla.








2022'de ilişkiler konusunda çok şanslısın Başak!


Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu da aşk, flörtler, hobiler konusunda sana bazı yenilikler, başlangıçlar getirebilir, ancak burada Venüs retrosu olduğunu da unutmayalım :) Yeni başlangıçlar sadece Ocak ayında değil 2022’de de ilişkiler yönünden şanslı senin için, ancak önce kendinden çok ödün vermemeyi öğretiyor bu yeni ay sana. Aynı zamanda hobilerinle, yeteneklerinle ilgili bazı başlangıçlar da yapabilirsin. 24 Ocak’ta Mars’ın da Oğlak burcuna giriş yapmasıyla bu konular hız kazanabilir yaklaşık 1 aylık süre boyunca, yeteneklerinle ve hobilerinle daha fazla dikkat çekmek ve biraz kendini parlatma arzusuyla mücadele etmek isteyebilirsin.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor, 12 Ocak – 5 Şubat arasında da Retro pozisyonda olacak. Bu da odağının iş, meslek, çalışma hayatınla ilgili olacağını söylüyor, bazı görüşmeler, kararlar alabilirsin bu süreçte ancak Retro’nun potansiyel aksaklıklarını, yavaşlamalarını dikkate al bu ay. Şayet aklında bir değişim düşüncesi varsa bunu Retro sonrasına bırakmak isteyebilirsin. 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcuna giriş yapıyor, mesleğinle, çalışma koşullarınla ilgili bazı planlamalar yaparak olası değişimlere hazırlayabilirsin kendini.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda yani gelecek planların, projelerin, ideallerin ile ilgili olan 11. Evde bir dolunay var, belli ki yeni yılın bu ilk günlerinde özellikle geleceğinle ilgili bazı kararlar alacak, bazı durumlara netlik kazandırmak isteyeceksin. Bu aynı zamanda sosyal çevren, arkadaşlıklarınla ilgili de bazı sonlanmalara işaret edebilir, sana fayda sağlamayan arkadaşlıklarını sona erdirebilirsin.







2022’de yeteneklerini paraya çeviriyorsun Terazi!


Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay yaşam alanın, evin, yuvanla ilgili bir yenilik, bir başlangıç enerjisi taşıyor. Ancak burada Venüs retrosu da var, bu da demek oluyor ki seni huzursuz eden, keyfini kaçıran konuları fark edip bir yeniliğe doğru adım atmaya karar veriyorsun. Ancak Ocak ayını hamle için değil de karar vermek için değerlendirmen daha doğru olabilir, özellikle ikinci yarısında Merkür de Retro olacak çünkü. 24 Ocak’ta Mars da bu alana giriş yapacak, evin ve yaşam alanın mücadele ve motivasyon kaynağın olacak yaklaşık 1 aylık bir süre boyunca.

Yine 2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Retro pozisyonda olacak. Bu biraz aşk, flörtler, kendi yaratıcılığınla ilgili konuları odağına taşıyor, bekar bir Terazi isen eski aşklar gündemine gelebilir, ancak Retro olduğu için iyi değerlendirmek gerek :) Bu senin uykuda olan yeteneklerini de fark etmeni sağlar öte yandan. Aynı zamanda bu retronun bir kısmı da Oğlak burcuna geçecek, o yüzden ay sonunda ev, yuva içerisinde tadilat, taşınma gibi konular gündeme gelirse biraz ertelemek isteyebilirsin.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay yaşayacağız sevgili Terazi, kariyer konularınla ilgili çok ciddi bir netlik gündeme gelecek. Belki kariyerini değiştirmek veya sürüncemede kalan bir konuyu artık bir karara bağlamak ve yoluna öyle devam etmek isteyeceksin. Bu senin toplumsal görünümünü de etkileyecektir, önemli bir kararını duyurabilirsin bu dolunayla.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna giriyor ve aşk, flörtler, yaratıcılık konularını gündemine getiriyor. Bekar Teraziler için dikkat çeken aşk ilişkileri gündeme gelebilir bu 1 aylık süreçte :) Evli bir Terazi isen bu bir bebek kararı vermeni sağlayabilir veya ebeveyn isen çocuklarınla ilgili önemli bir gelişme getirebilir.










2022 senin için çok önemli dönüşümlerin yılı Akrep!


Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu da senin hayatına yeni bir eğitim getirebilir, yakın çevrenle ilgili yeni bir gelişmeden haberdar olabilirsin. Aynı zamanda bu kısa seyahatlere ve kendinle ilgili önemli yeni bir karar almana da olanak sağlayabilir. Yalnız burada bir de Venüs retrosu var, ay sonunda Merkür de bu alana doğru gerileyecek, biraz işler yavaşlayabilir ay sonunda, kararlarından emin olman biraz zor olabilir senin için. 24 Ocak’ta Mars’ın bu alana gelmesiyle kendini bir karar veya eğitim konusunda mücadele içinde bulabilirsin, Şubat ayından itibaren işler daha çok hızlanacak merak etme Akrep.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Retro yapacak, ev, yuva, yaşam alanı konularında biraz yavaşlamalar, belki bazı düzenlemeler gündeme gelebilir. Ebeveynlerinle iletişiminde biraz aksaklıklar çıkabilir. 20 Ocak’ta Güneş de bu alana yani Kova burcuna giriş yapacak, önümüzdeki 1 aylık sürede odağın daha çok evin ve aile konuların olacak sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Taşınma gündemin de olabilir, erteleme imkanın var ise Şubat ayına bırakmak aksiliklerin önüne geçebilir.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu da senin yine kendini daha çok geliştirebileceğin eğitimlerle, yurt dışı veya akademik konularla ilgili netlik bekleyen konuları sonuca erdirecektir. Aynı zamanda hukuki bir konu varsa gündeminde bu konu da artık bu dolunayla sonuçlanır. Ruhsal olarak kendini biraz daha iyi hissetmen de mümkün.









2022’de yepyeni bir yaşam düzenine geçiyorsun Yay!


Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ay ile başlıyoruz bu yıla. Bu da finansal anlamda sana yeni bir maddi kaynak gelebileceğinin işaretçisi, odağın maddi konular ve para kaynakların olacak bu ay. Venüs burada Retro hareketine devam ediyor ay sonuna kadar, özellikle yeteneklerini paraya çevirmen için biraz kendini fark etmeni istemekte. Maddi konularda biraz yavaşlama hissedebilirsin ama bu seni yeni bir kaynak bulmaya da itebilir. 24 Ocak’ta Mars da buraya gelecek ve özellikle para konularına epey hız katacak.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat arasında da retroda olacak. Merkür’ün burada olması sana bir eğitim konusu getirebilir, özellikle de daha önce düşündüğün bir eğitimi almak isteyebilirsin ancak erteleyebiliyorsan Retro sürecinin bitimini bekle. 20 Ocak’ta Güneş de bu alana giriş yapacak, bu ay alacağın bir eğitim kararını Şubat’ta hayatına dahil edebilirsin. Aynı zamanda burası yakın çevren ve iletişimini de temsil ediyor, retronun getirebileceği yanlış anlamalar, anlaşmazlıklar konularına biraz dikkat, kısa seyahatlerde de biraz özenli olmak isteyebilirsin.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da yine maddi konularla ilgili sana bir netlik getirebilir, sürüncemede kalan bir para konusu nihayete erebilir. Beklenen bir kredi, miras veya bir borç gündemde ise bununla ilgili bir gelişme de getirebilir bu dolunay.











2022’de yeteneklerini paraya dönüştürüyorsun Oğlak!


Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Yılın ilk yeni ayına 2 Ocak’ta ev sahipliği yapıyorsun, yeni yıla tümüyle yenilenmiş, kendinle ilgili yepyeni kararlar alarak adım atıyorsun. Burada 19 Aralık’tan bu yana seni özellikle ilişkiler konusunda zorlayan bir de Venüs retrosu var, ancak bu aynı zamanda kendine verdiğin değeri de anlamanın bir yolu, yeni kararlar almanda da oldukça etkili. Mars da 24 Ocak’ta senin burcunda misafir olmaya başlayacak, kendini daha hırslı, kararlı ve gözüpek göreceksin, kendinle ilgili aldığın kararları yürürlüğe koymak için güzel zamanlar.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat arasında da Retro pozisyonda. Bu da ay boyunca odağını gelir gider tablon, maddi konuların ve para kaynakların üzerine yoğunlaştıracağını söylüyor. Retro dönemde maddi konularınla ilgili önemli bir karar alman çok verimli olmayabilir, daha çok kaynaklarını korumaya ve belki de çok açılmamaya dikkat edebilirsin. 20 Ocak’ta Güneş de bu alana gelerek aslında sana önümüzdeki dönem için bazı olası para kaynakları getirebilir, 5 Şubat’tan itibaren bu konularla ilgili bazı adımlar atabilirsin.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda yani tam karşıt evinde bir Dolunay var sevgili Oğlak, burası ilişkiler hanen, sen de halihazırda Venüs retrosunun ev sahibi iken demek ki ilişkilerle ilgili bir nihai karar, sonuç, netleşme gündemine gelebilir bu Yengeç dolunayı ile. Özellikle de Retro süreçte farkına vardığın bazı konular seni kararlara itebilir, tamam mı devam mı dedirtebilir. Sağlam ilişkiler adım da atlayabilir.








2022’de hayat yolunu değiştiriyorsun Kova!


Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda yani 12. Evinde bir yeni ay var, bilinçaltına attığın konular, belki de senden gizlenen bazı durumlar ortaya çıkabilir bu yeni ayla. Bu yeni aya aynı zamanda bir de Venüs retrosu eşlik etmekte, gizli aşk ilişkileri gündeme gelebileceği gibi, ilişki yaşamaya dair derin korkularını da fark edebilirsin bu dönemde. 24 Ocak’ta Mars da bu alana gelecek, bir süre uyku düzenin bozulabilir, kendinle ve zihninle mücadele ederken bulabilirsin kendini.

2 Ocak’ta Merkür senin burcuna geçiyor sevgili Kova ancak 12 Ocak – 5 Şubat arasında da Retro pozisyonda olacak. Özellikle bu tarih aralığında kendini ifade ederken seçtiğin cümlelere dikkat, yanlış anlaşılacağım telaşı ile de kendini zorlaman mümkün, Merkür yapacağın sözleşme, imza veya haberleri biraz geciktirebilir, ancak bu vesileyle her şeyi daha detaylı inceleme şansı da bulabileceksin. 20 Ocak’ta Güneş’i burcunda ağırlamaya başlayacaksın, şimdiden doğum gününü kutlarım sevgili Kova! Özellikle Şubat ayı itibariyle kendini çok daha güvenli biçimde ortaya koyabilirsin, Retroları atlattıktan sonra süreç senin için daha kolay ve güzel ilerleyecek.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay yaşayacağız, iş, meslek, çalışma ortamı gibi konularda artık hayatına bir netlik gelebilir sevgili Kova ve Yükselen Kova, özellikle sürüncemede olan bir iş, çalışma konusu ile ilgili nihai karar verilebilir, bu kararı sen de verebilirsin. Aynı zamanda sağlıkla ilgili de bir gelişme olabilir bu dolunay civarında, kontrollerini ihmal etmemeni öneririm Kova’cığım.










2022’de şans senden yana, ama sorumluluklarını da unutma Balık!


Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ayla başlıyoruz yeni yıla, bu yeni ay özellikle gelecek planların, projelerin, sosyal çevrenle ilgili yeni bir sürecin başlayacağını işaret ediyor. Yeni ve dikkat çekecek bir projeye adım atabilirsin, ancak burada bir de Venüs retrosu var. Bu Retro süreciyle içinde bulunduğun sosyal ortamlara biraz yabancılaşmış veya arkadaşlarınla iletişimini gözden geçirmene neden olmuş bazı olaylar gündeme gelebilir, yeni ay da bu süreçte zaten sana yenilenmiş bir çevre ve geleceğinle ilgili yeni kararlar getirebilir. 24 Ocak’ta Mars’ın da bu alana girmesiyle hedeflerine kararlılıkla ilerleyecek motivasyonu bulabileceksin.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat arasında da Retro hareketle seyrine devam edecek. Bu sana biraz içsel hesaplaşmalar getirebilir, bilinçaltına attığın bazı konular, belki korkuların tekrar yüzeye çıkabilir, biraz uyku problemleri de getirebilir bu süreç sana. Ayrıca senden gizlenen bazı gerçekleri bu Retro sürecinde duyman mümkün. 20 Ocak’ta Güneş’in de Kova burcuna geçişiyle yüzeye çıkan ruhsal sıkıntılar biraz rahatlayabilir, neyin ne olduğunu daha iyi anlayabilir ve sorunlarından arınabilirsin.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda yılın ilk dolunayını karşılayacağız. Bu da senin aşk, flörtler, hobiler ve yaratıcılık temalarınla ilgili bazı net kararlara sürükleyecek seni. Tam karşısından geçen Retro Venüs özellikle ay sonlarında aşk, flörtler konularında seni zorlamış, kafanı karıştırmış olabilir, işte bu yeni ay aslında bu konulara netlik getirecektir. Aynı zamanda uykuda olan bazı yeteneklerini fark edip peşine düşmeye karar verebilir, kendini daha çok ortaya koyabilirsin.















zeynepanlatsın
Onedio
 
ocak3.jpg

Koç Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Yenilikçi, güçlü bir ay sevgili Koç..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına son derece hızlı akaca, değişime açık bir ay olacak. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili her detayı tekrar tekrar gözden geçireceğin, düzenleyeceğin bir ay olacak. Süregelen projelerin, işbirliklerin ile ilgili ivme alırken, yarım kalmış hikayeleri tamamlayacaksın. Risk almaktan kaçınmayacak, hızlı düşünüp hızlı adım atacaksın. Sorumluluklarının üstüne üstüne gideceğin, kaygılarını aşmak adına kendini geliştireceğin bir ay olacak. Girişimler yapacağın bir süreçtesin, yakın geçmişte kaçırdığın fırsatlar ise yeniden karşına çıkacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına seçici olacağın bir ay..
Samimiyeti önemseyeceğin, içtenliğin değerini bir kez daha kavrayacağın bir ay.. Samimiyetten uzak, yoran iletişimlerden kaçınacağın, enerjisi yoran insanlarla iletişimlerini koracağın bir dönemdesin. Karamsar, negatiften beslenen insanları hayatından uzaklaştıracaksın. Sosyal ilişkilerin adına yeniliklere açık olacağın bir dönemdesin, eski dostluklar ise sınanıyor olacak. Ailevi ilişkilerin adına ise son derece önemli konular var, gündem epey kalabalık olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, sadelik, içtenlik senin için önemli olacak, eşin, partnerin ile mesafeleri aşmak isteyeceksin. Eşin, partnerin ile bir arada olmak, eşini, partnerini anlamak isteyeceğin, bu noktada adımlar atacağın bir ay.. Eşinin, partnerinin duygu ve düşüncelerini yakından takip edeceğin, özverili yaklaşımlar sergileyeceğin bir ay.. Eşinin, partnerinin iş, eğitim, finans hayatı ile ilgili değişin gündemler özel yaşamınıza yansıyacak. Zaman zaman fikir ayrılıkları yaşansa dahi iyimserlik, içtenlik, sağduyu kazanacak.
Çocukları olan bir Koç isen, çocukların için fazlası ile hassas olacaksın. Çocuklarının eğitimi, kişisel gelişimi, zihinsel gelişimi senin için fazlası ile önemli olacak.
İlişkisi olan bir Koç isen, ilişkine resmiyet kazandırmak, netlik kazandırmak isteyeceksin. Partnerinin ailesi ile bir arayabilir, kendi ailen ile tanıştırabilir, söz, nişan kararları alabilirsin.
Bekar bir Koç isen, sürprizlere açık bir ay, beklenmedik değişimler sana büyük heyecanlar yaşatacak. Sosyal ilişkilerin, yakın ilişkilerin hareketlenirken, gireceğin yeni ortamlar sana büyük heyecanlar getirecek. Seyahatler, organizasyonlar, yeni başlangıçlar adına Ocak 2022 sana büyük şanslar sunacak..








Boğa Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Değişeceğin bir ay olacak sevgili Boğa..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin.. Duyguların, düşüncelerin değişiyor, sen değişiyorsun. Hayata bakışın, hayattan beklentilerin yeniden şekilleniyor. Etrafına farklı gözlerle bakacağın, düzen, saygınlık isteyeceğin bir döneme giriyorsun.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına elemeler yapacağın, seçiciliğini arttıracak bir ay olacak. Kaliteden, samimiyetten, saygınlıktan vazgeçmeyeceğin bir dönemdesin. Kendini sorguladığın, ilişkilerini sorguladığın bir dönemden geçiyorsun. Ailevi ilişkilerin adına sağlık ve yaşamsal alanlarla ilgili detaylar öne çıkarken, sorumluluklarını güncelleyeceksin. Sosyal ilişkilerin adına fazlası ile seçici olacağın, negatif etkilerden kaçınacağın bir ay.. Eski dostluklarını gözden geçirirken, bazı dostlukların, arkadaşlıkların miadının dolduğuna kadar verebilirsin.
Bekar bir Boğa isen, seçici tutumların burada da öne çıkacak.. Aşktan, ilişkiden, bir partnerden beklentilerin değişiyor aslında. Dolayısı ile sen de bu değişime göre arayışlarını yeniliyor, aceleden ırak, sakin ilerlemek istiyorsun. Ciddi bir ilişkinin konforunu, güvenini önemsiyor olacak olsan da, flörtöz enerjini koruyabilirsin. Sık sık karar değiştirebilir, emin olmadan adım atmaktan kaçınabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile son derece sağduyulu, nezih bir iletişim dili edinebilirsin. Eşini, partnerini ciddiye alarak, dikkate alarak, fazlası ile öz veride bulunarak hareket edebilirsin. Empati duygunu geliştirirken, eşinin, partnerinin duygu ve düşüncelerine daha saygılı yaklaşacaksın. Neşe, enerji, pozitif odaklı olacağın bu ay, sorun, problem olsun istemiyorsun. Hal böyleyken fazlası ile iyimser, fedakar tutumlara meyilli olabilirsin. Duygusal anlamda gerginlik, huzursuzluk yaşayacak olsan da ilişkine, evliliğine yansıtmak istemeyeceksin.
Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarının psikolojisi ile yakından ilgileneceksin. Ruhsal gelişimleri, zihinsel gelişimler senin için önemli olacak. Çocuklarını olumsuz etkileyen, negatif etkenlerden arınmak adına günlük rutinlerde düzenlemeler yapabilirsin. Çocuklarının eğitimleri ile yakından ilgilenebilir, hobilere yenilikler katabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatına adına çalışkan, hamarat, işkolik bir ay olacak. Hatta öyle ki uzayan mesai saatleri yüzünden uyku düzenin, beslenme düzenin bozulabilir dolayısı ile sağlığın etkilenebilir, dikkat. Son derece kariyer, finans, başarı odaklı olacağın bu ay, fazlası ile detaycı ilerleyebilirsin. Yenilikler adına özen isteyen bu ay, emin olmadan hareket etmemeye özen göstermelisin mutlaka.









İkizler Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Düzen istediğin, ısrarcı olacağın bir ay sevgili İkizler..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Israrcı, inanç, zaman zaman anlaşılmaz biri olabilirsin..
Anlaşılmak istediğin ancak anlaşılmaz olmak adına sınırları zorlayacağın bir ay olacak.. Fazlası ile sorgulayacağın, ‘’hayır’’ kelimesini kabul etmeyeceğin, inatçı bir ay. Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına iletişim krizlerine açık bir ay.. Evet, bu ay en büyük sorunun iletişim olacak diyebilirim, dikkat. Aile üyelerine isteklerini, ideallerini dayatabilir, özgürlükçü tutumlara meyilli olabilirsin. Zamanın ağır akması seni bunaltabilir, aceleci tutumlarınla öne çıkabilirsin. Ebeveynlerinin manipülatif tutumlarını püskürtebilir, son derece baskın tutumlar sergileyebilirsin. Kardeş, kuzen, yakın akraba ilişkileri adına sakinlik isteyen bir dönemdesin, bilgine. Sevdiklerinin yaşamlarına dair öne çıkan detaylar dikkatini çekecek. Sosyal ilişkilerin adına fazlası ile meraklı, kontrolcü olacağın bir dönem olduğun için yanlış anlaşılmamaya özen göstermelisin. Zira bazı tutumların, söylemlerin sınırları zorlayabilir, küstah yahut ukala algılanmana neden olabilir, dikkat. Yeni ilişkilere mesafeli olacak olsan da sık sık seyahat edecek olman, sık sık etkinliklere, sosyal ortamlara girecek olman yeni ilişkileri tetikleyebilir.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, tutku Ocak 2022’de vazgeçilmezin olacak… Seksual enerjin, yaşam enerjin artarken, eşinin, partnerinin sana ayak uydurmasını bekleyebilirsin. Eşin, partnerin ile zaman geçirmek, seyahatlere çıkmak, bir arada olmak isteyebilirsin. Ani planlar, programlar yapabilir, eşine, partnerine sürprizler yapabilirsin. Eşinin, partnerinin iş, eğitim, finans hayatına dair eleştirel tutumlar sergileyebilir, zaman zaman iğneleyici konuşmalar yapabilirsin. Gelgitli biri ilişki içerisindeysen, seni yıpratan bir birliktelik içerisindeysen bitirme kararı alabilirsin.
Çocukları olan bir İkizler isen, çocuklarına dair her detay senin içi önemli olacak, dikkatlisin. Detaycı yaklaşımların zaman zaman çocuklarınla aranızda iletişim sorunlarına neden olacak olsa da, çocukların söz konusu olunca sorumluluktan kaçınmayacaksın. Aktiviteler, eğitim, beslenme düzeni gibi konular bu ayın ana gündem maddelerini oluşturuyor.
Bekar bir İkizler isen, ruhsal anlamda zorlanacağın bir ay olacağı için (malum hem Venüs, hem Merkür Retro transitte olacak), fazlası ile karamsar hissedebilirsin. Geçmişle ilgili hesaplaşma yaşayabilir, içsel bir savaşa girebilirsin. Ancak geçmişten bir şekilde arınacak ve geleceğe yeni kapılar aralayacaksın. Aşka dair hızlı akacak bir ay olacak, senden farklı bir etnik kökene, kültüre sahip yahut yaş farkınız olan birine çekilebilirsin. Duygusal anlamda aidiyet aradığın bu ay kendini derin duygular beslediğin bir ilişki sarmalında bulabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına aslında şanslı bir ay, ancak ayın 2.haftası itibari ile yönetici gezegenin Merkür Retro transite çıkacağı için, Emin olmadan hareket etmekten kaçınmalı, yenilikler yapıyor isen mutlaka Doğum Haritanın dinamiklerine göre hareket etmeli, profesyonel danışmanlıklar almalısın. Bir şeyi iki kez kontrol etmeden riskli adımlar atmaktan kaçınmalı, mutlaka sezgilerine kulak vermelisin. Ancak yarım kalmış konuları tamamlamak, biriken işleri eritmek, askıda kalmış işleri sonuçlandırmak adına muazzam bir ay. Yeni bir başlangıç öncesi iyice araştırmalı, alt yapı çalışmalarını tamamlamalı, Şubat 2022 itibari ile harekete geçecek şekilde planlamalısın.









Yengeç Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Parlayacağın bir ay sevgili Yengeç..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Gelecekle ilgili hedeflerin, planların yeniden şekillenirken, gözünü yükseklere dikiyorsun.. Kariyer, eğitim, finans hayatın adına zorlu süreçleri geride bıraktığın bir döneme giriyorusun. Sürüncemede kalmış, askıda kalmış, gelgitleri ile yoran sorunları artık aştığın, geride bıraktığın bir dönem başlıyor. Kendini tekrarlayan, seni aşağı çeken defterleri kapatıyor, gözünü yeni ufuklara dikiyorsun. İş değiştirebilir, kendi işini kurabilir, yatırımlar yapabilirsin. Yeteneklerinin daha görünür olacağı bir döneme giriyorsun, popülariten artıyor. Dikkat etmen gerene en önemli unsur; harcamaların.. Evet, bu ay bu konuda fazlası ile dengesiz ve kontrolsüz olabilirsin. Değişiyorsun, üzerinde hissettiğin baskı azalıyor ve özgürlükçü tutumlara meylediyorsun.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına iletişimin daha keyifli akacağı bir döneme doğru gidiyorsun. Şansın yardımıyla gireceğin her ortamda bir yıldız gibi parıldayacak, tüm dikkatleri üzerine toplayacaksın. Arkadaşlık, dostluk, sosyal ilişkilerin hareket kazanırken bir çok aktivite, etkinlik ayın gündemine düşecek. Ailevi ilişkilerin adına desteklendiğin, kendini güçlü hissettiğin bir ay olacak..
Bekar bir Yengeç isen, sana enerji katacak, yaşam enerjini yükseltecek, pozitif bakış açısı ile ilgini çekecek biri ile yakınlaşabilirsin. Aşk adına şanslı ile gelen bir yıla giriyorsun, bu şansı daha ilk aydan hissetmeye başlayacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile aranıdaki uyum, sevgi, saygı artıyor. Daha çok anlaşıldığın bir döneme giriyorsun, eşinin, partnerinin empatik yaklaşımları yüzünü güldürecek. Fazlası ile gelecek odaklı olacağın bu ay, bir çok sorunu aşma, geride bırakma şansı yakalayacaksın. Eşinin, partnerinin desteğini yanında hissettiğin, hayallerine bir adım daha yaklaştığın, keyifli bir ay..
Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarının sağlıkları ile ilgili bazı detaylar can sıkabilir. Çocuklarının sağlıkları ile ilgili ihmalkar tutumlardan kaçınmalı, mutlaka sorumluluklarının bilincinde olmalısın. Bilhassa solunum enfeksiyonları, bağışıklık sistemleri ile ilgili sorunlara karşı tedbirli olmalısın.










Aslan Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Sosyal, iletişime açık bir ay sevgili Aslan..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece hareketli, dostlukları pekiştiren, sosyal bir ay, hazır mısın? Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin pekişirken, eski dostluklarla geçmişi yadedeceğin keyifli, uzun uzun sohbetlere imza atacaksın. Yeni arkadaşlıklara, dostluklara açık olacağın, iletişimin hızlı akacağı, yenilikçi bir ay olacak. Sosyal yaşamın hareket kazanırken gireceğin ortamlarda ilgi odağı olacaksın. Yaşam alanın, günlük rutinlerin yeniden şekillenirken, konfor, neşe, keyif odaklı seçimler yapacaksın. Ailevi ilişkilerin adına samimiyetin öne çıkacağı bu ay, sık sık sevdiklerinle bir araya gelmeye özen göstereceksin.
Bekar bir Aslan isen, şansın gücünü yanında hissedeceğin bir ay olacak. Aşk her an, her yerde kapını çalabilir, sana yeni heyecanlar getirecek bir aydan geçeceksin. Eski ilişkiler bir yandan kapını çalarken, Ocak 2022’nin sana yenilikçi sürprizleri olacak. Geçmişle ilgili hesapları kapatıp, geleceğe dört elle sarılabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile sosyalleşeceğiniz, seyahatlere zaman ayıracağınız bir ay olacak. 2021 yılını geride bırakırken, mental yorgunluğunuzu atmak adına günü birlik, birkaç günlük yakın-uzak seyahatlere çıkabilir, enerjinizi tazeleyebilirsiniz. Yine sosyal ilişkilerine, sevdiklerinize zaman ayırarak enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Eşin, partnerin ile aşılmaz gibi gördüğün sorunları kolaylıkla aşacağınız, yapıcı bir ay olacak.
Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarınla zaman geçirmek, hobilerini geliştirmek, aktiviteler yapmak ayın favorileri olacak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına dikkat isteyen bir ay olacak. Fazlası ile agresif hissedebilir, ani kararlara meyilli olabilir, bir anda gemileri yakabilirsin. Hal böyleyken sağlıklı kararlar almak güç bir hal alabilir, dikkat. Duygusal gelgitlerin sağlık sorunlarını tetiklerken bir yandan da sağlıklı kararlar almana mani olabilir, bilgine. Sağduyulu olmalı, stresten kaçınmalı, önünü görerek ilerlemeye özen göstermelisin. Detayları es geçmek, kararsız tutumlar sergilemek mevcut düzeninde sorunlar yaşamana neden olabilir. Finansal anlamda bilhassa ayın ikinci yarısı dikkatli olmalı, aşırı harcamalardan kaçınmalısın.

















Başak Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Dönüştüren ancak aynı zaman da dikkat isteyen bir ay sevgili Başak..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına bilhassa özen, titizlik isteyen bir ay, bilgine. Sağduyudan faydalanmalı, empatik tutumlar tercih etmeli, bin düşünüp, bir söylemelisin. Zira içsel öfken, gerginliğin ilişkilerine sirayet edebilir, derin dostlukları, sağlam arkadaşlıkları temelinden sarsabilir. Sonradan pişman olmamak adına kontrollü, sağduyulu ilerlemekte fayda var diye düşünüyorum senin adına. Dostluklarına sorgulayıcı yaklaşabilir, eleştirel tutumlara meyilli olabilirsin. Bu durum iletişim krizlerine, yanlış anlaşılmaların, ilişkilerin bir anda kopmasına neden olabilir, dikkat. Ailevi ilişkilerin adına kendini baskı altında hissedebilir, abartılı tepkiler vermeye meyilli olabilirsin. Bu durum gerek ebeveynlerin, gerek kardeşlerinle olan ilişkilerini zedeleyebilir. Kendine zaman ayırmalı, meditatif çalışmalardan faydalanmalı, ruh, zihin, beden dengeni korumalısın.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile aranızdaki fikir ayrılıkları gözünde büyüyebilir. Bir şeyleri çözmekten çok koparıp atmaya meyillisin. Hal böyleyken denge bulmak güç bir hal alacak gibi görünüyor. Ancak bu durum tamamen senin elinde, senin kontrolünde.. Bunu farkında olmalı ve iyiye, pozitife, çözüme odaklanmalısın. Zira bu ay geçmişten gelen problemleri aşmak, gelgitleri sonlandırmak, askıda kalmış meseleleri çözmek adına son derece elverişli bir ay. Eşin, partnerin ile sık sık bir araya gelmeli, baş başa kalmaya özen göstermeli, sakin, anlaşılır, nezaketli bir dille sorunları dile getirmelisin. Bu şekilde kısa sürede bir çok sorunun aşıldığını görebilir, içsel gerginliğin ilişkilerini yıpratmadığına şahit olabilirsin. Eşin, partnerin ile yapacağınız meditatif çalışmalar, alacağınız terapiler, doğa yürüyüşleri, kültürel aktiviteler, sanatsal faaliyetler hayatınıza renk katacaktır, değerlendirmelisin.
Çocukları olan bir Başak isen, yine çocuklarınla ilişkinizi, iletişimizi geliştirmek adına aktiviteler, hobiler, sanatsal faaliyetler yardımcın olacaktır, değerlendirmelisin.
Bekar bir Başak isen, aklının takılı kaldığı kişi ile yüzleşmekten kaçınmayacaksın. Bilhassa ayın ikinci yarısı karşına çıkacak detaylar, kendi iç muhakemeni yaparken kazanacağın farkındalıklar seni güçlü kılacak. Bu ay ciddi bir ilişkiden ziyade seni rahatlatan, sana huzur veren insanlara çekilebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına dönüm noktası niteliğinde bir ay olacak diyebilirim. İstifa edebilir, şehir, ülke değiştirebilir, sektörel değişimlere gidebilirsin. Yine terfi alabilir, zam alabilir, yeteneklerini sergileyebileceğin platformlar bulabilirsin. Ancak düzenlemeler isteyen bu ay, öncelikle eksikleri, sorunları tespit etmeli, çözüm odaklı olmalısın. Eğitimler, seminerler, online çalışmalar sana fazlası ile iyi gelecek. Finansal anlamda değişen kurlar, piyasalar seni yakından ilgilendirebilir. Gelecekle ilgili kaygılarını yönetmenin formüllerini bulabilir, biraz daha kontrollü ilerleme kararları alabilirsin.








Terazi Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

İlişkilerini yeniden yapılandıracak bir ay sevgili Terazi..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Hayattan beklentilerinin yeniden şekillendiği bir dönemden geçerken, ilişkilerine farklı gözlerle bakacaksın. Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sorgulayıcı tutumlara meyili olacağın bir dönemden geçiyorsun. Fazlası ile detaycı olabilir, olaylara farklı farklı pencerelerden bakabilir, fazlası ile güven arayışı içerisine girebilirsin. Güven duymakta güçlük çektiğin insanlardan uzaklaşabilir, samimi bulmadığın insanlarla iletişimlerini koparabilirsin. Eski dostluklarına kadar sorgulayacağın bu ay, seni seven, sana değer veren insanların ilgisini, alakasını da üzerinde hissedeceksin. Sade ama temiz olsun, dediğin bir aydan geçerken, kalabalıklardan ziyade keyif aldığın, sana iyi gelen ortamları tercih edeceksin. Kültürel, ruhsal, zihinsel algısı yüksek, sana kalite katacak insanlarla bir arada olmak, kişisel gelişimine katkı sağlayacak insanlarla iletişim halinde olmak isteyeceksin. Ailevi ilişkilerin adına sorumluluklarını gözden geçireceğin bu ay, gündemin yoğunluğu zaman zaman stres yaşamana neden olabilir. Ebeveynlerinin beklentileri, manipülatif tutumları, bireysel hayatlarına dair sorunlarını sana yansıtıyor olmaları radikal kararlar almana sebep olabilir. Kardeşlerinle ilgili sürpriz gündemler doğarken, sevindirici haberler alabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile açık konuşmalar yapmak istediğin bir süreçten geçiyorsun. Gizli, saklı, sevimsiz konular olsun istemediğin, netlik, sadelik istediğin bir dönemdesin. Hal böyleyken eşine, partnerine karşı samimiyetini, içtenliğini koruyacak, aynı düzeyde samimiyet, içtenlik isteyeceksin. Yine sıcak aile ilişkilerine önem verdiğin bir dönem olacağı için sık sık eşinin, partnerinin, senin aile üyelerinizle bir araya gelebilirsiniz. Akşam yemekleri, hafta sonu planları, seyahatler, misafirler gündeme gelebilir.
Çocukları olan bir Terazi isen, çocuklarının ruhsal, zihinsel, fiziksel sağlıklarına vurgu yapacak bir ay, dikkat. İçsel huzursuzluk, gerginilik çocukların sağlıklarını olumsuz etkileyebilir, bağışıklıklarını zayıflayabilir. Organik beslenme düzeni, günlük hafif egzersizler, birlikte geçirilen zamanlara katılacak kalite yardımcın olacak.
Bekar bir Terazi isen, sorgulayıcı bir yapıya bürüneceğin için, sana yaklaşmak isteyenlerin zorlanacağı bir dönem olacak. Eski ilişkilere bir kez daha şans vermekten kaçınabilir, içinde ukde kalan konularla ilgili yüzleşebilir, eski defterleri kapatabilirsin. Flörtöz kalmayı tercih edeceğin, ciddi ilişkilere temkinli yaklaşacağın, sakinlik aradığın bir ay…










Akrep Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Rüzgar gibi esip, geçecek bir ay sevgili Akrep..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Geleceğe odaklanacağın, emeklerine karşılıklar alacağın, ilahi adaletin tecellisini hissedeceğin bir ay olacak.. Fazlası ile iş, eğitim, kariyer odaklı olacağın, sorumluluklarının bilincinde olacağın bir süreçten geçiyorsun. Kariyer, eğitim, finans hayatın adına gelgitli, arada kalmış, askıda kalmış işleri neticelendirecek, kapalı olan kapıları açacak bir ay. Temposu yüksek, uzayan mesai saatleri ile sağlığına kadar etki edecek bir ay belki ancak fazlası ile şanslı bir ay olacak.. Süregelen işin, sektörün ile ilgili yeteneklerin daha görünür olurken, geri dönüşlerin aynı orada yükselecek. Kazanç kaynakların genişlerken, yeni gelir kaynakları da elde edebilirsin. Freelance çalışmalar, işbirlikleri, ortaklıklar, online çalışmalar, danışmanlıklar gibi alanlardan pozitif dönüşler alacaksın. Sorumluluklarının bilincinde olman, detaycı hareketlerin sana her alanda rakiplerine fark atma şansı getirecek. Beklediğin fırsatları getiren, mevcut yatırılarını değerlendirme şansı sunacak, yeni yatırımlara da zemin oluşturacak bir ay..
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, kontrol isteyen, sağduyu isteyen bir ay, bilgine.. Bencil tutumlardan, sivri sözlerden, imalı konuşmalardan, vurdumduymaz tavırlardan kesinlikle kaçınmalısın. Sürekli kendi sorunların yahut kendi beklentilerine odaklanmak son derece yanlış bir seçim olacağı gibi, eşin, partnerin ile ilişkinizi zedeleyebilir. Öte yandan eşinin, partnerinin istek ve taleplerini de dikkate almalı, ortak noktada buluşmaya özen göstermelisin. Öte yandan tutkuları yüksek, seksual enerjisi yüksek, aşka, romantizme düşkün bir ay. Ancak küçük detaylar büyüyerek büyük krizlere neden olacağı için, mutlaka her alanda sağduyu, empati, iyimserlik ile yaklaşmalısın. Geleceğe dair planlarda aceleci olmalı, akışta kalmalı, mevcut sorunları çözmeye yönelik hareket etmelisin.
Çocukları olan bir Akrep isen, baskıcı tutumlardan kaçınmalısın mutlaka.. Özgürlüğüne düşkün bu ay, çocuklarından agresif tepkiler almana, iletişim krizlerine neden olabilir. Anlayışın, sağduyunun hemen hemen her alanda iyileştireceği bu ay, çocuklarınla daha çok zaman geçirmelisin.
Bekar bir Akrep isen, aşk adına aceleden kaçınman gereken, akışta kalman gereken bir ay.. Zira geçmişle ilgili henüz tamamlanmamış gelişmeler yeniden gün yüzüne çıkıyor.. Ancak geçmişten arınmanı, geride bırakmanı, bir kez daha aynı yollardan geçmemeni öneririm. Flörtleri destekleyen ancak ciddi ilişkilerle ilgili yoracak bu ay, sakin ve ihtiyatlı ilerlemelisin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına, sözlerinle, tavırlarınla ilgili çekeceğin bir ay olacak.. Girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekerken, fazlası ile kıskanıldığını yahut maniple edilmek istendiğini fark edebilirsin. Ancak her şeye rağmen ailevi ilişkileri iyileştiren, sağlam dostlukları pekiştiren bir ay olacak. Ancak sen kendi öz dengeni korumakta güçlük çekebilir, sık sık ruh hallinin değişmesi ile gergin hissedebilirsin. Hal böyle olunca ilişkilerin, dostlukların, arkadaşlıkların bu gerilimden nasibini alabilir, dikkat. Emin olmadığın konularda ısrarcı olmaktan kaçınmalı, mutlaka kendine zaman ayırmalı, kendini dinlemelisin. Ruh, zihin, beden dengeni korumak adına Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmalarından faydalanabilirsin. Sürpriz bir seyahat yahut sürpriz bir konuk hayatına hareketlilik getirebilir. Aslında beklenmedik gelişmelere açık bir aydan geçerken, ay nasıl başladı, nasıl bitti anlamakta güçlük çekebilirsin.











Yay Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Beklentilerini karşılayacak bir ay sevgili Yay..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına son derece önemli bir ay olacak… 2022 yılının sana getireceği değişimleri daha ilk aydan hissetmeye başlayacaksın, hazır mısın? Maddi manevi seni hayallerine bir adım daha yakınlaştıracak Ocak 2022, kaçırdığın fırsatları ise yeniden ayağına getiriyor.. Finansal anlamda destekler göreceğin, gelecekle ilgili ümitlerini yeşertecek bir ay olacak.. Süregelen işbirliklerinden, ortaklıklarından olumlu dönüşler alırken, bir süredir sorun yaşadığın yatırımlarını değerlendirme şansları yakalayacaksın. Süregelen projen, çalışma hayatın ile ilgili kendini geliştireceğin, emeklerinle ilgili karşılıklar alacağın bir ay… İş arayışında olan bir Yay isen, Ocak 2022 sana beklediğin iş fırsatını getirebilir. Öte yandan bir süredir seni yoran meselelerden yahut bir borçtan kurtulabilirsin…
Ailevi ilişkilerin adına oldukça iyimser, iletişimin hızlı akacağı, yapıcı tutumların öne çıkacağı bir ay olacak. Fikirlerine güvendiğin insanlarla sık sık bir araya geleceğin, duygu ve düşüncelerine güvendiğini insanların desteklerini yanında hissedeceğin bir ay… Aile büyüklerinin sana yapıcı yaklaşımları, destekleri var, öte yandan kardeşlerinle olan ilişkilerin perçinlenirken, sık sık sevdiklerinle birlikte olmak isteyeceksin. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına son derece sosyal, hareketli, yeniliklere açık bir dönemden geçiyorsun. Seyahatler, konuklar, sosyal buluşmalar, sanatsal faaliyetler, aktiviteler öne çıkarken, yoğun geçen sosyal yaşamın yeni arkadaşlıklar getirebilir.
Bekar bir Yay isen, sosyal ilişkilerinin hareketlenmesi ile birlikte karşına çıkacak insanlar aklını karıştırabilir. Birden fazla insanın ilgisine maruz kalabilir, kararsızlık yaşayabilirsin. Aklından geçen biri varsa iletişiminiz netleşebilir, gelecekle ilgili netleşmeler olabilir. Yeni başlangıçları destekleyen, yaşam enerjisi yüksek, fazlası ile şanslı bir ay.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile aranızdaki anlaşmazlıkları, sorunları aştıracak, çözümleri ile yüz güldüren bir ay. Eşinin, partnerinin yapıcı, iyimser yaklaşımları yüzünü güldürürken, gelecekle ilgili kaygılarını azaltacak. Yine seyahatler, ailevi görüşmeler, sosyal buluşmalar ayın favorilerinden olacak. Ev değişimi, dekoratif değişimler, evin eksiklerini gidermek, sorumluluklarınızı paylaşmak, birbirinize olan destekleriniz öne çıkıyor. Eşinin, partnerinin özelinize yansıyan eğitim, iş, finans hayatı ile ilgili sorunların azalması ile birlikte gerilimli hava dağılıyor olacak.
Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarına karşı gözlemci, objektif bir bakış açısı edinmen çok çok önemli olacak, bilgine.
Çocuklarının eğitim hayatları, hobileri, aktiviteleri, kendilerine ayırdıkları zamanların üzerinde durmalı, kalite kazandırmak adına çaba sarf etmelisin.
Gözünde büyüyen sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksin, yeterki yaşam enerjini yüksek tut ve geleceğe olan inancını koru…








Oğlak Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Duygusal bir ay sevgili Oğlak..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Özel hayatına vurgu yapan, beklenmedik gelişmelere açık, ani değişimleri tetikleyen bir ay… Bekar bir Oğlak isen, sular hiç mi hiç durulmayacak, bilakis hiç oladığı kadar dalgalı ve coşkun olacak… Sosyal çevren yenilenirken karşına çıkan insanlar arasında kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Ne oldu, ne arada oldu, nasıl bu noktaya geldiniz kestirmekte güçlük çekeceksin. Ani bir aşk gündeme gelebilir ancak aynı hızla sonlanabilir… Hayatının aşkı ile karşılaşabilir, yakın bir gelecekte evlilik kararları alabilirsin… Ancak ne getireceğini kestirmenin güç olduğu Ocak 2022 boyunca dengeli olmakta fayda var… Çok karmaşık bir durum içerisinde ise sana Sinastri/İlişki Analizi çalışmamı öneririm.. Her ne olursa olsun emin olarak ilerlemeli, aceleci kararlardan kaçınmalı ve mantıktan yana olmalısın. Detaycılığını korumalı, karşı taraftan emin olmak adına zamana yayarak hareket etmelisin..
Evli, ilişkisi olan bir oğlak isen, eşin, partnerin ile aranızdan su sızmayacağı bir ay… Seksual enerjisi yüksek, romantik, son derece sevgi dolu bir ay deneyimleyeceksin. Eşin, partnerin ile bir arada olmak, sık sık baş başa kalmak, birbirinizi daha iyi anlamak adına planlar yapabilirsin. Eşinin, partnerinin duygu ve düşüncelerini önemsediğin gibi eşinin, partnerinin de sana karşı son derece hassas yaklaştığını göreceksin. Eşin, partnerin ile seyahatlere çıkabilir, günü birlik tatiller yapabilir, doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Aşka aşık, romantizmi yüksek, güven isteyen ve şefkati daha da büyüten, destekleyen bir ay..
Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarına karşı özverili, yapıcı, sağduyulu olacağın bir ay olacak… Fazlası ile titiz, dikkatli hareket edebilir, çocuklarının ihtiyaçlarını, duygu ve düşüncelerini yakından takip edebilirsin. Kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak adına girişimlerde bulunabilir, yenilikçi hamleler yapabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına başı kalabalık, gündemi bol, telaşı bol bir ay olacak… Ailevi ilişkilerin hareketlenirken, ebeveynlerinle sıkı bir yüzleşme yaşayabilirsin. Seni baskılayan bir çok unsurdan özgürleşebilir, bireyselliğini daha da güçlendirebilirsin. Kişisel gelişimine yönelebilir, Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme Danışmanlıkları alabilirsin. Kardeşlerinin hayatları ile ilgili önemli detaylara şahit olabilir, sen de müdahil olabilirsin. Sosyal ilişkilerin adına kalabalık akacak bu ay, etkinlikler, davetler, organizasyonlar gündeme gelebilir. Yeni çevrelere gireceğin, etrafının kalabalık olacağı bir ay geçireceksin.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına kontrollü ilerlediğin müddetçe şansın senden yana olacağı bir ay geçireceksin. Kariyer, eğitim, finans hayatın adına ağır giden alanların ivme alacağı, yeteneklerinin daha görünür olacağı, kendini daha iyi ifade edeceğin bir sürece giriyorsun. İstediklerin, istemediklerin netleşirken, bulunduğun alanlarla ilgili kendini geliştirmek adına girişimler de bulunabilirsin. Eğitim, online eğitim, seminer, sunum gibi alanlar öne çıkarken, sen de işlerini, projelerini, eserlerini daha çok ortaya çıkarmak isteyebilirsin. Yöneticilerin, ekip arkadaşların ile krizler çözülürken, beklediğin zammı, terfiyi alabilirsin. Öte yandan uzun zamandır almak istediğin evi, arabayı alma şansı bulabilir, ilahi adaletin tecellisine şahit olabilirsin.







Kova Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Sağlığın adına dikkat isteyen bir ay sevgili Kova..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Sağlığınla ilgili özen isteyen bu ay, ruh, zihin, beden dengeni korumaya özen göstermelisin. Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmalarından faydalanmalı, günlük rutinlerine meditatif çalışmalar eklemelisin. Çalışma hayatının temposu artarken, uyku düzenini, beslenme düzenini ihmal etmemelisin. Kariyer, eğitim, finans hayatın adına ciddi anlamda değişimler getirecek bir ay olacak. Beklediğin fırsatların karşına çıktığı, maddi manevi beklentilerine karşılık verecek bir ay deneyimleyeceksin. Süregelen işlerinle, işbirliklerinle, ortaklıklarınla ilgili ivme alırken, yeni başlangıçlara da imza atacaksın. Popülariten artarken, bulunduğun sektörde öne çıkma şansı bulabilirsin. Yine bulunduğun sektörde ileri gelen isimlerle bir araya gelebilir, kendini, yeteneklerini tanıtma şansları bulabilirsin. Sosyal medyanın gücünü aktif kullanacağın bu dönemde online çalışmalara imza atabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yüzleşmeler yaşatacak bir ay, gerçekler tek tek açığa çıkıyor. Arkandan dönen her türden olumsuz olayın su yüzüne çıkacağı Ocak 2022’de bazı ilişkileri noktalayabilirsin. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin bir güven testinden geçerken, kim gerçek, kim sahte sen de görmüş olacaksın. Sosyal ilişkilerinde seçici tutumlar sergileyeceğin bu ay, sana iyi gelen, pozitiften beslenen insanlara yönelmelisin. Ebeveynlerin, kardeşlerin ile zaman geçirmek sana iyi gelecek, kendini güvende hissettiğin ortamlara yöneleceksin. Evin, ofisinle ilgili dekoratif değişimlere gidebilir, bir süredir istediğin evi bulabilir, taşınabilirsin…
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, evliliğin, ilişkin ile ilgili temelden gelen sorunları tespit edebilir, yüzleşebilir, dönüşme şansları bulabilirsin. Bilinçaltının aktif çalışacağı bu ay, içsel huzurunu korumalı, gerginlikten kaçınmalı, eşin, partnerin ile uyum enerjisinde olmaya özen göstermelisin. Evliliğini, ilişkisini bitirmek isteyen bir Kova isen, bu ay net kararlar alabilir, resmi adımlar atabilirsin. Ancak evliliği, ilişkisi ile ilgili bu yönde düşünceleri olmayan bir Kova isen, gerilimden kaçınmak, kaotik ortamlardan uzak durmak gerek. Zihnini meşgul eden bazı etkenlerin temeline inme şansı bulabilirsin, bu durumu yaşayan bir Kova isen, eşin, partnerin ile paylaşmayı tercih etmelisin. Eşine, partnerine sağduyu, nezaket ile açık olduğun takdirde birlikte sorunların üstesinden kolaylıkla geldiğinizi göreceksin. Öte yandan eşinin, partnerinin değişen iş, eğitim, finans hayatına dair koşullar ay boyunca gündeminizi meşgul edecek…
Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarınla zaman geçirmek, birbirinize ayırdığınız zamanın kalitesini arttırmak sana da, çocuklarına da iyi gelecek. Hobiler, aktiviteler, egzersizler, beslenme, uyku düzeni gibi detaylara eğilmek her anlamda pozitif katkı sağlayacak, değerlendirmelisin mutlaka.
Bekar bir Kova isen, sosyal ilişkilerindeki seçiciğiliğin ilişkilere bakışına da yansıyacak. Geçmişten gelen seslere kulaklarını tıkayacak, geleceğe odaklanacaksın. Aslında bir nevi yüzleşme, arınma ayından geçerken, kendine bir şans vermeli ve geçmişten arınarak, yeni bir geleceğe zemin oluşturmalısın.








Balık Burcu Aylık Yorum (OCAK 2022)​

Değişim getirecek bir ay sevgili Balık..
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum, 2022 sana şans getirsin..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına son derece yenilikçi bir döneme giriyorsun. Kendini, yeteneklerini daha görünür kılmak adına radikal adımlar atabilir, riskler alabilirsin. Sektörünle ilgili yenilikleri yakından takip edebilir, eğitim, seminer programlarına katılabilirsin. Kendini geliştirmek, yeteneklerini daha da genişletmek adına şehir dışı, yurt dışı bağlantılar kurabilirsin. Online çalışmalara açık olacağın bu ay, sürpriz iş bağlantıları kurabilir, sosyal medya hesaplarından duyurular yapabilirsin. Finansal anlamda desteklendiğini hissedeceksin, işbirlikleri, ortaklıkları, ekip çalışmaları, freelance çalışmalar gündeme gelebilir. Eğitim hayatı devam eden yahut eğitim sektöründe yer alan bir Balık isen, akademiye yönelebilir, yarım kalmış her konuyu tamalayabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece iyimser, destekleyen, ilişkileri pekiştiren bir ay… Ailevi ilişkilerin pekişirken, ebeveynlerinin sıcaklığını, güvenini hissetmek isteyecek, sık sık bir araya gelmek için hareket edeceksin. Kardeşlerin, kuzenlerinle iletişimin yoğunlaşırken, sevdiklerinin değerini fazlası ile hissedeceksin. Eski dostluklar pekişirken, süregelen arkadaşlıklar daha sağlan temellere oturuyor. Sosyal hayatın hareketlenirken girdiğin her ortamda ilgileri, bakışları üzerine toplayacak, parlayacaksın. Yeni çevrelere girebilir, yeni hobiler edinebilir, sanatsal, kültürel faaliyetleri yakından takip edebilirsin.
Evli, ilişki olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile uyumunuzun artacağı bir dönem olacak. Eşin, partnerin ile zaman geçirmek, birlikte olmak, birbirinizi anlamak adına ekstra çaba sarf edebilir, baş başa programlar yapabilirsin. Eşinin, partnerinin hassasiyetlerini önemseyeceğin, özverili olacağın, sağduyusu ile şifalandıran bir ay. Süregelen sorunları aşmak, daha sağlam ilişkiler, iletişimler geliştirmek adına son derece destekler nitelikte bir ay, değerlendirmelisin. Evin, ev düzenin, yaşam alanın, yerleşik düzeninle ilgili değişimler gündeme gelebilir, eşinin, partnerinin desteğini yanında hissedebilirsin. Romantizmi, tutkuları, seksual enerjisi yüksek Ocak 2022, son derece dönüştüren, şifalandıran bir ay olacak.
Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarınla zaman geçirmek, kişisel gelişimlerini yakından takip etmek isteyebilirsin. Çocuklarının eğitim hayatlarına eğilebilir, fazlası ile dikkatli, titiz hareket edebilirsin. Duygusal değişimleri yüksek bu ay, çocukların psikolojilerini yakından takip etmek, hassas yaklaşmaya özen göstermelisin.
Bekar bir Balık isen, aşk adına destekleyen, şansları yüksek bu ay, yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. Geçmişle ilgili soru işaretleri olan bir Balık isen, yüzleşme şansı bulabilir, soru işaretlerinden kurtulabilirsin. Aşka açıksın, kırgınlıklarını, hayal kırıklıklarını onararak hayata yeni pencereler açacağın bir dönemden geçiyorsun..







Seda Turan
 
ocak8.jpg

KOÇ | (21 Mart – 19 Nisan)

Bu ay gündeminizde kariyer konuları ön plana çıkabilir. Görev bilinci ve sorumluk duygusuyla hareket edebilirsiniz. Yengeç burcundaki Plutonik dolunay, ev ve aile içinde yarım kalan işleri tamamlamak için bazı fırsatlar sunabilir. Aile bağlarınız bu dönem güçlenebilir, daha fedakâr bir tutum sergileyebilirsiniz.





BOĞA | (20 Nisan – 20 Mayıs)

Yeni ay ile beraber eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. Değişimlere daha açık olabilir, teknolojik gelişmeleri daha ilgiyle takip edebilirsiniz. Plutonik dolunay aile meselelerini gündeme getirebilir ve bunlara çözüm sunabilir. Aileden bir kişinin bakımını üstlenmek gibi sorumluluklar getirebilir.





İKİZLER | (21 Mayıs – 20 Haziran)

Bu ay odağınız finansal konular olabilir. Mahkeme gibi yasal süreçleri olan konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yengeç burcundaki Plutonik dolunay finansal konuları manipülasyona açık hâle getirebilir. İş yaşamında ve finansal kaynakların yönetiminde kontrollü büyümek isteyebilirsiniz.





YENGEÇ | (21 Haziran – 23 Temmuz)

2 Ocak tarihindeki yeni ay ile birlikte ikili ilişkiler, evlilikler ve ortaklı yürütülen işlerle ilgili konuları deneyimleyebilirsiniz. İstikrar, güven ve ciddiyet kavramları daha fazla önem kazanabilir. Yengeç burcunda meydana gelen Plutonik dolunay yaşam amaç ve hedeflerine dair değişim isteklerini tetikleyebilir. Güven duygunuz zaman zaman sarsılabilir.





ASLAN | (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Bu ay Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile çalışma ortamınızda sistematik ve planlı olmanızı sağlayacak yeni işler, sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Plutonik dolunay, bilinçaltına ittiğiniz konuların güçlü bir şekilde açığa çıkmasını sağlayabilir. Bu dönem yoga ve meditasyona yönelebilirsiniz.






BAŞAK | (23 Ağustos – 22 Eylül)

Bu ay zaman yönetimini adil ve eşit planlayabilir, sevdiğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Uğraştığınız hobilerde yüksek bir sorumluluk bilinciyle hareket edebilirsiniz. Plutonik dolunay ile derneklerde, sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak çalışabilir, üstlendikleri misyonla bir statü kazanabilirsiniz.






TERAZİ | (23 Eylül – 22 Ekim)

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-3.jpg
Yeni ay ile taşınma, ev satın alma gibi konular için aksiyon alabilirsiniz. Evinizde tadilat içeren işler yapabilir, dekorasyonu değiştirebilirsiniz. Ailenize zaman ayırabilir, birlikte vakit geçirmekten keyif alabilirsiniz. 18 Ocak Salı günü Yengeç burcunda meydana gelen Plutonik dolunay iş hayatınızla ilgili değişim ve dönüşümleri beraberinde getirebilir.






AKREP | (23 Ekim – 21 Kasım)

Bu ay iş hayatınızda teknolojiyle bütünleşik bir eylem planı oluşturma konuları gündeminizde olacak. Yeni ay ile sorumluluklarınız ve iş yükünüz artabilir. Plutonik dolunay uluslararası ticaret, yurt dışı menşeili eğitimler ve inanç sistemleri gibi temaları getirebilir. Yarım bıraktığınız eğitimleri bu dönem tamamlayabilirsiniz.






YAY | (22 Kasım - 21 Aralık)

Yeni ay ile maddi kaynaklarınızı büyütmek, yeni iş kazanımları elde etmek ve kârlı projelere girmek isteyebilir, fizibilite yapabilirsiniz. Yengeç burcunda Plutonik dolunay miras, nafaka, vergiler, krediler, borçlar gibi konuları gündeminize getirebilir. Bu dönem tıkanıklık yaşanan konular çözümlenebilir.







OĞLAK | (22 Aralık – 19 Ocak)

Oğlak burcunda gerçekleşen yeni ay ile güç ve statü kazanma isteği duyabilirsiniz. Kendinize yeni bir düzen kurup hayatınızı baştan sona değiştirmek isteyebilirsiniz. Yengeç burcunda meydana gelen Plutonik dolunay ilişkinizdeki aidiyet duygusunu sorgulamanıza neden olabilir. Ortaklı yürütülen işlerde birtakım krizler çıkabilir.




KOVA | (22 Ocak – 18 Şubat)

Bu dönem zihinsel olarak yorgunluk hissedebilir, kendinizi inzivaya çekebilirsiniz. Bastırdıklarınız, geriye attığınız konular açığa çıkabilir, psikolojik olarak kendinizi yıpratabilirsiniz. 18 Ocak Salı günü Yengeç burcundaki Plutonik dolunay ile konfor alanınızın dışına çıkmak istemeyebilirsiniz.




BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

2 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile girdiğiniz ortamlarda mesafeli davranabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde sorunlara ciddiyetle yaklaşıp akılcı çözümler üretebilirsiniz. Plutonik dolunay, aile ilişkilerinize yeni bir soluk kazandırabilir. Bu dönem önceliğiniz aileniz olacak.









Astrolog Dinçer Güner
 

ocak15.jpg

Koç Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay, kariyer evinizde doğuyor. Dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ocak ayı boyunca Venüs geri giderken 15 Ocak'ta Merkür de geri hareketine başlayacak. Eski olayları kurcalamak için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Ocak ayı boyunca güneş kariyer ve tepe evinizde güçlü olacak. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinize azami dikkat göstermeniz gerekiyor. Neptün ve Jüpiter ruhsal evinizde ilerlerken iş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizinle ilgilenebilir. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizi kanıtlamak adına başlatacağınız çalışmaların size kazandıracağı prestij oldukça yüksek olacak. Bu ay, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. 17 Ocak'ta dolunaydan yoğun etki alıyorsunuz. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinize azami dikkat göstermeniz gerekiyor. Kendinizi ön plana çıkarmak için, arkadaş çevrenizde sıra dışı tavırlar içine girebilirsiniz. Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara ilgi gösterme çabalarınız; sizi, çevrenize karşı komik durumlara düşürebilir. Aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. 14 Ocak'tan sonra sağlık gezegeniniz Merkür retro yaptığı için dikkatli olun. Hızlı hareket etmeyin. Küçük sakarlıklar söz konusu.


Boğa Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

Uranüs kişisel evinizde yola devam ediyor. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. Ay boyunca Venüs retro yapıyor. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı. Keşfettiğiniz her yeni şey, adeta sizi büyülüyor. Fakat derin ilişkiler sizde zorlayıcı bir etki yapıyor. Çevrenizdeki her şeyin belli bir düzen içinde olmasına özen gösteriyorsunuz. Birçok boğa bu dönemde kendisiyle ilgili güzel değişimler yaşayacak. Geçmişteki aşk anlayışınız değişiyor. Sözleriniz anlamlı ve etkileyici, tepkileriniz ölçülü ve diplomatik olacak. Renkli kişiliğinizi ortaya çıkarmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Meraklı yapınızı ortaya dökmekten korkmayacak, ilişkilerinizi sorgulayacaksınız. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. Ay boyunca Venüs retro yapıyor. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı. Çevrenizdeki her şeyin belli bir düzen içinde olmasına özen gösteriyorsunuz. Geçmişteki aşk anlayışınız değişiyor. Sağlık ve kişisel gezegeniniz Venüs, ay boyunca geri gidiyor, sizi gerginleştiriyor. Daha fazla çalışıp sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Aile içinde olabilecek rahatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olacak. Çağırıldığınız yemekli toplantılarda hızlı yemek alışkanlığınızdan vazgeçmelisiniz.


İkizler Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay ruhsal evinizde doğuyor. Kariyer evinizdeki Neptün ve Venüs toplumsal başarınızı ön plana çıkarırken, arkadaşlarınız ve dostlarınızın üzerinizde etkisi güçlü olacak. Sekizinci evinizdeki gezegenlerin güçlü etkisiyle, yatırımda bulunduğunuz ve maddi beklentiler içinde olduğunuz konularda olumlu gelişimler yaşayacaksınız. Güç, partnerinizin üzerinde olacak... Psikolojik analiz ve sezgisel yeteneklerinizin artmasıyla başarılı kompozisyonlar ortaya çıkacak. Güneş'ten alacağınız etkiyle, düşüncelerinizde ısrarcı bir tutum içinde olabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla partnerinizi bıktırabilirsiniz. 14 Ocak'tan sonra Merkür, yolculuklar ruhsal evinizde geri giderken, kariyer evinize çok yakın hareket ediyor ve kariyer evinizde geri hareketine başlıyor. Enerjinizin yüksek olmasına rağmen, Merkür'ün geri hareketinden dolayı olumsuz etkilere; 27 Ocak'tan sonra meslek ve toplumsal evinizde üzücü sonuçlara neden olabilir. 17 Ocak'ta dolunay finans evinizde gerçekleşiyor. Çalıştığınız kişilerin iş disiplini ve iş ahlakına önem veriyorsunuz ve bu konuda haklısınız. Çünkü bu dönemde hızlı ve yüksek hedeflerin peşinde olacağınız işleri tercih ederken, iş birliği yapacağınız kişilerin performansı önemli olacak. Bu ay stresten uzak kalmalı ve tartışmalardan sakınmalısınız. Beslenme ile ilgili konularda aşırıya kaçmayın.


Yengeç Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay karşıt ilişkiler evinizde doğuyor. Çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Neptün, kariyer evinizin hemen yanında size olumlu enerjisini göndermeye devam ediyor. 17 Ocakta dolunay kişisel evinizde gerçekleşiyor. Popüler konularda uzun süredir beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Ayın büyük bir kısmı karşıt finans evinizde; Merkür, Satürn birlikte hareket edecekler. Para harcama içgüdüleriniz oldukça yoğun seyrediyor.10 Ocak'ta Merkür geri gidiyor. Akıllıca kurgularla hata yapmamalısınız. Merkür'ün geri hareketi uzun zamandır göz ardı ettiğiniz konularda rahatsızlıkların gündeme geleceğini gösteriyor. Doktor kontrolünden geçmenizde yarar var.


Aslan Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay çalışma ve sağlık evinizde doğuyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz, aldığınız güçlü kozmik etkilerle değişecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü enerjiniz ve yaratıcılığınız konusunda size önemli destekler verecektir. İleri görüşlü davranışlar sergileyecek ve sorumluluğunu aldığınız işi tamamlayacaksınız. Ay boyunca Merkür karşıt evinizde olacak. 14 Ocak'ta Merkür geri hareketine başlıyor ve ayın son beş günü çalışma evinizde geri gitmeye başlayacak. Arkadaşlarınızla organize edeceğiniz çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Eski küslüklerin ortadan kalkacağı ortamlar gündeme gelecek. Yeni dostluklar konusunda dikkatli olmalısınız. Tartışma ortamlarından kaçınmalı, size enerji verecek dostlukları tercih etmelisiniz. Ayın tamamında geri giden Merkür ve Venüs'ten sağlığınız etkilenecek. Kova'da geri giden Merkür, varis ve dolaşım sistemi sorunları yaşatacaktır. Bu dönemde unutkanlığınız artabilir, dikkatsiz davranışlar nedeniyle kazalara karşı dikkatli olun.


Başak Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta aşk ve sosyal evinizde hareketlenme var. 10 Ocak'ta Yeni Ay iletişim evinizde doğuyor. Bazılarının size olumlu katkıları olacaktır. Uyumlu ve yapıcı düşünceler içinde olacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılarak, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Bu dönem özel ilişkiler konusunda çok dikkatli olmalısınız. Zorlu bir ilişki yaşamak istemiyorsanız, bu dönemde dostluk duyguları ve sosyal aktivitelere daha fazla önem vermelisiniz. 14 Ocak'tan sonra Merkür çalışma evinizde retroya başlıyor ve ayın son günlerinde aşk ve sosyal evinizde retroya devam edecek. Kafanızda şekillendirdiğiniz uzun vadeli isteklerinizi gözden geçirmelisiniz. Karşıtlarınızın davranışlarına karşı takındığınız tavırlarda, kendi gücünüzden emin hareketler sergilemelisiniz. Yine bu ay sakinliğe ihtiyacınız var. Çünkü aile bireyleri ile tartışmak için birçok nedeniniz olacaktır. Tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek, üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacaktır. Bugünlerde yapabileceğiniz en güzel şey, sizi mutlu edecek ortamlarda bulunmaktır. Bu ay yardım derneklerinde ve sağlık kuruluşlarında çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz.


Terazi Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay ilginç bir durum söz konusu. 25 Ocak'a kadar Mars, iletişim evinizde. Güneş, Plüton, Venüs aile ve yuva evinizde; Venüs retro yapıyor. Üstelik 2 Ocak'ta Yeni Ay da aynı evde doğuyor. Kafanız çok karışık. Bu durum aile ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olacaktır. Kişiselliğiniz güçlenirken, ailevi olaylarınız ön plana çıkmakta. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bu ay değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey, sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. 14 Ocak'a kadar Merkür ve Satürn, aşk evinizde güçlü enerjilerle sizi sarıyor. Üst düzey kişilerin bulunduğu alanda ön plana çıkacaksınız. Hatta birçok kişiyi kendinize hayran bıraktıracaksınız. Fakat Merkür 14 Ocak'ta geri hareketine başlıyor. Enerjinizi düşürmemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerin gerçek yüzleri ortaya çıkacak. Savaşımlarınızın size getireceği başarı çok önemli olacak. Sağlık gezegeniniz Neptün'den olumlu etkiler alıyorsunuz. Çevre ile ilgili ilişkilerinizi hızlı bir şekilde değerlendirirken, kendi kurallarınızın geçerli olmasına dikkat edecek ve sağlayacaksınız.

Akrep Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları
2 Ocak'ta Yeni Ay iletişim evinizde doğuyor. Öğrenme kabiliyetinizdeki artışlar, önemli kararlar almanıza neden olacaktır. Bilginizi çevrenizle paylaşırken, kendinizi ispat etmek isteyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek; okul aşkları ve yakın arkadaşlarınızla aşk ve duygusal konular gündeme gelecek. Bazılarının birliktelikleri ilginç bir hal alacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. 25 Ocak'a kadar Mars, para evinizde bulunacak. Jüpiter, aşk ve sosyal evinizden size destek verecek. Şans sizi her konuda destekleyecek. Çalışma yaşantınızda gösterdiğiniz performans finans konularında istediğiniz olumlu gelişmeleri sağlayacak ve birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir beraberlik sergileyeceksiniz. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Bu dönem flört etmeye daha çok vakit harcayacaksınız ama aşka daha çok şans verirken biraz üzülebilirsiniz. Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Olaya bu yönden bakılırsa, güçlenerek çıkacağınız bir durum olarak nitelendirilebilir. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. 19 Ocak'tan sonra karşıt retro Uranüs sürpriz olayları getirebilir. Nadiren baş gösteren kronik rahatsızlıklarınız geri tepebilir.


Yay Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay finans evinizde doğuyor. Plüton maddi evinizde ileri harekette bulunuyor. Size statü sağlayacak parasal kazançlarınızı arttırıcı yönlendirmeler verirken, aynı zamanda zorlayıcı şartlar sunacaktır. Bu engeller hırsınızı körükleyecek, inatçı yönlerinizi ortaya çıkaracak. Sosyal yönleri güçlü ve kariyer sahibi kişilerden destek alacaksınız. 14 Ocak'tan sonra Merkür eğitim evinde retro başlıyor. Uzun süredir beklediğiniz birçok iş fırsatı aniden gelebilir ve bu olaylarla ilgili seyahat yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin ve çocuklarınızın yurt dışı sorunları olabilir. Onların eğitimi ve öğretimi ile ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz. Geciken beklentileriniz sizi daha çok bileyecektir. 17 Ocak'ta dolunay karşıt finans evinizde oluşuyor. Bu ay maddi açıdan birçok önemli olay gerçekleşecek ve bunların çoğu uzun süreli olacak. Çevre şartlarını, kendi koşullarınızla uyum içinde birleştireceksiniz. Koşacak ve yorulacaksınız fakat sonunda başarıyı kutlayacaksınız. Çevre şartlarınızı finansal hedeflerinizle bağdaştıracaksınız. 21 Ocak'ta güneş, finans evinize geçerek sizi daha da güçlendirecek. Kişilerle olan uyumlu ilişkileriniz en büyük yardımcınız olacak. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız.


Oğlak Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay kişisel evinizde doğuyor. Ay boyunca Venüs kişisel evinizde geri gidiyor. Plüton kişisel evinizde hareket etmeye devam ediyor. Çok garip bir karışım. Venüs sizi cazip yaparken, aklınız bir karış havada olacaktır. Mars, kişisel evinizde sizi coşturuyor. Canlı ve dinamik bir duygusal yaşamla birlikte uzak yollarla ilgili aşklar gündeme gelecektir. Bazılarınız da, iş arkadaşlarıyla yeni aşkların eşiğinde olacaklar. Hatta, iş ve aşk ortaklıklarını birlikte sürdüreceklerdir. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz. Kayıplarınızı düşünecek zamanınız yok ve karşınıza çıkacak fırsatlar konusunda bocalayacaksınız. 17 Ocak'ta dolunay karşıt ilişkiler evinizde gerçekleşiyor. Gözünüzü korkutmak istemiyoruz fakat ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Yine dostluklarınızda samimi olmayan davranışlara karşı temkinli olmalısınız. Ani aşkların başlaması ve bitişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Özellikle, sizi sevindirecek duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Partneri olanlar ise, mevcut ilişkilerinde romantik günler yaşayacaklar. Sağlık gezegeni Merkür, ay boyunca retro durumunda. İskelet sisteminizi, dişlerinizi, kol ve bacaklarınızı, eklemlerinizi korumalısınız. İştahınız artacak. İnce yapınızı bozmamalı ve beslenmenize özen göstermelisiniz.


Kova Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay bilinçaltı evinizde doğuyor. Bu ay, bilinçaltındaki duygular ve kişisel özelliklerinizde etkin olacak. Her şeyi kendi güç sınırlarınız içinde düşünmek, kimseden yardım istememek sizi ve bilinçaltınız oldukça sizi yorabilir. Plüton, Güneş, Venüs, Mars, 12. evinizde seyrediyor. Öfkelerinizi bastırdığınız zaman fiziksel bir yorgunluk duyabilirsiniz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi, günlük çalışma koşullarınızı zorlayacaktır. Günlük işlerinizde yakındığınız konuların tekrarlanması sizin için can sıkıcı bir durum yaratırken, bu tür tekrarlar rutin hale gelebilir. Bu durumdan kurtulmak için, kendinize hobiler bulmalı ve yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız. Merkür kişisel evinizde geri gidiyor. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bilinçaltınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla, yaşantınızda değişen koşulları yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. Merkür geri giderken bile düşüncelerinizde direniyorsunuz. Aktif ve hızlı düşünüyorsunuz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz. Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır. Bu ay Merkür'ün geri hareketi ve 12. evinizdeki gezegen kümeleşmesi sizi yorabilir. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız.


Balık Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay size yeniliklerle geliyor. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Sosyal ortamlar çerçevesinde, yapmak istediğiniz ama gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, yeni ve başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. Mars, 25 Ocak'a kadar tepe evinizde ilerliyor. Sosyal konuşmalar yapabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Venüs, yenilikler evinizde ilerlerken öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. 14 Ocak'ta geri giden Merkür düşüncelerinizin değişimine neden olacaktır. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. 2 Ocak'ta Yeni Ay size yeniliklerle geliyor. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Mars 25 Ocak'a kadar tepe evinizde ilerliyor. Sosyal konuşmalar yapabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Venüs yenilikler evinizde ilerlerken öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. 14 Ocak'ta geri giden Merkür, düşüncelerinizin değişimine neden olacaktır. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız.





Filiz Özkol
 
ocak1.jpg

Koç & Yükselen Koç Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Sizin iş alanınızda olan bu etki eski bazı konuları da gündeme getirebilir.
Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız. Burç bazında bu yeni ayın etkilerini anlattım buradan okuyabilirsiniz..
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin sosyal çevre ve hayaller alanınızı etkileyecek bu durum, arkadaş çevreniz ile beraber bazı projelere ve yardım konularına odaklanmak verebilir. Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ailesel ve duygusal konuları gündeme getirecek. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı haberler gelebilir. Ailesel konular ve bir alım – satım konusu da gündemde olabilir sizin için…
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin içinde hem sosyal bir dönem olacak, hem de arkadaşlarınız ile güzel projeler yapabileceğiniz bir dönem…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin mücadeleniz kariyer alanına kayacak…
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat etkiler alacağız. Sizin ikili ilişkiler alanınızı yönettiğinden ve kariyer alanınızı etkilediğinden bu konularda daha rahat ilerlemeniz mümkün olacak. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…






BOĞA & Yükselen BOĞA BURCU:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Sizin burç yöneticiniz olduğundan aslında hayatınızın her alanı etkileniyor ama özellikle düşünceleriniz, öğrenme ve uzaklarla ilgili konular etki alanında olacak.

Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin için daha çok yeni birşeyler öğrenme, yeni bir iletişim kurma alanında etkili olacak… Burç bazında bu yeni ayın etkilerini anlattım buradan okuyabilirsiniz..
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin kariyer, evlilik ve daha görünür olduğunuz alanı etkileyecek bu etki ile bu konularda bazı yeni fikirler ve görüşmeler olabilir. Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay iletişim, öğrenme, seyahatler ve kardeşlerle ilgili konuları gündeme getirecek. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı haberler gelebilir.
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin içinde yine kariyer konularında güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz ve kaçtı sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelebileceği bir dönem olacak..
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin mücadeleniz daha çok uzaklar, başka şehirler, eğitim ve internet üzerinden yapılan işler alanında olacak…
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat etkiler alacağız. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…






İkizler & Yükselen İkizler Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Sizin için bu etki daha çok parasal konuları etkileyecek alanda olacak. Bu dönemde ortaklı iş yapmamaya, yatırımlar ve finans konularında daha dikkatli olmaya çalışın.

Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin için daha çok ortak yapılan işler, miraslar, bankalar ve yatırımlar alanında olacak. Eski bir yatırımdan dönüş almak veya birşeylerin üzerinden geçmek için iyi bir dönem olacak…
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin uzaklar, hukuksal konular, eğitimler ve internet üzerinden yapılan işler alanınızı etkileyecek Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin için parasal konularda beklediğiniz haberleri getirebilecek. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı parasal konulardaki haberler gelebilir.
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin içinde yine uzaklar, eğitimler ve hukuksal konular alanında güzel gelişmeler getirebilecek bir etki olacak… Bir şehir veya yer değişimi düşünüyorsanız bu etki destek verebilir ama 2 gezegenin geri gittiğini düşünerek acele etmeyin…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin mücadeleniz daha çok parasal konular, yatırımlar, ortak işin veya miras’ın parası konularında olacak….
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat etkiler alacağız. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…






Yengeç & Yükselen Yengeç Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Sizin için bu etki ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık veya birebir iş yaptığınız kişilerle ilgili alanda olduğundan bu konularda ilerlemekte zorlanma ve eski konuların gündeme gelmesi mümkün. Bu dönemde ortaklı iş yapmamaya, yatırımlar ve finans konularında daha dikkatli olmaya çalışın.

Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin için ikili ilişkiler anlamında yeni başlangıçlar getirmeye aday olsa da önce eski konularda kapanışlar yapmak gerekecek. Eski ilişkiler, evlilikler ve hatta ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular bu yeni ay ve sonrasındaki 10 günlük süreçte gündeme gelebilir ve bir düzenleme gerekliliği getirebilir…
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin ortak para, yatırımlar, bankalarla ilgili konular ve miraslar alanınızı etkileyecek Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde burcunuzda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin kendiniz ve hayatınız ile ilgili kararlar almanızı sağlayacak. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı gecikmiş haberler gelebilir…
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin içinde yine ortak para, finans ve yatırımlar konularını gündeme getiren ve pozitif gelişmelere açan bir etki olacak…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin mücadeleniz daha çok ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili bazı durumlar ve evlilik konuları olacak…
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat etkiler alacağız. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…






Aslan & Yükselen Aslan Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Sizin için bu etki iş, çalışma, üretme, sağlık ve iş yerinde beraber çalıştığınız kişilerle ilgili alanda olduğundan bu konularda ilerlemekte zorlanma ve eski konuların gündeme gelmesi mümkün. Bu dönemde iş konularında temkinli ilerleyin ve ilişkilere dikkat edin.

Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin için iş, çalışma, üretme alanında yeni başlangıçlar getirmeye aday olsa da önce eski konularda kapanışlar yapmak gerekecek. Eski iş arkadaşları, bazı eski müşteriler ve çalışanlar bu yeni ayın gündeminde olabilecek…
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin ikili ilişkiler, ortak işler ve evlilik alanınızı etkileyecek Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile bilmediğiniz bazı konular, aile ve yuva kurmakla ilgili yaşadığınız sorunlar ve bunun alt yapıdaki nedenleri ortaya çıkabilir. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı gecikmiş haberler gelebilir…
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin tam karşıt alanınız olduğundan ikili ilişkiler alanında daha iyi etkiler getirecek ama Ocak ayının sonunu beklemek ve Venüs gerilemesi bitiminden sonra kesin kararlar almak daha iyi olacak…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin mücadeleniz daha çok iş, çalışma, üretme ve iş yerinde düzenlenmesi gereken bazı konular olacak…
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat etkiler alacağız. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…






Başak & Yükselen Başak Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Sizin için bu etki hobi gibi yapılan işler ve çocuklarla ilgili konuları anlatan alanda olduğundan bu konularda ilerlemekte zorlanma ve eski konuların gündeme gelmesi mümkün. Bu dönemde hayatınızda yeni kararlar alma ve birşeyler kurma isteğinde olacaksınız ama önce eski bazı konuları çözmek gerekecek.
Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin için kendi işiniz, aşk, çocuklar ve daha keyifli bir hayata adım atmak için yapılacaklar alanında etkin olacak fakat önce eski konularda kapanışlar yapmak gerekecek.
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu geçiş sırasında Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay ile sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınız ile ilgili bazı konular ön planda olabilecek. Hayallerinizi gözden geçirmek ve beklediğiniz haberlerin gelebileceği bir dolunay olacak… 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı gecikmiş haberler gelebilir…
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu etki bu alanda güzel gelişmeleri getirebilecek ama ilerlemek için Ocak ayının sonunu beklemek ve Venüs gerilemesi bitiminden sonra kesin kararlar almak daha iyi olacak…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin mücadeleniz daha çok aşk, hobi gibi yapılan işler, kendi işiniz alanında bir mücadele ve girişimler dönemini getirecek!
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat etkiler alacağız. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…






TERAZİ & Yükselen Terazi Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Sizin için bu etki Venüs burç yöneticiniz olduğundan daha geniş bir alana yayılıyor…Hayatınızdaki tüm alanlar bu gerilemeden etkilenirken, özellikle aile ile ilgili bazı eski konular gündeme gelebilir ve alım – satım konularında ekstra dikkatli olmak gerekebilir.

Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ayyaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin için aile, alım – satım konuları, yaşadığınız yerle ilgili konularda bazı düzenlemeler getirebilir. Bu konularda yeni adımlar atmadan önce eski konularda bazı kapanışlar yapmak gerekecek.
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler, kendi işiniz alanında olacak bu geçiş sırasında Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay ile kariyer, evlilik ve toplum önünde olduğunuz konularla ilgili gelişmeler olabilecek. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı gecikmiş haberler gelebilir…
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin için aşk, iş, hobiler ve çocuklar alanında güzel gelişmeleri getirebilecek ama ilerlemek için Ocak ayının sonunu beklemek ve Venüs gerilemesi bitiminden sonra kesin kararlar almak daha iyi olacak…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin mücadeleniz daha çok ev, ail eve alım – satım konuları alanında olacak. Bu alanlarda bir mücadele ve girişimler dönemini getirecek!
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat etkiler alacağız ve bu hareket en çok size iyi gelecek . Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…






Akrep & Yükselen Akrep Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Sizin ikili ilişkiler alanınızı anlatan Venüs’ün iletişim alanınızda geri gitmesi bazı eski konuları ve kişileri gündeminize getirebilir

Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ayyaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin için iletişim, kardeşler, sözleşmeler, yeni işbirlikleri ve eğitimler konularında bazı düzenlemeler ve eski konuları gündeminize getirebilir. Bu konularda yeni adımlar atmadan önce eski konularda bazı kapanışlar yapmak gerekecek.
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacak bu geçiş sırasında Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay ile uzaklardan bazı haberler gelebilir, bir sınavın veya eğitimin sonucunu alabilirsiniz yine yurtdışı ve seyahat konularında gelişmeler olabilir. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı gecikmiş haberler gelebilir…
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin ev, ail eve alım satım alanınızda güzel gelişmeleri getirebilecek bu geçiş ama ilerlemek için Ocak ayının sonunu beklemek ve Venüs gerilemesi bitiminden sonra kesin kararlar almak daha iyi olacak…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin mücadeleniz daha çok iletişim, sözleşmeler, kardeşler ve seyahatler alanında olacak. Bu alanlarda bir mücadele ve girişimler dönemini getirecek!
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat edeceğiz. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…






YAY & Yükselen Yay Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Sizin para alanınızda geri giden Venüs bazı eski parasal konuları gündeme getirebilir.

Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ayyaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin yine para alanınızda olacak ama venüs gerilemesi dolayııs ile konular daha çok eskilerle alakalı olacak. Bu konularda yeni adımlar atmadan önce eski konularda bazı kapanışlar yapmak gerekecek.
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin iletişim, sözleşmeler, anlaşmalar, seyahatler ve kardeşlerle ilgili konuları anlatan alanınızda olacak bu geçiş sırasında Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay ile ortak para, finans, yatırımlar ve miraslar konularında gelişmeler olabilir. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı gecikmiş haberler gelebilir…
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin iletişim, sözleşmeler, seyahatler ve eğitimler alanınızı hareketlendirecek bu geçiş ilerlemek için çok iyi olmayacak, ilerlemek için Ocak ayının sonunu beklemek ve Venüs gerilemesi bitiminden sonra kesin kararlar almak daha iyi olacak…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin mücadeleniz daha çok parasal konuları gündeminize getirecek ve bu alanlarda bir mücadele ve girişimler dönemini getirecek!
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat edeceğiz. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…






OĞLAK & Yükselen Oğlak Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Sizin burcunuzda geri giden Venüs bazı eski parasal konuları gündeme getirebilir ve ilişkilerde de bazı eski konular gündemde olabilir.

Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde burcunuzda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin burcunuzda olacak ama aynı zamanda burcunuzda bir Venüs gerilemesi devam edecek o yüzden daha çok eskilerle ilgili birşeyleri fark etmek için iyi bir etki. Bazı konularda yeni adımlar atmadan önce eski konularda bazı kapanışlar yapmak gerekecek.
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak bu geçiş sırasında Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay sizin tam karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, ortak yapılan işlar alanında bazı gelişmeler ve kararlar olabilir. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı gecikmiş haberler gelebilir…
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin parasal konuları anlatan alanınızı harketlendirecek bu geçiş ilerlemek için çok iyi olmayacak, ilerlemek için Ocak ayının sonunu beklemek ve Venüs gerilemesi bitiminden sonra kesin kararlar almak daha iyi olacak…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin temponuzu ise iyice yükseltecek. Burcunuzda ilerleyecek Mars özellikle Venüs gerilemesi bittikten sonra birçok konuda hızlanmanızı ve gelişme kaydetmenizi sağlayacak…
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat edeceğiz. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…






KOVA & Yükselen Kova Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Oğlak burcunda geri giden Venüs bazı eski parasal konuları gündeme getirebilir ve ilişkilerde de bazı eski konular gündemde olabilir. Gizli saklı bazı ilişkilerde bugünlerde gündemde olabilir…
Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin bilinçaltı, sağlık ve saklı – gizli konular alanınızda olacak, bazı şeylerde daha içsel kararlar verebilirsiniz. Venüs gerilemesi devam edeceğinden daha çok eskilerle ilgili birşeyleri fark etmek için iyi bir etki. Bazı konularda yeni adımlar atmadan önce eski konularda bazı kapanışlar yapmak gerekecek.
2 Ocak tarihinde Merkür burcunuza geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin burcunuzda olacak bu geçiş sırasında Merkür bu alanda bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı gecikmiş haberler gelebilir…
20 Aralık gece yarısında Güneş burcunuza geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor, doğum gününüz şimdiden kutlu olsun. Hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin döneminiz başlayacak ama yine de ilerlemek için Ocak ayının sonunu beklemek ve Venüs gerilemesi bitiminden sonra kesin kararlar almak daha iyi olacak…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin temponuzu ise iyice yükseltecek. Sizden bir önceki burçta olacak bu hareket bazı gizli saklı mücadeleler içinde olmanızı sağlayacak.Bir operasyon geçirmeniz de bu dönemde gerekbilir…
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat edeceğiz. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…




BALIK & Yükselen Balık Burcu:
Ocak ayına Venüs gerilemesi etkisinde başlıyoruz, geri giden Venüs Ocak ayı boyunca ilişkiler ve para konularında dikkatli olmak gerektiğini anlatıyor. Oğlak burcunda geri giden Venüs bazı eski parasal konuları gündeme getirebilir ve ilişkilerde de bazı eski konular gündemde olabilir. Sizin bazı eski arkadaşlarınız veya onlarla ilgili bazı eski konularınızı gündeme getirebilir.

Şans, bolluk – bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter şifalı ve hisleri kuvvetli Balık burcuna geçiş yaptı ve 10 Mayıs’a kadar bu alanda hareket edecek ve hepimize farklı alanlarda şanslar ve şifa getirecek.

2 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile hepimiz hayatlarımıza yeni bir düzen getirme ve uzun vadeli kararlar alma modunda olacağız.Bu yeni ay sizin sosyal çevre, arkadaşlar ve hayaller umutlar alanınızda olacak, bu konularda bazı eski konuları çözmek, tamamlamak ve yeniye hazırlanmak mümkün. Venüs gerilemesi bu yeni ayda devam edeceğinden daha çok eskilerle ilgili birşeyleri fark etmek için iyi bir etki.
2 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin kapalı kapılar ardında yapılan işler, içsel konular ve bilinçaltınızla ilgili konuları active edecek bu geçiş sırasında Merkür bir de geri hareket yapacak ve bu hareket 15 Ocak’ta başlayacak…
9 Ocak tarihinde Venüs ile Güneş kavuşacak ve hepimize kalbimizi sevgiye açmak ve güzel niyetler yapmak için güzel etkiler getirecek. Bugün ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir…
18 Ocak tarihinde Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler, sanatsal konular ve eğlence alanınızda olacak. 2 gezegen gerilemesi eşliğinde oluşacak bu dolunay ile eski bazı konular çözülebilir ve beklediğiniz bazı gecikmiş haberler gelebilir…
20 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu dönemi başlıyor. Hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin için bu dönem tam bir yavaşlama, içe çekilme ve içsel planlar yapma zamanı olacak…
24 Ocak günü Mars Oğlak burcuna geçecek ve mücadelemizi daha sistematik yapmaya, birşeyleri kurmaya çalışacağız. Mars Oğlak burcunda devlet kurumları ile ilgili konuları da gündeme getirirken sizin temponuzu ise iyice yükseltecek. Sizin için sosyal çevre, arkadaşlar, organizasyonlar ve hayalleriniz yolunda adımlar atmak için iyi bir dönem olacak…
Ayı bitirirken 30 Ocak tarihinde Venüs düz harekete geçecek ve hepimiz daha rahat edeceğiz. Ocak ayı ilerlemek için çok iyi bir ay olmayacak daha çok durumu korumak ve eski konuları çözmek gerekecek. Güzel gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…




Güliz Kına
 
ocak7.jpg


Koç
Bu ay sizin kariyer planlarınız ve aile meselelerinizin daha çok gündemde olacağını ve bu anlamda hareket almanız gerekebileceğini söylememiz mümkün. O nedenle biraz gerilimler yaşayabilirsiniz. Öncelikle beden ve ruh sağlığınızı önemsemenizi tavsiye edeceğim. Ekonomik olarak ise bu ay fırsatlar çıkabilir önünüze her daim dikkatli olun ve kaçırmayın fırsatlarınızı.



Boğa
Bu ayın ana başlığı sizin için planlamalar ve iletişim olacakmış gibi görünüyor. Ayın ortasında başlayacak olan Merkür Retro’suna bir kere daha dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Tabi yönetici burcunuzun da geri geri gidiyor olması sizi baştan sona etkilediğini de unutmamanızda fayda var. Ocak ayı boyunca sağlığınıza ve paranıza bir de ağzınızdan çıkan laflara dikkat edin derim.





İkizler
Bu ay sizi en çok meşgul edecek mevzuların başında ekonomik gelişmeler olacakmış gibi durmakta çünkü yeniayda, dolunayda sizin parayı anlatan alanlarınız dahilinde gerçekleşecek. Bu noktada olabildiğince tasarruflu davranmak ve borç alıp vermemeye gayret etmenizde ciddi fayda görünmekte. Kredi almak, borçlanmak gibi düşünceniz varsa bir kere daha düşünmelisiniz derim.




Yengeç
Ayın ilk yarısında daha çok ilişkilerinize odaklanırken ayın ikinci yarısında ise kendinizi bir anda okların hedefinde görme ihtimaliniz hayli yüksek o nedenle radikal, önemli kararlar vermeden önce çok iyi düşünmenizi tavsiye edeceğim. Keza ayın ikinci yarısındaki gelişen olaylarda eğer sizi birebir ilgilendiren bir şey yoksa çok da karışmamanız hayrınıza olabilir.




Aslan
Ayın başında daha çok kendinizle ilgili olabilirsiniz ve ne konuda, nasıl yol alacağınıza dair bazı gelişmeleri takip edebilirsiniz. İkinci yarısında ise bu durum daha çok sağlık ve iş arkadaşlarınız yani hizmet verdiğiniz alanlara kayacak gibi duruyor. O nedenle ocak ayının ilk yarısından sonra sağlık konusuna daha çok eğilmenizde ve çalışma ortamınızı düzenlemeniz gerekebilecek.





Başak
Ocak ayının sizde en önemli başlığının aşk, ilişkiler, çocuklarınız ve sosyal hayatınızın olacağını söylemeliyim. Özellikle ayın ikinci yarısında gerçekleşecek olan dolunay duygusal kapılarınızın hoş sürprizlerle aralanmasına neden olabilir. Mümkün olduğu kadarıyla kendinizi ilişkilere bu ay açmanızda fayda var diyebilirim.




Terazi
Merhaba sevgili teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar. Ocak ayı size biraz iş ve iş yükü az da olsa otorite figürleriyle cebelleşeceğiniz zamanlar getirebilir. Özellikle ayın ikinci yarısında hayatınızda babanız, anneniz veya patronunuz her kim otorite figürüyse onunla ilgili bazı sıkıntılar yaşamanız mümkün durmakta. Açık sözlü olmanız ve neyi ne kadar yapabileceğinizi tam olarak belirlemeniz iyi olacaktır.




Akrep
Bu ay sizin için iletişim konuları ağırlık kazanabilir. Kendinizi ifade etmeniz gereken sunumlar hazırlayabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle olan ilişkilerinizde ise biraz daha özenli olmaya ihtiyaç duyabilir ve yurtdışı ile olan ilişkiniz varsa bu ay hareketlenebilirsiniz. Kısa veya uzun vadeli fark etmez çok insanla konuşmanız iş bağlamanız gerekebilir.




Yay
Ocak ayı sizin için ilk yarısında maddi anlamda bir genişleme, ilerleme vaat ediyor gibi görünmekte. O nedenle kendinizi ayın ilk yarısında para konusunda fırsatlara hazırlamanızda ve ikinci yarısında ise ortak gelirler varsa hayatınızda bu konuda hareket almanız gerekebilir. Ne olursa olsun bu ay paraya dikkat etmenizi tavsiye edeceğim.



Oğlak
Yılın ilk dolunay ve yeniayı sizin ortaklık, evlilik ve daha çok bireysel gelişiminizle ilgili olacak gibi durmakta. O nedenle ayın ilk yarısında kendinize daha özen göstermeniz ve yatırım yapmanız yerini fazlasıyla bulacak gibi durmakta. Ayın sonlarına doğru ise ikili ilişkilerde “Artık tamam mı, devam mı?” diye sorabilirsiniz. Akıllıca kararlar verin.



Kova
Bu ayın ana teması sizin için kontrollü olmak dersem abartmamış olurum. Maddi, manevi hemen hemen her alanda kontrollü olmanız sizin için kazançlı görünmekte. Özellikle ayın ikinci yarısında yaşayacağınız dolunay kendinizi dinlemek, çözümlemek konusunda çok yardımcı olabilir. Bu ay sıkıntılarınızın üzerine daha kontrollü gitmenizde fayda var.




Balık
Ocak ayı sizin için her ne kadar durağan geçecekmiş gibi dursa da kendinizi sosyal hayatın içine attığınız anda özellikle ayın ikinci yarısından sonra duygusal olarak hareketlilik içine düşebilirsiniz. Bunun için kendinize şans vermeniz gerekecek. Ayrıca bu ay başında yapacağınız maddi yatırımlar, atılımlar da yerini bulabilir.




Murat İpek
 
ocak10.jpg

Koç ve yükselen Koç​

Bu ay genelinde sizler kariyer, iş hayatı ve ev alanlarınızda bazı konuların üzerinden geçmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda geçmişten gelen meselelerin üzerine yeni bir strateji geliştirebilir ya da işiniz için yaptığınız yatırımlar ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. 14 Ocak tarihinde Merkür gerileme hareketine başladığında ise sosyal ilişkileriniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili iletişim bozuklukları ve yanlış anlaşılmalar daha çok yaşanabilir. Ay genelinde Merkür gerileme hareketinde olacağı için geleceğiniz için yeni bir plan yapmaktan uzak durmanız daha doğru olacaktır. Ayın sonlarına doğru ise ev ve aile hayatınızla daha çok ilgilenebilirsiniz. Patron ve ebeveynlerinizle gerilimlere dikkat edin.

Boğa ve yükselen Boğa​

Bu ay genelinde özellikle 17’sine kadarki süreçte hukuksal bazı konularınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Ayrıca yabancılarla ya da yurtdışı ile bağlantılı işlerde çalışıyor veya yurt dışında yaşıyorsanız bu alanlarda bazı durumların ya da harcamalarınızın üstünden geçmeniz gerekebilir. Yine eğitim ve öğretim ile ilgilenen veya yüksek öğretim yapan bir Boğa veya yükselen Boğaysanız bu alanlarda geçmişten gelen meselelerinizle bu yeni ayda ilgilenmeniz gerekebilir. 14 Ocak tarihinde Merkür gerileme hareketine başladığında ise iş ve kariyer hayatınızda iletişimde yanlış anlaşılmalar ve yavaşlamalar daha çok yaşanabilir. Ay genelinde Merkür gerileme hareketinde olacağı için yeni bir iş girişiminden uzak durmanız da daha uygun olacaktır. Ayın sonlarına doğru ise kardeşler ve yakın çevre konularında bazı neticeler alabilirsiniz. Ancak akraba ve yakın çevre ilişkilerinizde gerilimlere dikkat edin.

İkizler ve yükselen İkizler​

Bu ay genelinde özellikle 17’sine kadarki süreçte maddi konular öne çıkabilir. Harcamalarınız, yatırımlarınızın üstünden yeniden geçebilirsiniz. Ortak bütçe paylaştığınız kişilerle ya da finansal destek aldığınız kişilerle ilgili de gelişmelere bu dönemde daha çok ilgi verebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür, 14 Ocak tarihinde gerileme hareketine başladığında ise iletişimde yanlış anlaşılmalar ve yavaşlamalar daha çok yaşanabilir. Ay genelinde Merkür gerileme hareketinde olacağı için yeni bir imza atmanız ya da projeye başlamamanız daha uygun olacaktır. Eğitim hayatınız devam ediyorsa, retro süresince bu alanlarda tamamlamanız gereken konulara yönelmeniz mümkün. Ayın sonlarına doğru ise maddi konularda ve bütçelerinizle ilgili hususlara daha çok enerji vermek isteyebilirsiniz. Geçmişten getirdiğiniz bir ödemeyi bu ay genelinde kapatmanız söz konusu olabilir. Ay genelinde yeni bir yatırım çok doğru bir fikir olmayacaktır.

Yengeç ve yükselen Yengeç​

Bu ay genelinde özellikle 17’sine kadarki süreçte sizler ikili ilişkilerinizle ilgilenebilir ve ikili ilişkilerinizde yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Venüs’ün gerileme hareketinde olması sebebiyle geçmişten gelen bir aşk hikayesi ya da iş ortaklığınız bu dönemde daha çok öne çıkabilir. Merkür, 14 Ocak tarihinde gerileme hareketine başladığında ise ödemeler ve finansal konularla ilgili karışıklıklar ve yavaşlamalar daha çok yaşanabilir. Unuttuğunuz bir borç ya da finansal taahhüt yeniden belirebilir. Ay genelinde hem Venüs hem Merkür gerileme hareketinde olacağı için yeni bir finansal yatırım altına girmemeniz daha uygun olacaktır. Ayın sonlarına doğru ise sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’ın da etkisiyle kendinize dair uzun zamandır tamamlamak istediğiniz konularda bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Ancak retro etkileri olan bu dolunayda yeni bir karar almak yerine, belki uzun zamandır sürüncemede kalmış meselelerle ilgili sonlanmalar için daha uygun olacaktır.

Aslan yükselen Aslan​

Bu ay genelinde özellikle 17’sine kadarki süreçte sizler iş ortamınız ve günlük rutinlerinizle ilgili bazı kararlarınızın üstünden geçebilirsiniz. Ve yine iş ortamınıza, hayatınıza yaptığınız harcamalarınızla ilgili bazı konuların da üstünden geçmeniz mümkün. Aynı zamanda sağlığınızla ilgili de gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınızın sorumluluğunu almak istediğinizi fark edebilir ve rutinlerinizi düzenleyebilirsiniz. Merkür, 14 Ocak tarihinde gerileme hareketine başladığında ise ikili ilişkilerinizle ilgili iletişim sorunları yaşamanız mümkün. Bu dönemde geçmiş ilişkiler daha çok kapınızı çalabilir veya mevcut ilişkilerinizde sorunlar kendini daha çok gösterebilir. Ayın sonlarına doğru ise Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın da etkisiyle daha fazla yalnız kalmak istediğinizi ya da ruhsal gelişimize odaklanmak istediğinizi fark edebilirsiniz. Bu dönem Venüs ve Merkür’ün de retroda olması sebebiyle tüm geçmiş hesaplaşmalar önünüze gelebilirken bu dolunay ile bunları şifalandırabilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak​

Bu ay genelinde özellikle 17’sine kadarki süreçte aşk hayatınız, sosyal çevre ilişkileriniz ve tüm keyif aldığınız ilgi alanlarınız, hobi gibi konularınızla ilgili bazı durumların hareketlendiğini fark edebilirsiniz. Venüs’ün de yeni ayda gerileme hareketinde olması sebebiyle geçmiş ortamlar ve ilişkilerle ilgili konularda bazı yenilikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Ya da size geçmişte keyif veren bir ilgi alanınız bu yeni ayda yeniden belirebilir. Merkür, 14 Ocak tarihinde gerileme hareketine başladığında ise iş ortamınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde yanlış anlaşılmalar ve yavaşlamalar daha çok yaşanabilir. Ay genelinde Merkür gerileme hareketinde olacağı için yeni bir iş girişiminden uzak durmanız daha doğru olacaktır. Ayın sonlarına doğru ise aşk, ilişkiler ve flört konularında bazı kararlar ve neticelenmeler söz konusu olabilir. Ancak Merkür ve Venüs’ün bu dolunayda gerileme hareketinde olması sebebiyle önemli kararlar almak çok da doğru olmayacaktır. Ayrıca ilişkilerinizde ay sonlarına doğru öfke ve kavgadan uzak durmanızı öneririm.

Terazi ve yükselen Terazi​

Bu ay genelinde sizler ev ve aile hayatınıza dair bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizdeki sorumluluklarınız artabilir ya da bunların üstünden tekrar geçmeniz gerekebilir. Yine bu dönem eviniz için yaptığınız harcamalarla da ilgilenebilirsiniz. Venüs’ün aynı alanda gerileme hareketinde olması sebebiyle ev konularınıza yüksek harcamalardan uzak durmanız daha uygun olacaktır. 14 Ocak tarihinde Merkür gerileme hareketine başladığında ise aşk hayatınızda ve sosyal ilişkilerinizde iletişim sorunları ve yanlış anlaşılmalar daha çok yaşanabilir. Ay genelinde Merkür ve Venüs gerileme hareketinde olacağı için eski ilişkileriniz daha çok belirebilir ya da ilişkilerinizdeki iletişim sorunlarının üstünden geçmeniz gerekebilir. Ayın sonlarına doğru ise iş hayatınız ve aile hayatınıza daha çok enerji vereceğiniz bir dönem olacaktır. Ancak aile içindeki kişilerle, sizden büyüklerle ve patronlarınızla öfke ve agresyondan uzak durmanızı öneririm.

Akrep ve yükselen Akrep​

Bu ay genelinde özellikle 17’sine kadarki süreçte iletişim konularınız gündeminizde olabilir. İş bağlantıları, ticari ve hukuksal bazı konularınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yine eğitim hayatınızda bazı meseleleri iyileştirmek ya da üstünden geçmek için de fırsatlarınız olacaktır. 14 Ocak tarihinde Merkür gerileme hareketine başladığında ise ev ve aile hayatınızda iletişimde yanlış anlaşılmalar ve yavaşlamalar daha çok yaşanabilir. Ay genelinde Merkür gerileme hareketinde olacağı için aile içinde iletişim kolay akmayabilir. Ayrıca bu dönemde ev, arsa alım satımı gibi işlemlerinizi belki ertelemeyi düşünebilirsiniz. Ayın sonlarına doğru ise seyahat planlarınıza ilişkin konular gündeme gelebilir. Ancak Venüs’ün ve Merkür’ün gerileme hareketinde olması sebebiyle seyahat planlarını iyi yapmak, seyahatlerde ertelemelere dikkat etmek ve yurtdışı gibi konularda yüksek harcamalardan uzak durmak daha doğru olabilir.

Yay ve yükselen Yay​

Bu ay genelinde özellikle 17’sine kadarki maddi konularınız öne çıkabilir. Gelirlerinizle ilgili bazı konuların üstünden yeniden geçmeniz gerekebilir. Destek aldığınız kişilerden yana bazı konularınızda yenilenmeler yaşayabileceğiniz gibi sizlerin de finansal anlamda destek verdiğiniz kişilerle ilgili gündemleriniz olabilir. Ancak parasal anlamda güç savaşlarına ve takıntılarına girmemeye özen göstermelisiniz. Merkür, 14 Ocak tarihinde gerileme hareketine başladığında ise akrabalarınızla ve yakın çevrenizle iletişimde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine seyahat planlarınıza daha çok önem ve dikkat vermeniz gereken bir dönem olacaktır. Ertelenmeler ya da plan değişiklikleri gündeminize gelebilir. Bu dönemde akademik konularınızda da bazı konuların yeniden üstünden geçmeniz gerekebilir, tamamlanmayı bekleyen tez ve benzeri akademik konularınız varsa bu dönemde tamamlayabilirsiniz. Ayın sonlarına doğru ise ortak bütçenizi paylaştığınız kişilerle ilgili hususlar daha çok önünüze gelebilir. Bu dönem eşinizin, ortağınızın, ailenizin paralarıyla ilgili hususlar öne çıkabilecek olup, maddi konularınızda huzursuzluklarınız hissettiğiniz ya da maddi anlamdaki güvensizliklerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Ay genelinde yeni bir yatırım fikri çok doğru olmayacaktır.

Oğlak ve yükselen Oğlak​

Ocak ayına sizin burcunuzda yani Oğlak burcunda yaşanan Venüs retrosu ve 2 Ocak’ta gerçekleşecek Oğlak yeni ayı ile başlıyoruz. Bu ay genelinde özellikle 17’sine kadarki süreçte sizler kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilir, önünüze geçmişten gelen ve kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatlarla ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde hayatınız için yaptığınız harcamalarınız da öne çıkacak ve sorumluluklarınıza odaklanmak isteyeceksiniz. Merkür, 14 Ocak tarihinde gerileme hareketine başladığında ise ödemeler ve finansal konularla ilgili karışıklıklar ve yavaşlamalar daha çok yaşanabilir. Ay genelinde hem Venüs hem Merkür gerileme hareketinde olacağı için yeni bir finansal yatırım altına girmemeniz daha uygun olacaktır. Ayın sonlarına doğru ise Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın da etkisiyle kendinize ve ikili ilişkinize dair uzun zamandır tamamlamak istediğiniz konularda bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güven konuları öne çıkabilir. Ayrıca Mars’ın da sizin burcunuza geçmesi ile ay sonundan itibaren enerjinizin daha çok arttığını hissedeceksiniz.

Kova ve yükselen Kova​

Bu ay genelinde özellikle 17’sine kadarki süreçte sizler biraz daha inzivaya çekilmek ve olayları uzaktan izlemek isteyebilirsiniz. Venüs’ün de aynı alanda gerilemesi sebebiyle ilişkilerinizde bu dönemde değersizlik konuları daha çok öne çıkabilir. Ancak bir yandan ruhsal anlamda gelişim fırsatlarınız olacağı gibi gizli ilişkileriniz ve geri planda kalan ilişkilerinizin de hesaplaşmaları yaşanabilir. Merkür, 14 Ocak tarihinde sizin burcunuzda gerileme hareketine başladığında ise kendinizi ifade etmeniz kolay olmayabilir. İkili ilişkilerinizle ve iş hayatınızda da iletişim sorunları yaşamanız mümkün. Bu dönemde geçmiş ilişkiler daha çok kapınızı çalabilir veya mevcut ilişkilerinizde sorunlar kendini daha çok gösterebilir. Bu dönemde kendinizle ilgili önemli kararlar vermeyip, elinizde beklettiğiniz konuları tamamlamaya zaman ayırabilirsiniz. Ayın sonlarına doğru ise Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın da etkisiyle sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Bu dönem günlük hayat stilinize ve rutinlerinize daha çok yoğunlaşabilirsiniz. Ruhsal terapilerden de ay genelinde fayda sağlayabilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık​

Bu ay genelinde özellikle 17’sine kadarki süreçte sosyal hayat, arkadaşlar, sosyal çevre ilişkileriniz ve tüm keyif aldığınız ilgi alanlarınızda bazı durumların hareketlendiğini fark edebilirsiniz. Venüs’ün de yeni ayda gerileme hareketinde olması sebebiyle geçmiş ortamlar, arkadaşlıklar ve ilişkilerle ilgili konularda bazı yenilikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Merkür, 14 Ocak tarihinde gerileme hareketine başladığında ise iletişimde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Bu dönemde ruhsal anlamda size iyi gelmeyen kişilerle iletişime girmemeye özen gösterin. Bu dönemde geçmişten gelen bazı konularda daha derin farkındalıklar ve uyanışlar yaşayabilirsiniz. Bazı olayların iç yüzünü keşfedebilirsiniz. Ayın sonlarına doğru ise aşk, ilişkiler ve flört konularında bazı kararlar ve neticelenmeler söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda güven olgusunu yeniden sorguladığınız bir dönem olabilir. Yeni bir çocuk haberi gündeme gelebilir ya da çocuğu olan Balık’ların çocuklarının konuları öne çıkabilir. Ayrıca tüm sosyal ilişkilerinizde ay sonlarına doğru öfke ve kavgadan uzak durmanızı öneririm.





ASTROKOÇ ECEM KIZILTOPRAK
 
ocak17.jpg


KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Kariyer alanınızda gerçekleşen Oğlak yeniayı iş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar getirebilir. Yeni işe başlama, kendi işini kurma, işle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Finansal olarak desteklenebilirsiniz. Bazılarının evlilik, ebeveyn olma yoluyla toplumsal statülerinde değişiklikler olabilir. Merkür’ün Kova burcuna geçişi grup ve arkadaş ilişkilerinizle iletişimi gözden geçirmenizi sağlayabilir. Güneş’in de bu alana geçişi sosyal çevre ilişkilerinde öne çıkmanızı, adeta parlamanızı sağlayacaktır. Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay aile, ev ve yerleşim konularında problemleri açığa çıkarabilir. Aile içi anlaşmazlıklar, gerginlikler yaşanabilir. Yönetici burcunuz Mars’ın Oğlak geçişi kariyerle ilgili kararlı ve net olarak ilerleyeceğiniz sürece işaret ediyor.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay yabancılarla yaptığınız veya sosyal medya, basın-yayın konularında uğraştığınız işlerde yeni adımlara işaret ederken akademik ve hukuksal konularda gündeminizde olabilir. Merkür ve Güneş’in Kova burcuna geçişi kariyerle ilgili yeni kararlarla birlikte yeniden iradenizi güçlü bir şekilde ortaya koymanızı gerektirebilir. Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay zihinsel ve iletişimsel alanınızı vurguluyor. Bu dönem yakın çevrenize karşı daha hassas ve korumacı olabilirsiniz. Kardeşlerle ilişkilerde bazı sıkıntılar ön plana çıkabilir.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Oğlak yeniayı ödemeler, borçlarla ilgili yeni kaynaklar bulacağınız veya yeni yapılandırmalara gideceğiniz bir süreç olabilir. Merkür ve Güneş’in Kova burcuna geçişi yabancılarla yaptığınız işleri tekrar gözden geçirmenizi sağlarken hayata bakış açınızda bazı değişimler, yenilikler de getirebilir. Sizin için ayın ana konusu gelir ve gider dengesini ayarlamak olacaktır. Yengeç dolunayı kazanımlarınız ve gerçek sahip olduklarınıza ışığını yansıtırken daha hassas olmanız mümkündür. Ve yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketinin sizi çok etkileyeceğini, ailenizle ilişkileri, iletişim şeklinizi ve kendinizi çok sorgulayacağınız bir dönem olacağını bilmelisiniz.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Yeniayın ilk günlerinde gerçekleşen Oğlak yeniayı ikili ilişkiler alanında sağlam ve uzun vadeli kararlara işaret edebilir. Yeni bir birliktelik, evlilik kararı veya iş birlikteliği gündeminize gelebilir. Merkür’ün Kova burcunda gerilemesi finansal konularda endişe ve kaygıları arttıracaktır. Ödemelerinizle ilgili dikkatli olmalısınız. Ve Yengeç dolunayı burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilerinizde aşırı baskıcı ve korumacı bir tutum zorlayıcı koşullara işaret edebilir. 25 Ocak’ta kariyer alanınıza geçecek Mars çok daha mücadeleci ve aktif olmanızı sağlayacaktır.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Yeniay enerjisi günlük yaşamınızda yenilikler, iş ortamıyla ilgili değişiklikler getirebilir. Belki sağlıklı yaşam, spor veya diyete başlama kararı da alabilirsiniz. Merkür retrosu ikili ilişkilerinizi gözden geçirmenizi gerektirirken, Güneş’in de bu alana geçecek olması yönetimi ve iradeyi ele alacağınız, kararlılıkla ilerleyeceğiniz bir süreç olabilir. 25 Ocak’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçişi iş ve sağlık konularını gündeminize getirebilir.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay kalbi boş olanlar için yeni bir aşka yelken açmayı işaret ederken, ilişkisi olanlar Venüs retrosuna rağmen sağlam ve derin bağlar oluşturabilirler. Varsa çocuklarınız onların hayatında da yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu ay sizin için yönetici gezgeniniz Merkür’ün geri harekete başlayacak olması oldukça önemli. Hem kendiniz hem de kariyerinizle ilgili konuları masaya yatıracak olabilirsiniz. Kaçırdığınız iş fırsatları, bazı anlaşmalar tekrar önünüze gelebilir. 18 Ocak’ta meydana gelen dolunay sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerini aydınlatıyor. Bazı insanlarla yolunuzu ayırmak isteyebilir ve bazılarına karşı daha hassas olduğunuzu fark edebilirsiniz. Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle aşk hayatınızda tekrar hareketlenme başlarken daha mücadeleci, daha kararlı olmanız söz konusu olabilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Yeniay enerjisi aile, yerleşim, evle ilgili konular üzerine doğuyor. Gayrimenkul alım-satımı- ev değişikliği, evle ilgili tadilatlar gündeminize gelebilir. Merkür ve Güneş’in Kova burcuna geçişi çocuklarla ilgili konularla uğraşmanızı, iletişim problemleri ile ilgili iradenizi ortaya koymanızı gerektirebilir. 25 Ocak’ta Oğlak burcuna geçen Mars aile içindeki konuları tekrar alevlendirecek ve daha fazla efor ortaya koymanız, olaylara hâkim olmanız gerekecektir. Yengeç dolunayı kariyer ve aile ilişkileri dengesine vurgu yapıyor. Gelecekle ilgili konularda daha hassas, korumacı olabilirsiniz.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

Yeniay enerjisiyle başladığınız Ocak ayı zihinsel olarak çok aktif olduğunuz bir döneme işaret ediyor. Duyurular, başvurular, iletişimsel konular, yeni kararlar gündeminizde olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir veya kısa bir seyahat programlayabilirsiniz. 14 Ocak’ta başlayacak Merkür retrosu içsel dünyanızda gelecek planları, finansal konularla ilgili sorgulamalara sürükleyebilir. Yönetici gezegeniniz Mars’ın Oğlak burcuna geçişi motivasyonunuzu arttırırken günlük yaşam temponuz da hız kazanabilir. Yengeç dolunayı ile birlikte yabancılarla yaptığınız işler, uzaklardan beklediğiniz haberler veya akademik konularla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Ayın son günü ilişkilerle ilgili sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

Yılın ilk günü gerçekleşen Oğlak yeniayı maddi kazanımlarla ilgili beklenmedik sürprizler getirebilir. Uzaklardan haberler, yatırımlarınızdan veya miras paylaşımlarından kaynaklı getiriler olabilir. 14 Ocak’ta başlayacak Merkür retrosu yakın çevre, kardeşler, kuzenler, yakın akrabalarla ilgili iletişim problemlerini tekrar gündeminize getirebilir. Ulaşım ve seyahatlerde, zihinsel faaliyetlerde daha dikkatli olmanız gereken bir dönem. Yine de Mars’ın para evinizde ilerleyişi daha atak, cesur, seri hareket etmeye odaklı olduğunuz bir dönemi gösterdiğinden harcamalarınızda dikkatli olmanız gerekiyor. Yengeç dolunayı gelir ve gider dengenizdeki sonuçları görmenizi sağlarken korku ve endişeleriniz artabilir ve daha hassas olabilirsiniz.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Burcunuzda gerçekleşen yeniay yıla motivasyonu yüksek, kendinizle, işinizle ilgili aldığınız kararlar, finansal konularda düzenlemeler ile başlamanızı sağlayabilir. Yine de kararlarınızda Merkür’ün parasal alanınızda geri harekete başlayacağını unutmayın. Bazı kararlarınızı, anlaşmalarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Yengeç dolunayı ise ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde aldığınız kararların sonuçlarını görmenizi sağlayacaktır. Karşınızdaki insanlarla zıtlaşmaya açık ve baskıcı bir tutum içinde olmaya meyilli olabilirsiniz. Ay sonuna doğru Mars’ın burcunuza geçişi eylemlerinizde daha cesur, atak olmanızı sağlayarak istediğiniz girişimlerde daha başarılı olmanızı sağlayabilir.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

Yeniay enerjisi sizin dışınızda gelişen aile ilişkileri ve karşınızdaki insanlarla ilgili yeni oluşan durumları getirse de bu gelişmeleri kontrol edebilir, sorumluluk alabilirsiniz. Yine de söylediğiniz sözler, verdiğiniz kararlar burcunuzda geri hareket yapacak Merkür retrosunda tekrar önünüze gelebilir. Anlaşma ve sözleşmelerinizde daha dikkatli olmaya bakın. Yengeç dolunayı günlük rutininizde anne veya eş kaynaklı daha hassas olacağınız bir dönem gibi. Sizin veya onların sağlıklarıyla ilgili konular gündem olabilir. Mars’ın Oğlak burcuna geçişi zihinsel olarak çok yoğun olduğunuz, kardeş veya yakın akrabalarla ilgili iletişimsel durumları vurgulayan bir süreç olabilir.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Oğlak yeniayı uzun süredir düşündüğünüz gelecek hedeflerinizi ortaya çıkaracak yeni oluşumlar getirebilir. Yeni gruplara dahil olabilir ve sosyal çevrenizde projelerinizle dikkat çekebilirsiniz. Bir arkadaş ilişkisi özel bir ilişkiye de dönüşebilir. Tabii ki bu yeni başlangıçların, kararların 14 Ocak’ta başlayacak Merkür retrosu ile tekrar gözden geçirileceğini unutmayın. Aile ilişkileri, özel ilişkilerde bu gözden geçirmeye dahil olacaklardır. Yengeç dolunayı aşk hayatı ve sosyal hayat dengesini vurguluyor. İlişkilerinizde hassas olduğunuz bir dönem olabilir. Ay sonunda Oğlak burcuna geçecek Mars grupsal ve iş kaynaklı daha atak, cesur ve gelecek hedeflerine odaklı olmanızı sağlayacaktır.

Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 

2022 Ocak Koç Burcu ve yükselen Koç

Jüpiter Balık’ta: Yavaşla​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Bu biraz mistik ve hayalci bir dönem. Sizi içe dönmeye ve yavaşlamaya çağırıyor. Ancak ilk etapta hayatın hızlı temposundan uzaklaşıp buna uyum sağlamak zor olabilir. Artık hayatınızda yeri olmayan ilişkiler bitebilir, bazı alışkanlık ve davranışları geride bırakmanız gerekebilir. Affetmek ve bırakmak bu dönemin ana teması. Akışa uymak, olanı olduğu gibi kabul etmek ve kendi içinize dönmek en iyisi.

Mars Yay’da: Rutinin dışına çık​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars 24 Ocak’a dek Yay’da. Mars yeni girişimlerde bulunmak ve risk almak için size cesaret veriyor. Şehir dışı ya da yurtdışı seyahatler yoğun olabilir ya da yasal meselelerle uğraşabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bir dönem.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda iş ve kariyerle ilgili 10. Evde.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Diğer insanların sizi nasıl gördüğüne, itibarınıza özen gösterin ve kariyer amaçlarınızı düşünün. İlişkilerle ilgili sorunlar işinizi, kariyerinizi etkileyebilir.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Eski şirketinizden, yöneticinizden sürpriz bir iş ya da proje teklifi gelebilir. 29 Ocak’tan sonra ilişkiler yoluna girecek.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, arkadaşlar ve gruplarla ilgili 11. evde. Sosyal çevrenizde yeni şeyler öğrenebilir, arkadaşlar sayesinde ufkunuzu genişletebilirsiniz. Ancak 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri giderken yanlış anlamalar olabilir. Bu dönemde iletişime dikkat edin ve önemli kararlar almayın. Daha sonra fikriniz değişebilir.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Grup çalışmalarında yaratıcı fikirler ortaya çıkabilir. Hiç beklemediğiniz bir anda eski bir arkadaşla karşılaşmanız mümkün. Bir arkadaşınızla beklenmedik bir tartışma, anlaşmazlık yaşanabilir. Gelecek planlarında sürpriz değişimler olabilir.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Arkadaşlarla iletişim kazaları, yanlış anlamalar, grup çalışmalarında aksaklıklar var. Eski arkadaşlar ve tanıdıklardan haber alabilirsiniz. Geleceğe dair planları gözden geçirme zamanı.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. Eski iş arkadaşlarınız ya da yöneticilerinizle iletişim kuracaksınız ya da onlar sizi arayacak. Ertelenen projeler, işler tekrar planlanıyor.

Mars Oğlak’ta: İş yoğunluğu​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. İş hayatında mücadele edecek, çok çalışacaksınız. Hırslı ve rekabetçi olabilir, başına buyruk davranabilir, yöneticilerle çatışabilirsiniz. Enerjiniz yüksek.









2022 Ocak Boğa Burcu ve yükselen Boğa

Jüpiter Balık’ta: Arkadaşlar, sosyal hayat​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) İşinizle bağlantılı olarak çevrenizi genişletmeniz, ekip çalışmalarında yer almanız ve yeni insanlarla tanışmanız mümkün. Hiç olmadığınız kadar sosyal ve arkadaş canlısı olabilir, hatta kendinizi şaşırtabilirsiniz. Bu dönemde kurduğunuz arkadaşlıklar ilerde kalıcı dostluklara dönüşebilir. Bir gruba ya da derneğe katılabilir, kendiniz bir grup kurabilir, farklı insanları bir araya getirebilirsiniz. Umutlar yenileniyor.

Mars Yay’da: Borç-alacak​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. Ortak harcamalar artabilir, parayla ilgili tartışmalar yaşanabilir. Ya da mal paylaşımı, miras paylaşımı, ayrılık, boşanma gündeme gelebilir. İlişkilerde yoğun duygular ve tutkular ortaya çıkıyor ancak acele etmeyin ve partnerinizi ya da kendinizi bir karar almaya zorlamayın.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda yurtdışı, eğitim ve seyahatle ilgili 9. Evde olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Yurtdışı seyahatlerde ya da yabancılarla ilişkilerde problem çıkabilir. Yasal meseleler, medya, eğitim ve yayıncılıkla ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Bu dönemde yapmak istediklerinizi ve ideallerinizi gözden geçirin.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Bir seyahat ya da eğitim sırasında biriyle tanışabilir ve bu kişiden etkilenebilirsiniz. Hayata bakış açınız değişiyor, özgürleşiyor ve farklı olasılıkları görmeye başlıyorsunuz.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, iş ve kariyerle ilgili 10. evde. İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir, eğitim alabilir ya da seyahat edebilirsiniz. Üstlerinize kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz. 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri giderken iletişime dikkat edin ve önemli kararlar almayın.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. İş hayatında sürpriz haberler var. Yeni ve yaratıcı bir iş fikri ortaya çıkabilir, ilginizi çekebilir. Çalıştığınız projelerde beklenmedik sorunlar, plan değişiklikleri olabilir.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. İş hayatında bazı gecikme ve aksaklıklar var ya da eski projeler, çalışmalar, fikirler tekrar önünüze geliyor. Eski şirketiniz ya da yöneticilerinizle görüşebilirsiniz.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. Yabancılarla iletişim, hukuk, eğitim ya da seyahatlerde gecikme veya aksaklık olabilir. Evrakları, ayarlamaları iki kere kontrol edin.

Mars Oğlak’ta: Yeni girişimler​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. Eğitim için mücadele edebilir, öğrendiklerinizi aktarmak için yazabilir, sık seyahat edebilirsiniz. Görüşlerinizi güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz, tartışmalar olası








2022 Ocak İkizler Burcu ve yükselen İkizler

Jüpiter Balık’ta: Başarı, yükseliş​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Çalıştığınız sektördeki en iyi şirketlerden teklif almanız, iş dolayısıyla şehir ya da ülke değiştirmeniz ya da seyahat etmeniz mümkün. Çalıştığınız şirket yeniden yapılanabilir ve sizi yeni bir pozisyona atayabilir veya farklı bir yere gönderebilir. Terfi edebilir ya da çalışmak istediğiniz başka bir alana geçebilirsiniz.

Mars Yay’da: İkili ilişkiler​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. İkili ilişkilerde hareketli bir dönem. Girişken olacaksınız, partnerinizle seyahate çıkmanız, eğer yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamanız olası.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda yakın ilişkiler, dönüşüm, yatırım, kredi ve borçlarla ilgili 8. Evde olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Ortak finansal konulara ve yatırımlara dikkat edin, borç-alacak, kredi, sigorta, miras vb. konularda problem çıkabilir. Maddi konularda tedbirli olma zamanı. Ödemeler aksayabilir, yatırımların değeri düşebilir. Bu dönemde yakın ilişkilere özen gösterin, partnerinizin değer verdiği şeyleri anlamaya çalışın.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Eski sevgilinizle işler umulmadık şekilde yolunda gidiyor. Akışa güveniyor, korkulardan özgürleşiyorsunuz.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, eğitim ve seyahatle ilgili 9. evde. Yeni şeyler öğrenecek, fikirlerinizi iyi ifade edecek, felsefe ve yabancı kültürlere ilgi duyacaksınız. Ancak 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri giderken iletişime dikkat edin ve önemli kararlar almayın.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Seyahatlerde beklenmedik sorunlar, plan değişiklikleri olabilir. Yabancı kültürler, farklı insanlar, farklı hayatlar ilginizi çekecek, ufkunuzu genişletecek. Düşünceleriniz değişiyor.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Yabancılarla iletişimde, eğitim, hukukla ilgili meselelerde ya da seyahatlerde terslik çıkabilir. Evrakları, ayarlamaları iki kere kontrol edin.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. Finansal konularda dikkatli olun, hesapları, harcamaları, ödemeleri iki kere kontrol edin. Birtakım aksilikler, gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

Mars Oğlak’ta: Parasal konular​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. Finansal konuları yoluna sokmak için mücadele edebilir, borç-alacak, kredi, vergi, sigorta ya da miras işleriyle meşgul olabilirsiniz. Partnerinizle aranızda parasal meselelerle ilgili tartışma çıkabilir.








2022 Ocak Yengeç Burcu ve yükselen Yengeç

Jüpiter Balık’ta: Yeni girişimler​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçiyor. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Üniversiteye dönmeye, yüksek lisans veya doktora yapmaya karar verebilirsiniz. Akademik alanda başarılı sonuçlar elde edecek, kendinizi geliştirebileceğiniz eğitimlere katılacaksınız. Yurtdışına seyahat edebilir, iş ya da özel hayatınız dolayısıyla yabancılarla temas kurabilirsiniz. Davalar lehinize sonuçlanabilir, yasal problemler çözülebilir. Hayata bakış açınız yumuşuyor, ruhsal konular, sanat ya da edebiyatla ilgilenebilirsiniz.

Mars Yay’da: İşler, güçler​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. Çok çalışacak, çok iş halledeceksiniz, günlük hayatınız yoğunlaşıyor, işler artıyor fakat enerjiniz de yüksek.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda ikili ilişkiler ve ortaklıkla ilgili 7. Evde olacak.

İlişkilerle ilgili düşünecek, ne beklediğinizi, ne istediğinizi yeniden değerlendireceksiniz. İlişkide uyum yaratmaya, uzlaşmaya ve iş birliği yapmaya odaklanın.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Eşiniz ya da ortağınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz, uzlaşmak ve orta noktada buluşmak zor olabilir. Yasal konularla uğraşmanız gerekebilir.

Eğer biriyle birlikteyseniz, hasıraltı ettiğiniz anlaşmazlıklar su yüzüne çıkacak ve bunları çözmeniz gerekecek. Hem kendinizi hem partnerinizi daha iyi anlayacak ve birlikteliğinizi yenileyeceksiniz.

Eğer yalnızsanız, yeni biriyle tanışabilirsiniz ancak bir süre sonra beklenmedik sorunlar çıkabilir ve ilişki umduğunuz gibi gitmeyebilir. Yaşananlar geçmişten gelen güvensizliklerin su yüzüne çıkmasına sebep olacak.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Eşinizle, sevgilinizle geçmişten gelen sorunlar çözülüyor, işler yoluna giriyor. Eğer yalnızsanız, eski sevgilinizle tekrar bir araya gelebilir, görüşebilirsiniz.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, ortak paralar ve yenilenme ile ilgili 8. Evde olacak. Ortak hesapları düzene sokabilir, yatırımları ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Metafizik veya psikolojiyle ilgilenebilir, bilinmeyen, gizemli konuları araştırabilirsiniz. 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri giderken iletişime dikkat edin ve önemli kararlar almayın.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Parayla ilgili karşılıklar olabilir. Ani harcamalar, unutulmuş vergi, sigorta borçları ortaya çıkabilir.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Borç-alacak-kredi vb. finansal meselelerle uğraşabilir, gecikmiş alacakları tahsil edebilirsiniz. Parayla ilgili terslikler, hesap işlerinde hatalar olabilir, dikkatli olun.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. Eski sevgiliniz, eşiniz ya da ortağınızla karşılaşabilir hatta görüşebilirsiniz. İkili ilişkilerde geçmişten gelen konular konuşulabilir.

Mars Oğlak’ta: İlişkilerde dönüşüm​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. Girişken, iddialı kişilerle tanışabilir, ikili ilişkilerde siz de girişken davranabilirsiniz. Uzun süreli ilişkilerde geçmişten gelen sorunları çözmek ve aşkı, tutkuyu yeniden hissetmek mümkün.









2022 Ocak Aslan Burcu ve yükselen Aslan

Jüpiter Balık’ta: Maddi destek​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Partnerinizle birlikte yaşamaya, evlenmeye, çocuk sahibi olmaya, ev almaya ya da ortak iş yapmaya karar verebilirsiniz. Yakın ve derin ilişkilerle ilgili, ruhsal iyileşme ve kişisel dönüşüm potansiyeli getiren olumlu koşullar var. Anlayışınız yükseliyor ve ilişkiniz derinleşiyor. Yakınlarınız dolayısıyla finansal koşullarınız iyileşebilir. Eş ya da ortağınızın geliri artabilir. Ortaklıklardan finansal kazanç sağlayabilir, istediğiniz koşullarda kredi ya da borç bulabilirsiniz. Yatırımlar değer kazanabilir.

Mars Yay’da: Aşk, eğlence, yaratıcılık​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. Aşkta hareketli bir dönem. Birçok kişinin ilgisini çekiyorsunuz fakat biri kalbinizi çalacak gibi. Çocuklarla aktiviteler, spora başlamak olası.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda iş ortamı, gündelik işler, sağlık ve çalışanlarla ilgili 6. Evde olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. İşyerinde ilişkilere ve sağlığınıza özen gösterin. Eski müşteriler, çalışanlar ya da iş arkadaşları ile karşılaşabilir, görüşebilirsiniz. Projelerde gecikme veya aksaklık yaşanabilir. Evde ya da işte çalışanlarla problem çıkabilir.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Eski bir eleman/yardımcı ile tekrar çalışmaya başlayabilirsiniz. İş hayatında ilişkiler yoluna giriyor.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, ikili ilişkilerle ilgili 7. evde. İlişkiler ve iletişimle ilgili farkındalığınız artıyor, diğerlerinden çok şey öğrenecek ve onlar sayesinde bakış açınızı genişleteceksiniz. Ancak 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri giderken yanlış anlamalar olabilir. Bu dönemde iletişime dikkat edin ve önemli kararlar almayın.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Eski sevgilinizle ya da eşinizle beklenmedik bir karşılaşma, görüşme, sürpriz haberler var. İş hayatında yeni ve farklı bir ortaklık fikri/teklifi karşınıza çıkabilir.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Eski sevgiliniz geri dönebilir, tekrar bir araya gelebilirsiniz. Geçmiş konular gündeme gelebilir, konuşulabilir. Ya da siz kendinizi geçmişi düşünürken ve ilişkilerinizi gözden geçirirken bulabilirsiniz.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. İşyerini düzenlemek, projeleri gözden geçirmek, hataları düzeltmek iyi olabilir. İş ortamında yanlış anlamalar, iletişim kazaları yaşanabilir.

Mars Oğlak’ta: İş yükü artıyor​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. Günlük işleriniz yoğun, çok çalışıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin, kontrollerinizi aksatmayın. Yorgunluk problem olabilir, iş ortamında anlaşmazlık çıkabilir.







2022 Ocak Başak Burcu ve yükselen

Başak​

Jüpiter Balık’ta: İlişkilerde mutluluk​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Jüpiter, size ikili ilişkiler ve ortaklıklardan yana şans getiriyor. Ufkunuzu genişletecek, size çok şey katacak insanlarla tanışacak, ilişkiler yoluyla kendinizi geliştireceksiniz. Sizi gerçekten anlayan ve tamamlayan, birlikte iyi bir ikili olacağınız kişilerle dostluk, ortaklık ya da romantik bir ilişki gündeme geliyor.

Mars Yay’da: Evde hareketlilik​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. Evinizde tadilat yapmak ya da taşınmak mı istiyorsunuz? Şimdi tam sırası.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda aşk, çocuklar, hobi, zevk ve keyiflerle ilgili 5. Evde olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Sevgilinizle ya da çocuklarınızla ilişkilerinize özen gösterin ve zevk aldığınız, yapmaktan hoşlandığınız şeyleri yeniden düşünün. Eski bir aşk tekrar gündeme gelebilir. Yatırımlarla ilgili sorunlar olabilir. Finansal riske girmeyin.

Eğer yalnızsanız, yeni biriyle tanışabilirsiniz ancak bir süre sonra beklenmedik sorunlar çıkabilir ve ilişki umduğunuz gibi gitmeyebilir. Yaşananlar geçmiş duygusal travmaların farkına varmanıza sebep olacak.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Eski sevgilinizle ilişkiniz beklenmedik şekilde yolunda gidiyor. Birlikte seyahate çıkabilirsiniz.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, iş hayatı ve birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili 6. evde. İşyerinizi düzene sokacak, üzerinde çalıştığınız projelere yoğunlaşacak ve günlük işleri halletmek, verimli çalışmak için yollar geliştireceksiniz. Çalışmaların üzerinden geçmek, dosyaları düzenlemek, hataları düzeltmek için uygun bir dönem. Zira, 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri gidiyor.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Üzerinde çalıştığınız projelerde beklenmedik sorunlar, değişiklikler olabilir. İşyerinde teknoloji ile ilgili aksaklıklar ortaya çıkabilir. Yeni, farklı iş fikirleri ilginizi çekecek.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Merkür’ün geri hareketi iş ortamını düzenlemek için iyi bir fırsat. Evrakları, dosyaları, dolapları elden geçirin. Bilgisayarınızı ve önemli evrakları yedekleyin.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. Eski sevgilinizle karşılaşabilir ya da ondan haber alabilirsiniz. Geçmişte ilişkilerde yaşadıklarınızı düşünecek, hatırlayacaksınız.

Mars Oğlak’ta: Aşk, tutku​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ediyor, ortaya koyuyorsunuz. Aşkta tutku ve çekim var. Yaratıcı çalışmalara, hobilerinize ya da spora vakit ayıracaksınız.









2022 Ocak Terazi Burcu ve yükselen Terazi

Jüpiter Balık’ta: İş fırsatları​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Geliriniz artabilir, karşınıza yeni iş fırsatları çıkabilir. İşinizle ilgili eğitim alabilir, yeteneklerinizi geliştirebilir, çeşitli kurslara katılabilirsiniz. İş ortamında olumlu gelişmeler var. Fit olmaya öncelik verecek, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirecek, sağlıklı yaşam konularına merak salacaksınız. Varsa sağlık problemleriniz düzeliyor, ancak kilo alma olasılığı var, yediklerinize dikkat edin.

Mars Yay’da: Zihinsel çalışmalar​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. Yakın çevrenizde hareketli günler var. İletişim trafiğiniz artıyor. Kısa bir geziye, tatile çıkmanız da mümkün.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda ev ve aileyle ilgili 4. Evde olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Eviniz, aileniz ve anne-babanızla ilgilenin, iç dünyanıza ve duygularınıza dikkat edin. Aile içi problemler ya da evle ilgili sorunlar çıkabilir. Geçmişten gelen konular gündeme gelebilir. Evde daha çok vakit geçirmeniz ya da evden çalışmanız gerekebilir.

Yeni biriyle tanışır ve aşık olursanız, temkinli olun, bir süre sonra beklenmedik sorunlar çıkabilir ve ilişki umduğunuz gibi gitmeyebilir. Bu kişi geçmiş duygusal travmaların farkına varmanıza sebep olacak. Eğer biriyle birlikteyseniz, geçmişten gelen sorunlar gündeme gelecek ve bunları çözmeniz gerekecek.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Evle, aileyle ilgili problemler çözülüyor, iç dünyanızda işler yoluna giriyor.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, aşk, eğlence, çocuklar ve kendini ifade ile ilgili 5. evde. Daha sosyal olacak, okumak, yazmak ve öğrenmekten keyif alacaksınız. Yaratıcılığınız artıyor. İletişime dikkat edin, zira 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri gidiyor.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Eski sevgilinizle beklenmedik bir karşılaşma, görüşme, konuşma söz konusu olabilir. Aşk, tutku yeniden canlanabilir. Çocuklarla ilgili sürpriz haberler ya da plan değişiklikleri de mümkün.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Eski sevgilinizle karşılaşmanız ya da görüşmeniz olası. Sözlerinize dikkat edin, yanlış anlaşılma olasılığı var.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. Evde eşyaları elden geçirmek, kullanmadıklarınızı elden çıkarmak, dolapları düzenlemek için iyi bir zaman.

Mars Oğlak’ta: Ev işleri​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. Ev işleri, aileyle ilgili konular ya da taşınma gündeme geliyor. Evinizde tadilat ya da dekorasyon yaptırabilirsiniz. Arada aileyle tartışmalar olası.









2022 Ocak Akrep Burcu ve yükselen Akrep

Jüpiter Balık’ta: Aşkta mutluluk​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Bu ön plana çıkmak ve kendinizi göstermek için mükemmel bir zaman. Sosyal hayatınız canlanacak, daha fazla dışarı çıkacak, eğleneceksiniz. Neşeli ve keyiflisiniz. Aşktan yana şanslısınız, birçok kişinin dikkatini çekiyorsunuz, karizmanız ve çekiciliğiniz yüksek. Eğer yalnızsanız, birçok kişiyle tanışabilir, flört edebilir hatta aşık olabilirsiniz.

Mars Yay’da: Maddi meseleler​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. Hem kazancınız hem de masraflar artıyor. Yeni projeler için harekete geçeceksiniz.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda kardeşler, komşular ve yakın akrabalarla ilgili 3. Evde olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Yakın çevrenizle ilişkilere özen gösterin, iletişim ve düşünce biçiminize dikkat edin. Kardeş, yakın akraba ya da komşularla anlaşmazlık çıkabilir. Eğitim hayatında bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Eski komşular, uzun zamandır görmediğiniz akrabalarla bir araya gelebilirsiniz.

Bir eğitimde, kursta biriyle tanışabilir ya da yakın çevrenizden biriyle tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Dikkatli olun, bir süre sonra beklenmedik sorunlar çıkabilir ve ilişki umduğunuz gibi gitmeyebilir. Yaşananlar geçmiş duygusal travmaların farkına varmanıza sebep olacak.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Yakın çevrenizden biriyle romantik bir yakınlaşma ya da eski sevgilinizle sürpriz bir konuşma söz konusu olabilir.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, ev ve aileyle ilgili 4. evde. Ev ve aileyle ilgili ertelenen konular gündeme geliyor, geçmişi hatırlayabilirsiniz. Evinizi düzenlemek, dolapları, eşyaları elden geçirmek ve sadeleşmek için uygun bir dönem, zira 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri gidiyor.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Aileyle ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz. Evde umulmadık sorunlar ya da plan değişiklikleri, teknolojiyle ilgili aksaklıklar yaşanabilir. Ani bir gayrimenkul fırsatı karşınıza çıkabilir.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Aile içerisinde geçmişten gelen konular gündeme geliyor, yanlış anlamalar olabilir.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. İletişime dikkat edin, sözleriniz yanlış anlaşılabilir. Anlaşma ya da sözleşme imzalarken dikkatli olun, hata çıkabilir, tekrar yazmak gerekebilir. Seyahatlerde gecikme ya da terslik yaşanabilir.

Mars Oğlak’ta: Gezi, seyahat​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. Hareketli günler başlıyor. Sık seyahat edecek ya da zihinsel faaliyetlerle meşgul olacaksınız. Sosyal medyada aktif olabilir, eğer kendi işinizi yapıyorsanız, reklam ve pazarlamayla uğraşabilirsiniz.







2022 Ocak Yay Burcu ve yükselen Yay

Jüpiter Balık’ta: Evde mutluluk​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Ev ya da yazlık alabilir, taşınabilir ya da evinizi dekore edebilirsiniz. Evle ilgili konulardan -gayrimenkul alım satım ya da kira gibi- kazanç elde etmeniz ya da kendinize home-office bir iş kurmanız ve evden çalışmaya başlamanız mümkün. Bazı yükselen Yaylar evlenebilir, aile kurabilir, çocuk sahibi olabilir.

Mars Yay’da: Harekete geç​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. Enerjiniz artıyor, istekleriniz doğrultusunda inisiyatif almak ve harekete geçmek için iyi bir zaman.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda maddi güvenlik ve değerlerle ilgili 2. Evde olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Bütçe yapın, tutumlu olun ve harcamalarınıza dikkat edin, ödemelerde gecikme olabilir. Para ile ilgili düşünce ve alışkanlıkları gözden geçirin. Gecikmiş alacakları tahsil edebilirsiniz.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Maddi konular yoluna giriyor, geciken ödemeler yapılıyor, iş hayatında olumlu gelişmeler var.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, yakın çevre ve iletişimle ilgili 3. evde. Okumak, yazmak, olaylara farklı açılardan bakmak, fikir alışverişinde bulunmak ve düşüncelerinizi, yazdıklarınızı, çalışmalarınızı gözden geçirmek için iyi bir dönem, zira 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri gidiyor.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Beklenmedik haberler alabilirsiniz, iletişim kazaları yaşanabilir. Düşünceleriniz değişiyor. Ummadığınız bir anda eski bir tanıdıkla karşılaşabilirsiniz.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Kardeşler ya da uzun zamandır görmediğiniz akrabalarla bir araya gelebilir, daha önce planladığınız ya da ertelediğiniz bir eğitime, kursa başlayabilirsiniz.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. Ödemelerde gecikme ve aksaklık, hesap işlerinde hata olabilir. Finansal konularda dikkatli olun.

Mars Oğlak’ta: Finansal konular​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. İş hayatında mücadele edecek, çok çalışacaksınız. Harcamalarınız da geliriniz de artıyor.









2022 Ocak Oğlak Burcu ve yükselen Oğlak

Jüpiter Balık’ta: Gezmek, öğrenmek​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Yakın akrabalar ya da kardeşlerle ilişkiler mutluluk getiriyor. İyimser olacak, yakın çevrenizde öne çıkacak, komşularla iyi ilişkiler kuracaksınız. İlginizi çeken etkinliklere katılın, kurslara gidin, kitap okuyun, video seyredin, araştırma yapın ya da yabancı dil öğrenin. Eğer yazar, öğrenci ya da öğretmenseniz, bu transit sizi özellikle olumlu etkiliyor.

Mars Yay’da: Akışa uy​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. Mars bilinçaltını gösteren 12. Evde. Çözümlenmemiş duygusal sorunlar ya da affedemediğiniz biri aklınıza gelebilir, sağlıksız bir ilişkiyi veya bağımlılığı bitirmeye karar verebilirsiniz.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda sağlık, görünüş ve başlangıçlarla ilgili 1. Evde olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. İkili ilişkilerde anlaşmazlık çıkabilir, eski aşklar gündeme gelebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak pek iyi değil, beklenmedik sorunlar çıkabilir.

Bu dönemde estetik müdahalelerden ve görünüşünüzle ilgili büyük değişikliklerden kaçının. Parayla ilgili önemli kararlar almayın, duygusal harcamalar yapmayın.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Güzelleşiyor, kendinizi iyi hissediyorsunuz. Görünüşünüz, tarzınız dikkat çekiyor. Aşkta işler yoluna giriyor.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, para ile ilgili 2. evde. Para ile ilgili düşünecek, plan yapacak ve hesaplarınızı düzene sokacaksınız. Önemli kararları ve yatırımları 4 Şubat sonrasına erteleyin, zira 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri gidiyor.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Beklenmedik harcamalar çıkabilir. Finansal konularda umulmadık sorunlar, plan değişiklikleri olabilir. Sürpriz bir ödeme alabilirsiniz. Yeni bir iş ya da yatırım fikri ilginizi çekebilir.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Ödemelerde ve hesap işlerinde gecikme veya hata olabilir, dikkatli olun. Önemli dosyaları yedekleyin, elektronik eşya almayın.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. Fikirleri, kararları gözden geçirmek gerekiyor, kararsız kalabilir, düşünmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde daha az konuşup daha çok düşüneceksiniz.

Mars Oğlak’ta: Enerjiniz artıyor​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. Enerjiniz artıyor, kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Daha aktif olabilir, spora başlayabilirsiniz. Hırslı ve rekabetçi olacaksınız. Yeni girişimlerde bulunmanın tam sırası.










2022 Ocak Kova Burcu ve yükselen Kova

Jüpiter Balık’ta: Bolluk bereket​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Yüklü miktarda prim, tazminat, ödeme alabilir, ev ya da araba gibi büyük bir satın alma gerçekleştirebilirsiniz. Maddi sorunlarınız varsa bu sorunları çözme, borçları ödeme ve bütçenizi yoluna koyma fırsatı var. Yeni gelir kaynakları ortaya çıkıyor.

Mars Yay’da: Sosyal hayat, arkadaşlar​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. Arkadaşlarla görüşecek, grup çalışmaları ya da dernek ve organizasyonlarda aktif rol alacaksınız.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda bilinçaltı ve affetmekle ilgili 12. Evde olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Ne istediğinize karar vermekte ve ilişkide bulunduğunuz insanları anlamakta zorlanabilir, sosyal ilişkilerden uzaklaşmak ve kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltı duygu ve düşünceler yüzeye çıkıyor, kontrol dışı gelişmeler var. Akışa güvenin ve olayları kontrol etmeye çalışmayın.

Eğer uzun süreli bir birliktelik içindeyseniz, halının altına süpürdüğünüz ve yüzleşmekten kaçtığınız sorunlar su yüzüne çıkıyor, terapi ya da danışmanlık gibi bir destek almak ve partnerinizle birlikte problemleri çözmek iyi olabilir.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. İlişkilerle ilgili çocukluktan gelen bilinçaltı kalıpları fark edeceksiniz. İç dünyanızda işler yoluna giriyor, özgürleşiyorsunuz.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, kişilik, sağlık ve görünüşle ilgili 1. evde. Önemli konuları yeniden değerlendirin ve kararlarınızı gözden geçirin. Daha önce karar verip ertelediğiniz şeylerle ilgili harekete geçebilirsiniz, zira 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri gidiyor.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Beklenmedik bir karşılaşma dengenizi şaşırtabilir. Yeni, farklı fikirler ilginizi çekecek. İletişime dikkat edin, sözleriniz yanlış anlaşılabilir.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Kendi içinize dönüp düşünmek isteyebilirsiniz. Bilgisayarınızı ve önemli evrakları yedekleyin.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. Olumsuz düşüncelerden uzak durun, kendinize vakit ayırın, düşüncelerinizi, duygularınızı yazın.

Mars Oğlak’ta: Dinlenme zamanı​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. Arka planda çalışmak ya da dinlenmek için uygun bir zaman. Çalışmalarınızı ortaya çıkarmak için 6 Mart’ı, Mars’ın burcunuza geçmesini bekleyin.










2022 Ocak Balık Burcu ve yükselen Balık

Jüpiter Balık’ta: Şans, mutluluk​

29 Aralık’ta şans, bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter Balık’a geçti. (11 Mayıs 2022’ye dek.) Jüpiter konfor alanından çıkmak, yeni şeylere başlamak yönünde sizi destekliyor. Cömert ve iyimser, diğer insanları oldukları gibi kabul eden tavrınız ilişkilerinize olumlu yansıyor. Yeni deneyimlere açık olarak kendinizi geliştiriyor, ufkunuzu genişletiyorsunuz. Geçmişte takıldığınız konuları geride bırakıyorsunuz. Kendinize güveniniz artıyor ve hayata olumlu bakıyorsunuz.

Mars Yay’da: İş, kariyer​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 24 Ocak’a dek Yay’da. İşler yoğunlaşıyor. Uzun vadeli hedeflere odaklanıyor, çok çalışıyor, çok iş hallediyorsunuz.

Venüs Geri Gidiyor​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçti ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda arkadaşlar ve geleceğe dair planlarla ilgili 11. Evde olacak.

19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında Venüs geri gidiyor. Arkadaşlarla ilişkilere özen gösterin ve geleceğe dair hedefleri yeniden düşünün. Eski dostlarla bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilir, eski günleri hatırlayabilirsiniz. Lise arkadaşları, üniversite gruplarıyla görüşmeniz olası. Bir arkadaşınızla aranız bozulabilir ya da uzun süredir görmediğiniz bir dostunuzdan haber alabilirsiniz.

23 Ocak- 4 Şubat arasında Venüs Uranüs’le üçgen açıda. Eski dostlarla bir araya gelebilir, gezip eğlenebilirsiniz. Arkadaşlarla ilişkiler yoluna giriyor.

Merkür Geri Gidiyor​

Merkür, 2-26 Ocak arasında Kova’da, bilinçaltı ve duygusal iyileşme ile ilgili 12. evde. Rüyalarınızı yazmak, sezgilerinizi takip etmek size yol gösterecek. Bilinçaltını keşfe yönelik çalışmalardan fayda sağlayabilirsiniz. İletişime dikkat edin, yanlış anlamalar olabilir, zira 14 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür geri gidiyor.

12-16 Ocak arasında Merkür Uranüs’le kare açıda. Olumsuz düşüncelere kapılabilir, yanlış anlama sonucu yanlış kararlar verebilirsiniz, dikkatli olun. Önemli bir karar almayın, sözleşme ya da anlaşma yapmayın.

14-26 Ocak arasında Merkür Kova’da geri gidiyor. Kendi içinize dönebilir, geçmişi düşünebilir, bazı şeyleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Arkanızdan konuşan ya da iş çeviren insanlar olabilir.

26 Ocak- 4 Şubat arasında Merkür Oğlak’ta geri gidiyor. Uzun süredir görmediğiniz bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz. Arkadaşlarla iletişime dikkat edin, yanlış anlamalar olabilir. Geleceğe dair planları gözden geçirmek gerek.

Mars Oğlak’ta: Arkadaşlar, gruplar​

Mars 24 Ocak’ta Oğlak’a geçiyor, 6 Mart’a dek Oğlak’ta olacak. Sosyal hayatınız canlanıyor, hareketleniyor. Arkadaşlarınızla görüşebilir, grup çalışmalarına katılabilirsiniz.







Duygu Pekbey
 

ocak11.jpg


KOÇ YÜKSELEN KOÇ;

2 ocak yeniayı ; İş hayatınız, kariyer hayatınızda başlangıçlar olacaktır. Maddi kaynaklarınızda artış gerçekleşebilir. Vega hattında olduğu için güçlü birinden destek görebilirsiniz ama sizin ego yapmamanız gerekiyor sorunlar yaşanabilir. Venüsünüz Retro ise kadınlardan yardım görebilirsiniz yada Venüs Retro değilse kadınlardan dolayı sorunlar çatışma yaşanabilir.
14 ocak Merkür Retrosuyla; sosyal çevre, arkadaşlar, topluluklarda iletişimde sorunlar yaşanabilir. Eski aşklar flörtlerle iletişim kurulabilir.
18 Ocak; Aile ve hayatınızla ilgili yeni kararlar alınabilir, belirsiz konular sonuçlanabilir. Aile içinde manipülasyona uğrayabilirsiniz. Ev değişikliği, kariyer kaynaklığı ev alım satma ve evinizle ilgili sorunlar yaşanabilir… bu süreçte ev değişliği yapmamaya çalışın
24 ocağa kadar uzak mesafe seyahatler, hukuk, eğitim konularında gündeminizde olabilir 24 ocaktan sonra çok fazla çalışabilirsiniz. Kariyer hayatınızda tartışmalar yaşanabilir.
29ocakta Venüs s olacağı için iş hayatınızda ciddi sorunlar bir kadınla ilgili anlaşmazlık gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda bu ay dikkatli olun.



BOĞA YÜKSELEN BOĞA;

Venüs Retro; eski ilişkiler aktifleşiyor, haritanızda Venüs retrosu varsa iyidir…
2 ocak yeniayı ;Uzak mesafe seyahat, yurtdışı, yüksek eğitim, uzak akrabalar, eşin ailesi konularınızı gündeminize gelebilir. İmaj değişikliğine gidebilirsiniz. Haritanızda Venüs retronuz varsa olumlu gelişmeler meydana gelebilir.
14 ocak Merkür retrosuyla; kariyer hayatınızda iletişim problemleri yaşanabilir. Yeni bir işe girmek, yeni sözleşme imzalamak için uygun değil. Otoriteyle iletişim problemleri yaşanabilir.
18 ocak dolunayı ile birlikte; uzak çevre, uzak akrabalar, aile büyükleri, yakın çevre, seyahatlerle ilgili problemler yaşanabilir. Ev değişikliği de gerçekleşebilir…..
24 ocak tarihine kadar çok harcama yapabilirsiniz
24 ocaktan sonra; yurtdışı seyahatleriniz artabilir. Planlamalar yapabilirsiniz ama kazalara , tartışmalara dikkat. İşinizle ilgi yurtdışına çıkabilirsiniz ya da uzak seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.
29 ocakta Venüs s olacak; yurtdışı bağlantılarında problemler, kadınlarla ilgili sorunlar, eski yabancı partnerle sorunlar yaşanabilir.


İKİZLER YÜKSELEN İKİZLER

2 ocak yeniayı ; Yatırımlar, borçlar, maddi kaynaklarla ilgili ani gelişen durumlar önünüze gelebilir. Yeni yatırımlara başlayabilirsiniz. ama sorunlarla karşılaşabilirsiniz. sağlığınızla ilgili ani durumlar gerçekleşebilir. Ayrıca ilişkilerde evlilikte sorunlar yaşanabilir.
14 ocak Merkür retrosuyla; eğitimi hukuk, uzak mesafe seyahatler sorunlar, eşyaların kaybolması gerçekleşebilir.
18 ocak dolunayı; Maddi kaynaklar, borçlarla ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Harcamalarınıza çeki düzen verin şimdiden. Borçlarınızı gözden geçirin derim.
24 ocak tarihine kadar ilişkiler, ortaklıklar burada yaşanan tartışmalar aktif..
24 Ocaktan sonra; harcamalarınız artabilir, sağlığınıza ise ekstra özen gösterin, çok yorgun hissedebilirsiniz. diş, eklem, ateşli hastalıklar yaşanabilir.
29 Ocakta ve 30 Ocakta ise ciddi borç, para sorunu yaşanabilir.



YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER;


2 ocak yeniayı; Eş, ortalık, açık düşmanlarla ilgili problemler yaşanabilir. Sosyal çevrenizde ise ani konular gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir.
14 ocak Merkür retrosuyla borçlar, para, eşin parası yatırımlarla ilgili problemler yaşanabilir.
18 ocak dolunayı ile birlikte; ilişkiler evlilik konularında yeni kararlar alınacak. Boşanma ya da birliktelik le ilgili kararlar alınacaktır….
24 ocağa kadar çalışma hayatınız, sağlık konularında tartışma ya da sorunlarla karşılaşılabilir.
24 ocaktan sonra; evlilik ve ilişkide tartışmalar yaşanabilir. Karşınızdaki kişi sizi tartışma içine çekebilir.
29 ocakta; ilişki, evlilik ortaklıkta değer konusunda ciddi problemler pik yapabilir. Dikkatli olmanız gerekiyor.



ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN


2 ocak; Sağlık, çalış hayatınızda, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili ani gelişen sorunlar içinde kalınabilir. İşinizde ise olumlu şekilde ani gelişen durumlar içinde kalabilirsiniz ama bu durum sizi yorabilir. Bel bölgesi sorunları yaşanabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle, yardımcılarla sorunlar yaşanabilir
14 Ocak Merkür Retrosuyla; eski flört, aşk ilişkideki kişilerle iletişim tekrar kurulabilir, iletişim sorunları yaşanabilir ve aradaki anlaşmazlıkları çözmek için bu dönemi kullanabilirsiniz ama venüs retrosu da varken yeni başlangıcı şubat ayına bırakın derim. Eğer venüsünüz ya da marsınız Retro ise bu dönemde ilişkilerde iyi bir döneme geçebilirsiniz.
18 ocak dolunayı ; çalışma hayatı, sağlık, psikolojiniz zorlanabilir. Karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte hastanelere gidebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Psikolojik konularda yardım alınabilir.
24 Ocağa kadar; flört ilişkilerde tartışmalar sorunlar yaşanabilir;
24 Ocaktan sonra; çok çalışabilirsiniz, gündelik hayat koşuşturmacalarınız artabilir. Sağlığınızla ilgili problemler yaşanabilir ve yanınızda çalışanlarla tartışmalar yaşanabilir.
29 ocakta; sağlığınızla ilgili problem iyice ortaya çıkabilir özellikle de bel problemi, yanınızda çalışan kadınlarla ilgili değişimler problemler anlaşmazlık yaşanabilir.



BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

2 ocak yeniayı; Aşk, flört, çocuklar ya da hobinizle ilgili ani gelişen seyahatler gerçekleşebilir. Eski konular masaya yatırılırsa problemler çözülebilir. Venüs retrosu size iyi gelebilir…
14 Ocaktaki Merkür retrosuyla; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlar ve özellikle sağlığınızla ilgili problemler yaşanabilir. Eski konular tekrar gündeminize gelebilir .. eskiden planladığınız projeleri ise yapmak isteyebilirsiniz ama venüs de retrodayken yeni başlangıç için hiç ama hiç uygun zamanlar değil.
18 ocak dolunayı; arkadaşlar, sosyal çevre, aşk konularında problemler yaşanabilir. Sosyal çevrenizden dolayı; ilişki yaşadığınız kişi tarafından manipülasyona maruz kalınabilir.
24 ocağa kadar; aile içi tartışmalar, ev değiştirme, ev alıp satma gibi konular gündeminize gelebilir bu süreçte tabi ki de ev değişikliği yapmamaya çalışın.. 24 Ocaktan Sonra; aşk ilişki flörtler hızlanabilir, daha aktifleşebilir, aşk ve flörtlerde kısa süreli ilişkiler yaşanabilir. Ayrıca tartışmalar artabilir.
29 ocakta; aşk flörtte kopmalar, çocuklarla ilgili problemler, kadınlarla sorunlar , sevgi değer duygusunda problemler ve sizi ilişkinizi sorgulamaya iten olaylar içinde kalabilirsiniz.



TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ


2 ocak; Aile hayatınız, ev alım satım konuları gündeminize gelebilir. Ev değişikliği kararı verebilirsiniz ama ocak ayı boyunca ev değişikliği yapmanızı tavsiye etmiyorum, pek çok problemle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca aile içindeki kadınlarla ilgili problemler gerçekleşebilir venüsünüz Retro ise ev değişikliği yapabilirsiniz.
14 ocaktaki Merkür retsouyla; eski aşk ve flörtler iletişim kurulabilir. Ama exten next olmaz; hobilerinizle ilgili ek iş yapıyorsanız iletişim problemleri yaşanabilir. Borsada ise bu süreçte söylenenlere göre hareket ederseniz yanılabilirsiniz.
18 ocak dolunayı; kariyer hayatınızda sonlanma ya da aileden kaynaklanan manipülasyondan dolayı iş hayatınızda problemler yaşanabilir. Ev değişikliği de yapma kararı alınabilir.
24 ocak tarihine kadar kısa mesafe seyahatler, kardeşler, komşu, eğitim konularıyla çok ilgilenebilirsiniz..
24 Ocaktan sonra; aile içinde tartışmalar yaşanabilir. Koşuşturmacalar aile ve ev için daha çok mücadele ve efor sarf edebilirsiniz. Ev değişikliği yapabilirsiniz..
29 ocakta Venüs S; aile içinde problem, sevgi konusunda ve ailenizde kadınlarla ilgili sorunlar sağlık problemleri yaşanabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP

2 ocak yeniayı ile; Yakın çevre, kardeşler, eğitim konusunda yeni kararlar alınabilir. Daha önceden planladığınız konular üzerinde yeni başlangıçlar yapın derim. Ayrıca ortaklık ve evliliğinizle ilgili iletişim sorunlarını aşabileceksiniz ve problemleri çözebileceksiniz. Trafikte size dikkat, kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.
14 Ocaktaki Merkür retrosuyla; aile içi iletişim problemleri yaşanabilir. Ev değişimi yapacaksanız bu süreçte yapmanızı önermem pek çok problem yaşayabilirsiniz.
18 ocak dolunayı; uzak mesafe seyahatler, eğitimde, iletişimde medyada sorunlar yaşanabilir. Yakın çevre baskısına maruz kalınabilir. 24 ocağa kadar çok para harcama yapabilirsiniz para kayıpları gerçekleşebilir.
24 ocaktan sonra; yakın çevre kardeşler, eğitim alanında daha aktif olabilirsiniz. İletişim kanallarınız daha çok kullanabilir ve iletişim trafiği artabilir. Sosyal medya, yazmak. Eğitim konusunda daha aktif bir süreç geçirebilir. Bol bol kısa seyahat gerçekleştirebilirsiniz.
29 ocakta; eğitimi, kardeşler, yakın çevrenizden bir kadınla ilgili problem iyice keskin olarak kendini gösterebilir. Kısa seyahatlerde değerli bir eşyanız kaybolabilir. İletişim problemi içinde kalabilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAY;

2 ocak yeniayı ; Maddi kaynaklar, değerlerle ilgili yeni kararlar alınabilir. İş hayatınızda yeni adımlar atılabilir. Çalışma arkadaşlarınız değişebilir. Venüs retrosu da burdayken eğer Venüs ya da marsınız Retro ise maddi kazançlarda iyileşme yapılabilir ama diğer türlü kazançlarda engeller sorunlar artacaktır.
14 ocaktaki Merkür retrosuyla; yakın çevre kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgili iletişim sorunları yaşanabilir. Yeni eğitime başlamanız tavsiye edilmez. Yeni sözleşme anlaşma yapmayın derim.
18 ocak dolunayı; maddi kaynaklar, senin-benim param çatışması yaşanabilir. Borçlarla ilgili problemler canınızı sıkabilir. Paranıza sahip çıkma zamanı.
24 ocağa kadar koşuşturma içinde bir süreç geçiriyor olabilirsiniz, hastalıklara ise dikkat edin. Tartışma içinde çokça kalabilirsiniz.
24 Ocaktan sonra; harcamalarınız artabilir.
29 ocakta; Venüs S; para kayıplarına, ve paranızın değer kaybettiğine tanık olabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

2 ocak; Fiziksel değişim, itibar gibi konularla ilgili yeni bir döneme girebilirsiniz. Ani aşk konuları gündeminize gelebilir. Olanlara şaşırabilirsiniz. Venüs retrosu güzelleşmek için de size destek veriyor ama yine de dikkatli olmanızda fayda var. Daha çekici olduğunuz bir zamandasınız.
14 ocaktaki Merkür retrosuyla; maddi kaynaklarla ilgil özellikle ticarette iletişim sorunları, maillerde sorunlar, para transferlerinde problemler yaşanabilir. Yeni sözleşme imzalamanızı tavsiye etmem.
18 ocak dolunayı; evlilik, ortaklık konularında siz karşı tarafa baskı yapabilirsiniz. İlişkide problemler yaşanabilir. Açık düşmanlarınıza karşı ise baskı ve manipülasyon yapabilirsiniz. Burada güçlü olan sizsiniz… belki evliyseniz evlilik sonlanabilir. Yeni bir ilişkiye yer açılabilir yada ilişkinizi fazla sorgulayacağınız bir dönem olabilir.
24 ocağa kadar; bilinçaltı, psikolojik sorunlar, hastalık sağlık problemleri yaşanabilir. 24 ocağa kadar psikolojik açıdan yardım almak size iyi gelecektir. Rüyalar korkutabilir.
24 Ocaktan sonra; günlük hayat koşuşturmacalarınız artabilir, daha aktif ve gergin olabilirsiniz, atak girişimci yönünüz artacaktır. Tartışmalar içinde kalınabilir. 29 ocakta; Venüs S; sağlık sorunu yaşanabilir özellikle de eklem, diz,deri, kemik sorunları, bel bölgesi sorunları yaşanabilir.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA;


2 ocak yeniayı ile birlikte; içe çekilebilir, hastaneler, hapishane gibi kapalı alanlarda kalabilirsiniz. Bir rahatsızlığınız varsa nüksedebilir ve aile hayatınızı etkileyebilir. Psikolojik bazı durumlar su yüzüne çıkabilir.
14 ocak ; İletişim problemlerini hayatınızın her alanında yaşayabilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz ve insanlar sizi yanlı anlayabilir. Eski arkadaşlar, aşk ve flörtler karşınıza çıkabilir ya da siz eskiden insanlarla iletişim kurmak isteyebilirsiniz.
18 ocak dolunayı; sağlık ve psikolojiniz bu süreçte zorlanabilir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Çalışma hayatınızda, yanınızda çalışanlarla ilgili belirsiz konular gündeminize gelebilir. Ve problemler büyüyebilir. Bu süreçte yalnız kalmak isteyebilirsiniz hastalanabilirsiniz. Şimdiden sağlığınıza dikkat edin.
24 ocağa kadar sosyal çevre, arkadaşlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz, arkadaşlarla tartışmalar yaşanabilir.
24 ocaktan sonra; gizli düşmanlarınız, bilinçaltı korkularınız açığa çıkabilir. Ayrıca gizli aşklar da yaşanabilir. Karmik ilişkiler ..
29 ocak S ; gizli aşk, karmik ilişki varsa problem yaşanabilir, psikolojik sorun yaşanabilir. Değerli bir eşyanız kaybolabilir.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK

2 ocak yeniayı ile birlikte; sosyal çevrenizde yeni adımlar atılabilir, arkadaşlarla vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Venüs retrosuyla sosyal çevreden eski aşklarla karşılaşılabilir, kadınlarla problemler yaşanabilir.
14 Ocak Merkür Retrosu; İçsel konuşmalarınız artabilir, zihniniz hiç susmayabilir, rüyalar aktifleşebilir, eski aşk flörtlerle gizliden iletişim kurulabilir. Ayrıca bu süreçte yazmak size iyi gelecektir. Psikolojik olarak zorlanabilirsiniz.
18 ocak dolunayı; çocuk, aşk, flörtte sorunlar yaşanabilir. Sosyal çevrenizden manipülasyona maruz kalınabilir. Belki aşk ve flörtle ilgili kararlar alınabilir.
24 ocak tarihine kadar; çok çalışabilirsiniz, kariyerinizde gergin bir süreçten geçiyor olabilirsiniz
24 Ocak; sosyal çevrenizde daha aktif bir süreç yaşayabilirsiniz, ayrıca tartımalar yaşanabilir. 29 ocakta Venüs S; sosyal çevrenizden bir kadınla problem yaşanabilir.





Dilara Yıldızhan
 
X