2022 Ocak ayı burç yorumları

ocak12.jpg


Koç Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay, kariyer evinizde doğuyor. Dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ocak ayı boyunca Venüs geri giderken 15 Ocak'ta Merkür de geri hareketine başlayacak. Eski olayları kurcalamak için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Ocak ayı boyunca güneş kariyer ve tepe evinizde güçlü olacak. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinize azami dikkat göstermeniz gerekiyor. Neptün ve Jüpiter ruhsal evinizde ilerlerken iş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizinle ilgilenebilir. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizi kanıtlamak adına başlatacağınız çalışmaların size kazandıracağı prestij oldukça yüksek olacak. Bu ay, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. 17 Ocak'ta dolunaydan yoğun etki alıyorsunuz. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinize azami dikkat göstermeniz gerekiyor. Kendinizi ön plana çıkarmak için, arkadaş çevrenizde sıra dışı tavırlar içine girebilirsiniz. Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara ilgi gösterme çabalarınız; sizi, çevrenize karşı komik durumlara düşürebilir. Aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. 14 Ocak'tan sonra sağlık gezegeniniz Merkür retro yaptığı için dikkatli olun. Hızlı hareket etmeyin. Küçük sakarlıklar söz konusu.


Boğa Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

Uranüs kişisel evinizde yola devam ediyor. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. Ay boyunca Venüs retro yapıyor. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı. Keşfettiğiniz her yeni şey, adeta sizi büyülüyor. Fakat derin ilişkiler sizde zorlayıcı bir etki yapıyor. Çevrenizdeki her şeyin belli bir düzen içinde olmasına özen gösteriyorsunuz. Birçok boğa bu dönemde kendisiyle ilgili güzel değişimler yaşayacak. Geçmişteki aşk anlayışınız değişiyor. Sözleriniz anlamlı ve etkileyici, tepkileriniz ölçülü ve diplomatik olacak. Renkli kişiliğinizi ortaya çıkarmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Meraklı yapınızı ortaya dökmekten korkmayacak, ilişkilerinizi sorgulayacaksınız. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. Ay boyunca Venüs retro yapıyor. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı. Çevrenizdeki her şeyin belli bir düzen içinde olmasına özen gösteriyorsunuz. Geçmişteki aşk anlayışınız değişiyor. Sağlık ve kişisel gezegeniniz Venüs, ay boyunca geri gidiyor, sizi gerginleştiriyor. Daha fazla çalışıp sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Aile içinde olabilecek rahatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olacak. Çağırıldığınız yemekli toplantılarda hızlı yemek alışkanlığınızdan vazgeçmelisiniz.


İkizler Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay ruhsal evinizde doğuyor. Kariyer evinizdeki Neptün ve Venüs toplumsal başarınızı ön plana çıkarırken, arkadaşlarınız ve dostlarınızın üzerinizde etkisi güçlü olacak. Sekizinci evinizdeki gezegenlerin güçlü etkisiyle, yatırımda bulunduğunuz ve maddi beklentiler içinde olduğunuz konularda olumlu gelişimler yaşayacaksınız. Güç, partnerinizin üzerinde olacak... Psikolojik analiz ve sezgisel yeteneklerinizin artmasıyla başarılı kompozisyonlar ortaya çıkacak. Güneş'ten alacağınız etkiyle, düşüncelerinizde ısrarcı bir tutum içinde olabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla partnerinizi bıktırabilirsiniz. 14 Ocak'tan sonra Merkür, yolculuklar ruhsal evinizde geri giderken, kariyer evinize çok yakın hareket ediyor ve kariyer evinizde geri hareketine başlıyor. Enerjinizin yüksek olmasına rağmen, Merkür'ün geri hareketinden dolayı olumsuz etkilere; 27 Ocak'tan sonra meslek ve toplumsal evinizde üzücü sonuçlara neden olabilir. 17 Ocak'ta dolunay finans evinizde gerçekleşiyor. Çalıştığınız kişilerin iş disiplini ve iş ahlakına önem veriyorsunuz ve bu konuda haklısınız. Çünkü bu dönemde hızlı ve yüksek hedeflerin peşinde olacağınız işleri tercih ederken, iş birliği yapacağınız kişilerin performansı önemli olacak. Bu ay stresten uzak kalmalı ve tartışmalardan sakınmalısınız. Beslenme ile ilgili konularda aşırıya kaçmayın.


Yengeç Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay karşıt ilişkiler evinizde doğuyor. Çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Neptün, kariyer evinizin hemen yanında size olumlu enerjisini göndermeye devam ediyor. 17 Oca'kta dolunay kişisel evinizde gerçekleşiyor. Popüler konularda uzun süredir beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Ayın büyük bir kısmı karşıt finans evinizde; Merkür, Satürn birlikte hareket edecekler. Para harcama içgüdüleriniz oldukça yoğun seyrediyor.10 Ocak'ta Merkür geri gidiyor. Akıllıca kurgularla hata yapmamalısınız. Merkür'ün geri hareketi uzun zamandır göz ardı ettiğiniz konularda rahatsızlıkların gündeme geleceğini gösteriyor. Doktor kontrolünden geçmenizde yarar var.


Aslan Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay çalışma ve sağlık evinizde doğuyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz, aldığınız güçlü kozmik etkilerle değişecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü enerjiniz ve yaratıcılığınız konusunda size önemli destekler verecektir. İleri görüşlü davranışlar sergileyecek ve sorumluluğunu aldığınız işi tamamlayacaksınız. Ay boyunca Merkür karşıt evinizde olacak. 14 Ocak'ta Merkür geri hareketine başlıyor ve ayın son beş günü çalışma evinizde geri gitmeye başlayacak. Arkadaşlarınızla organize edeceğiniz çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Eski küslüklerin ortadan kalkacağı ortamlar gündeme gelecek. Yeni dostluklar konusunda dikkatli olmalısınız. Tartışma ortamlarından kaçınmalı, size enerji verecek dostlukları tercih etmelisiniz. Ayın tamamında geri giden Merkür ve Venüs'ten sağlığınız etkilenecek. Kova'da geri giden Merkür, varis ve dolaşım sistemi sorunları yaşatacaktır. Bu dönemde unutkanlığınız artabilir, dikkatsiz davranışlar nedeniyle kazalara karşı dikkatli olun.


Başak Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta aşk ve sosyal evinizde hareketlenme var. 10 Ocak'ta Yeni Ay iletişim evinizde doğuyor. Bazılarının size olumlu katkıları olacaktır. Uyumlu ve yapıcı düşünceler içinde olacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılarak, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Bu dönem özel ilişkiler konusunda çok dikkatli olmalısınız. Zorlu bir ilişki yaşamak istemiyorsanız, bu dönemde dostluk duyguları ve sosyal aktivitelere daha fazla önem vermelisiniz. 14 Ocak'tan sonra Merkür çalışma evinizde retroya başlıyor ve ayın son günlerinde aşk ve sosyal evinizde retroya devam edecek. Kafanızda şekillendirdiğiniz uzun vadeli isteklerinizi gözden geçirmelisiniz. Karşıtlarınızın davranışlarına karşı takındığınız tavırlarda, kendi gücünüzden emin hareketler sergilemelisiniz. Yine bu ay sakinliğe ihtiyacınız var. Çünkü aile bireyleri ile tartışmak için birçok nedeniniz olacaktır. Tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek, üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacaktır. Bugünlerde yapabileceğiniz en güzel şey, sizi mutlu edecek ortamlarda bulunmaktır. Bu ay yardım derneklerinde ve sağlık kuruluşlarında çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz.


Terazi Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay ilginç bir durum söz konusu. 25 Ocak'a kadar Mars, iletişim evinizde. Güneş, Plüton, Venüs aile ve yuva evinizde; Venüs retro yapıyor. Üstelik 2 Ocak'ta Yeni Ay da aynı evde doğuyor. Kafanız çok karışık. Bu durum aile ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olacaktır. Kişiselliğiniz güçlenirken, ailevi olaylarınız ön plana çıkmakta. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bu ay değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey, sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. 14 Ocak'a kadar Merkür ve Satürn, aşk evinizde güçlü enerjilerle sizi sarıyor. Üst düzey kişilerin bulunduğu alanda ön plana çıkacaksınız. Hatta birçok kişiyi kendinize hayran bıraktıracaksınız. Fakat Merkür 14 Ocak'ta geri hareketine başlıyor. Enerjinizi düşürmemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerin gerçek yüzleri ortaya çıkacak. Savaşımlarınızın size getireceği başarı çok önemli olacak. Sağlık gezegeniniz Neptün'den olumlu etkiler alıyorsunuz. Çevre ile ilgili ilişkilerinizi hızlı bir şekilde değerlendirirken, kendi kurallarınızın geçerli olmasına dikkat edecek ve sağlayacaksınız.


Akrep Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay iletişim evinizde doğuyor. Öğrenme kabiliyetinizdeki artışlar, önemli kararlar almanıza neden olacaktır. Bilginizi çevrenizle paylaşırken, kendinizi ispat etmek isteyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek; okul aşkları ve yakın arkadaşlarınızla aşk ve duygusal konular gündeme gelecek. Bazılarının birliktelikleri ilginç bir hal alacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. 25 Ocak'a kadar Mars, para evinizde bulunacak. Jüpiter, aşk ve sosyal evinizden size destek verecek. Şans sizi her konuda destekleyecek. Çalışma yaşantınızda gösterdiğiniz performans finans konularında istediğiniz olumlu gelişmeleri sağlayacak ve birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir beraberlik sergileyeceksiniz. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Bu dönem flört etmeye daha çok vakit harcayacaksınız ama aşka daha çok şans verirken biraz üzülebilirsiniz. Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Olaya bu yönden bakılırsa, güçlenerek çıkacağınız bir durum olarak nitelendirilebilir. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. 19 Ocak'tan sonra karşıt retro Uranüs sürpriz olayları getirebilir. Nadiren baş gösteren kronik rahatsızlıklarınız geri tepebilir.


Yay Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay finans evinizde doğuyor. Plüton maddi evinizde ileri harekette bulunuyor. Size statü sağlayacak parasal kazançlarınızı arttırıcı yönlendirmeler verirken, aynı zamanda zorlayıcı şartlar sunacaktır. Bu engeller hırsınızı körükleyecek, inatçı yönlerinizi ortaya çıkaracak. Sosyal yönleri güçlü ve kariyer sahibi kişilerden destek alacaksınız. 14 Ocak'tan sonra Merkür eğitim evinde retro başlıyor. Uzun süredir beklediğiniz birçok iş fırsatı aniden gelebilir ve bu olaylarla ilgili seyahat yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin ve çocuklarınızın yurt dışı sorunları olabilir. Onların eğitimi ve öğretimi ile ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz. Geciken beklentileriniz sizi daha çok bileyecektir. 17 Ocak'ta dolunay karşıt finans evinizde oluşuyor. Bu ay maddi açıdan birçok önemli olay gerçekleşecek ve bunların çoğu uzun süreli olacak. Çevre şartlarını, kendi koşullarınızla uyum içinde birleştireceksiniz. Koşacak ve yorulacaksınız fakat sonunda başarıyı kutlayacaksınız. Çevre şartlarınızı finansal hedeflerinizle bağdaştıracaksınız. 21 Ocak'ta güneş, finans evinize geçerek sizi daha da güçlendirecek. Kişilerle olan uyumlu ilişkileriniz en büyük yardımcınız olacak. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız.


Oğlak Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay kişisel evinizde doğuyor. Ay boyunca Venüs kişisel evinizde geri gidiyor. Plüton kişisel evinizde hareket etmeye devam ediyor. Çok garip bir karışım. Venüs sizi cazip yaparken, aklınız bir karış havada olacaktır. Mars, kişisel evinizde sizi coşturuyor. Canlı ve dinamik bir duygusal yaşamla birlikte uzak yollarla ilgili aşklar gündeme gelecektir. Bazılarınız da, iş arkadaşlarıyla yeni aşkların eşiğinde olacaklar. Hatta, iş ve aşk ortaklıklarını birlikte sürdüreceklerdir. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz. Kayıplarınızı düşünecek zamanınız yok ve karşınıza çıkacak fırsatlar konusunda bocalayacaksınız. 17 Ocak'ta dolunay karşıt ilişkiler evinizde gerçekleşiyor. Gözünüzü korkutmak istemiyoruz fakat ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Yine dostluklarınızda samimi olmayan davranışlara karşı temkinli olmalısınız. Ani aşkların başlaması ve bitişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Özellikle, sizi sevindirecek duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Partneri olanlar ise, mevcut ilişkilerinde romantik günler yaşayacaklar. Sağlık gezegeni Merkür, ay boyunca retro durumunda. İskelet sisteminizi, dişlerinizi, kol ve bacaklarınızı, eklemlerinizi korumalısınız. İştahınız artacak. İnce yapınızı bozmamalı ve beslenmenize özen göstermelisiniz.


Kova Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay bilinçaltı evinizde doğuyor. Bu ay, bilinçaltındaki duygular ve kişisel özelliklerinizde etkin olacak. Her şeyi kendi güç sınırlarınız içinde düşünmek, kimseden yardım istememek sizi ve bilinçaltınız oldukça sizi yorabilir. Plüton, Güneş, Venüs, Mars, 12. evinizde seyrediyor. Öfkelerinizi bastırdığınız zaman fiziksel bir yorgunluk duyabilirsiniz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi, günlük çalışma koşullarınızı zorlayacaktır. Günlük işlerinizde yakındığınız konuların tekrarlanması sizin için can sıkıcı bir durum yaratırken, bu tür tekrarlar rutin hale gelebilir. Bu durumdan kurtulmak için, kendinize hobiler bulmalı ve yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız. Merkür kişisel evinizde geri gidiyor. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bilinçaltınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla, yaşantınızda değişen koşulları yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. Merkür geri giderken bile düşüncelerinizde direniyorsunuz. Aktif ve hızlı düşünüyorsunuz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz. Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır. Bu ay Merkür'ün geri hareketi ve 12. evinizdeki gezegen kümeleşmesi sizi yorabilir. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız.


Balık Burcu – Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Ocak'ta Yeni Ay size yeniliklerle geliyor. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Sosyal ortamlar çerçevesinde, yapmak istediğiniz ama gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, yeni ve başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. Mars, 25 Ocak'a kadar tepe evinizde ilerliyor. Sosyal konuşmalar yapabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Venüs, yenilikler evinizde ilerlerken öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. 14 Ocak'ta geri giden Merkür düşüncelerinizin değişimine neden olacaktır. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. 2 Ocak'ta Yeni Ay size yeniliklerle geliyor. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Mars 25 Ocak'a kadar tepe evinizde ilerliyor. Sosyal konuşmalar yapabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Venüs yenilikler evinizde ilerlerken öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. 14 Ocak'ta geri giden Merkür, düşüncelerinizin değişimine neden olacaktır. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız.




Gülser Çelik
 
Ayın Gündemi

  • 2 Ocak Merkür Kova Burcunda; daha bilinçli ve daha orijinal düşünce biçimi içinde olmayı seçmelisiniz.
  • 2 Ocak Oğlakburcunda Yeniay; yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni gülecek bir neden lazım yeniayına hoş geldiniz.
  • 9 Ocak Güneş/Venüs Kavuşumu; hayatınızda 8 yıllık bir döngüyü bitiriyorsunuz.
  • 14 Ocak Merkür Kova Burcunda Geri Harekette; eski düşüncelerden ve geleneksellikten çıkanların kazandığı bir dönem başlıyor.
  • 16 Ocak Güneş/Plüton Kavuşumu; yöneticilerinizle asla restleşmelere gitmemelisiniz.
  • 18 Ocak Yengeç Burcunda Dolunay; duygusal kararlarınızı yeniden gözden geçirin. Yeni bir şeye başlamaktan korkmayın.
  • 18 Ocak Uranüs Boğa Burcunda İleri Harekette; değişmek ve yeniden kendinize bir yol seçmek için harika bir dönemdesiniz.
  • 18 Ocak Ay Düğümleri Boğa-Akrep Aksında; kader yeniden yazılıyor ve yeni bir dönem başlıyor.
  • 20 Ocak Güneş Kova Burcunda; Daha özgür ve daha umut dolu bir dönem başlıyor.
  • 23 Ocak Güneş/Merkür Kavuşumu; ne istediğinize karar verip dile getirmek için güzel bir gün.
  • 24 Ocak Mars Oğlak Burcunda; planlı, stratejik olanların kazandığı bir süreç başlıyor.
  • 29 Ocak Merkür/Plüton Kavuşumu; konuşacaklarınızdan pişman olmayın.
  • 29 Ocak Venüs Oğlak Burcunda İleri Harekette; İlişkiler ve para piyasası büyük değişim başlıyor.




Aygül Aydın
 
ocak13.jpg

Koç burcu Ocak burç yorumları: Kariyer hayatında önemli bir dönüm noktasında olabilirsin. Önümüzdeki 15 gün yeni iş fırsatları ile karşılaşman mümkün, mevcut işinde bir terfi de söz konusu olabilir. Sosyal çevreni değiştirme gereği duyabilirsin. Annenle ilişkini yeniden yapılandırmak isteyebilirsin. Sorumluluk alanlarınız gelecek kariyer hedefleriniz, toplum önündeki konumunuz ve başarınız olacak. Bu dönemde kariyer ve maddi geliriniz ile bağlantılı olabilecek yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşiniz için yapacağınız yatırımlar da size olumlu sonuçlar döndürebilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Geleceğe dair düşüncelerin aktive olabilir. Kendine yeni hedefler koyabilir ve bunlarla ilgili planlama yapabilirsin. Bu hedefler üzerine konuşmak ise arkadaş toplantılarının ana gündem maddesi olabilir. Ayrıca bu süreçte geçmişten beri süregelen arkadaşlıklarını gözden geçirmek isteyebilir, çevrende değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Arkadaş grubundan birileriyle ani ya da orijinal bir ticari fikir geliştirebilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Geçmişte kaldığını düşündüğün sorunlar bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Ailenle aranda bu yüzden tartışmalar yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne ya da anne figürü yerine koyduğun kişilerle çatışmana sebep olabilir. Eğer çalışıyorsan işin ve aile hayatın arasında dengeyi sağlamakta zorluk çekebilirsin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Sosyal hayatında bir hareketlilik söz konusu olabilir. Sıra dışı ya da entelektüel sohbetlerin yoğun olduğu gruplar içine katılabilirsin. Bu gruplar içerisinde yeni tanışabileceğin ya da çevrendeki güçlü kişilerden geleceğe dair planlarınla ilgili destek görebilirsin. Bu süreçte mümkün olduğunca sosyalleşmek faydalı olabilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Geleceğe yönelik hedeflerin için kararlı ve mücadeleci olabileceğin bir döneme giriş yapıyorsun. Cesaretli tavırlarınla dikkat çekebilirsin. İş ortamında otoriteni ortaya koymak isteyebilirsin. Yükselen motivasyonun ve enerjinle hedefine yönelik hareket etmen halinde başarılı sonuçlar elde etmen mümkün.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu amaçlarınızı gerçekleştirirken yarım bıraktığınız veya küçük detayları fark etmediğiniz konularınız var ise tekrar karşınıza çıkararak tamamlanmasını sağlayacak. Önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek iyi bir seçenek olabilir. Diğer yandan hedef ve planları revize etmek için iyi bir zaman olabilir. Sizden küçük olan kişilerin çirkin davranışlarına karşı sabırlı olabilirseniz, bu dönemi daha da kolay atlatabileceksiniz. Bu yüzden kendinize sakin kalmayı öğütleyin.





Boğa burcu Ocak burç yorumları: Bu ay hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilir, bakış açını revize edebilirsin. Yaşadığın olayları gereğinden fazla ciddiye alma eğiliminde olabilirsin. Yurt dışından kardeş, kuzen gibi misafirlerin olabilir. Yüksek öğrenim ya da mahkemelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluk alanlarınız kariyeriniz ile ilgili aldığınız eğitimler, yayıncılık veya yolculuklarla ilgili konular olacak. Ayrıca kariyerinizle ilgili birtakım engeller ve yavaşlamalar gerginlik yaratabilir, fevri davranmanıza sebep olabilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu süreçte iş hayatın hareketlenebilir. Bolca iş görüşmesi ya da iş seyahatleri gündemine gelebilir. Kariyerini olumlu yönde etkileyecek, farklı bir bakış açısı kazandırabilecek, vizyonunu genişletebilecek bir eğitime başlayabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Bu dönemde duygularını kontrol etmekte zorluk çekebilir, alınganlığın nedeniyle sorunlar yaşayabilir, kendini sevdiklerine karşı savunmak zorunda kaldığını hissedebilirsin. Seni şaşırtacak, yakın çevren ya da kardeşlerin ile ilgili yeni haberler gelebilir. Daha kontrollü olmaya çalışmalı, egonu ortaya çıkarmak yerine, kendini geliştirecek projelere yönelmelisin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. İş hayatında gözler üzerinde olabilir. İşine olan yenilikçi yaklaşımınla başarı elde edebilirsin. Uzun zamandır beklediğin zammı alabilirsin ya da seni bir üst pozisyona taşıyacak terfi hemen kapıda olabilir. Hayatını ve geleceğe dair hedeflerini değerlendirmek için güzel bir dönemdesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Uluslararası ilişkilerin ya da eğitim hayatın hareketlenebilir. Sabır ve cesaretle hedeflerinin üzerine gidebilirsin. Hatta öncü ve cesur tavrınla yeni bir girişim başlatman mümkün. Bu süreçte hararetli tartışmalara dahil olmaktan kaçınmakta fayda olabilir. Yaşam felsefenle ilgili olarak mücadeleci duruşunla dikkat çekebilirsin. Bu konuda başkalarına dayatmacı ya da aşırı hırslı bir tutum izlememek daha yararlı sonuçlar doğurabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu gerek meslek hayatınızda gerekse kitleler önünüzdeki duruşunuzda hatalarınızı yeniden gözden geçirmeniz için sizlere fırsat sunacaktır. Kariyer hayatınızda, özellikle sözleşmeler, imzalar konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın. Retronun bitmesini beklemek kesinlikle iyi bir seçenek olabilir. Bu dönemde üstlerinizle iletişime de dikkat etmeli ve özen göstermelisiniz. Statü, toplumun bizi nasıl algıladığı, üstlerimiz, patronlarımız, patronlarla ilişkilerimiz, iş yapış şeklimiz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri gibi konularda özellikle iletişime dikkat etmelisiniz.





İkizler burcu Ocak burç yorumları: Ocak ayında nihayet bütçenize bir çekidüzen verme şansı bulabileceksiniz. Borçlarını yeniden yapılandırarak alacak verecek dengeni kurabilirsin. Varsa mirasla ilgili sorunlar varsa çözülebilir. İçinde bulunduğun her türlü krizi akılcı bir şekilde çözebilirsin. Partnerinin gelirlerinde artış olabilir. Sorumluluk alanlarınız ortaklaşa gelirler, borçlar ve krediler olacak. Bu konularda fevri davranmadığınız ve yeterince düşündüğünüz takdirde size olumlu geri dönüşler olabilir. Ayrıca davalar, eğitim ve akademik konular ile ilgili engeller yaşayabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kendini geliştirmek üzere almayı planladığın bir eğitim varsa başlamanın tam zamanı olabilir. Belki de hiç aklında olmayan, beklemediğin bir eğitim fırsatı ile karşılaşabilirsin. Yurtdışıyla ilgili konular gündeminde olabilir. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler ya da kişiler yaşamına girebilir.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni en çok maddi konularda etkiliyor olacak. Finansal konularla ilgili büyük bir gerginlik ve huzursuzluk hissedebilirsin. Bu dönemde güvenlik ihtiyacın artıyor. Yeterli kaynaklara sahip olmadığını düşünüp endişelenmen mümkün. Bütçende dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aniden ortaya çıkan ödemeler, harcamalar yüzünden paniğe kapılabilirsin. Ayağını yorganına göre uzatman gereken bir süreçtesin. Kazançların ile ilgili daha akıllı adımlar atmalı, yeni teklifleri değerlendirmelisin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. İçinde yükselen özgürlük duygusuyla biraz uzaklaşmak isteyebilir ve kendin için yurtdışına eğitim amaçlı bir seyahat organize edebilirsin. İşini uluslararası alanda büyütmek istiyorsan doğru zamandasın. Hedeflerine giden yolda güçlü kişilerden destek görebilirsin. Bu süreçte hayatı anlamlandırmaya yönelik felsefi konular ilgini çekebilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Ortaklaşa kazanımlarınla veya başkalarıyla birlikte sahip olduğun kaynaklarla ilgili alanlarda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Ödemelerinin ve harcamalarının arttığı bir dönem olması muhtemel. Fazla cesaretli tavırlarda bulunmaktan kaçınmakta fayda olabilir. Alacaklarını tahsil etmek konusunda mücadele vermen mümkün. Okült, ezoterik ve ruhsal konular daha çok ilgini çekmeye başlayabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Kendinizi geliştirmek adına aldığınız veya almak istediğiniz yeni eğitim alanlarınızda fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir. Devam eden bir uygulamada yanlış olduğunu fark ederek soğuma hissi yaşayabilirsiniz. Kendinizi yaşamdan ve ilişkilerden soğutmayın. Ön yargılı yaklaşımlardan uzak durun. Yönetici gezegeninizin gerileyecek olması kaçınılmaz olan eski durumları muhakkak önünüze taşıyacaktır. Temkinli olun. Uzaklarla etkileşiminizde aksaklıklar gündeme gelebilir. Biraz daha yavaşlayıp ağırdan almanız gereken bir döneme geçiş yapabilirsiniz.





Yengeç burcu Ocak burç yorumları: Bu ay ikili ilişkileriniz gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir. Partnerinin günlük düzeni değişebilir, bu durum seni de etkileyebilir. Partnerinin karşısına yeni iş fırsatları çıkabilir. Sana fayda sağlayacak iş birlikleri kurabilirsin, ikili ilişkilerinde daha fazla sorumluluk üstlenmen gerekebilir. Sorumluluk alanınız ikili ilişkiler ve evlilik. Ayrıca taşınma, yer değiştirme durumunuz olabilir, bunun için uğraşmanız gerekebilir veya borçlanabilirsiniz. Ortaklaşa gelirlerle ilgili birtakım gerginlikler yaşanabilir. Arkadaşlarınızdan veya içinde bulunduğunuz gruplardan birtakım maddi manevi destekler alabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Finansal anlamda ortaklaşa paylaşımlar gündemine gelebilir. Hayata geçirmeyi planladığın bir proje varsa destek görebilirsin. Ortaklı konular için imzalanması gereken bir anlaşma olması halinde dikkatlice okuyup değerlendirmekte fayda olabilir.

17 Ocak tarihinde burcunda gerçekleşen Dolunay’dan en çok etkilenecek burçlardan birisin. Kendini son derece hassas ve alıngan hissedebilirsin. Karamsar ve içe dönük bir ruh halinde olman mümkün. Her şeyi fazla kuvvetli hissediyor olacaksın. Sezgilerinin de artış göstereceği bir dönemdesin. Bu hayatında yolunda gitmeyen bir ilişkiyi ya da herhangi bir durumu sonlandırmak ve geçmişte bırakmak için çok uygun bir zaman. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda, daha kontrollü olmaya ve dilini tutmaya çalışmanda büyük fayda var.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Odağında eşinle ya da ortağınla olan ortaklaşa finansal paylaşımlar olabilir. Banka kredisi ya da vergilerle ilgili konular gündemine gelebilir. Bir yandan başkalarıyla birlikte hareket etme zorunluluğu hissederken, diğer yandan da içinde yükselişe geçen özgürlük hissiyle kendi yolunda, kendi bildiğin gibi yürümek isteyebilirsin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Yaşamında ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İlişkilerine hafif rekabetçi bir hava hâkim olabilir ya da ilişkinden tamamen özgürleşmek isteyebilirsin. İkili ilişkilerin içerisinde fazla aceleci tavırlar içinde bulunmaktan kaçınmakta fayda olabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Duygusal birlik kurduğunuz kişilerle yeniden değerlendirme noktasına gelerek aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Merkür retrosu özellikle alacak verecek konuları pürüzler içeriyorsa son aşama için düzenleme yapmanızı sağlayacaktır. Bu dönemde ortak iş ve girişimlerde önemli iş anlaşmaları ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek faydalı olacaktır. Özellikle resmi işlerde yazışmalara dikkat edin ve eksik belge bırakmamaya gayret etmenizde fayda var.





Aslan burcu Ocak burç yorumları: Günlük rutinlerini tekrar gözden geçirebilir, sağlık kontrollerine gidebilirsin. Yeni bir yeme içme düzeni benimseyebilir, spora başlayabilir. Kısacası kendine daha iyi bakacağın, daha özenli olacağın bir yaşam düzenine geçebilirsin. Akrabalarınla ilişkilerini düzenleyebilirsin. Sorumluluk alanınız iş ortamınız, günlük işleriniz ve sağlığınız. Çalışma anlamında biraz daha yoğun ve enerji harcamanız gereken bir döneme girebilirsiniz. Kariyer beklentilerinize destekleyici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Merkür Kova burcunda ilerlerken partnerinle olan ilişkinde ya da ortaklı ilişkilerinde bireyselliğini ön plana aldığın fikirler gündemine gelebilir. Yenilikçi ya da özgün bir konuyla ilgili bir anlaşma imzalamak söz konusu olabilir. Anlaşma imzalanması halinde 26 Ocak ve sonrasına dikkat etmekte fayda olabilir. Zira Merkür retro hareketine başlayacak. Yakın ilişkide bulunulan kişilerle çözüme kavuşturulamamış konular varsa kendini açıkça ifade etmek için uygun bir dönem.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay, iç dünyanızda iniş çıkışlar yaşamanıza neden olabilir. Kendini ruhsal açıdan adeta kapana kısılmış gibi hissedebilirsin. İçine dönüp, insanlardan uzaklaşma arzusunda olabilirsin. İş ortamı ya da günlük yaşam rutinleri senin için büyük bir stres kaynağı olabilir. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığına çok dikkat etmeli, kontrollerini kesinlikle aksatmamalısın. Hatta kısa bir mola verip, dinlenerek kendini toparlaman sana çok iyi gelebilir.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Odak noktana partnerinle ya da ortağınla olan ilişkini alabilirsin. Bu ilişkilerin içerisinde daha özgürlükçü tavırlar sergileyebilirsin. İçinde bulunduğun ilişkiden özgürleşmek ya da ilişki içindeki sınırlarını belirleme arzun yükselişe geçebilir. Hayatında senin için önemli olan kişilerin ihtiyaçlarına zaman ayırman gerekebilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Günlük rutinlerin ve iş hayatın hareketlilik kazanıyor, temponun yüksek olduğu günler seni bekliyor. Çok sayıda projenin teslim tarihi yaklaşmış olabilir. Ancak aceleci yaklaşımlardan uzak durmak daha çok fayda sağlayabilir. Sinirsel gerginlikler yaşamamak ve içinde yükselen enerjiyi boşaltarak fiziksel ve ruhsal sağlığını dengelemek adına hayatında egzersize daha çok yer verebilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu aksak yönlerinizin farkında olmanızı sağlayacak. İlişkilerinizde geri dönüşler yaşayabilir, yapılan hataları telafi edebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde evrak aşamasında dalgınlık içerisinde hatalar yapabilirsiniz. Birebir iletişim ve diyaloglarda yanlış anlama veya anlaşılmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İletişimde zorlanabilirsiniz. Ve fakat bu konularda tamamlayacağınız onaracağınız bir durum varsa işte Merkür retrosu iyi bir kapı açabilir.





Başak burcu Ocak burç yorumları: Hayata daha pozitif gözlerle bakacağın bir dönem başlıyor. Şansının açıldığını hissedebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsin. Hobilerini kazanca dönüştürmek için çok uygun bir dönem. Ayrıca çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilirsin. Sorumluluk alanınız hobileriniz, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız olacak. Ayrıca iş yoğunluğunuz varsa eğitim hayatınız, yayınlarınız veya kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarla ilgili destekler yaşayabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. İş hayatı ya da günlük rutinlere dair temponun yükseldiği bir süreç olabilir. İş ortamında eksiklik olarak gördüğün konular varsa, üzerine konuşup yenilikçi bir bakış açısıyla düzenlemeler yapmak ve ekip çalışmalarıyla başarı elde etmek için uygun bir dönemdesin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay seni sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor olacak. Arkadaşların ya da sosyal çevrenle ilişkilerine yanlış anlaşılmaların ve alınganlıkların damgasını vurması mümkün. Bazı güven sorunları yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Ancak biraz daha esnek ve anlayışlı olmanda, eleştirileri daha ılımlı karşılamanda fayda var.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Günlük hayatına dair ve iş rutinlerinde hareketlenme söz konusu olabilir. İşyerinde sonraki zamanlarda ilgilenmek üzere ötelediğin bir konu varsa, yeni ve orijinal bir bakış açısıyla bu konuyu nihayete erdirebilirsin. İşyerinde sorumlulukların artabilir. Belki de ekip arkadaşlarından birinin işten ayrılmasıyla onun görevlerini üstlenebilirsin. Yoğun bir iş temposu olması halinde sağlığına ekstra özen göstermekte fayda olabilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Aşk hayatın ya da çocuklarla olan ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Sportif bir aktiviteye başlamayı planlıyorsan hayata geçirmek için uygun bir zamandasın. Yaratıcılığın ön planda olduğu işlerle meşgulsen bu transiti olumlu bir şekilde kullanabilirsin. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler içinde bulunabilirsin.



26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu rutinlerinizde eksik tamamladığınız noktalara yeniden göz atmanızı isteyerek tamamlanmasını sağlayacaktır. Yönetici gezegeniniz olan Merkür, gerileme hareketi sürecinde iş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, çalışma metotları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hastalıklar gibi konular hakkında gecikmeler, yanlışlıklar, yaşamanız mümkün.





Terazi burcu Ocak burç yorumları: Bu yeniay hayatının birçok alanında değişikliklerin habercisi olabilir. Ev almak ya da yaşadığın yeri değiştirmek için harekete geçebilirsin. Evlenmeye ya da çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. İşinin değiştirmen de söz konusu olabilir. Sorumluluk alanınız özel yaşamınız, eviniz, aileniz ve ebeveynleriniz. Ayrıca eğlence ve hobileriniz, flörtünüz veya varsa çocuklarınız ile ilgili konular size para harcatabilir, borçlandırabilir. Harcamalarınızı dikkatli yapmakta fayda var.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Çocuklarla iletişimin yoğunlaşabilir, onlar üzerindeki etkin artabilir. Çocuğun yoksa ama olsun istiyorsan bu konu üzerine bolca düşünebilir ve hatta bu yönde sıra dışı kararlar alabilirsin. Hayatında romantizm teması ön plana çıkabilir, sevdiğin kişiden beklediğin teklifi alabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay seni ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinle ilgili endişelerin olabilir. Kendini güvende hissetmeyebilirsin. İşinle ilgili bir yol ayrımı söz konusu haline gelebilir. Ailen ve iş hayatın arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilir, stresini hem işine hem ailene yansıtabilirsin. Bu dönemde üstlerinle ya da ailenle çatışmaktan kaçınmalı, ego patlamalarından kesinlikle uzak durmalısın.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca yaşamın keyifli, eğlenceli yanları hayatında ön plana çıkabilir. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler yoğunlaşabilir. Kendine yeni, belki senin açından sıra dışı sayılabilecek bir hobi edinebilirsin. Sosyal hayatın hareketlilik kazanabilir. Her koşulda rutinin dışına çıkmak ve sana keyif veren konularla zamanını geçirmek isteyeceğin bir dönem. Kendine vakit ayırmak için harika bir zaman dilimindesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Ev ortamında hararetli bir atmosfer söz konusu olabilir. Aile içerisinde sağduyulu tavırlar benimsemek fayda sağlayabilir. Geleceğe dair hayata geçirmeyi planladığın hedeflerin varsa adım atmak, başlatmak için uygun bir dönem içindesin. Evini değiştirmek ya da ev içinde dekoratif anlamda düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Bu yönde faaliyetlere girişmek içinde yükselen enerjiyi boşaltmak anlamında faydalı olabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu hayatınızda yarım bıraktığınız konuları tamamlamanız için yeni bir fırsat sunacaktır. Aşk hayatınızda yarım kalmışlıkları tam ederken yaratıcılığınızdaki eksik yönleri fark etmenize olanak sağlayacaktır. Dostlarınızla ve yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Aşkta, sevdiklerinizle iletişime daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve iradenizin sınandığı alanlar, çocuklar, romantik ilişkiler, moda gibi konular hakkında Merkür retrosunda etkilenmeniz söz konusu olabilir.





Akrep burcu Ocak burç yorumları: Kardeşlerinle ilgili sorumluluklar üstlenebilir, onların yardımına koşabilirsin. Yakın çevrenle ilişkilerini düzenleyebilir, yaşadığın çevreyi gözden geçirebilirsin. Sana kazanç getirecek bir anlaşmaya imza atabilirsin. İş seyahatlerine çıkman gerebilir. Sorumluluk alanınız eğitim, akrabalarınız, varsa kardeşleriniz ve yazışmalar gibi iletişimsel konularda olacak. Ayrıca ikili ilişkiler ve evlilik ile ilgili konularda destekler alabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Ev hayatın hareketlilik kazanabilir. Zihnin daha çok evini değiştirme ya da evin içinde yeni düzenlemelere gitme yönünde fikirlerle meşgul olabilir. Belki evde kendine ait bir özgürlük alanı yaratmak isteyebilir ve bunun için planlamalara başlayabilirsin. Ayrıca kendini yeniden yapılandırmak için çok güzel bir dönemdesin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun. Gergin bir ruh hali içinde olabilirsin. Bu dönemde süregelen hukuksal bir süreç varsa sonuca ulaşabilir. Bir eğitim ya da işle ilgili olarak istemeden da olsa seyahat etmek zorunda kalabilirsin. Fikirlerin konusunda da daha esnek olmanda, boş yere alınganlık yapmaktan kaçınmanda fayda var.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca aile içi ilişkilerin yoğunlaşabilir ve güçlenebilir. Aile içinde geçmişten gelen ve çözüme kavuşturulamamış bir konu varsa, sıra dışı yaklaşımın ve liderliğinle konunun çözüme kavuşmasına katkıda bulunabilirsin. Kendini yeniden yapılandırmak istiyorsan hedef belirlemek ve yeni kararlar almak için çok uygun bir dönemdesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Yakın çevren ve kardeşlerinle ilişkilerinde hareketlilik söz konusu olabilir. Tartışmalı ortamlar yoğunluk kazanabilir. Kendini fikirlerini hararetli bir şekilde savunurken bulabilirsin. Yeni konulara ilgi duyabilir, kendini geliştirmek adına eğitimlere başlamak isteyebilirsin. Seyahat ederken dikkatli olmakta fayda olabilir. Yazım, çizim gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsan hayal gücünü sergilediğin çalışmalarınla dikkat çekebilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu geçmişte yaşadığınız bir takım sorunları yeniden gündeme getirebilir. Bu sorunları telafi etmek sizin elinizde oldukça her zaman umudunuzu korumalısınız. Aile içi iletişimde yanlış anlama veya anlaşılmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlarda pürüzler yaşanabilir. Özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, maddi manevi miraslar konular hakkında Merkür sizi bu retroda etkileyebilir.





Yay burcu Ocak burç yorumları: Bu yeniay senin için finansal konularda olumlu gelişmelerin habercisi olabilir. Kazançlarını arttırmanı sağlayacak yeni bir iş bulabilirsin. Yeni beceriler edinmek için bir eğitime başlayabilir, bir ilişkiden fayda sağlayabilirsin. Tahsil edemediğin alacaklarını toplayabilirsin. Sorumluluk alanınız gelirleriniz, sahip olduklarınız ve finansal konular olacak. Bu kazançlarla alakalı eğitim almak, sınavlara girmek, iletişim kurmak ve hareketli olmak, yolculuk yapmak gibi birtakım sorumluluklarınız da olabilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kardeşlerinle ve yakın çevrenle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Yaşamında entelektüel sohbetler yoğunlaşabilir. Sıra dışı bir alanda eğitim konusu gündemine gelebilir. Kendini özgün bir şekilde ifade edebileceğin bir dönemdesin. Düşüncelerini konuşarak ve yazarak başkalarıyla paylaşmak yoluyla başarıya ulaşabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni finansal konularda etkiliyor olacak. Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşayabileceğin bir döneme giriyorsun. Eğer evliysen eşinin parası ile ilgili de huzursuzluk yaratan gelişmeler olabilir. Ödemelerini gecikmeli alabilirsin. Ya da önüne beklenmedik bir borç çıkabilir. Bu süreçte kredi kullanmaktan ya da borç almaktan kesinlikle kaçınmalısın. Harcamalarına çok dikkat etmen gerekiyor.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla ilişkilerin hareketlenebilir. Kendini yazılı ya da sözlü her şekilde özgün, etkin ve dikkat çekici bir tarzda rahatlıkla ifade edebileceğin günlerdesin. Sıra dışı olduğunu düşündüğün, yenilikçi fikirlerin varsa paylaşmak ve olumlu geri dönüşler almak için uygun bir dönem.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Finansal konular gündeminde olabilir. Bir yandan finansal anlamda disiplinli bir duruş sergilerken, bir yandan da harcamaların yükselebilir. Kazancını artırmak ya da maddi konularda güvence sağlamaya yönelik güçlü bir mücadelenin olması muhtemel. Bu anlamda motivasyonun da yüksek olacağa benziyor. Yatırımlarla ilgili riskli kararlar almaktan kaçınmakta fayda olabilir. İş ortamında yeni bir projeyi başlatabilir ya da lider tavırlarınla ön plana çıkabilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. İletişim ve anlaşma ve uzlaşma gerektiren konularda yanlış anlama veya anlaşılmalara, yanlış bilgi ve bilgilendirmeye daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Merkür retrosu yakın çevrenizle iletişiminizi, eski kırgınlıklarınızı ya da taşınma gibi durumlarınızı önünüze getirebilir. Bu dönemi en çok kariyer hedeflerinizi, gelecek planlarınızı değerlendirme fırsatı olarak görmelisiniz. Yanlış yapmaktan korkmayarak yolunuzda ilerlemeye devam etmelisiniz. Bu dönemde zekâ, iletişim, haberleşme gibi konular; problemlere yaklaşımınız ve kısaca sahip olunan bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar ön plana çıkabilir.





Oğlak burcu Ocak burç yorumları: Bu ay sizin burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay sizleri fazlasıyla etkiliyor olacak. Hayatının kontrolünü eline alacağın, şanslı bir dönemdesin. Bu dönemde karşına gayet güzel fırsatlar çıkabilir. Hem kariyerine hem özel hayatına bir çeki düzen verebilirsin. Dış görünüşünle ilgili değişiklikler yapabilir, kendini fiziksel olarak da yenileyebilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Oğlak burçları için dönüşümsel yeni kararlar, yeni başlangıçlar zamanı ve bu genel sağlığınızı, görünüşünüzü ve kariyerinizi etkileyecek konularda olabilir. Yeni bir spor rutinine başlayabilir, hobilerinize veya varsa çocuklarınıza yapmanız gereken bazı finansal harcamalar olabilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Finansal konular üzerine orijinal fikirlerin olabilir. Buluşçu bir ticari faaliyet fikri geliştirebilirsin. Kendini daha özgür hissedebileceğin bir şekilde para kazanma isteğin yükselebilir ve bunun için yeni yöntemler geliştirmek üzere düşünmeye başlayabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Karşıt burcundaki Dolunay seni ilişkiler konusunda dikkatli olman için uyarıyor. Almak zorunda kaldığın sorumluluklar seni yoruyor olabilir. Bu yüzden bu süreçte kendini karamsar ve öfkeli hissedebilirsin. İlişkilerini ya da iş birliklerini bu nedenle masaya yatıracağın bir döneme giriyorsun. Ancak son derece alıngan ve eleştiri kaldıramayacağın bir dönemde olduğun için tartışmalarda sarf ettiğin sözlere dikkat etmelisin. Geri dönüşü olmayan bir süreci başlatabilirsin. Eğer ilişkin yoksa, hayatına yeni biri girebilir. Ancak çok dikkatli olmalı, ilişkinin ciddileşmesinden önce her detayı gözden geçirmelisin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca finansal konular gündeminde olabilir. Maddi gelirinde artış olabilir. Bu süreçte kendi özgün yeteneklerine güvenerek, seni farklı yollardan gelir elde etmeye götüren yeni kapıların açılmasını sağlayabilirsin. Ayrıca bu yolda ilerlerken hayatında önemi olan kişilerden ya da erkek figürlerden destek görebilirsin.

24 Ocak’ta Mars sizin burcunuza geçiyor. Kendine olan güveninin yükseldiği, aktif, dinamik bir döneme giriş yapıyorsun. Hayata geçirmek istediğin konularda disiplinli bir şekilde ilerleyerek kendini ortaya koyabilirsin. İnisiyatifi de pek başkasına bırakmaya niyetin yok gibi. Daha çok otoriter ve baskın tavırlarınla dikkat çekebilirsin. Aceleci ve aşırı cesur kararlar alıp eyleme geçmeden önce etraflıca düşünmekte fayda olabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür gerilemesi finansal konularınızı yeniden gündeme getirebilir. Hatalarınızı telafi etmek için sizlere ikinci bir şans verebilir. Bu dönemde maddi ve parasal konulara odaklanmak zorlaşırken olası hesap hatalarına dikkat etmelisiniz. Kazançlarınız, paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz, bunun yanında taşınabilir maddi değerleriniz, kısaca maddi bütün varlığınızı anlatan konular hakkında Merkür iletişim ve kendinizi ifade etmenizde aksaklıklara neden olabilir.





Kova burcu Ocak burç yorumları: Bugünlerde ön planda olmak istemiyor olabilirsin ama bu olup biteni yönetemeyeceğin anlamına gelmiyor. Hedeflerine varmak için detaylı araştırmalar yapabilir, araştırmaların sonucunda kendine yeni bir strateji geliştirebilirsin. Hayatına sana faydası dokunacak biri girebilir. Bu ay biraz kendi içinize çekilip çalışmanız, sorumluluklarınıza odaklanmanız gereken bir dönem olabilir. Ayrıca aile içi veya gayrimenkul ile ilgili finansal konularda birtakım maddi getiriler elde edebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız gayrimenkul yatırımları ilerisi için faydalı olabilir.

2 Ocak’ta Merkür sizin burcunuza geçiyor. Kendini rahatlıkla ifade edebileceğin, ikna kabiliyetinin yüksek olduğu bir dönemdesin. Sıra dışı ve özgün fikirlerinle dikkat çekebilirsin. Senin için önem taşıyan görüşmeleri, konuşmaları yapmak ve anlaşma imzalamak için Merkür’ün Kova’dan geçtiği dönemi değerlendirebilirsin. Sadece geleceğe dair ani bir şekilde bağlayıcı kararlar vermemek adına 18 Ocak gününe dikkat etmekte fayda olabilir.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay seni en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Hem iş hem de günlük hayatında bir süredir çok sıkılmış ve bir değişiklik arıyor olabilirsin. Bu çok çalışmak zorunda kalacağın bir dönem olacak. Yetiştirilmesi gereken işlerin sorumluluğu tamamen üzerine kalmış ve seni boğuyor olabilir. Kendini savunmalı ancak gereksiz yere inatçılık ve alınganlık yapmaktan, gerginlik çıkarmaktan da kaçınmalısın. Sağlık konularında da dikkatli olmanda fayda var. Kontrollerini yaptırmayı unutma.

20 Ocak’ta Güneş de sizin burcunuza geçiş yapıyor. Önümüzdeki bir ay boyunca güneşin aydınlatıcı ışınları üzerinde olacak. Bu süreçte fiziksel enerjin artabilir. Özgüvenin yükselebilir ve girdiğin her türlü sosyal grup içinde ya da iş ortamında kendini özgün bir şekilde rahatlıkla ifade ederek dikkatleri üzerine çekebilirsin. Yeteneklerini iyi bir şekilde kullanarak koşulları yönlendirebilir ve insanlar üzerinde etki yaratabilirsin. Yeni bir iş fikrin varsa sunmak ya da iş görüşmeleri yapmak için iyi bir dönemdesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. Mikrobik hastalıklara karşı önlem amaçlı kalabalık ortamlara fazla karışmayıp, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yönelik olarak vitamin takviyesi yapmakta fayda olabilir. Bilinçaltının ve hayal gücünün hareketlendiği dönemler olabilir ve hayallerini gerçekleştirmeye yönelik eylemlerde bulunabilirsin. Geleceğe yönelik kararlarında sezgilerine kulak verebilirsin. İçe dönmek, yoga ve meditasyon gibi uygulamalar yapmak ruhuna iyi gelebilir.

26 Ocak’ta Merkür sizin burcunuzda retroya giriyor. Sizin burcunuzda geri harekete başlayacak Merkür Retrosu, özellikle iletişimde, haberleşmede, yolculuklarda engel ve pürüzleri beraberinde getirebilir. Diğer yandan hayatınızda düzene girmesi gereken, yarım bıraktığınız konuları yeniden gündeminize taşıyarak tamamlanmasını sağlayacaktır.

Kişiliğiniz ve özellikle irade gücünüz, arzularınız ve bireyselliğiniz başta olmak üzere, egonuz ve yapılandırdığınız dünyanız, görünen kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz konusunda gecikmeler, aksilikler yaşanabilir. Sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında Merkür retrosu özellikle kendinizi ifade ederken zorluklar yaşatabilir.





Balık burcu Ocak burç yorumları: Bu yeniayın gayet olumlu etkilediği burçlardan birisin. Kendini oldukça şanslı hissedecek, hedeflerine rahatlıkla ulaşabildiğini göreceksin. Ayrıca 2022 yılının en şanslı burçlarından biri belki de en şanslısı olduğunu söylemekte fayda var. Arkadaşların aracılığıyla gelecek ve seni mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsin. Çocuk sahibi olabilirsin. Sorumluluk alanınız arkadaş gruplarınız, proje grupları ve takımlar, ortak bir hedef için birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili olacak. Bu süre içerisinde iletişim ve yolculuk trafiğiniz artabilir, Akrabalarınız, yakın çevreniz veya kardeşlerinizden maddi destekler alabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kalabalık ortamlar içinde bulunmaktan ziyade daha çok yalnız kalmak ve iç gözlem yapmak isteyebilirsin. Zihinsel yeteneklerini geliştirmek için çok uygun bir dönemdesin. Bu süreci geleceğe dair planların açısından bir hazırlık evresi olarak düşünür ve ilgi duyduğun konular üzerine eğilip kendi özgün metodunu geliştirirsen sonrasında başarılı sonuçlar elde edebilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor olacak. İlişkin yoksa bu dönemde yeni birinin hayatına girmesi mümkün. Güvenlik ihtiyacın seni bir aşka yönlendirebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen ve çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan, bu dönemi değerlendirebilirsin. Yaratıcılığını gösterebileceğin konulara eğilebilir, hobilerine yönelebilirsin. Ancak, sevdiğin kişilerle tartışmaktan kaçınmalısın. Yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler ilişkilerine kalıcı hasarlar verebilir.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Sosyalleşmekten çok yalnız başına geçireceğin süreleri artırarak düşünmek ve yeni seneyi planlamak için uygun bir dönemdesin. Bu süreçte daha önceden gündeme gelmiş ancak geri plana atılmış sorun niteliğindeki olaylar ani bir şekilde gündeme gelerek aydınlanabilir. Yeni bir girişimi hayata geçirmeyi planlıyorsan hemen harekete geçmek yerine bir süre daha geri planda gerekliliklerini yapmak faydalı olabilir. Meditasyonun gücünden yararlanmak için harika bir zaman.

24 Ocak tarihinde Mars Oğlak burcunda transit yapıyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunabilir ve bunun için birlikten kuvvet doğar inancıyla ekip çalışmalarına yönelebilirsin. Ancak çok sayıda kişi bir arada çalışırken egolara ya da bireysel ve isyankâr tavırlara dikkat etmekte fayda olabilir. Kendini topluluklar içinde rahatlıkla ifade edebilir, diğerlerini harekete geçirme konusunda motive edici tavırlarınla ön plana çıkabilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Bu dönemde iletişim sekteye uğrayabilir, önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek yerinde olabilir. Artık geçmişin üzerine düşmemelisiniz. Arkanızdan çevrilen oyunları önünüze sermek için konuları yeniden gündeme taşıyabilir. Bu tür durumlarla kendinizi hırpalamayın. Bilinçaltınız, psikolojiniz, hayalleriniz, ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, endişeleriniz, güvensizlikler, sırlar, kısıtlanmalar, gizli kapaklı işler ve ilişkiler konularda aksilikler yaşanabilir.



İndigo Dergisi
 
ocak16.jpg


OCAK 2022 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Aralık ayında sizi zorlayan iletişim konuları, 2 Ocak itibariyle daha aktif bir platforma taşınıyor. Ayın 13’üne kadar yeni insanlarla tanışabilir yeni ortamlara girebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebilmenin yanında bulunduğunuz ortamlardan da keyifli dostluklar edinebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz gelecek planlarınızın, gerçekleşmesine aracı olacak kişilerle tanışabilir bu ortamlarda bulunabilirsiniz.Yine ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile; Kariyer-Kader-taşınma-Ev alma konuları gündemde olacak ve bu konular ile ilgili ilk adımları atmak isteyeceğiniz bir dönem. Para kaynaklarınızda yeni oluşumlar var. Geçmiş borçlarınızı ödeyebilir gelir-gider dengenizi tekrar şekillendirebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz yerlerden para akışınız olabilir. Ocak ayı sizin için yeni başlangıçlara adım atma dönemi. 18 ‘inde gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile bu konulardaki adımlar daha da netleşecektir.

DİKKAT: Yeni ortamlarda tanışacağınız, yeni insanlarla özellikle iş anlaşmaları ya da ortaklıklarına girişme planlarını hemen yapmamanız; bu oluşumlar gündeme gelirse de; Şubat’ın ikinci haftası itibariyle tekrar değerlendirip, sonrasında resmi anlaşmalara gitmenizi öneririm. Yine de hem kader hem de kariyer planlarınızı yaparken aceleci davranmayıp, tam anlamıyla harekete geçmek için Şubat ortasını beklemeniz daha hayırlı olacaktır.



OCAK 2022 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Aralık ayı sizin için maddi konularda krizli geçmiş olabilir. Özellikle zorunlu ödemelerin üst üste geldiği, gelir kaynaklarınızın birden bire kesilmesi ya da kısıtlanması, varsa eşinizin veyahut 3. kişilerden gelen düzenli gelirlerinizdeki dalgalanmalar ve gider bütçesindeki ani artış sebebiyle, ayın sonunu zor getirmiş olabilirsiniz. Hatta maddi kaynaklarda meydana gelen düzensizlikler sebebiyle, alacak ve hak tahsisi sebebiyle mahkeme konuları da gündeme gelmiş olabilir. Yine ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile özellikle maddi konularda kendinize yeni bir düzen kurma ya da kaynaklarınızda kalıcı ve akılcı yolları denemeye kendiniz için bir plan proje yapmaya koyulabilirsiniz. Ayın 13’üne dek, maddi kaynaklarınızı genişletmek adına, özellikle yabancı ya da yurt dışı bağlantılar kurabilirsiniz. Ocak ayı genelinde yurt dışı seyahatleri ya da ülke içi uzak mesafeli ziyaretler de gündemde.

DİKKAT: 13’ünden sonra yapacağınız tüm yolculuklarda aksamalar ya da gecikmeler ve maddi konularla ilgili anlaşmalarda da verilen taahhütlerde aksamalar ya da iptaller söz konusu olabilir. Özellikle 13’ünden sonra yapacağınız sözleşmelerin resmi ve yazılı olması ve maddelerin çok dikkatli okunup, incelemesi önemlidir.




OCAK 2022 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Aralık ayında sizi zorlayan alan; ikili ilişkiler, birliktelikleriniz, ortaklıklarınız ve ortaklaşa giderleriniz… Kafanız o kadar karışık ki; kimin dostça kimin düşmanca tavra büründüğünü anlamamış olabilirsiniz. Söylenen sözler sizi kırmış ve hırpalamış olabilir. Herkesi ve her şeyi en baştan gözden geçirmek, iletişimde bulunduğunuz kişileri yeniden değerlendirmek istemiş olabilirsiniz. Maddi ve manevi yorulmuş hissiyatına kapılmış olabilirsiniz. Bu kadar abartmaya gerek yok… Sadece biraz kafanız karışmış ve yaşadığınız güvensizlik korkusu ile kendinizi dolduruşa getirmiş olabilirsiniz. Aya bütçe planlaması ile başlayacaksınız. Neyi nasıl öderim diye düşünürken, ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile bütçe dengesini sağlayabileceğiniz fırsatları önünüze getirebilir. Özellikle Ayın 13’ünden sonra borçlarınızı bir yerde toplama yani refinansman fırsatları ya da çok sevdiğiniz kişilerden gelecek yardımlar ile nefes alacaksınız. Bu kişiler uzak akraba ya da uzakta bulunan yakınlarınız olabilir. 18 Ocak’tan sonra elinize bir başka kaynaktan daha, bir miktar para gelebilir. 19 Ocak’tan sonra ruhsal ve psikolojik olarak da kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Sevdiklerinizin maddi ve manevi destekleri ile kendinizi toparlayacaksınız. Merak etmeyin Venüs Oğlak retrosu bitiminde yani 30 Ocak 2022’den sonra; her şey rayına oturacak.

DİKKAT: Nasıl olsa öderim deyip harcamaları abartmayın, gerekli gereksiz anlık harcamalarda bulunmayın eve gelince pişman olabilirsiniz. Yeni bir şey almaktan ziyade borçlarınızı ödemeye odaklanın. Refinansman yapacaksanız da faiz oranlarını iyice araştırın. İletişimde de önce lütfen dikkatle dinleyin, sonra karar verip konuşun. Hiç yok yere kalpler kırılmasın.





OCAK 2022 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Aralık ayı sizin için gündelik rutin koşturmaların yoğun olduğu, hizmet aldığınız ve hizmet verdiğiniz alanlarda ve kişiler ile yaşanılan problemlerin yanında, sağlık problemleri ile de sizi zorlamış olabilir. Tüm bunları yaparken destek alamamış olmanız da cabası. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile yeni ortaklıklar ve yeni girişimlere adım atabilirsiniz. Etrafınız kalabalıklaşacak ve daha fazla göz üzerinizde olacaktır. Eski sevgiliniz ya da eşinizle tekrar bir araya gelme durumları da gündemde. Yeniden başlamak için hiç de acele etmeyin. 18 Ocak’ta gerçekleşecek Dolunay, sizin tam da ben dediğiniz alanda olacak. Kendinizin farkına varacağınız ve benlik duygunuzun ön plana çıkacağı bu zamanda; daha önce acele ile vermiş olduğunuz kararlar var ise pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Ne istediğinizi tam olarak anlamanız ve buna göre karar alıp, harekete geçmeniz lazım. 19 Ocak’tan sonra şansınız dönebilir ve yalnızlık hissinden kurtulabilirsiniz. Yarım kalan tüm ikili işlerinizi 24 Ocak’tan sonra tamamlayabilirsiniz. Dava ve boşanma durumları söz konusuysa Şubat’ın ortasına kadar beklemenizde fayda var.

DİKKAT: Yeni ortaklıklar için atacağınız imzalar için Şubat ikinci haftayı beklemeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Kendinizi hem kağıt üzerinde hem de sözde çok daha iyi ifade edebilir ve hakkınızı olası kayıplara karşı kendinizi korumuş olursunuz.





OCAK 2022 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Aralık ayında sizi, aşk ilişkileri varsa araba-çocuk konuları zorlamış olabilir. Bir türlü rahat nefes alamadığınızı, hiçbir yere sığamadığınızı, rahat edemediğinizi ve kısıtlandığınızı hissetmiş olabilirsiniz. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile düzensiz olan tüm alanlarınızı bir sisteme oturtmaya, gündelik hayatınızdaki koşuşturmaları planlayıp kendinize alan açmayı başarabileceksiniz. Spora başlayabilir, size iyi gelecek şifa yöntemlerini deneyebilirsiniz. Çalışıyor iseniz kariyer hayatınızda da hareketlenme var. Terfi ya da tayin ya da her ikisi birden, 18 Ocak civarı gündeminize girecek. 24 Ocak itibariyle de artık hayatınız daha sistemli bir hale gelmiş olacak.

DİKKAT: Hırsızlıklara dikkat. Koşuşturma ve unutkanlık sebebiyle eşyanızı koyduğunuz yerde bulamamanızda olası. Tayin –taşınma isteğiniz varsa Şubat’ın ikinci haftasını bekleyin. Sağlık konularına dikkat edin ve beslenmenize özen gösterin.





OCAK 2022 BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında ebeveynleriniz ve aile hayatınız geliyor. Yön tayininde zorlanmış eviniz ve işiniz arasında mekik dokumuş olabilirsiniz. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile sizler için keyifli zamanlar başlıyor. Yeni ilişkiler yeni bir arkadaş ve eğlence ortamı oluşabilir. 13 Ocak’tan sonra hayatınızın rutinliğinden şikayet edebilir yeni bir arayışa girebilirsiniz. 18 Ocak Yengeç Dolunay’ı ile birlikte, daha fazla topluluklar arasında yer almak isteyebilirsiniz. 19 Ocak ve sonrasında özellikle bir grup ya da ekiple çıkacağınız yolculuk vasıtasıyla şanslı tanışmalar yaşayabilir, yeni bir gönül ilişkisine başlayabilirsiniz. Birlikte çok şey öğrenebilirsiniz. Ya da özellikle sosyal medya üzerinden veya uzak yerlerden gelen yeni tanışmalar ile de aşk, gündeminize girebilir. 24 Ocak’tan sonra tekrar sorumluluklarınızı hatırlayacak, eğlence ile sorumluluklarınız arasındaki dengeyi kurmaya çalışacaksınız.

DİKKAT: Eğlencenin dozunu kaçırmadan ve sorumluluklarınızı unutmadan hareket edin. Tutku, heyecan ve gizem ile ayaklarınızın yerden kesilmemesine dikkat edin. Temkinli yaklaşın çünkü o kişinin, henüz hayatınızın aşkı olma ihtimali ya düşük ihtimal ya da birkaç ay sonra onun da aklı başına geldiği zaman… Kısacası hem girdiğiniz ortamlarda, hem de yeni tanıştığınız insanlarla; aranızda kuracağınız ilişkilerde, en önemli faktör temkinli olmak ve dikkatli davranmaktır.





OCAK 2022 TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında kardeşler, yakın akrabalar, yoğun iletişim ve kısa mesafeli yolculuklar geliyordu. Gelen gidenin azalmadığı lafın sözün bir hayli kafa yorduğu zamanlar olmuş. Ama bunun yanında tabi ki güzel kavuşmalar da yaşamış olmalısınız. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile hane içinde hareketli günler başlayabilir. Evinizde yeni düzenlemelere gitmek isteyebilir, yeni eşyalar almak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda çalışıyor iseniz evden işlerinizi yapmak durumunda kalabilir ya da izne ayrılmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız varsa iletişiminiz kuvvetlenebilir ve birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Ayın 18’inde gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile birlikte hem çalışma koşullarınız-şartlarınız değişebilir, hem de taşınma ya da ev alma konuları da gündeminize girebilir. 19’undan sonra ek gelir belki prim belki 3.kişilerden gelir elde etme (eşinizin maaşında artış) olasılığınız yüksek. 24’ünden sonra hem eviniz hem de iş-kariyer hayatınızda istikrarı sağlayabileceksiniz.

DİKKAT: Eviniz ve özellikle çocuklarınızın konforu için yapacağınız harcamalara dikkat edip, özellikle internet alış verişlerinizi güvendiğiniz firma ve platformlardan tercih etmelisiniz. Kargolarınızda gecikmelerin yaşanacağını, bu paketlerin deformasyona uğrama ihtimaliyle de karşılaşabilirsiniz. Ev alma konuları var ise, resmi işlemleri Şubat’ın ikinci haftasından sonraya bırakın.





OCAK 2022 AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında maddi yetersizlik geliyor. Kendi sağlık problemleriniz ile de uğraşmış olabilir bu konuda harcamalar ile bütçenizi zorlamış olabilirsiniz. Elinize geçen paranın bereketi konusunda sorunlar yaşamış, idame etmekte zorlanmış olabilirsiniz. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile özellikle kardeşler, yakın akraba ve arkadaş desteğiyle biraz rahatlayacaksınız. Kardeşlerinizi, yakın arkadaş ve akrabalarınızı ziyaret için kısa mesafeli yolculuklar yapabilirsiniz. Ayın 13’ünden sonra aileniz ile ilgili geçmiş problemler tekrar gündeme gelebilir. Çözüme ulaştırmak için fırsatlarınızda olacak. 18 Ocak’ta gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile birlikte uzak akrabalarınızdan ve yurt dışından alacağınız haberler ile hayatınıza yeni bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Yine aynı şekilde devam eden hukuksal süreçleriniz var ise bir sonuca varabilir. Bu konuların nihayete ermesi ile hayatınızda tekrar bir düzen kurmak isteyeceksiniz. Şanslı iş birlikleri ve ortaklıklar edinebilirsiniz.

DİKKAT: Ay boyunca dikkat etmeniz gereken konu iletişim ve özellikle aile bireyleriniz ile aranızda oluşacak tatsızlıklarda sabırlı ve anlayışlı olmanız. Yapmanız gereken önce dinlemeyi öğrenmek, algılamaya çalışmak ve karar verirken ani davranmamak. Yeni tartışmalardan uzak durmak, ve geçmiş problemler önünüze geldiğinde de çözümcü ve akılcı bir tavır sergilemek. Yeni ya da ilk kez açacağınız bir dava varsa kısa sürede sonuçlanmasını istiyorsanız Şubat ortasına kadar beklemek hayrınıza olacaktır.





OCAK 2022 YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında beklemede kalma enerjisi yoğundu. Harekete geçmek için yaptığınız hazırlıkların yetişmemesi, kendi işlerinizi düzenleme konusunda istikrar sağlayamamış olmanız sizi epeyce yormuş olabilir. İkili ilişkiler ve ortaklarınızdaki aranızdaki gerilim de cabası. Kısacası dağınık bir koşuşturma ile haddinden fazla kendinizi yormuş, sonunda kabuğunuza çekilmiş olabilirsiniz. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile bu koşturmaların maddi-manevi dönüşünü deneyimlemeye başlayacaksınız. Önceden verdiğiniz borçları tahsil edebilirsiniz. Gelir artışı ile de, daha çok gezmek ve kalabalıklar arasında yer almak isteyebilirsiniz. 13’ünden sonra tartışmalar ve dedikodu ortamlarından uzak durmaya gayret edin. 18’inde gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile kendinize tam anlamıyla bir ödeme ve masraf tablosu oluşturabilirsiniz. Ertelediğiniz borçlar varsa ödemek durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca maddi-manevi açıdan size külfet olduğunu düşündüğünüz insanlar ile yollarınızı ayırabilirsiniz. Bu yol ayrımı iki türlü olacak; konu ne olursa olsun; hem sizin hizmet aldığınız, hem de sizden hizmet alan kişiler ile yaşanılan değer kaybı realitesi, bu duruma sebebiyet verebilir. Ayın 24’ünden sonra daha istikrarlı bir yol izleyip, kazanç ve yatırım konularınızı gözden geçirip daha sağlam ilerleme imkanları yakalayabilirsiniz.

DİKKAT: Ay boyunca dikkat etmeniz gereken konu dedikodudan uzak durmak ve olaylara hem realist hem de her tarafın faydasına odaklanarak bakmaya dikkat etmelisiniz. Venüs retrosunun para evinizde gerçekleşmesi sebebiyle, maddi-manevi değer konularında kayıplara dikkat etmeniz gerekir.





OCAK 2022 OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında korkular, stres, gerilim ve bilinçaltı konuları gelmiş olabilir. Hatta bu ruhsal gerginlik fiziksel sağlığınıza ve günlük rutininize de yansımış olabilir. Yalnız kalma ve kendinize kalma konusunda inatçılık yapmış olabilirsiniz. Kabuğunuza çekilmiş, kendinize stres yaptığınız konuları kendi içinizde aşmak istemiş olabilirsiniz. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı kendinizi daha iyi ifade etmenin fırsatlarını getirecek. Kendinizi ifade ettikçe ve kafanıza takılanları paylaştıkça kendinizi oldukça hafiflemiş hissedeceksiniz. 18’inde gerçekleşecek Yengeç Dolunayı ile eğer yalnızsanız hayatınıza biri girebilir. Eğer evliyseniz yeni işler için yeni ortaklıklar edinebilirsiniz. 19 Ocak’tan sonra hem ev ve ailenizde gelişecek güzel şanslı olaylar vasıtasıyla; hem de ani flört konularının gündeme gelmesiyle, yalnızlığınıza veda edeceksiniz. Bu durumlar keyfinizi ve kendinize olan güveninizin yerine gelmesini sağlayacak. 24 Ocak’tan sonra artık tamamen ayaklarınızın üzerinde yol alabildiğinizi herkese gösterme zamanlarınız geliyor.

DİKKAT: Ay boyunca dikkat etmeniz gereken, her türlü resmi anlaşma ve sözleşmelere imza atarken çok dikkatli okumalısınız. Dikkatinizden kaçacak ufak bir ayrıntı ekstra ödeme yapmanıza sebebiyet verebilir. Özellikle 13ünden sonra, faturalar ve ödemeler konusunda unutkanlık oluşabileceğinden, ödeme zamanlarını kaçırmamak adına not almayı deneyebilirsiniz. Alış-veriş yaparken de özellikle kartla ödeme yaptıysanız; fişinizi iki kere kontrol edin. Yanlış ve mükerrer tahsilatlarla karşılaşabilirsiniz.





OCAK 2022 KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA
Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında, bulunduğunuz ortamlarda bir türlü rahat edememiş olmak gelebilir. Özellikle iş ortamında sık sık yer değiştirmenin yanında; yapılması gereken işlerin çokluğu, acelesi ve zorunluluğu sebebiyle bir türlü rahat nefes alamamış, üstüne yaşanan bir seri talihsiz olayla da başa çıkmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Ne kadar da bahtsızım, her şey de beni buluyor diye düşünürken bir oraya bir buraya savrulmuş olabilirsiniz. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı sizi yaşadığınız bu kaotik ortamları sorgulamaya itecek ve doğal olarak yalnız kalma isteğiniz artacak. Kendi içinizde çıkacağınız bu yolculuk, size bu zamana kadar bulunduğunuz tüm alanları ve dolayısıyla ilişkilerinizi sorgulatabilir. 13’ünde Merkür’ün Kova burcunda yapacağı retro hareket ile de kendinizi önce anlamak, sonra revize etmek ve yenilemek isteyebilirsiniz. Bu sorgulamanın sonuçlarını Ayın 18’inde gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile gündelik ve rutin hayatınızda hatta iş hayatınızda alacağınız yeni kararlar ve düzenlemeler izleyebilir. 19 Ocak’tan sonra özellikle kariyer hayatınızda yaşanacak sürpriz gelişmeler ile hanenizde mutluluk hakim olacak. 24 Ocak ve sonrasında öfke ve sinir konularına dikkat. Ayrıca fiziksel olarak da koşturmaların yoğun olacağı bir dönem başlıyor.

DİKKAT: Ay boyunca dikkat etmeniz gereken, iletişim dili ve şekliniz. Yanlış anlaşılmalar gündemde. Kendinizi anlatmak isterken kalp kırma olasılığınız yüksek. Kendinizi doğru ortaya koyabilmeniz için iyi dinlemeli, düşünmeden konuşmamalısınız. Ayrıca yanlış ya da gizli aşk ilişkilerine çekilmemenizde fayda var. 30 Ocak 2022’ye dek sürecek Venüs retrosu; aşk ilişkilerinde mutlaka bedel ödetir. Dönen eski aşklar ile de hesaplaşır yolunuza devam edersiniz. Kafa karışıklığınızı azaltmak istiyorsanız aşk konularında Şubat ortasına dek beklemede fayda var.





OCAK 2022 BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında, kader ve kariyer hayatınızda aldığınız kararlar ve bu kararlar için attığınız adımlar, taşınma ve yer değiştirme hatta ev-alıp satma ile ilgili konularda yaşanılan aksaklıklar ve problemler gelmiş olabilir. Harekete geçmek isterken, eliniz kolunuz sanki bağlı oturmak durumunda kalmak ve ne yöne gideceğinizi bilememek sizi hırpalamış olabilir. Kafanızı karıştıran bu olaylar, size sanki bir sis içinde kalmış hissiyatı verse de, Ocak ayında kafanızdaki çoğu şey netleşmeye ve görüş açınız genişlemeye başlayacaktır. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı size şans ile geliyor. Hayallerinize ulaşmanızın yollarını size açacaktır. Bulunduğunuz özellikle sosyal ortamlardan gelecek teklifler ile yönünüzü yeniden çizebilirsiniz. Zaten yönetici gezegeniz Jüpiter’in 30 Aralık 2021’de burcunuza geçmesi ve birinci evde ilerlemesi, sizin kendinizi daha fazla ortaya koymanızı sağlayacak ve güvenli sağlam adımlarla ilerlemenize olanak tanıyacaktır. 13’ünde sonra kendi kabuğunuza çekilmek ve yalnız kalmak geçmişinizle yüzleşmek ve biraz duygusal ve melankolik bir hale bürünmeniz olası. 18’inde gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile flört varsa çocuk ile ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Yeni bir araba almak ya da konforunuzu arttıracak yeni eşyalara yönelerek, gündelik yaşamınızı kolaylaştırmak için harekete geçebilirsiniz. 19 Ocak’tan sonra kardeşler, yakın akrabalar ve yakın arkadaşlar alanında güzel şanslı gelişmelerin olduğuna şahitlik edebilir, yalnız kalma hissinizden sıyrılıp, kalabalıklara karışmak ve hatta kısa seyahatlere çıkmak isteyebilirsiniz. 20 Ocak’tan sonra kendinizi psikolojik olarak da daha rahatlamış ve hafiflemiş hissedebilirsiniz. 24 Ocak’tan sonra hayallerinize kavuşmak için istikrarlı başlangıçlar yapmanız olası.

DİKKAT: Ay boyunca dikkat etmeniz gereken, Venüs retrosu ve Merkür retrosu sebebiyle yeni ortamlarda tanıştığınız kişiler ve gruplara karşı temkinli olmanız gerektiğini öğütlüyor. Bulunduğunuz arkadaş ortamlarını tekrar revize etmek isteyeceksiniz. Lüks, konfor ve eğlence için yapacağınız harcamaları minimumda tutmanızda fayda var. Sosyal medya üzerinden tanıştığınız kişilere ve söylemlerinize de dikkat etmeniz gerekir. Aldatma ve aldatılma yaşayabilirsiniz. Ev, araba alım-satım, yeni iş ve ilişkilere başlamak için Şubat’ın ikinci haftasını beklemeniz daha doğru olabilir.





Astrolog Ezgi Emir
 
ocak6.jpg


KOÇ: Yeni yıla başlarken, 2 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yeniay’da kariyerinizle ilgili yeni bir başlangıç kararı alabilirsiniz. 11 Ocak’ta yöneticiniz Mars’ın Neptün ile zorlayıcı bir etkileşimi olacak. Parasal konularda önemli bir adım atmamaya dikkat edin; yanılma, aldatılma ve kaybetme olasılığınız yüksek olabilir. Ayın ikinci haftasında ise bir gelir artışı yaşamanız mümkün görünüyor. Aşk hayatınız açısından da şanslı bir döneme giriyorsunuz. Ay ortasında başlayacak Merkür retrosu özellikle sosyal ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir dönemi başlatıyor. Yerine getiremeyeceğiniz sözler vermeyin. Sosyal medya paylaşımlarınızda dikkatli olun, hesaplarınızın güvenlik ayarlarını iyi yapın. 18 Ocak’taki Dolunay’da ise evinizle, ailenizle ilgili konular gündeminize geliyor. Uzun süredir ihmal ettiğiniz aile bireylerinin talepleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Ay sonuna doğru Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte yoğun bir iş gündemine girebilir, daha fazla sorumluluk almaya hazır hissedebilirsiniz.

BOĞA: Ay boyunca yöneticiniz Venüs retro hareketine devam edecek. Hem retro boyunca, hem de 2 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yeniay’da eğitim, seyahat veya yurt dışıyla ilgili konular gündeminizde olacak. Geleceğe dair planlar yapabilir, yurt dışı bağlantılı iş fikirleri geliştirebilirsiniz. Sağlam adımlar attığınız sürece bunların size parasal dönüşleri de olabilir. Ancak hayat sizden emin olmanızı, sorumluluk almanızı ve çok çalışmanızı istiyor. 5 Ocak’ta Venüs’ün Neptün’le olumlu etkileşimi ise aşk hayatınızda güzel gelişmeler getirebilir. Var olan ilişkiniz geleceğe taşınabilir, yalnızsanız hayatınıza biri girebilir. Ay’ın sizin burcunuzda olacağı 11 Ocak’ta plan ve projelerinizle ilgili risk almamanız önemli. Hem hayal kırıklıkları, hem de yanılgılar yaşayabilirsiniz. Üzerinde yeterince çalıştığınız ve emin olduğunuz konularda ise hayat sizi destekliyor. Ayın ikinci haftasında biraz kendinizle kalmak, kişisel gelişiminizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelebilir. Ay ortasında başlayacak olan Merkür retrosu sizi kariyerinizle ilgili alanlarda etkileyecek. Atacağınız imzalarda, iş anlaşmalarında, yeni bir iş kurmak ya da iş yeri açmak gibi konularda temkinli olun. 18 Ocak’taki Dolunay ise kardeşleriniz, akrabalarınız ya da yakın çevre ilişkilerinizle ilgili konuları gündeme getirebilir.

İKİZLER: Ocak genelinde gündeminizin büyük bir kısmını parasal konular oluşturacak. Bu aya yönetici gezegeniniz Merkür’ün retro hareketine başlaması damga vuruyor. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde, eğitim konularında ya da hukuki süreçlerinizde çeşitli aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Seyahat planı yapıyorsanız bilet ve belgelerinizi iyi kontrol edin. İmza atarken, sözleşme hazırlarken dikkatli olun. 2 Ocak’taki Yeniay parasal konuları gündeminize taşıyor. Borçlarınızı yeniden yapılandırmaya ya da kredi almaya yönelik bir karar verebilirsiniz. Ortak kazancınız olan kişilerle görüşmeler, anlaşmalar yapabilirsiniz. 18 Ocak’taki Dolunay’da da para gündeminiz devam ediyor olacak. Endişeli düşünceler, karamsar bir ruh hali bu sürece eşlik ediyor olabilir. İkili ilişkilerinizi de sorgulayabilirsiniz. Ancak takip eden günlerde Merkür’ün Güneş’le kavuşması modunuzu yükseltecek. Hayatınıza sürpriz bir aşk girebilir. İlişkiniz varsa geleceğe taşınabilir. Ay sonuna doğru borçlar, krediler, vergi, miras, başkalarıyla ortak kazançlar gibi konularda belirsizlikleriniz varsa bunlar netlik kazanabilir. Bir karar alabilir, bundan kazanç sağlayabilirsiniz.

YENGEÇ: 2 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yeniay size evlilik ya da ilişki konularında yeni başlangıçlar getirebilir. İlişkinizi sağlamlaştırabilir, hatta geleceğe taşıyabilirsiniz. Ancak kendinizi güvende hissetmek sizin için ön planda olacak. İlişkinizde belirsizliklerin sona ermesini, partnerinizin daha fazla sorumluluk almasını isteyeceksiniz. Akışa bırakmakta zorlanabilirsiniz. Ayın ortasında başlayacak olan Merkür retrosu sizi parasal konularda etkiliyor olacak. İş ortaklıklarınızda, miras konularında, borç ya da kredi almak gibi konularda özellikle karar alırken ve imza atarken dikkatli olun. Beklemediğiniz aksaklıklar yaşayabilirsiniz, gecikmeler olabilir. Ay ortasında kendinize yeni hedefler belirlemek isteyebilir, plan ve projeler geliştirebilirsiniz. Yaşamınızı dönüştürecek adımlar atabilirsiniz. Ancak retroları da hesaba katarak temkinli hareket etmeyi, özellikle ekonomik koşullarınızı göz önünde bulundurmayı unutmayın. Belki bazı kararlarınızı hayata geçirmeyi ertelemenizde fayda olabilir. 18 Ocak’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşecek. Hayatınızı bütünüyle gözden geçireceğiniz, yeni yıla dair kararlar alacağınız bir süreç olabilir. Belki artık bazı şeyleri bırakma, bitirme cesaretini kendinizde bulacaksınız.

ASLAN: Yeni yıla başlarken ilk gündeminiz aşk ve ilişkiler olacak. Yöneticiniz Güneş Uranüs’le keyifli bir etkileşim içindeyken hayatın size beklenmedik sürprizleri olabilir, hiç ummadığınız anda hayatınıza biri girebilir. Ancak ay sonuna kadar ilişkilerde biraz sakin ilerlemeniz, çok hızlı başlangıçlar yapmamanız veya keskin kararlar almamanız önem taşıyor. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. 2 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yeniay’da iş veya yaşam alanınızı organize etmek, düzenlemek, toparlamak için motive olabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırmanız, bir tedaviye başlamanız için de ideal bir dönem. 11 Ocak’ta Güneş ile Neptün arasında pozitif bir etkileşim olacak ve sizi kariyer alanınızda destekleyecek. İdeallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Ay ortasında başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini ise evlilik ve ortaklık konularında alıyorsunuz. Bir ortaklığa başlamak, evlilik kararı almak ya da imza atmak için riskli bir süreç. Var olan ilişkilerinizde iletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar, çeşitli tartışmalar yaşamanız da mümkün. 18 Ocak’taki Dolunay’da ise biraz sosyal yaşama ara verebilir, kendi içinize dönebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kişilerin gerçek yüzlerini fark edebilir, bu kişileri hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Ayın sonunda ise beklenmedik sağlık problemleri gündeminize gelebilir, dikkatli olun.

BAŞAK: Bu aya yönetici gezegeniniz Merkür’ün retro hareketine başlaması damga vuruyor. Ayın ilk gündemi olarak 2 Ocak’ta aşk evinizde Yeniay gerçekleşiyor. Var olan ilişkiniz sağlamlaşabilir, ilişkinize daha fazla sorumluluk duygusuyla yaklaşabilirsiniz. Karşı taraftan da aynı şeyi bekleyeceksiniz. Yeni başlangıçlar konusunda ise temkinli olun. Çok hızlı başlangıçlar yapmayın veya keskin kararlar almayın. Merkür retrosunun etkilerini ise günlük yaşamınız, iş veya yaşam alanınız ve sağlığınızla ilgili konularda alacaksınız. Dolayısıyla ajandanızı planlarken, günlük programlarınızı yaparken, randevu verirken ve alırken her zamankinden dikkatli olun. Bazı aksaklıklar yaşanabileceğini göz önünde bulundurun. Ayrıca hastane ve tedavi süreçlerinizde de gecikmeler söz konusu olabilir. 18 Ocak’taki Dolunay sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili konuları gündeme taşıyor. Duygularınızla hareket etme ihtimalinizin yüksek olduğu bu dönemde bazı tartışmalar, kırgınlıklar, hatta bitişler yaşanması mümkün. İlerleyen günlerde parasal konularda biraz rahatlayabilirsiniz. Bir satın alma ya da satış yapma planınız varsa 23 Ocak’ı değerlendirin.

TERAZİ: Ay boyunca yönetici gezegeniniz Venüs retro hareketine devam edecek. Hem ay boyunca hem de 2 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yeniay’da aileniz ve evinizle ilgili konular gündeme geliyor. Ev satın alma, kiralama ya da taşınma gibi planlarınız varsa biraz ertelemenizde fayda olabilir. Güvenlik ihtiyacınız ön planda olacak. Belirsizliklerin olduğu bu süreçte karar vermekte her zamankinden fazla zorlanabilirsiniz. 5 Ocak’ta Venüs’ün Neptün’le olumlu etkileşimi ise aşk hayatınızda güzel gelişmeler getirebilir. Ancak Venüs retrosunu aklınızın bir köşesinde bulundurun ve hayallere hızlıca kapılmayın. Ayın ortasında başlayacak olan Merkür retrosu boyunca da ilişki konuları gündeminizde olacak. İletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar, tartışmalar, eski meselelerin tekrar gündem haline getirilmesi gibi konular mümkün olabilir. Eski ilişkiler de tekrar karşınıza çıkabilir. Dengenizi bozabilecek tüm bu durumlardan uzak durmakta zorlanabilirsiniz, o yüzden bu süreci ne kadar sakin geçirirseniz o kadar iyi. 18 Ocak’taki Dolunay ise kariyerinizle ilgili konuları gündeme getiriyor. Bu alanda bitişler yaşanabileceği gibi hayal kırıklıklarınız da olabilir. Duygularınızla hareket etmeye yatkın olabileceğiniz bu günlerde yine makul olmaya çalışmanız önem taşıyor. Ay’ın sizin burcunuzda olacağı 23-24 Ocak’ta ise planlarınız ve projelerinizle ilgili olarak hayat sizi destekliyor.

AKREP: Ocak ayının ilk astrolojik olayı olan Yeniay sizi kardeşleriniz, akrabalarınız ya da yakın çevrenizle ilişkileriniz alanında etkiliyor. Size ihtiyacı olan kişilere daha fazla sorumluluk duygusuyla yaklaşabilir, onlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Almak istediğiniz bir eğitim varsa başlamak için uygun zaman olacak. 15 Ocak’ta başlayacak olan Merkür retrosu da aile ilişkilerinizi ve evinizle ilgili konuları gündeme getiriyor. Retro boyunca iletişim dilinize maksimum dikkat etmeniz önem taşıyor. Yanlış anlaşılmalar, gereksiz tartışmalar yaşanabilir. Aynı zamanda bu dönemde ev almak, kiralamak, taşınmak gibi konuları da ertelemenizde ya da çok temkinli olmanızda fayda var. Aksaklıklar yaşanabilir, özellikle imzalarda ve evrak işlerinde hatalar ortaya çıkabilir. 18 Ocak’taki Dolunay ise eğitim, seyahat veya yurt dışıyla ilgili konuları gündeminize taşıyor. Hedeflerinize ilerlemek için geride bırakmanız gereken şeylerle yüzleşebilirsiniz. Bu süreç sizi gerçek anlamda hayatınızı dönüştürecek yepyeni bir bakış açısına taşıyabilir. Bakış açınız değişince de hayatınız dönüşebilir. Parasal konularda ise ay sonunda biraz rahatlıyorsunuz. Bir satın alma ya da satış yapma planınız varsa ayın son günleri uygun olacak.

YAY: Yeni yıla başlarken Ay sizin burcunuzda seyahat ediyor olacak. Yıla yepyeni kararlar, planlar ve projelerle başlıyorsunuz. 2 Ocak’taki Yeniay para evinizde gerçekleşiyor. Maddi güvence önceliğiniz olacak. Yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz; ancak ay boyunca riske girmemeye, öncelikli olarak elinizde mevcut olan kaynakları korumaya çalışın. 15 Ocak’ta başlayacak olan Merkür retrosu sizi kardeşleriniz, akrabalarınız ya da yakın çevrenizle ilişkileriniz alanında etkiliyor. İletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar, tartışmalar, eski meselelerin tekrar gündem haline getirilmesi gibi konular mümkün görünüyor; bunlar da tadınızı kaçırabilir. Almak istediğiniz bir eğitim varsa başlamak için biraz beklemenizde, şimdilik sadece araştırmalarınızı yapmanızda fayda var. Bu alanda da yanılgılar, gecikmeler, aksaklıklar yaşayabilirsiniz. 18 Ocak’taki Dolunay ise borçlar, krediler, vergi, miras, başkalarıyla ortak kazançlar gibi konuları gündeminize getiriyor. Belirsizlikleriniz varsa bunlar netlik kazanabilir, bir karar alabilirsiniz. Ancak retro etkilerini de göz önünde bulundurarak aceleci olmayın.

OĞLAK: Ocak ayına başlarken öncelikle 2 Ocak’ta sizin burcunuzda Yeniay gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ancak parayla bağlantılı konularda dikkatli olmalısınız. Çünkü 15 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor ve sizi para evinizden etkiliyor. Bu süreçte eskiye dönük ödemelerinizi alabilirsiniz ancak yeni iş yaptığınız konularda ödemelerin gecikmesi söz konusu olabilir. Bankalardaki işlerinizle ilgili aksaklıklar, kredi ya da kredi kartı gibi konularda çeşitli problemler yaşamanız söz konusu olabilir. Yatırımlarda da riske girmemeniz önem taşıyor. 18 Ocak’taki Dolunay ise evliliğiniz ya da ilişkinizi gündeme getirecek. Duygusal iniş-çıkışların yaşanabileceği bu süreçte ani tepkiler verebilir ya da karşı taraftan alabilirsiniz. Alınganlıklar, kırgınlıklar söz konusu olabilir. Venüs retrosuyla da birleşince bu süreçte tam anlamıyla ilişkiniz sağlamlık testinden geçebilir. Ocak biterken Merkür sizin burcunuza gerileyecek. Plan değişikliği yapmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Projelerinizde gecikmeler, aksaklıklar yaşayabilir ve ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Bu süreçte elinizde mevcut olan işlerinize, yarım kalanları tamamlamaya odaklanmanızda fayda var.

KOVA: Bu aya Merkür’ün sizin burcunuzda retro hareketine başlaması damga vuruyor. Öncelikle 2 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yeniay sürecinde kendi içinize dönebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kişilerle ilişkilerinizi sorgulayabilir, yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ay’ın sizin burcunuzda olacağı 5 Ocak’ta gökyüzünde keyifli enerjiler var. Hayallerinize, ideallerinize odaklanabilir, kendinizi bunlarla ilgili olarak motive edebilirsiniz. Tam da yeni yıl başlamışken bir motivasyon panosu yapmayı deneyin. Merkür retrosuna gelince; geçmişte yarım bıraktığınız projeler tekrar gündeminize gelebilir ve bu kez tamamlama şansınız olabilir. Yeni başladığınız işlerle ilgili olarak ise gecikme ve aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Hatta hedefleriniz ve amaçlarınızla ilgili kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Dış görünümünüzü değiştirmekle ilgili de önemli bir karar almamanızda fayda var. 18 Ocak’taki Dolunay sizi günlük yaşamınız, iş veya yaşam alanınızla ilgili konularda etkiliyor olacak. Bazı işlerin size yük olduğunu, bazı sorumlulukların fazla geldiğini fark edebilirsiniz. Bunlardan bir kısmını bırakmak sizi rahatlatabilir.

BALIK: 2 Ocak’taki Yeniay, sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizi gündeme taşıyor. Yeni insanlarla tanışabileceğiniz bir süreçtesiniz, ancak ilişkilere daha gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz. Var olan dostluklarınıza daha sıkı sarılabilirsiniz. 5 Ocak’ta Yöneticiniz Neptün ile Venüs arasında keyifli bir etkileşim olacak. İlişkilerinizle ilgili yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Biraz duygusal, ara ara depresif hissedebileceğiniz bu süreçte bilinçaltınızı şifalandıracak spiritüel çalışmalar yapmak size iyi gelebilir. 11 Ocak’ta ise Neptün ile Mars arasında negatif bir etkileşim var. Dikkatsizlikler, ilaç ya da alkol kullanımı nedeniyle yaşanabilecek problemlerle ilgili temkinli olmanızda fayda var. Merkür retrosunun etkilerini ise daha bilinçaltı düzeyde hissedebilirsiniz. Rüyalarınızın semboller içerebileceği, adeta bilinçaltınızın sizinle konuşacağı bir süreçtesiniz. Eski anılarınız yüzeye çıkabilir, eski ilişkileriniz gündeme gelebilir. Geçmişte size zararı dokunmuş insanların tekrar çevrenizde olduğunu fark edebilirsiniz. Yalnız kaldığınız zamanlarda kendinizi devamlı geçmişi düşünürken bulabilirsiniz. Meditasyon gibi çalışmalar sizi rahatlatabilir. 18 Ocak’taki Dolunay’ın etkilerini ise aşk ve ilişkiler alanında alıyorsunuz. İlişkiniz sağlamlık testinden geçebilir. Yine duygusal hissedebileceğiniz bu süreçte sonradan pişman olabileceğiniz kararlar almamaya çalışın.



Astrolog Sibel Süslü
 
aa.jpg

HOŞGELDİN 2022 OCAK⛄

Saat itibariyle yeni yıla girmiş bulunuyoruz. Hoşgeldin yeni sene🌠🌠

🌀2 Ocak itibariyle Oğlak Yeniayı ile başlıyoruz belirgin enerjilere. Oğlak Yeniaylarında maddi konulu işler ön plana çıkar. Aslında çok yeni yatırımlar tavsiye edilmez çünkü mevcutta Venüs retro etkileri var. Bir yapmadan önce iki düşünmek önemli. Ayrıca Oğlak burcu güveni sorgular, güven önemlidir. Her türlü ilişkilerinizde güven öne çıkacak. Venüs retrosu vurgun edecekse ortaya aldatılma haberleri, gerçekleri de ortaya çıkıyor. Finansal dolandırmalara da dikkat.

🌀Ay ortasında Merkür retrosu ekleniyor. Merkür Kova, gerileyerek Merkür Oğlak'a geçecek. Yılın ilk Merkür retrosunu bu ay yaşayacağız. Mevcut devam eden Venüs retrosuyla da nostaljik, geçmiş aşklar baya bir öne çıkacak gibi gözüküyor. Yeni yıl tazeliğinde zihin ve gönül geçmişe kayabilir.

🌀Ayın 18'inde Yengeç Dolunayı var. Bol retrolu bu Dolunay yoğun duygusal ve dramatizm yüklü. Dolunay enerjileri ağır olur. Gözünüzden yaş akabilir olduk yere dahi.

🌀Bu ayda Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Yengeç ve Balıklar daha şanslı.
Koç ve Teraziler
kendilerini ön plana koymak adına daha fazla mücadele etmesi gerekir.



lyssatarot
 
ocak14.jpg



Koç Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Koç ve yükselen Koç burçları kariyerde değişiklik ya da yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Farklı insanlarla tanışarak çevrenizde değişiklik yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirerek yeni hedefler planlayabilirsiniz. Emek verdiğiniz konularda başarıyı yakalayarak tatmin yaşayabilirsiniz. Maddi konularda olumlu dönüşler olabilir. Karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Şifa Kelimesi : Çevremdeki dünyaya neşeyle mutluluk yayıyorum.
Şifalı Taş : Topaz
Esans : Oregon
Bach Çiçeği : Beech







Boğa Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burçları yaşadığınız olayların etkisinde kalabilir konuları büyütebilirsiniz. Yeni eğitimler almak isteyebilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler ya da hukuki konularla ilgili gelişmeler olabilir. İş hayatınızdaki bazı aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bununla birlikte iş ile ilgili görüşmeler ve iletişim trafiği de yoğunlaşabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizde denge kurmanız faydalı olabilir.

Şifa Kelimesi : Yaşam planım için akışta kalmaya niyet ediyorum.
Şifalı Taş : Safir, Apolit
Esans : Kasnı otu sakızı
Bach Çiçeği : Chestnut bud + Larch







İkizler Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları : Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları harcamalarınızı kontrol altına alabileceğiniz bir ay diyebiliriz. Kredilerinizle ilgili yapılandırmalar yapabilirsiniz. Miras ile ilgili gündeminiz var ise sonuca ulaşabilirsiniz. Maddi konularda düşünerek hareket etmeniz faydalı olabilir. Yeni bir eğitim alma fırsatınız olabilir. Kişisel gelişim alanında kendinize yatırım yapabilirsiniz.

Şifa Kelimesi : Kişisel gücümün farkındayım, onu sevgiyle ifade ediyorum.
Şifalı Taş : Damarlı Akik, Pembe Kuvars
Esans : Ardıç
Bach çiçeği : Clematis







Yengeç Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları:
Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burçları özel hayatınızla ilgili rutininiz değişebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile düzeninizin uymaması sebebi ile bazı sorunlar yaşanabilir. Evliler için eşin işi ile ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Taşınma veya yer değişikliği yaşanabilir. Ortak kazançlar ile ilgili yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Çevrenizden destek görebilirsiniz. Borçlanma ile ilgili uzun vadede düşünerek hareket etmeniz yerinde olabilir.

Şifa Kelimesi : Varlığımı dünyaya mutlulukla gösteriyorum.
Şifalı Taş : Kaplangözü
Esans : Paçuli
Bach : Çam







Aslan Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları : Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burçları sağlığınızla ilgili rutin kontrol yaptırmanız faydalı olabilir. Doğru beslenme ve spor ile ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Günlük rutininiz ve iş hayatınız bu ay ön plana çıkabilir. Daha fazla efor sarf ettiğiniz bir ay olabilir. Kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ortaklarınızın ya da partnerinizin de fikirlerini dinleyerek karar vermek yerinde olabilir. Sürüncemede olan konular çözüme ulaşabilir.

Şifa kelimesi : Yaşamımın her anında içimde sevgi akıyor.
Şifalı Taş : Ay taşı
Esans : Sedir Ağacı
Bach Çiçeği : Aspen- Hornbeam






Başak Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Başak ve yükselen Başak burçları şanslı bir döneme girdiğinizi söyleyebiliriz. Hobilerinizden maddi kazanç elde etmeniz mümkün. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. İlgi alanlarınızla ilgili kendinizi geliştirebilirsiniz. İş hayatınızda daha çok efor sarf edebilirsiniz. Yeniden yapılandırmaya gidebilirsiniz. Sosyal çevre ile ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olmanız gerekebilir. Çocuklu aileler çocukları ile keyifli vakit geçirebilirler.

Şifa Kelimesi : Yaşama hakkım için sevgiyle savaşıyorum.
Şifalı Taş : Sedef
Esans : Palmarosa
Bach Çiçeği : Rescue remedy







Terazi Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları gayri menkul almak, taşınmak, iş değiştirmek, evlenmek ya da çocuk sahibi olmak gibi kararlar alabilirsiniz. Aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Serin kanlı olmak lehinize olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz borçlanmamanız bu ay için doğru olabilir. Bazılarınız için ise ev içi tadilat konusu gündeme gelebilir.

Şifa Kelimesi : Bilinçle ve sevgiyle köklerimi algılıyorum.
Şifalı Taş : Epidot
Esans : Papatya
Bach : Centaury






Akrep Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içinde yanlış anlamalar olabilir. İlişkilerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Köklerinizle ilgili maddi manevi miraslar ile ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Şifa Kelimesi : Her edindiğim deneyimi kişisel mutluluğumu geliştirmek için fırsat billiyorum.
Şifalı Taş : Mor Yakut
Esans : Servi Ağacı
Bach Çiçeği : Holly






Yay Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları: Sevgili Yay ve yükselen Yay burçları maddi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak adımlar atabilirsiniz. Gecikmiş ödemeleri tahsil etmeniz mümkün olabilir. Kendinizi ifade etmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Ortaklı ilişkiler, borçlar, vergi, sigorta gibi konularda düşünerek hareket etmeniz yerinde olabilir. Borçlanmamanız yerinde olabilir.

Şifa Kelimesi : Gelişmeme yararlı olmayan tüm enerjileri şimdi tamamıyla ve sevgiyle eterik bedenimden salıyorum.
Şifalı Taş : Pembe Kuvars
Esans : Servi ağacı
Bach Çiçeği : Çam







Oğlak Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları : Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu hayatınızın ipini eline almak için fırsatlar veren bir ay diyebiliriz. Kariyer ve özel hayatınızla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Aceleci düşünmeden hareket etmemek doğru olabilir. Finansal konularda telafi ve fırsat şansı yakalayabilirsiniz. Bu konularda yazılı olarak takip yapmanız güvenlik alanınızı oluşturmanız yerinde olabilir. Kendinizi ifade ederken küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Şifa Kelimesi : Düşüncelerimi, çevremdekilere sevgi ve içtenlikle aktarıyorum.
Şifalı Taş : Selenit
Esans : Çam
Bach Çiçeği : Kestane Ceviz







Kova Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları : Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu yeni hedefler belirleyerek ve planlar yapabilirsiniz. Beklenmedik maddi gelirler elde edebilirsiniz. Yeni anlaşmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Geleceğe dair programlar yapabilirsiniz. Sağlık konularında dikkatli olmanız yerinde olabilir. Fazlaca sorumluluk yüklenebilir ve bundan boğulabilirsiniz. Çok çalışmak zorunda olduğunuz bir dönem. Stresli olmamak için sakinleşeceğiniz eylemler de bulunmanız sağlığınızı ve iletişiminizi olumlu etkileyebilir.

Şifa Kelimesi : Kullanmadığım tüm yaşam güçlerini tamamen sevinçle evrene iade ediyorum.
Şifalı Taş : Kaplangözü
Esans : Paçuli
Bach Çiçeği : Rockwater





Balık Burcu Ocak Ayı Burç Yorumları : Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları şanslı bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Akrabalarınız ve yakın çevrenizden desteklenebilirsiniz. Yalnız kalmak içinize çekilmek , iç dünyanızda kendinizle gözlem yapmak isteyebilirsiniz. Geleceğe dair programlar yapabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularla ilgili kendinizi geliştirebilirsiniz. Hedeflerinize yönelik harekete geçebilirsiniz. Topluluklar içinde dikkat çekebilirsiniz.

Şifa kelimesi : Şükran ve tutarlıkla kabul ediyorum.
Şifalı Taş : Sodalit
Esans : Portakal
Bach Çiçeği : Red Chestnut




Havvanur İncekara - Mistikalem

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog
 
ocak9.jpg



KOÇ OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına son sürat bir enerjiyle başlıyorsunuz. 2 Ocak yeniayı ise güzel kapıları sizlere kariyer hayatında açacaktır. Bu yeniay sürpriz bir şekilde bir iş fırsatı getirebilir. Çalışmayanlar ise 2022’de bir iş kurma veya yatırım yapma fikri varsa bu yeniayla beraber hiç durmasınlar. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar çevrenizdekilere güvenmeyin. Özellikle dostlarınız arasında sizin hakkınızda konuşuluyor olabilir. Söyledikleriniz başkalarına yanlış aktarılabilir. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası ise kariyer hayatında aksilikler peşinizi bırakmayabilir. 18 Ocak dolunayı ise, ailenize ışık tutacaktır. Bir mesele varsa bununla ilgili tamamlanma süreci olacaktır. Aynı durum ev alım-satım işleriniz varsa burada da kendini gösterecektir. Tek dikkat etmeniz gereken ise duygusal kararlar almamalısınız. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar Merkür retrosu çevrenizdekilerden zarar görecek şeyler getirecek gibi olsa da siz dimdik yola devam edip başarılarınızla parlayacaksınız. Özellikle Şubat’ın ilk haftasıyla beraber şansınıza şans katacağınız zamanlarda olacaksınız. Şubat’ın ilk haftasıyla beraber şansınıza şans katacağınız zamanlarda olacaksınız.

Şanslı ve olumlu günler: 1-4-5-9-10-19-20-28-29

Düşük enerjili günler: 6-7-21-22-26-27

Aşkta güzel günler: 19-20









BOĞA OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına girerken sizlerin aklında finansal bir mesele olabilir. Ama 2 Ocak yeniayı anında her şeyi unutturacaktır. Çünkü bu yeniay en çok sizlere pozitiflik verecek. Her konuda yeni sayfalar için cesaretiniz olacaktır. Bir anda her şey hayırlı gitmeye başlayabilir. Özellikle yeni başlangıçlar akademik alana beklentisi olanlara destek olabilir. Yurt dışı alakalı işleriniz, beklentileriniz varsa da güzel haber gelebilir. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar iş hayatında işleriniz yavaş ilerleyebilir. Eğer ki retrodan önce bir işe başvurduysanız bu süreçte kabul olduğunuza dair güzel haber gelebilir. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası eğitim hayatında, seyahatlerde sorunlar çıkartabilir. 18 Ocak dolunayı ise, size güzel haberler getirebilir. Gerek iş gerek eğitim hayatında attığınız adımlar varsa iletişim becerileriniz sayesinde beklediğiniz haber istediğiniz gibi gelecektir. Kardeşlerinizin öne çıkacağı bir dönem olabilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar iş hayatında emin adımlarla zirveye çıkacaksınız. Fakat Merkür retrosu bitmeden yeni iş görüşmeleri için kolları sıvamayın. Ayrıca çalışmıyorsanız gelecek planlarınız için de harekete geçebilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-6-7-11-12-21-22-30-31

Düşük enerjili günler: 1-9-10-23-24-28-29

Aşkta güzel günler: 21-22-30









İKİZLER OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına adım attığınızda ilişki ve evlilik konularınız ön planda olacaktır. 2 Ocak yeniayı sizlere maddi olarak iyi gelecektir. Özellikle borçlarınız varsa bunları kapatacak paralar elinize geçecektir. Ama siz bir maddi hamle yapmak için öncelikle Venüs retrosunun bitmesini beklemelisiniz. Bu yeniay eşinizin gelirinde de artışlar yaşatabilir. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar seyahatlerinizde aksamalar, rötarlar olabilir. Eğitim hayatında olanlar varsa elektronik ortamda sunumlarınızı, projelerinizi saklıyorsanız sıkıntı çıkabilir hep yedekli davranın. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası harcama yaparken dikkatli olun. Elektronik ortamlarda yaptığınız alışverişler veya para transferleri başınıza iş açabilir. Acil değilse ameliyat konularını ertelemekte fayda var. 18 Ocak dolunayı ise, elde ettiğiniz gelirlerinizle ilgili güzellikler getirecektir. Önceden başvurduğunuz bir iş vardır bu süreçte geri dönerler ve çok yüksek bir maaş teklifi vardır gibi. Veya önceden bir yatırım yapmışsınızdır şimdi güzel gelirler elde ettiğini görürsünüz. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar pozitif ruh haliniz her işinize yansıyacaktır. Enerjiniz ve şansınız açılacaktır. Bazılarınız yurt dışı ile ilgili girişimlerde bulunabilir. Yüksek öğrenimle alakalı başarı sizinle olacaktır.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-9-10-14-15-23-24

Düşük enerjili günler: 3-11-12-26-27-30-31

Aşkta güzel günler: 23-24









YENGEÇ OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına başladığınızda çalışma koşullarınız, ofisiniz ön planda olabilir. 2 Ocak yeniayı sizlere yeni başlangıçları ilişki hayatında getirecektir. Fakat burada önemli bir nokta var aynı anda Venüs retrosu devam etmekte olacak. O yüzden biri hayatınıza giriyorsa bırakın bir müddet daha onu tanıyın zaten kalıcı bir ilişki olacaksa Ocak sonu sürpriz bir şekilde aşkın içinde bulacaksınız kendinizi. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar finansal olarak açılmayın. Harcamalarınızı sanal ortamda yapmayın. Borç isteyenler olacaktır kibarca geri çevirin. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arasında partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Ortaklıkla işiniz varsa o kişiye pek güvenmeyin bazı gerçekler çıkabilir ortaya. 18 Ocak dolunayı ise bizzat sizin burcunuzda oluşuyor. Kötü bir dolunay değil dedik. Hayatınızda her konuda bir tamamlanma süreci olacaktır. Hangi konuda beklentiniz veya sonuçlansın dediğiniz bir şey varsa dolunayla beraber güzel gelişme gelecektir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar maddi konularda güçlenmeler yaşayacaksınız. Borcunuz, krediniz varsa rahatça ödeyeceğiniz bir dönem olacak. Kredi çekmek içinse 4 Şubat sonrasını tercih edin. Miras davanız varsa lehinize dönen sonuçlar elde edebilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 6-7-11-12-16-17-26-27

Düşük enerjili günler: 1-4-5-14-15-28-29

Aşkta güzel günler: 26-27









ASLAN OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına aşkta şanslı bir giriş yaparak adım atıyorsunuz. 2 Ocak yeniayı sizlere yeni kapıları ofis hayatında açacaktır. Bir terfi haberiyle yeni yıla devam edebilirsiniz. Ayrıca sağlıkta bir şifa beklentiniz varsa yine güzel tahlil sonucu elinize geçecektir. Ruhsal olarak düşük enerjiniz de sürpriz haberlerle yükselecektir. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar ilişki ve evlilik hayatınızda iletişim eksikliğinden kaynaklanan kopukluklar olabilir. Her iki tarafın da birbirini yanlış anlaması aradaki tansiyonu yükseltebilir. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası çalışma hayatınızda aksaklıklar yaratabilir. Özellikle altınızda çalışanlarla aynı fikirde olmamanız işleri uzatabilir. 18 Ocak dolunayı ise geçmiş konuları karşınıza getirebilir. Ama tam tersi artık bazı şeylerin üstünü kapatma vakti olmalıdır sizler için. Sağlıkla ilgili bir sonuç bekliyorsanız beklentinizin yönünde güzel haber gelebilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar ilişkinizde kalıcı adımlara gidebilirsiniz. Merkür retrosunda eğer bir anlık söylenen kelimelerle ilişkiniz yıpranmazsa çok güzel bir ilişkide kendinizi bulabilirsiniz. Evlilikte de sorunları olanlar bu dönem çözebilir. Ortak bir iş yapıyorsanız Merkür retro bittikten sonra güzel bir proje karşınıza gelebilir.

Şanslı ve olumlu günler: 1-9-10-14-15-19-20-28-29

Düşük enerjili günler: 3-6-7-16-17-30-31

Aşkta güzel günler: 1-28-29









BAŞAK OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına başlarken aileniz ve evinizle ilgili konular önceliğiniz olabilir. 2 Ocak yeniayı ise belki de en çok sizlere şans getiriyor diyebiliriz. Çok sürpriz şeyler sizleri bekliyor. Hiç ummadığınız bir konu bile bir anda lehinize dönebilir. Bu şans çocukla ilgili konularda da var. Ayrıca aşkta da bir flörte yelken açabilirsiniz fakat aynı burçta Venüs retrosu varken hemen kendinizi kaptırmayın. Anın tadına varın ama Ocak sonu halen bu heyecan devam ediyorsa ilişkiye çevirin. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar iş hayatında işler aksi gidebilir. Ekip işi yapıyorsanız çok karmaşık işler üstünüze kalabilir. Yanlış anlaşılmalar işi uzatabilir. Eğer ki sağlığınızla ilgili bu dönem teşhis alırsanız retro bitince tekrardan bir görüş alın. Evcil hayvanı olanlar ise göz ününden onları ayırmasın. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası iletişim sorunları hem sevdiğinizle hem çocuğunuzla yaşanabilir. 18 Ocak dolunayı ise güzel olması yanı sıra sizlere ekstra şans getirecektir. Ciddi anlamda Ocak ayı sizlere ilaç gibi gelecek ve yaşadıklarınız belki de ihtimal vermediğiniz şeyler olacaktır. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar gücünüzü kariyerde kanıtlıyor olacaksınız. Şubat sonuna gelirken terfi bile alabilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-11-12-16-17-21-22-30-31

Düşük enerjili günler: 4-5-9-10-19-20

Aşkta güzel günler: 2-3-30-31









TERAZİ OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına başladığınızda çevrenizde isminiz konuşuluyor olacak. Yakın çevrenizde başarılarınız göz doldurabilir. 2 Ocak yeniay sizin hanenize sürprizler getirebilir. Ailede hasta biri varsa bir anda şifa bulabilir. Veya aileniz genişleyebilir bu bir evlilikle veya doğumla olabilir. Ev, gayrimenkul işleriniz varsa son sürat hızla ilerleyebilir. Bir tek Venüs retrosu olduğu için yüklü alım satım işlemlerini Şubat’ın ilk haftasına bırakmanız iyi olacaktır. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar aşk hayatında karşı tarafla iletişiminizde problemler olabilir. Herkes kendinin haklı olduğunu düşündüğünden ortada bir yerde uzlaşmak zor olabilir. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası eviniz içinde sorunlar yaratabilir. Ev içindeki elektroniklerde problemler çıkabilir. 18 Ocak dolunayı ise sizlere kariyer hayatında bir tamamlanma süreci olacaktır. Başvurduğunuz iş varsa olumlu dönüş olabilir. Çalışmıyorsanız daha önce adım attığınız bir plan bir konu varsa lehinize güzel gelişmeler olabilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar bu yılın en şanslı en güçlü döneminden geçebilirsiniz. Merkür retrosu bittiği gibi de aşkta inanılmaz şeyler sizi bekliyor olacak. Bazılarınız bu dönemde anne-baba olacağı müjdesini alabilir.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-14-15-19-20-23-24

Düşük enerjili günler: 6-7-11-12-21-22

Aşkta güzel günler: 4-5











AKREP OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına başlarken gelirinizdeki artışlar ön planda olabilir. 2 Ocak yeniayı ise size eğitim hayatında yeni başlangıçlar getirebilir. Ayrıca yeni tanışacağınız kişiler, yeni çevreler size sürpriz şekilde bir iş fırsatı getirebilir. Kardeşleriniz, yakınlarınız ile ilgili de sevinçler yaşayabilirsiniz. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar gayrimenkul işleriniz varsa, ev alım satım gibi konular varsa imza atmak için bu dönemin geçmesini beklemek iyi olacaktır. Aile içerisinde de gerginlikler yaşanabilir. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası elektroniklerde problemleri en çok sizlere yaşatabilir. Yaklaşık 10 günlük süreçte elektronik aletlerinize dikkat edin. 18 Ocak dolunayı ise dolunay olmasına rağmen sizlere çok pozitif etkilerle gelecektir. Eskiden adım attığınız ve keşke artık sonuçlansa dediğiniz bir işiniz bir dileğiniz varsa gerçek olabilir. Akademik alanda emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Yurt dışı alakalı konularınız varsa güzel haber gelebilir. Hislerinizin güçlü olacağı bir dolunayda olacaksınız. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar hanenizde mutluluk olacaktır. Gayrimenkul işlerinizi Merkür retrosunun bitmesinden sonra dönem içerisindeki tarihlerde yapabilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 6-7-16-17-21-22-26-27

Düşük enerjili günler: 9-10-14-15-23-24

Aşkta güzel günler: 6-7









YAY OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına hatta yıla en enerjik giriş yapan sizler olabilirsiniz. Enerjiniz o kadar yüksek olacak ki her şeyi yapabilecek gücünüz kendinize güveniniz olacaktır. 2 Ocak yeniayı ise güzel başlangıçlar getirirken sizlere daha çok bu durum para konularıyla ilgili olacaktır. Sürpriz bir şekilde gelirinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Yatırımlar yapacaksanız da güzel getiriler olacaktır fakat halen Venüs retrosu devam ettiğinden riskli maddi girişimlerden Şubat’ın ilk haftasına kadar uzak durmanız iyi olacaktır. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar bu retrodan en çok iletişim konularında etki alanlardan biri olacaksınız. En çok sizler her şeyinizi yedekleyin. Elektronikler sıkıntı çıkartabilir. Eğitim hayatında konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. İletişime dayalı mesleklerde çalışanlar için de yanlış anlaşılmaların çokça yaşanacağı bir zaman olabilir. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası finansal işlemlerinizde sorun yaratabilir. Elektronik ortamlarda maddi konularla bu süreçte aksiyon almayın. 18 Ocak dolunayı ise duygusal olarak daha iyi hissedeceğiniz zamanlar olacak. Borçlarınızı hafifletecek paralar elinize geçebilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar çevrenizde, işinizde, eğitiminizde kendinizi ispatlayacağınız zamanlar olacak. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi bu dönem içerisinde alabilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 1-9-10-19-20-23-24-28-29

Düşük enerjili günler: 11-12-16-17-26-27

Aşkta güzel günler: 9-10









OĞLAK OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına başladığınızda enerjiniz düşük gibi hissetseniz bile aslında devamı çok iyi gelecek. Çünkü 2 Ocak yeniayı bizzat sizlerin burcunda oluşuyor. Bu sürprizli yeniay en çok sizlere beklenmedik anda sevinçler getirecektir. Hayatınızdaki yeni başlangıçlara hazır olun. Kendinize dair ne dileğiniz varsa bakmışsınız beklediğinizden güzel olmuş. Bu durum her konuda olacağı gibi aşkta ve parada da olacaktır fakat burcunuzda devam eden Venüs retrosu sebebiyle bu iki konuda yenilikler sizi bulsa da siz harekete geçmek için emin olmak için ay sonunu bekleyin. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar parayla ilgili yeni atılımlar yapmayın. Yatırımsa biraz daha bekleyin zaten Venüs de retro olmaya devam edecektir. Değerli eşyalarınıza her zamankinden fazla dikkat edin hırsızlıklar olabilir. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası direkt burcunuzda olduğundan sizler hiçbir konuda yeni bir adım atmayın. 18 Ocak dolunayı ise güzel bir tamamlanma süreci olacak. Bu tamamlanma sizin ilişki ve evlilik hayatınızda olacak. Flört olan durumunuz ilişkiye, ilişkiniz ise ciddiyete dönebilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar gelirinizde artışlar olacaktır. Maddi olarak güçleneceksinizdir.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-11-12-21-22-26-27-30-31

Düşük enerjili günler: 1-14-15-19-20-28-29

Aşkta güzel günler: 11-12-30









KOVA OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına girerken şansınız bir hayli açık olacak. 2 Ocak yeniayı sizlere net mesajlar vermeye geliyor. Eskiyi geride bırakmanız gerektiğini gösterecek çok sürprizler yaşayacaksınız. Öyle şeyler olacak ki geleceğe yönelik planlarınızda artık emin olup eski alışkanlıklarınızı, kopamadığınız şeyleri bırakacaksınız. Sağlığınızda da bir sorun varsa beklentinizden daha iyi sonuçlar alacaksınızdır. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar bizzat burcunuzda olan bu retro her alanda önce kendinizi düşünerek hayatı bir gözden geçirmeniz gerektiğini gösterecektir. Retro bitince harekete geçeceğiniz hareketleriniz için bir hazırlanma süreci olacaktır. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası sizlere geçmişinizde bıraktığınız birinden tekrardan haber getirebilir. 18 Ocak dolunayı ise güzel bir tamamlanma süreci olacak dedik. Çalışma hayatında verdiğiniz emeklerin karşılığını alacağınız bir dolunay olacaktır. Duygusal hayatınıza yoğunlaşacağınız bir dolunayda olacaksınız. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar Kova burçları doğum günlerini kutlarken Güneş her konuda destek olmaya gelecektir. Kendinize dair ne varsa özellikle Merkür retrosu da bittikten sonra harekete geçin ve ne güzellikler gelecek bekleyin ve görün.

Şanslı ve olumlu günler: 1-4-5-14-15-23-24-28-29

Düşük enerjili günler: 3-16-17-21-22-30-31

Aşkta güzel günler: 14-15











BALIK OCAK 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Ocak ayına başladığınızda iş hayatınız önceliğiniz olabilir. 2 Ocak yeniayı sizlere çok şanslı geliyor. Yeniayın kendisi sürprizli olsa da size bir başka güzel olacak. Mucize dediğiniz şeyler dahi yaşayabilirsiniz. Ümitsiz olduğunuz bir konuda ansızın şansınız açılabilir. Dost çevrenizden çok güzel bir destek görebilirsiniz hayatınızı değiştirebilirler. 14 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. 26 Ocak’a kadar psikolojik olarak karmakarışık olabilirsiniz. Düşünmek, karar vermek zor olabilir. Eski biri hayatınıza tekrardan girmek isteyebilir. Bir teşhis alırsanız hemen üzülmeyin retro sonrası tekrardan başka bir fikir alın. Retro devam ederken Oğlak burcuna dönen Merkür, 26 Ocak-4 Şubat arası kısa süreliğine yakın çevrenizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalar yaratabilir. 18 Ocak dolunayı ise bu sefer aşk hayatında şansla geliyor. Adı konmayan bir ilişkiniz varsa artık ilişkiye dönebilir fakat Venüs retrosu bitmeden siz yine de biraz daha tanıyın derim. Ayrıca bu dolunay anne baba olmak isteyenlere de güzel haberler getirebilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 18 Şubat’a kadar ruhen arınmak isteyeceksiniz. Daha güçlü daha net olarak yola devam etmek için size yük olan kişileri, olayları artık eleme vakti olacaktır.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-6-7-16-17-26-27-30-31

Düşük enerjili günler: 4-5-19-20-23-24

Aşkta güzel günler: 16-17-30









Astromeri,
 
ocak1.jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

2 ocak yeniayı ; İş hayatınız, kariyer hayatınızda başlangıçlar olacaktır. Maddi kaynaklarınızda artış gerçekleşebilir. Vega hattında olduğu için güçlü birinden destek görebilirsiniz ama sizin ego yapmamanız gerekiyor sorunlar yaşanabilir. Venüsünüz Retro ise kadınlardan yardım görebilirsiniz yada Venüs Retro değilse kadınlardan dolayı sorunlar çatışma yaşanabilir.

14 ocak Merkür Retrosuyla; sosyal çevre, arkadaşlar, topluluklarda iletişimde sorunlar yaşanabilir. Eski aşklar flörtlerle iletişim kurulabilir.

18 Ocak; Aile ve hayatınızla ilgili yeni kararlar alınabilir, belirsiz konular sonuçlanabilir. Aile işçinde manipülasyona uğrayabilirsiniz. Ev değişikliği, kariyer kaynaklığı ev alım satma ve evinizle ilgili sorunlar yaşanabilir… bu süreçte ev değişliği yapmamaya çalışın 24 ocağa kadar uzak mesafe seyahatler, hukuk, eğitim konularında gündeminizde olabilir 24 ocaktan sonra çok fazla çalışabilirsiniz. Kariyer hayatınızda tartışmalar yaşanabilir. 29 ocakta Venüs s olacağı için iş hayatınızda ciddi sorunlar bir kadınla ilgili anlaşmazlık gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda bu ay dikkatli olun.

BOĞA YÜKSELEN BOĞA

Venüs Retro; eski ilişkiler aktifleşiyor, haritanızda Venüs retrosu varsa iyidir… 2 ocak yeniayı ;Uzak mesafe seyahat, yurtdışı, yüksek eğitim, uzak akrabalar, eşin ailesi konularınızı gündeminize gelebilir. İmaj değişikliğine gidebilirsiniz. Haritanızda Venüs retronuz varsa olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

14 ocak Merkür retrosuyla; kariyer hayatınızda iletişim problemleri yaşanabilir. Yeni bir işe girmek, yeni sözleşme imzalamak için uygun değil. Otoriteyle iletişim problemleri yaşanabilir.

18 ocak dolunayı ile birlikte; uzak çevre, uzak akrabalar, aile büyükleri, yakın çevre, seyahatlerle ilgili problemler yaşanabilir. Ev değişikliği de gerçekleşebilir…..

24 ocak tarihine kadar çok harcama yapabilirsiniz, 24 ocaktan sonra; yurtdışı seyahatleriniz artabilir. Planlamalar yapabilirsiniz ama kazalara , tartışmalara dikkat. İşinizle ilgi yurtdışına çıkabilirsiniz ya da uzak seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. 29 ocakta Venüs s olacak; yurtdışı bağlantılarında problemler, kadınlarla ilgili sorunlar, eski yabancı partnerle sorunlar yaşanabilir.

İKİZLER YÜKSELEN İKİZLER

2 ocak yeniayı ; Yatırımlar, borçlar, maddi kaynaklarla ilgili ani gelişen durumlar önünüze gelebilir. Yeni yatırımlara başlayabilirsiniz. ama sorunlarla karşılaşabilirsiniz. sağlığınızla ilgili ani durumlar gerçekleşebilir. Ayrıca ilişkilerde evlilikte sorunlar yaşanabilir.

14 ocak Merkür retrosuyla; eğitimi hukuk, uzak mesafe seyahatler sorunlar, eşyaların kaybolması gerçekleşebilir.

18 ocak dolunayı; Maddi kaynaklar, borçlarla ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Harcamalarınıza çeki düzen verin şimdiden. Borçlarınızı gözden geçirin derim. 24 ocak tarihine kadar ilişkiler, ortaklıklar burada yaşanan tartışmalar aktif..

24 Ocaktan sonra; harcamalarınız artabilir, sağlığınıza ise ekstra özen gösterin, çok yorgun hissedebilirsiniz. Diş, eklem, ateşli hastalıklar yaşanabilir. 29 Ocakta ve 30 Ocakta ise ciddi borç, para sorunu yaşanabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER;

2 ocak yeniayı; Eş, ortalık, açık düşmanlarla ilgili problemler yaşanabilir. Sosyal çevrenizde ise ani konular gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir.

14 ocak Merkür retrosuyla borçlar, para, eşin parası yatırımlarla ilgili problemler yaşanabilir.

18 ocak dolunayı ile birlikte; ilişkiler evlilik konularında yeni kararlar alınacak. Boşanma ya da birliktelik le ilgili kararlar alınacaktır….

24 ocağa kadar çalışma hayatınız, sağlık konularında tartışma ya da sorunlarla karşılaşılabilir. 24 ocaktan sonra; evlilik ve ilişkide tartışmalar yaşanabilir. Karşınızdaki kişi sizi tartışma içine çekebilir. 29 ocakta; ilişki, evlilik ortaklıkta değer konusunda ciddi problemler pik yapabilir. Dikkatli olmanız gerekiyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

2 ocak; Sağlık, çalış hayatınızda, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili ani gelişen sorunlar içinde kalınabilir. İşinizde ise olumlu şekilde ani gelişen durumlar içinde kalabilirsiniz ama bu durum sizi yorabilir. Bel bölgesi sorunları yaşanabilir. Birlikte çalıştığınız kişiylerle, yardımcılarla sorunlar yaşanabilir.

14 Ocak Merkür Retrosuyla; eski flört, aşk ilişkideki kişilerle iletişim tekrar kurulabilir, iletişim sorunları yaşanabilir ve aradaki anlaşmazlıkları çözmek için bu dönemi kullanabilirsiniz ama venüs retrosu da varken yeni başlangıcı şubat ayına bırakın derim. Eğer venüsünüz ya da marsınız Retro ise bu dönemde ilişkilerde iyi bir döneme geçebilirsiniz.

18 ocak dolunayı ; çalışma hayatı, sağlık, psikolojiniz zorlanabilir. Karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte hastanelere gidebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Psikolojik konularda yardım alınabilir.

24 Ocağa kadar; flört ilişkilerde tartışmalar sorunlar yaşanabilir; 24 Ocaktan sonra; çok çalışabilirsiniz, gündelik hayat koşuşturmacalarınız artabilir. Sağlığınızla ilgili problemler yaşanabilir ve yanınızda çalışanlarla tartışmalar yaşanabilir. 29 ocakta; sağlığınızla ilgili problem iyice ortaya çıkabilir özellikle de bel problemi, yanınızda çalışan kadınlarla ilgili değişimler problemler anlaşmazlık yaşanabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

2 ocak yeniayı; Aşk, flört, çocuklar ya da hobinizle ilgili ani gelişen seyahatler gerçekleşebilir. Eski konular masaya yatırılırsa problemler çözülebilir. Venüs retrosu size iyi gelebilir…

14 Ocaktaki Merkür retrosuyla; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlar ve özellikle sağlığınızla ilgili problemler yaşanabilir. Eski konular tekrar gündeminize gelebilir .. eskiden planladığınız projeleri ise yapmak isteyebilirsiniz ama venüs de retrodayken yeni başlangıç için hiç ama hiç uygun zamanlar değil.

18 ocak dolunayı; arkadaşlar, sosyal çevre, aşk konularında problemler yaşanabilir. Sosyal çevrenizden dolayı; ilişki yaşadığınız kişi tarafından manipülasyona maruz kalınabilir.

24 ocağa kadar; aile içi tartışmalar, ev değiştirme, ev alıp satma gibi konular gündeminize gelebilir bu süreçte tabi ki de ev değişikliği yapmamaya çalışın.. 24 Ocaktan Sonra; aşk ilişki flörtler hızlanabilir, daha aktifleşebilir, aşk ve flörtlerde kısa süreli ilişkiler yaşanabilir. Ayrıca tartışmalar artabilir.

29 ocakta; aşk flörtte kopmalar, çocuklarla ilgili problemler, kadınlarla sorunlar , sevgi değer duygusunda problemler ve sizi ilişkinizi sorgulamaya iten olaylar içinde kalabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

2 ocak; Aile hayatınız, ev alım satım konuları gündeminize gelebilir. Ev değişikliği kararı verebilirsiniz ama ocak ayı boyunca ev değişikliği yapmanızı tavsiye etmiyorum, pek çok problemle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca aile içindeki kadınlarla ilgili problemler gerçekleşebilir venüsünüz Retro ise ev değişikliği yapabilirsiniz.

14 ocaktaki Merkür retsouyla; eski aşk ve flörtler iletişim kurulabilir. Ama exten next olmaz; hobilerinizle ilgili ek iş yapıyorsanız iletişim problemleri yaşanabilir. Borsada ise bu süreçte söylenenlere göre hareket ederseniz yanılabilirsiniz.

18 ocak dolunayı; kariyer hayatınızda sonlanma ya da aileden kaynaklanan manipülasyondan dolayı iş hayatınızda problemler yaşanabilir. Ev değişikliği de yapma kararı alınabilir.

24 ocak tarihine kadar kısa mesafe seyahatler, kardeşler, komşu, eğitim konularıyla çok ilgilenebilirsiniz.. 24 Ocaktan sonra; aile içinde tartışmalar yaşanabilir. Koşuşturmacalar aile ve ev için daha çok mücadele ve efor sarf edebilirsiniz. Ev değişikliği yapabilirsiniz.. 29 ocakta Venüs S; aile içinde problem, sevgi konusunda ve ailenizde kadınlarla ilgili sorunlar sağlık problemleri yaşanabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

2 ocak yeniayı ile; Yakın çevre, kardeşler, eğitim konusunda yeni kararlar alınabilir. Daha önceden planladığınız konular üzerinde yeni başlangıçlar yapın derim. Ayrıca ortaklık ve evliliğinizle ilgili iletişim sorunlarını aşabileceksiniz ve problemleri çözebileceksiniz. Trafikte size dikkat, kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

14 Ocaktaki Merkür retrosuyla; aile içi iletişim problemleri yaşanabilir. Ev değişimi yapacaksanız bu süreçte yapmanızı önermem pek çok problem yaşayabilirsiniz.

18 ocak dolunayı; uzak mesafe seyahatler, eğitimde, iletişimde medyada sorunlar yaşanabilir. Yakın çevre baskısına maruz kalınabilir. 24 ocağa kadar çok para harcama yapabilirsiniz para kayıpları gerçekleşebilir.

24 ocaktan sonra; yakın çevre kardeşler, eğitim alanında daha aktif olabilirsiniz. İletişim kanallarınız daha çok kullanabilir ve iletişim trafiği artabilir. Sosyal medya, yazmak. Eğitim konusunda daha aktif bir süreç geçirebilir. Bol bol kısa seyahat gerçekleştirebilirsiniz. 29 ocakta; eğitimi, kardeşler, yakın çevrenizden bir kadınla ilgili problem iyice keskin olarak kendini gösterebilir. Kısa seyahatlerde değerli bir eşyanız kaybolabilir. İletişim problemi içinde kalabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY;

2 ocak yeniayı ; Maddi kaynaklar, değerlerle ilgili yeni kararlar alınabilir. İş hayatınızda yeni adımlar atılabilir. Çalışma arkadaşlarınız değişebilir. Venüs retrosu da burdayken eğer Venüs ya da marsınız Retro ise maddi kazançlarda iyileşme yapılabilir ama diğer türlü kazançlarda engeller sorunlar artacaktır.

14 ocaktaki Merkür retrosuyla; yakın çevre kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgili iletişim sorunları yaşanabilir. Yeni eğitime başlamanız tavsiye edilmez. Yeni sözleşme anlaşma yapmayın derim.

18 ocak dolunayı; maddi kaynaklar, senin-benim param çatışması yaşanabilir. Borçlarla ilgili problemler canınızı sıkabilir. Paranıza sahip çıkma zamanı.

24 ocağa kadar koşuşturma içinde bir süreç geçiriyor olabilirsiniz, hastalıklara ise dikkat edin. Tartışma içinde çokça kalabilirsiniz. 24 Ocaktan sonra; harcamalarınız artabilir. 29 ocakta; Venüs S; para kayıplarına, ve paranızın değer kaybettiğine tanık olabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

2 ocak; Fiziksel değişim, itibar gibi konularla ilgili yeni bir döneme girebilirsiniz. Ani aşk konuları gündeminize gelebilir. Olanlara şaşırabilirsiniz. Venüs retrosu güzelleşmek için de size destek veriyor ama yine de dikkatli olmanızda fayda var. Daha çekici olduğunuz bir zamandasınız.

14 ocaktaki Merkür retrosuyla; maddi kaynaklarla ilgili özellikle ticarette iletişim sorunları, maillerde sorunlar, para transferlerinde problemler yaşanabilir. Yeni sözleşme imzalamanızı tavsiye etmem.

18 ocak dolunayı; evlilik, ortaklık konularında siz karşı tarafa baskı yapabilirsiniz. İlişkide problemler yaşanabilir. Açık düşmanlarınıza karşı ise baskı ve manipülasyon yapabilirsiniz. Burada güçlü olan sizsiniz… belki evliyseniz evlilik sonlanabilir. Yeni bir ilişkiye yer açılabilir yada ilişkinizi fazla sorgulayacağınız bir dönem olabilir. 24 ocağa kadar; bilinçaltı, psikolojik sorunlar, hastalık sağlık problemleri yaşanabilir. 24 ocağa kadar psikolojik açıdan yardım almak size iyi gelecektir. Rüyalar korkutabilir.

24 Ocaktan sonra; günlük hayat koşuşturmacalarınız artabilir, daha aktif ve gergin olabilirsiniz, atak girişimci yönünüz artacaktır. Tartışmalar içinde kalınabilir. 29 ocakta; Venüs S; sağlık sorunu yaşanabilir özellikle de eklem, diz,deri, kemik sorunları, bel bölgesi sorunları yaşanabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

2 ocak yeniayı ile birlikte; içe çekilebilir, hastaneler, hapishane gibi kapalı alanlarda kalabilirsiniz. Bir rahatsızlığınız varsa nüksedebilir ve aile hayatınızı etkileyebilir. Psikolojik bazı durumlar su yüzüne çıkabilir.

14 ocak ; İletişim problemlerini hayatınızın her alanında yaşayabilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz ve insanlar sizi yanlış anlayabilir. Eski arkadaşlar, aşk ve flörtler karşınıza çıkabilir ya da siz eskiden insanlarla iletişim kurmak isteyebilirsiniz.

18 ocak dolunayı; sağlık ve psikolojiniz bu süreçte zorlanabilir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Çalışma hayatınızda, yanınızda çalışanlarla ilgili belirsiz konular gündeminize gelebilir. Ve problemler büyüyebilir. Bu süreçte yalnız kalmak isteyebilirsiniz hastalanabilirsiniz. Şimdiden sağlığınıza dikkat edin.

24 ocağa kadar sosyal çevre, arkadaşlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz, arkadaşlarla tartışmalar yaşanabilir. 24 ocaktan sonra; gizli düşmanlarınız, bilinçaltı korkularınız açığa çıkabilir. Ayrıca gizli aşklar da yaşanabilir. Karmik ilişkiler .. 29 ocak S ; gizli aşk, karmik ilişki varsa problem yaşanabilir, psikolojik sorun yaşanabilir. Değerli bir eşyanız kaybolabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

2 ocak yeniayı ile birlikte; sosyal çevrenizde yeni adımlar atılabilir, arkadaşlarla vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Venüs retrosuyla sosyal çevreden eski aşklarla karşılaşılabilir, kadınlarla problemler yaşanabilir.

14 Ocak Merkür Retrosu; İçsel konuşmalarınız artabilir, zihniniz hiç susmayabilir, rüyalar aktifleşebilir, eski aşk flörtlerle gizliden iletişim kurulabilir. Ayrıca bu süreçte yazmak size iyi gelecektir. Psikolojik olarak zorlanabilirsiniz.

18 ocak dolunayı; çocuk, aşk, flörtte sorunlar yaşanabilir. Sosyal çevrenizden manipülasyona maruz kalınabilir. Belki aşk ve flörtle ilgili kararlar alınabilir.

24 ocak tarihine kadar; çok çalışabilirsiniz, kariyerinizde gergin bir süreçten geçiyor olabilirsiniz 24 Ocak; sosyal çevrenizde daha aktif bir süreç yaşayabilirsiniz, ayrıca tartımalar yaşanabilir. 29 ocakta Venüs S; sosyal çevrenizden bir kadınla problem yaşanabilir.




Astrolog Dilara Yıldızhan
 
ocak2.jpg


Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar,
kendinizi ve kariyerinizi tam da hayallerinizdeki hale getireceğiniz bir aya, yıla giriyorsunuz. 2022’nin ilk gökyüzü hareketi, 2 Ocak’ta Oğlakburcunda gerçekleşecek yeniay oluyor. Artık hayatınıza ve kariyerinize etki edecek profesyonel gelişmelerin başlangıcını yapabilirsiniz. Otorite figürlerinizle yapacağınız konuşmalarda kesin kararlarınızı dile getirebilir, olaylara daha gerçekçi bakacağınız alanları oluşturmak için önerilerde bulunabilirsiniz. Kendinizden emin olmakla birlikte yeni bir kural dahilinde hareket etmenin önemini daha iyi anlamaya başlıyorsunuz.

Güneş’in Oğlak burcunda geri hareket eden Venüs ile kavuşumu, iş hayatınızdaki önemli kadın figürleriyle olan bağlantılarınızı ve önce iş birliklerinizi gündeme getirebilir. Bir konuda haklılığınızın ortaya çıkması, önceki girişimlerinizle ilgili sonuçlanmaları ya da varsa eksikliklerin tamamlanmasıyla ilgilenebilirsiniz. Bu sürecin sizin her şeyi bir kez daha düşünüp değerlendirmeniz için bir fırsat olduğunu unutmadan hareket etmelisiniz. Parasal gündemleriniz ön plana gelebilir, eski alacak ve vereceklerle yeniden hesap yapmanız gerekebilir. Bu dönem içerisinde alacağınız tekliflere, her zamandakinden daha fazla özenle yaklaşmalı ve emeklerinizi doğru yere koymak için çaba sarf etmelisiniz.

Ayın ilk günlerinde Kova burcuna geçen Merkür, 14 Ocak itibariyle geri hareketine başlayacak ve tüm düşüncelerinizi teker teker önünüze getirecek. Dijital piyasadaki çalışmalarınız, arkadaşlıklarınız ve koyduğunuz hedeflerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bir süredir devam eden bir işin ya da görüşmenin şu anki seyrine bakarak bazı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Planlarınız ve kariyeriniz ay boyunca gündeminizi meşgul edecektir. Dolayısıyla, sosyal çevrenizle olan ilişkilerinize ve iş yapma şeklinize karşı daha özenli olmanızda fayda var.

18 Ocak’ta Yengeç burcunda bir dolunayın gerçekleşmesi, Uranüs’ün Boğa burcunda ileri hareketine başlaması ve ay düğümlerinin Boğa-Akrep aksına geçmesiyle birlikte hem gelecek ayları hem de yılın kalan zamanını önemli derecede etkileyecektir. Parasal kaynaklarınız, aile hayatınız ve buna bağlı olarak da iş yaşamınızla ilgili gündemleriniz yoğunluk ve kesinlik kazanabilir. Ne yapmak istediğinize, ekonomik kaynaklarınızı nasıl değerlendireceğinize dair kararlarınız veya çalışmalarınız hızlanabilir. Hayatınıza bir netlik ve farklılık getiriyorsunuz. Bu durum size, güzel sürprizleri de beraberinde getirecektir. Yeter ki kırmanız gereken zincirlerle vakit kaybetmeyin.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın 24 Ocak’ta Oğlak burcuna geçmesi, ayın başından beri yaptığınız planları ve attığınız hedefleri sonuca bağlayacaktır. Sizi oldukça yoğun ve zor bir tempo bekliyor olabilir. Üzerinize birden fazla sorumluluk yüklenebilir, farklı iş alanları ve iş insanlarıyla bir arada bulunabilirsiniz. Fevri çıkışlar ya da şikayetçi tavırlardan uzak durmalısınız, kurallarınıza bunu dahil etmeniz süreci sizin için daha verimli hale getirecektir.

29 Ocak’ta Merkür ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu, Venüs’ün de burada artık ileri harekete geçecek olmasıyla zirveye biraz daha yaklaşmış olacaksınız. Gücünüzü ve fikirlerinizi ispat edebileceğiniz imkanlar doğabilir. Emeklerinizin karşılığı olacak ödemelerin ya da mevkilerin teklifleriyle ilgilenebilir, ilişkilerinizi iyileştirebilir bu konuda bir süredir devam eden aksamaları ve yanlış anlaşılmaları sonlandırabilirsiniz. Ocak ayını geride bırakırken, yaşadığınız zorlukların sizi yılın 11 ayını daha güçlü geçirmek üzere hazırlandığını unutmayın. Hayatınızı sıfırdan değil, tecrübelerinizden kuruyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Savaşta yağan mermi yağmuru, o yağmurdan ürkmeyenleri ürkenlerden daha az ıslatır.”









Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar,
2 Ocak’ta yönetici gezegeniniz Venüs’ün geri hareket ettiği Oğlakburcundaki yeniay ile ufkunuzu faydalı bir şekilde nasıl genişleteceğiniz ve bulunduğunuz konumdan ne kadar verim alacağınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız, bazı tutumlarınızı değiştirmeniz ve bunları sağlam bir neden üzerine oturtmanız gerekiyor. Mücadeleci ve planlı olmanın size kalıcı getirileri olacaktır. Çalıştığınız ya da ilgi duyduğunuz bir konuyla ilgili eğitim almak, bu konuyla ilgili insanlarla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Bunu bir kez başardığınızda düşündüğünüz kadar zor olmadığını ama düşündüğünüzden daha etkili olacağını görebilirsiniz.

9 Ocak’ta Güneş yönetici gezegeniniz Venüs ile kavuşuyor. Sizin için havada olduğunu düşündüğünüz ya da bir mantığa oturtamadığınız konularda çözüme ulaşabilirsiniz. Her şeyi tüm mantığı ve açıklığıyla görecek olmak, önemli kararlar ve iş birlikleri getirebilir. Bu kararlarınızda, eski gündemlerinizden ders çıkarmak, üstünüze düşeni tam anlamıyla yerine getirmek oldukça önemli olacaktır. Hukuksal konularınızla ilgili geri dönüşler yaşanabilir, sosyal mecralarda yaptığınız işleriniz ya da uğraşlarınız varsa bunlarla ilgili bazı eksiklikleri tamamlamanız gerekebilir.

Ocak ayının ve 2022 yılının sizin için en önemli günlerinden biri, ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattına geçtiği ve Uranüs’ün ileri hareketine başladığı 18 Ocak tarihi olacak! Kabuklarınızı kırmanın, tarzınızı ve ilişkilere bakış açınızı değiştirmenin zorluğunu yaşadınız. Şimdi bu zorlukların karşılığını daha hızlı, sağlam ve etkin bir şekilde almaya başlıyorsunuz. Kendinizi bir anda içinde bulduğunuz tüm ilişkileriniz, çalışmalarınız bu tarih itibariyle daha anlamlı gelecektir. Ayın ve yılın geri kalan kısmında, yaşantınızla ilgili önemli değişikliklere ve hayatınızın tamamını etkileyecek adımlara hazırlıklı olun. Sizi oldukça sürprizli ve kazançlı günler bekliyor. Buna uyum sağlamaya çalışmak, maddi ve manevi kazanımlarınızı arttıracaktır.

2021’in son günlerinde geri hareketine başlayan Venüs, 29 Ocak itibariyle ileri hareketine geçiyor. Yavaş yavaş hazırlığını yaptığınız, anlamlandırmaya çalıştığınız her şey için artık hazırsınız. Yabancı ortaklı girişimleriniz, çevrenizle olan iş birlikleriniz, davalarınızla ilgili gündemler hız ve sonuç kazanabilir. Kendinizi psikolojik olarak daha rahat hissedebilir, harcama dengenizi yeniden kurabilir ve ertelediğiniz seyahat planlarınızı yeniden gündeme getirebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Şu ana kadar başarılan harika şeyler, içlerindeki bir şeyin koşulların üstünde olduğuna inanma cesareti gösterenler tarafından yapılmıştır.”





















Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar,
yılın ilk haftasında yönetici gezegeniniz Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu da sizi farklı ve hareketli bir gündeme hazırlıyor. Bu hareketliliği kendinizi geliştireceğiniz çeşitli eğitim ve ortaklıklarla yaşayacağınız gibi, seyahat planlarıyla da yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş kurmak, bir gruba dahil olmakla ilgili düşünceleriniz varsa gökyüzü tarafından destekleniyorsunuz. Fikirlerinize ortak olacak insanlarla tanışabilir, bunları uygulayacağınız mecralarla ilgilenebilir, bütçeniz ölçüsünde teknolojik yatırımlar yapabilirsiniz. Özgürlüğünüzü besliyorsunuz.

14 Ocak’ta Merkür’ün geri hareketine kadar bu konudaki hazırlıklarınızı tamamlamanızda fayda var. Bu tarih itibariyle, o güne kadar yaptığınız her şey ile yeniden ilgilenmek durumunda kalabilir, almak veya yapmak istediklerinizle ilgili daha detaylı araştırmalar yapabilir. Süreci en hafif ve sizi yormayacak şekilde geçirmek için, 14 Ocak öncesinde tüm girişimleriniz için iyi hazırlanmalı, fikirlerinizi herkesin yararına olacak şekilde hayata geçirmeye başlamalısınız. Geri hareket süresince bir anlaşmaya varmanız ya da sonuç almanız gerektiğinde, konular üzerinde biraz daha fazla düşünebilir ve yavaştan alabilirsiniz. Seyahat planı yaptıysanız, özellikle hava yoluyla gideceğiniz yerler olduğunda işlemlerinizi teyit ederek hareket etmeniz sizi o gün yaşayacağınız sorunlardan muaf tutabilir.

2 Ocak’ta Oğlakburcunda gerçekleşecek yeniay ile ekonomik anlamda sizi ve evliyseniz eşinizi de sıkıntıya konulara bir sünger çekiyorsunuz. Üzerinizde baskı hissettiğiniz konularla ilgili ne yapmanız gerektiğine karar vermek isteyebilirsiniz. Aile büyükleriniz ya da alanında uzman sayılabilecek birinden alacağınız güvenilir görüşler, karar vermenizde önemli rol oynayabilir. Elinizdeki tüm kaynakları devamlılık arz edecek şekilde kullanmalısınız, tüm planlarınızı bu yönde yapmanız hem içsel hem de ekonomik anlamda size yeni bir düzen getiriyor.

Yengeç burcunda 18 Ocak’ta gerçekleşecek dolunay ile, parasal kaynaklarınız önem kazanıyor. Kendinizi stresten ve duygusal kararlardan uzak tuttuğunuzda ne yapmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Ailenizin ya da önceden çalıştığınız alanların destekleriyle projelerinizi tamamlayabilir, kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Önemli iş birlikleri yapabilirsiniz. Harcama dengenizi ve beslenme düzeninizi gözden geçirmeniz gerekebilir, dürtüsel-duygusal hareket etmek sizi ekonomik ve fiziksel olarak zorlayacağı için bu konuda kendinizi dizginlemeyi bilmeli, durmanız gereken noktayı net bir şekilde belirlemelisiniz.

Uranüs’ün ileri hareketi ve ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattındaki seyriyle 18 Ocak sonrasında, kendinizle barışıyor ve hayatınıza farklı bir soluk getiriyorsunuz. Sizi engelleyen ve bir şeyleri dönüştürmenize mâni olan her şeye son vermeye başlamıştınız ancak burada birtakım sorunlarla karşılaşmış olabilir. Geri hareket boyunca bu sorunlara karşı verdiğiniz mücadeleyi şimdi kazanabilirsiniz. Kırmadığınız her zincirin hem psikolojik dünyanızı hem de günlük yaşantınızı zorlaştırmasına daha fazla müsaade etmek istemeyeceksiniz. Bastırdığınız duyguları dışarı vurmak için bazı yöntemler geliştirebilir, bu şekilde düşünen insanlar için yapılan çalışmalara katılabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz yerden gelen haberler ve insanlar, hayatınızda bir süre daha yer almaya devam edebilir. Bunların her birinden önemli tecrübeler edinebilir, hayatınızda kimin ve neyin baskın olması gerektiğine karar verebilirsiniz. Özellikle ay düğümlerinin etkisiyle hem çalışma alanınızda hem de kendi içinizde önemli düzenlemelere gidebilirsiniz. Çalışma hayatınızda eski hatalarınıza tekrar düşmemek için bunlardan ders alarak, alışkanlıklarınızı değiştirerek ilerlemenizde fayda var. Kontrolün sizi yıpratmasına değil güçlü kılmasına müsaade etmelisiniz.

Güneş’in 20 Ocak’ta Kova burcuna geçmesi, 23 Ocak’ta da buradaki yönetici gezegeniniz Merkür ile kavuşması, geldiğiniz noktayı size açık bir şekilde gösterecektir. Kendinizi daha enerjik hissedebilir, hayata karşı daha umutlu olabilir ve sorumluluklarınızdan beslenebilirsiniz. Merkür’ün etkisi, burada hem eski tecrübelerinizi hem de yeni adımlarınızı değerlendirmenizi sağlayacaktır. Kendinizi anlaşmalara ve dijital mecralara hazırlayın. Görünür olmanın ve fikirlerinizin geniş alanlara yayılmasının ödüllerini ilerleyen günlerde toplayabilirsiniz.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 29 Ocak’ta ise Merkür ve Plüton’un buradaki kavuşumu ekonomik gündemlerinizi ön plana getirebilir. Kuracağınız ek işler, elde edeceğiniz gelirler konusunda kendinizi ve yeteneklerinizi yeniden ortaya koyuyorsunuz. Gücünüzü önce kendinize ispatlamanız gereken bir dönemdesiniz. Endişelerinizin üzerine gitmeyi tercih ettiğinizde, kendinizi hem psikolojik olarak hafiflemiş hissedecek hem de parasal anlamda iyileşmeler yaşayacağınız girişimlerinizi hızlandırabileceksiniz. Öfke kontrolü ve eleştirel tavırlar konusunda dikkat etmenizde fayda var.

Motivasyon Sözü: “Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret edemeyince insan, okyanusu keşfedemez.”





















Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar,
bu ayın ve yeni yılın sizin için en önemli hadiselerinden biri, 2 Ocak’ta Oğlakburcunda bir yeniayın gerçekleşmesi olacaktır. İlişkilerinizle ilgili önemli kararlar veriyorsunuz. Çünkü artık hem duygularınızın hem de mantığınızın ittifak halinde olması gerektiğine inanıyorsunuz. Size hem maddi hem de manevi bir güvenlik alanı sağlayacak, sizi ileriye taşıyacak ilişkiler içinde olabilirsiniz. Tanışacağınız ve hayatınıza alacağınız insanlarla ilgili kriterleriniz değişiyor.

9 Ocak’ta Güneş ve Venüs’ün Oğlak burcundaki kavuşumu size ilişkilerinizdeki yerinizi, verdiğiniz değeri ve gördüğünüz karşılığı bir kez daha hatırlatacaktır. Evlilik ve ortaklıklarınızı değerlendirirken her şeyi daha net bir şekilde görebilirsiniz. Duygusal değil mantıklı kararlar vermeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Bu süre zarfında size karşı iyi niyetli olmadığını bildiğiniz kişilerle, özellikle kadınlarla ilgili bazı gündemler olabilir. Bu insanlarla olan ilişkilerinize, alacak verecek dengenize dikkat etmenizde fayda var. Çalışma ortamınızda ne hayallerle gelmiştiniz ya da neler vaat edilmişti diye düşünüyor olabilirsiniz. Biraz sabırlı olursanız bazı şeyleri siz değiştirme fırsatını bulacaksınız.

18 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile kişisel düzlemde önemli ve hayati kararlar veriyorsunuz. Artık ne yapmak istediğinizden emin olduğunuz için bunları uygulamak konusunda tüm zorlukları bertaraf edebilirsiniz. Popüler hale gelebilir, aranılan kişi olabilirsiniz. Gerek çalışmalarınız gerekse duruşunuzla ön plana çıkıyorsunuz. Bu da size her zamankinden farklı bir karizma ve iş bitiricilik gücü getirecektir.

Ay düğümlerinin Boğa- Akrep hattına geçmesi, Uranüs’ün düz hareketine başlamasıyla, dolunay günü itibariyle yaşantınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını deneyimleyebilirsiniz. İlişkileriniz ve değer yargılarınızla ilgili bazı düzenlemeler yapmalısınız. Önemli statülere gelebilir, sosyal çevrenizde kendinizden söz ettirebilirsiniz. Bireysel değil toplumsal düşünmeli, yanınızdaki insanlarla birlikte hareket edeceğiniz planlara odaklanmalısınız. Keyfi harcamaların ve uzun tatillerin sizi engellemesine müsaade etmediğinizde, güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı ve insanlara, olaylara olan yaklaşımlarınızı değiştirmelisiniz. Bu konuda geçmişten ders almak size rehberlik edecektir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçtiğinde, ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili düşünceleri hayata geçirmeye başlayabilirsiniz. Bir birlikteliğiniz varsa evlilik kararı alabilir ve bununla ilgili gerekli adımları atabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlarınız varsa ya da ortaklıklara girecekseniz, tüm hazırlıkların ardından sizi yoğun bir tempo bekliyor demektir. Daha önce almadığınız kararlar varsa şimdi bunlar üzerinde çalışabilirsiniz. Süreç itibariyle yoğun ve gergin olmanızdan kaynaklanan bazı sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Enerjinizi insanlar yerine sorunları çözmeye ve sorumluluklarınıza yöneltirseniz kazançlı çıkan siz olursunuz.

Venüs’ün 29 Ocak itibariyle ileri harekete dönüyor olmasıyla, ilişkilerinizdeki sorunları ve aksamaları geride bırakmaya hazırlanıyorsunuz. Düşüncelerinizi beklettiğiniz, kararlarınızı ağırdan aldığınız bir sürecin sonuna geldiniz. Maddi ve manevi beklentileriniz lehinize sonuçlanabilir, hissettiklerinizi daha iyi bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Yapabildiğiniz ya da düşünebildiğiniz her neyse, başlayın. Cesaretin dehası, kudreti ve büyüsü vardır.”





















Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar,
Yönetici gezegeniniz Güneş’in Oğlakburcuna geçmesiyle günlük yaşantınıza şekil verecek bazı planlar yapmaya başladınız. 2 Ocak’taki Oğlak yeniayı ile de bu kararları uygulamaya koyuyorsunuz. Kendinizi yoğun bir tempoya hazırlayın. Hem yeni iş alanlarınız hem de bugüne kadar üzerinde çalıştığınız konularla ilgili sonuçlar, veriler elde edebilirsiniz. Eğer iş arayan ya da istediği şekilde bir çalışmanın içinde olmayan biriyseniz, yeniaydan sonraki hafta itibariyle adım atmaktan ve kendi kurallarınızı koymaktan geri durmayın. Yeni yıla, yeni ve gerçekçi bir “siz” olarak girebilirsiniz.

Merkür’ün aynı tarihte Kova burcuna geçmesiyle birlikte, ilişkilerinizi ve hayatınızdaki insanları daha fazla konuşmaya başlayabilirsiniz. Eğer bir birlikteliğiniz varsa bazı kararlar alabilir, ortaklıklar kurabilirsiniz. Mevcut durumunuza yenilikler getireceğiniz bir sürecin içindesiniz. Size ayak uyduracağını düşündüğünüz insanlarla bir araya gelebilir, anlaşmalarınızı da yine bu insanlarla yapabilirsiniz. Satürn’ün de burada ilerliyor olması, konuşmalarınıza ve iş birliklerinize yeni bir düzen getirdiği için daha öncekilerden daha sağlam ilişkiler kurmanız mümkün olacaktır. 14 Ocak’ta Merkür’ün geri hareketi, sizi bu anlamda bir sağlamlık testine tabii tutabilir. Söylemleriniz ve eylemleriniz arasındaki tutarlılığı gözden geçirmeniz gerekecektir. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, henüz tam anlamıyla çözülmemiş sorunlara eğilmek bu süreçte önceliğiniz olacaktır.

18 Ocak’ta Uranüs Boğa burcundaki ileri hareketi, ay düğümlerinin de Boğa Akrep hattına geçecek olması kariyerinizdeki önemli ve sürprizli günlerin kapısını aralıyor. Beklentilerinizin dışında ilerleyen kariyer öykünüzde, işler sizin için daha verimli olabilir. Elde etmeye çalıştığınız konumlar, karşılaştığınız insanlar ve sorunlar konusunda karar almak artık daha kolay ve önemli hale geliyor. Değişime zorlandığınız konulara uyum sağlamanız daha kolay olabilir, yaşam alanınızdan ya da çalışma ortamınızdan ayrılmak gibi düşüncelerinize yeniden yoğunlaşabilirsiniz. Bu aşama, hayatınızın geri kalanına da önemli derecede etki edecektir. Aniden gelen teklifler ve ilişkiler, geçmişte yaptığınız hataların gölgesinde kalmadığınız müddetçe hayatınızı farklı bir konfor alanına taşıyabilir.

Yönetici gezegeniniz Güneş’in 20 Ocak’ta Kova burcuna geçmesi, 23 Ocak’ta da Merkür ile kavuşması, ilişkileriniz konusundaki tutumlarınızı ve geldiğiniz yeri size daha net bir şekilde gösterecektir. Yalnızsanız yalnızlığınız son bulabilir, birlikteliğiniz varsa bunu ileri götürebilirsiniz. Kendinizi daha mutlu ve etkin hissedebilir, insan içine karışmak, fikirlerinizi paylaşmak ve yeni insanlarla tanışmak konusunda daha istekli olabilirsiniz. Var olan sorunların çözümüne ilişkin gökyüzünden aydınlık destekler alıyorsunuz.

24 Ocak’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte sizi oldukça yoğun bir gündem bekliyor olacaktır. Günlük hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, çalışma alanınızda yeni işleri üzerinize alabilir veya bununla ilgili tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yoğun çalışmanın ve stresin etkisiyle özellikle üstlerinizle gireceğiniz diyaloglarda temkinli olmalısınız. Zira önemli figürlerle tanışabilirsiniz, bulduğunuz fırsatları doğru değerlendirmek için sakin ve makul kalmanızda fayda var. Bu süre zarfında sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Kaza ve yaralanmalara açık olabileceğiniz gibi, yorgunluğun verdiği etkiyle bağışıklık sorunları yaşayabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Hayatta 2 kural vardır: Kural 1: Asla vazgeçmeyin. Kural 2: Bir numaralı kuralı asla unutmayın.”

















Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar,
yeni yılın ikinci gününde Oğlakburcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Üzerinizdeki baskıyı, onu kabul ederek kaldırıyorsunuz. Bu hayattan nasıl keyif alınır, çocuk sahibi iseniz onlara en çok nasıl fayda sağlanır gibi konuların üzerinde kafa yorabilirsiniz. İş hayatınızda öne geçmenizi sağlayacak birtakım fikirler ortaya atabilir, yaratıcı ve pratik fikirlerinizin ekmeğini yiyebilirsiniz. Bu süreç sizi vakit ayırmak anlamında fiziksel olarak yorsa da ilerleyen günler için önemli kazanımları da getirecektir.

Önceliği kendinize ve değerlerinize vermekten vazgeçmeyin. Aynı gün yönetici gezegeniniz Merkür Kova burcuna geçiyor. İş hayatınızda oldukça hareketli ve renkli günler yaşayabilirsiniz. Yaşanan sorunlara farklı çözümler geliştirebilir, iş yükünüzü hafifleten verimi arttıran çalışmalar yapabilirsiniz. Bu yaratacağınız fark sizi ön plana çekecek ve yeni sorumluluk alanları da getirecektir. Yoğunluğun etkisiyle sağlığınızı ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Zira 14 Ocak’ta Merkür’ün geri hareketi özellikle bu konuyla ilgili sorunları ortaya çıkarabilir, sizi zorunlu bir molaya çekebilir. Hem dinleneceğiniz hem de en az eksikle iş yapacağınız bir süreç yaşamak Retro döneminde size dinlenme fırsatı ve daha iyisini çıkarmak için planlama süresi vaat edebilir.

Uranüs 18 Ocak’ta Boğa burcunda ileri hareketine başlıyor. Yeni bir bakış açısı kazanmaya çalıştığınız, kimi zaman mental olarak bu konuda yetersiz olduğunuzu düşündüğünüz bazı olayların sonuna geldiniz. Özellikle kariyerinizi destekleyecek planlara hazırlıklı olmalısınız. Bu planlar beklenmedik anlarda ve şekillerde hayatınıza dahil olabilir. Kontrolü yitirdiğinizi düşünerek kendinizi geri çekmek yerine burada neler yapabileceğinize odaklanmalısınız. Uzak yerlere olan ilginiz ya da taşınma sürecinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Size bu imkanı sağlayacak olan konu bir evlilik, ortaklık ya da iş olabilir. Her ne olursa olsun, büyük resmi artık daha net görecek ve buna uyum sağlayacaksınız. Zira aynı tarihte ay düğümlerinin de Boğa-Akrep hattına geçecek olması, duvarlarınızı yıkıp çevrenizi daha iyi bir şekilde görmenizi sağlayacaktır. Korkularınızdan sıyrılıyorsunuz, hafiflemenin keyfine odaklanmaya çalışın.

Güneş’in Kova burcuna geçmesi ve 23 Ocak’ta yönetici gezegeniniz ile kavuşumu, ayın başından beri süre gelen iş hayatınızı ve temponuzu sizin lehinize çevirebilir. Erteleme huyunuzun olmaması ve her şeyi pratik bir şekilde çözme becerinizin ekmeğini burada yiyebilirsiniz. Fikirleriniz ve yaptığınız çalışmalar sizi birkaç adım öne çıkarabilir, fark yarattığınız konularla ilgili yeni iş birlikleri yapabilir, terfi ve yer değişiklikleri ilgilenebilirsiniz. Takdir edildiğinizi görmek, sizi daha fazlasını yapmak konusunda daha çok heyecanlandıracaktır.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte, 24 Ocak sonrasında özellikle duygusal dünyanızda sizi hareketli günler bekliyor. Hayatınıza yeni biri dahil olabilir, var olan ilişkilerinizle ilgili gündemleriniz hızlanabilir. Mantığınıza uyum sağlayan insanlarla bir arada olmanın keyfini süreceksiniz. Eğer çocuk sahibi iseniz, onların geleceğiyle ilgili düşüncelerinizi hayata geçirebilir ya da onlarla tatil planları yapabilirsiniz. Mental olarak yorgun gibi görünseniz de faal bir şekilde hayatın içine dahil olmak ve yeteneklerinizi ortaya koyacağınız bir sürecin içine giriyorsunuz. 29 Ocak’ta yönetici gezegeniniz Merkür’ün burada Plüton ile kavuşumu ise, aslında ne kadar güçlü olduğunuzu ve bunu geçmişe bakarak nasıl ispatlayacağınızı size anlatıyor. Bazı hataların geri dönüşü olmayabilir ama siz bu süreçte telafi etme, kendinizi ve ilişkilerinizi yenileme fırsatına erişebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Mutluluk, bizi zorlayan kadere karşı kazanılan zaferlerin en büyüğüdür.”









Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar,
hayatınızı hem yaşam alanlarınızla hem de kariyerinizle yeniden kuracağınız bir aya giriyorsunuz. 2 Ocak’ta Oğlakburcunda gerçekleşecek yeniay ile yeni hayatınız için bazı kararlar alabilirsiniz. Daha kararlı ve kendinden emin olmayı deneyimlemeye başlıyorsunuz. Ev ve aile hayatınızı etkileyecek bazı girişimleriniz olabilir, yeni bir yaşam alanı kurabilir, evlilik ile ilgili düşüncelerinize son şeklini verebilirsiniz. Merkür’ün de bu tarihte Kova burcuna geçecek olmasıyla gökyüzü tarafından gereken desteği alabileceksiniz. Taşların yerine oturmaya başladığını fark edebilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz aktivitelere zaman ayırabilir, nasıl bir hayat sürmek istiyorsanız ona uygun yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizden beklenmedik şekilde olabilir. Ama artık kendi beklentilerinize ve hayatın size getirdiği yeniliklere hareket etmeniz gerektiğinin bilincindesiniz. Köklü ve farklı değişikliklere doğru ilerliyorsunuz.

Güneş 9 Ocak’ta yöneticiniz Venüs ile Oğlak burcunda kavuşuyor. Ev yaşamınızda hakimiyeti elinize alabilir, bazı eksikliklerin toparlanmasında aktif rol oynayabilirsiniz. Kuralları belirleyen ve buna göre bir yaşam planı yapan biri olmak, kontrolü elinizde tutmak size ihtiyacınız olan özgüveni verecektir. Bu özgüveni iş hayatınıza ve iş ilişkilerinize de yansıtabilirsiniz. Kendinden emin hareketlerinizle üstlerinizin beğenisi toplayabilirsiniz. Özellikle 18 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile, artık nerede olmak istediğinize dair bir karar veriyorsunuz. Çalışmalarınızı sonuçlandırabilir, kendi işinizi kurmakla ilgili düşüncelere ağırlık verebilirsiniz. Bu konuda ailenizin desteğini arkanızda hissedeceksiniz. İnsanlar üzerinde nasıl bir etki bırakmak istediğinizi bilmek sizi kuracağınız veya katılacağınız yeni alanlar konusunda rehberlik edecektir.

Dolunayla verdiğiniz önemli kararlara en büyük destek, 18 Ocak’ta ileri hareketine geçecek olan Uranüs ile Boğa-Akrep hattında ilerleyecek ay düğümlerinden geliyor. Özellikle duygusal dünyanızda yepyeni bir sayfa açıyorsunuz. Bugüne kadar açmaya çalıştığınız sayfalar, hayatınıza giren insanlarla hak ettiğinizi ya da beklediğinizi bulamamış olabilirsiniz. Artık geçmişteki hatalarınıza geri dönmek yerine bunlardan çıkaracağınız derslerle o zinciri kırıyorsunuz. Yeni bir sosyal çevreye dahil olabilir, daha önce yapmadığınız işlere girebilir ve farklı bağlantılar izleyebilirsiniz. Yaşamınızın sizi bir yere sürüklediğini hissedebilirsiniz. Buna direnmek yerine dahil olacağınız topluluklara göre hareket etmeyi seçmelisiniz. Karşılaştığınız insanlarla maddi ve manevi paylaşımlar içine girebilirsiniz.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor, 29 Ocak’ta ise yönetici gezegeniniz Venüs aynı yerde ileri hareketine başlıyor. Eviniz ve ailenizle ilgili gündemlerin bir anda hızlandığını ve düzene girdiğini görebilirsiniz. Gerek yaşam alanlarınız gerekse ilişkileriniz konusunda sizi oldukça hareketli günler bekliyor. Ailenizle veya yuva kurma düşüncelerinizle ilgili önemli kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Köklü bir değişikliğe gidiyorsunuz, bunu da birtakım sorunları çözmek ve yaşantınızı daha kolay ve planlı hale getirmek için yapıyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Sen dünyasın; o yüzden sen değişirsen, dünya değişir.”





















Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar,
her günün birbirinden farklı ve kadersel etkiler taşıdığı bir aya, bir yıla giriyorsunuz. 2 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek yeniay ile, ticari konularla ilgili baskı hissettiğiniz ya da bir adım atmak için çaba sarf ettiğiniz zamanların sonuna geliyorsunuz. Karşılaştığınız imkanlar ve mevcut kaynaklarınızı kullanmak, kendinizi ve işinizi en güzel şekilde ortaya koymak için ideal bir zamandasınız. Ocak ayının ilk haftası itibariyle, özellikle sosyal medya alanında yapacağınız girişimleriniz olabilir ve bunları profesyonel ekiplerle destekleyebilirsiniz. Süreç zor ve uğraştırıcı olabilir ama sizin kararlılığınızın gidişatı ve kazancınızı belirleyecektir.

Merkür’ün Kova burcuna geçişi, bu süreçteki çalışmalarınıza ve fikirlerinize yön verebilir. Var olan sorunların çözümü, sizin ve çevrenizin daha iyi koşullara erişmesi için bunu yapmalısınız. Ailenizi ve kendi hayatınızı ilgilendiren konularda uzun vadeli ve farklı planlarınız olabilir. Fikirlerinizle liderlik edeceksiniz. Aklınıza gelenleri ya da size sunulan fikirleri uygulamaktan çekinmeyin. Merkür’ün geri hareketinde bu süreci yeniden değerlendirme fırsatınız olacaktır. Uyum sağlamaya ve anlamaya çalışmak, yükünüzü hafifletecektir.

Ocak ayının en önemli günü, 18 Ocak olacaktır. Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, Uranüs’ün ileri hareketi ve ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattına geçişi yaşantınıza yepyeni bir yön vermeye hazırlanıyor. Sarsıcı, farklı ve aniden gelişen ilişkiler, tanışmalar, kurulan iş birliklerini uzun bir süre değerlendirdiniz. Bir yandan da bunlara nasıl dahil olabileceğinizi düşündünüz. Kuracağınız ortaklıklar alıştığınız düzenin dışında olabilir. Direnmeyi bıraktığınızda hayatınızın kolaylaşacağını görebilirsiniz. Özellikle dolunay sonrasında “hayata artık buradan bakıyorum” demeye başlayacaksınız. Ve göreceksiniz ki, bu pencere size yeni bir manzara vermiş olacaktır. Sizi hem ilişkilerinizde hem kariyerinizde ileri seviyeye götürecek çalışmalar yapabilir, bu yönde daha önce girişimleriniz olduysa sonuçlarıyla ilgilenebilir, hukuksal süreçlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kendinizi görünür kılmak için gözünüzdeki perdeyi aralın, böylece ilk gören siz olacaksınız.

24 Ocak’ta yönetici gezegeniniz Mars Oğlak burcuna geçiyor. Yoğun bir iletişim trafiğine girebilir, yakınlarınızla görüşmeler hatta iş birlikleri yapabilirsiniz. Planlarınız dahilinde olan ticari girişimleriniz, sosyal mecralardaki çalışmalarınıza hız kazandırıyorsunuz. Bu süreç yıpratabilir ve buna bağlı olarak gergin hissedebilir, kırıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Sakin ve makul kalmanın ödülleri, size hesapladığınızdan daha fazlasını getirebilir. Bu yüzden öfkenize yenilmek yerine onu doğru bir alana taşımanızda fayda var. Kısa seyahatler ve yeni insanlarla tanışmak, bu süreçte sizi hem psikolojik hem de kariyer noktasında destekleyecektir. Merkür ve Plüton’un 29 Ocak’ta burada kavuşum halinde olması, size sözlerinizin gücünü ve yarattığınız etkiyi bir kez daha gösterecektir. Madalyonun güçlü yanına odaklanın ve girişimlerinizi destekleyecek fikirlerle, insanlarla hareket etmeyi seçin. Bazı sınırları aşmanız gerektiğini kabul ettiğinizde, elinizdeki imkanlarla düşündüğünüzden daha iyi işler ortaya çıkarabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Kelebek bir defa kanatlandı mı, bir daha asla tırtıl haline gelmez.”

















Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar,
hayatın sizi önemli ve gerçekten gerekli olan kararları almaya ittiği bir yılın ardından şimdi uygulama aşamasına geçiyorsunuz. 2 Ocak’ta Oğlakburcundaki yeniay ile maddi kaynaklarınızı büyüteceğiniz yeni kaynaklar arayabilir, buna sahipseniz daha iyi hale getirecek adımlar atabilirsiniz. Güçlü olmak, bu hafta ve sonraki günlerin en önemli gündem maddesi olacaktır. Kazanmak ve kazandıklarınızı korumak için üstün bir çaba gösterebilirsiniz. Hayatınızı nasıl yaşamak istediğinizle ilgili konularda çizginizi net bir şekilde belli ediyorsunuz. Bu netliğin artık zamanının geldiğini somut bir şekilde görecek ve sunacaksınız.

Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle yoğun bir eğitim ve iş hayatına girebilirsiniz. Önemli ve yenilikçi fikirlerinizle yeni bağlantılar kurabilir, çeşitli insanlarla tanışabilir veya seyahatler planlayabilirsiniz. Özellikle topluma hitap eden projeler ortaya koyabilir, beklenmedik anlarda ve şekillerde gerçekleşecek buluşmalara, görüşmelere öncülük edebilirsiniz. 14 Ocak’taki Merkür Retro’su, buradaki eksiklerinizi ve hatalarınızı size gösterecektir. Burada seyahatleriniz ve çalışmalarınızda bazı aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz, aceleci olmak ya da bildiğiniz gibi hareket etmek yerine durmaya ve başka fikirlere de açık olmaya meyilli olmalısınız.

18 Ocak’ta Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, ay düğümlerinin de Boğa-Akrep aksına geçmesiyle birlikte değişen düzeninizi daha da değiştirmeye hazırlanıyorsunuz. Sorumluluklarınız ve çalışma alanlarınızla ilgili radikal kararlarınızı uygulamaya alabilir, dahil olmak durumunda kaldığınız değişiklere ise daha iyi bir şekilde adapte olabilirsiniz. Kendinize yeni metodlar bulabilir, farklı bir alanda çalışabilirsiniz. Alıştığınızın dışında daha esnek bir çalışma stili belirleyebilirsiniz. Heyecan verici işler yapabilir, bahçe ve tarımla ilgilenebilirsiniz. Bu durum sağlığınızı da etkileyecektir. Alışkanlıklarınızın değişmesi sizi fiziksel olarak da yenileyecektir. Ay düğümlerinin desteğini daha iyi şekilde almak için harcamalarınıza, eforunuzu nerede kullandığınıza azami dikkat etmelisiniz. Daha aktif olmalı, gönüllülük esasının dozunu kaçırmadan yaptıklarınızın hayatınıza somut katkıları olmasına da gayret göstermelisiniz. Siz çaba sarf ederseniz sonuç alacağınızı da göreceksiniz, bu yüzden devamlılığı sağlamak sizin için bir dönüm noktası olacaktır.

Mars 24 Ocak’ta Oğlak burcuna geçtiğinde, parasal kaynaklarınızla ilgili çalışmalarınız gündeme gelebilir. Kazanç elde yöntemlerinizde değişikliğe gidebileceğiniz gibi yoğun bir temponun içine de girebilirsiniz. Oyunu kuralına göre oynamak ve belli bir plan dahilinde ilerlemek, kazançlarınızın da istikrarlı bir şekilde artmasını sağlayacaktır. Çok kazanmanın çok harcamaya mahal vereceğini düşünmemelisiniz. Harcamalarınız, yeme içme düzeniniz de aynı çalışmalarınız gibi kontrollü bir şekilde olmalıdır. 29 Ocak’ta Merkür ve Plüton’un burada kavuşum gerçekleştireceğini hesaba katmalısınız. Zira bu kavuşum size elinizdeki kaynakları nasıl kullanacağınız ve hayatınızın refah düzeyini nasıl arttıracağınız konusunda önemli ipuçları verecektir.

Motivasyon Sözü: “Hayatta neyin mümkün olacağını belirleyen en önemli şey, altını ve üstünü çizeceğiniz şeylere doğru karar vermektir.”





















Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar,
yeni yıl sizin için oldukça manidar ve güçlü bir şekilde başlıyor. 2 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile hayata dair fikirlerinizle hareket edeceksiniz. Her şeyin yoluna girmesi için önce sizin bir yola girmeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Kendi üzerinizdeki kurduğunuz baskıdan sıyrılmalısınız, bu sayede yapabileceklerinizin sonuçlarını daha iyi görebilirsiniz. Sosyalleşmenin ve güçlü ilişkiler kurmanın önemli olduğu bir zamandasınız, bu sayede edineceğiniz her şey sizi bir adım daha ileriye taşıyacaktır. Spor, beslenme ve uyku düzeni, yeni bir stil üzerinde düşünebilirsiniz.

Hem fiziksel hem duygusal olarak kendinizi mutlu edebileceğiniz yeni yöntemler geliştirmelisiniz. Mantığınız bunu kuracak kapasitede, size düşen sadece ona uyum sağlamak olacaktır. Merkür’ün burcunuzdan ayrılarak Kova burcuna geçmesiyle, yatırımlarınız ve kazanç elde ettiğiniz alanlarınızla ilgili fikirlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Sizden beklenilenin ya da sizin planladığınızın dışında çalışma alanlarına dahil olabilir, para kazanmak için bugüne kadar yapmadığınız işler yapabilir, kurmadığınız işbirlikleri kurabilirsiniz. Satürn’ün sizi kısıtladığı alanları hesaba kattığınızda, bunu yapmanın zor olmadığını hatta gerekli olduğu için kolaylaştığını görebilirsiniz.

Güneş’in 9 Ocak’ta, burcunuzda gerileyen Venüs ile kavuşumu size hem kendiniz hem de ilişkilerinizle ilgili bazı gerçekleri daha net bir şekilde gösterebilir. İlişkilerinizdeki yerinizi sorgularken aslında olanla sizin düşündükleriniz arasındaki fark net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu durumu sadece olumsuzluk olarak değerlendirmeyin. Farkına varacağınız konular sayesinde bazı kurallarınızı esnetmeniz, bazı kurallarınızı değiştirmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Bu farkındalık size ticari ortaklıklar konusunda da yardımcı olabilir. 16 Ocak’ta Güneş’in Plüton ile kavuşumu, gücünüzü sergilemek için size önemli bir fırsat tanıyor. İstekleriniz için bazı fedakarlıklar yapmanın yetersiz olduğunu görebilirsiniz. Daha fazlasını yapmanız, halının altına attıklarınızı çıkarmanız gerekiyor. Özellikle 2019 yılını düşünmeli, o dönemden beri bırakmadığınız alışkanlıklarınız varsa bunlara bir kez daha eğilmelisiniz. Güç savaşına girmek, hayatınızdaki insanlar üzerinde baskı kurmak yerine bu baskıyı kendinize çevirin. Size hizmet etmeyen kişileri ve konuları, hatta bu bir kıyafet ise onu dahi hayatınızdan çıkarmalısınız. Hafiflediğinizle başka bir yöne gitmek sizin için daha kolay olacaktır.

18 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunaya ek olarak, Uranüs’ün Boğa burcundaki ileri hareketinin başlaması, ay düğümlerinin de Boğa-Akrep hattında seyredecek olması madalyonun diğer yüzünü ortaya çıkaracaktır. Aşk hayatınız başta olmak üzere tüm ilişkilerinizi mercek altına alıyor ve artık radikal kararlarla ilerliyorsunuz. Ciddi yaklaşımlar sergileyeceğiniz ya da göreceğiniz insanlar hayatınıza dahil olabilir, profesyonel bir ortaklık kurabilir, sizi mutlu edecek aktiviteler ve insanlara yer açabilirsiniz. Resmi kaynaklardan haberler alabilir, bir işbirliğinizi daha ileri bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Ailenizden bazı insanlarla aranızda birtakım sorunlar ortaya çıkabileceği için dürtüsel tepkiler vermek yerine mantığınızın sesini dinlemelisiniz. Hayatınızı şekillendirirken tutumlarınızı da olumlu yönde şekillendirmeye gayret etmenizde fayda var.

Mars 24 Ocak’ta burcunuzda ilerlemeye başlayacak. Ayın başından bu yana yoğun olan gündeminiz daha da yoğun bir hal alabilir. Çalışmaktan kaçan insanlar değilsiniz ancak bu defa zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Bu ayın kilit noktası, öfkenize yenik düşmemek olacaktır. Tüm planlarınızı daha etkin bir şekilde uygulayabilecek, kararlarınızın sonuçlarını izlemeye başlayabileceksiniz. Aile hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilir, bu konuda öncülük edebilirsiniz. Fiziksel olarak da yoğun bir güç hissedebilirsiniz. Spora başlayarak, yürüyüş yaparak hem zinde kalabilir hem de yoğun temponun içinde kendinize molalar oluşturabilirsiniz. 29 Ocak’ta Venüs’ün ileri harekete geçecek olması düşünülünce, mental ve fiziksel olarak formda olmanız size avantaj sağlayacaktır. İlişkilerinizdeki pürüzleri çözmeniz, ticari girişimlerinizi ve kazançlarınızı hızlandırmak için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Retro sürecinde eksik ve hataları doğru bir şekilde anlayıp değerlendirdiyseniz ileri hareket boyunca önemli kazanımlar elde edebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Fırtınanın ötesinde sizi bekleyen bambaşka bir dünya var, inanın.. Asılın küreklere, bilinmeyene yelken açın!”























Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar,
2 Ocak’ta Oğlakburcunda gerçekleşecek yeniay ile içten içe durdurulduğunuzu düşündüğünüz meselelerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Güçlü bir iradeye sahip olduğunuzu önce kendinize ispatlıyorsunuz. Arkadaşlarınız, yakın çevreniz ya da ailenizden olabilecek biri ya da birilerinin sizinle ilgili gerçek niyetini öğrenebilir, insanlarla olan sınırlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Size ve hedeflerinize hizmet etmeyecek insanlarla bir arada bulunmak istemeyebilir, size bunu hissettiren durumları ortadan kaldırmak için yoğun bir mesai harcayabilirsiniz. Kendinize karşı acımasız olduğunuzu düşünmeyin, dik durabilmek için adımınızı sağlam yere basmanız gerektiğini düşünün.

Aynı tarihte Merkür’ün burcunuzda ilerlemeye başlaması, özgüveninizi tazeleyebilir. Hedeflerinizi planlayabilir, bunlar üzerine konuşabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda fikirlerinizde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Beklenmedik tanışmalar yaşantınızın bu döneminde güzel ve önemli izler bırakabilir. Bu kapsamda söylemlerinize dikkat etmenizde fayda var. Zira 14 Ocak’ta Merkür’ün geri hareketine geçecek olması, buradaki konularla ilgili size sınava tabi tutabilir. Burcunuzdaki Satürn’ün öğretilerinden destek almalı, tamamen kendi bildiğinizle hareket etmek yerine çevrenizde bıraktığınız etkiye göre de tutumlarınızı belirlemelisiniz. Anlaşılır bir dil kullanmak ve olumsuz eleştiriden uzak olmak, Retro dönemini en az hasarla geçirmenizi sağlayacaktır.

Uranüs’ün Boğa burcunda ileri hareket edeceği, ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattına geçeceği ve Yengeç burcunda bir dolunayın gerçekleşeceği 18 Ocak tarihi itibariyle, sizi zorlayan her şeye bir sünger çekiyor yenilenmenize olanak sağlayan konulara yer açıyorsunuz. Hem aile hayatınızda hem de kariyerinizle ilgili konularda geleneklerin dışına çıkıyorsunuz. Bununla ilgili girişimlerinizi doğru bir şekilde değerledirmeniz doğru bir mücadele vermenizi sağlayacaktır. Aile kurmak, yeni bir iş alanı oluşturmak için geçmişteki hatalarınıza çekilmek yerine önünüze bakmayı tercih etmelisiniz. Bildiklerinizin dışında gelişmelerin yaşanacağı bir sezona giriyorsunuz. Güç savaşlarına girmemeli, karşılaştığınız insanlar ve teklifler konusunda direnç göstermeyi bırakmalısınız. Yengeç dolunayı çalışma hayatınız ve günlük yaşantınızla ilgili netliği gözler önüne serdiğinde bunu kabul edin. Bu sayede karşılaşacağınız zorluklara çözüm bulmanız da kolaylaşacaktır. Sağlığınızla ilgili iyi gelişmeler yaşanabilir, psikolojik olarak yorulmanıza neden olan problemlerinizi aşmaya başlayabilirsiniz.

20 Ocak’ta Güneş’in burcunuza geçmesiyle birlikte hayatınızın birçok alanında yenilendiğinizi fark edebilirsiniz. Enerjiniz yükseliyor, nerede olduğunuzu ve nereye gideceğinizi daha iyi görebiliyorsunuz. Toplum içinde varlığınızla, duruşunuzla kendinizi belli edebilir yaptığınız girişimlerle adınızdan söz ettirebilirsiniz. Duygusal ve ticari ilişkiler bu dönemde hız kazanabilir, ilgi çekici olmanız sebebiyle önemli tanışma hikayelerine dahil olabilirsiniz.

Mars’ın 24 Ocak’ta Oğlak burcuna geçmesi, sizi iç dünyanızda bir yolculuğa çıkarabilir. Kendi halinizde kalmak isteyebilir, sadece günlük işlerinizi tamamlayarak kalan zamanı kendinize ayırabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz, düzene koymak istediğiniz konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. Sizden gizlenen durumlar, gizli düşmanlıklar karşısında öfkenize yenik düşmemeye özen göstermelisiniz. İçten içe kendinizi bu düşüncelerle doldurmanız, sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyecektir. Meditasyon ve yalnız başınıza yapacağınız başka aktivitelerle ruhsal açıdan kendinizi destekleyebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Nereye gittiğini bilen kişiye yol vermek için dünya bile bir kenara çekilir.”





















Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar,
2 Ocak’ta Oğlakburcunda gerçekleşecek yeniay ile sosyal çevrenizle ilgili birtakım kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Daha profesyonel, ciddi ve hedef odaklı insanlarla bir arada bulunmak isteyebilir, kendinize de bu yönde hedefler koyabilirsiniz. Gerçekçi hedefler ve bağlantılar kurabilirsiniz. Buradan sadece manevi anlamda değil maddi anlamda da kazanç elde etmek isteyebilirsiniz. Bunu yapmak, arkadaşlarınız arasında bir seçime gitmek ilk etapta kolay olmayabilir. İnsanlara karşı fazlaca eleştirel olmamaya ve kalp kırmamaya dikkat ettiğinizde, gerekli ve faydalı ilişkiler kurmanız kolaylaşacaktır. Geleceğinizi emin olduğunuz fikirler üzerinde kurmaya başlıyorsunuz.

Merkür’ün Kova burcuna geçmesi, içinizde tuttuklarınızı dışa vurma isteği verebilir. Beklenmedik konuşmalar beklenmedik etkiler bırakacağı için doğruyu yanlışı net bir şekilde ayırmalısınız. Yalnız kalmak, ne konuşacağınıza ve nasıl konuşacağınıza karar vermek önemli olacaktır. Yeni ve farklı bir yaşam felsefesi belirlemek olayları kendi içinizde değerlendirme yöntemlerinizi değiştirmek hayatınıza yansıyacaktır. Düşüncelerinizin gücünü hafife almayın ve güzel güçler üzerine yoğunlaşın. 20 Ocak’ta Güneş’in de Kova burcuna geçmesi, buradaki gündemi daha sıcak ve hareketli hale getirebilir. Her şeyi net bir şekilde görecek olmanız, işinizi kolaylaştıracaktır. Olayları ve insanları tüm açıklığıyla değerlendirdikten sonra aksiyon olmak sizi kazançlı çıkarabilir.

18 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte aşk hayatınızla ilgili önemli kararlara imza atıyorsunuz. Hayatınıza birini dahil etmek, sosyal ortamlarda yer almak ve hayatın mutlu yanlarına odaklanmak öncelikli tercihleriniz haline gelebilir. Gökyüzü tarafından olumlu bir şekilde desteklendiğiniz bu dolunay ile karşılaştığınız insanlar ve girdiğiniz ortamlar, size sadece manevi hazzın dışında yeteneklerinizi ortaya koyacağınız imkanlar da tanıyabilir. Artık bunu istediğinize dair net bir karar verdiniz, şimdi kararınızın arkasında durma zamanındasınız.

Uranüs’ün Boğa burcundaki ileri hareketi, ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattındaki seyri yakın çevreniz ve bazı görüşlerinizle ilgili radikal kararları beraberinde getirecektir. Uygulamaya koymakta zorlandığınız ya da buna direndiğiniz konulardaki düşünceleriniz ani ve hızlı bir şekilde hayata geçebilir. Ticari girişimlere oldukça açıksınız, bunu yetenekleriniz ve girdiğiniz çevreler ölçüsünde değerlendirmenizde fayda var. Bazı sorunları olduğu gibi bırakmak yerine onları çözüme kavuşturmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak ve yeni bir konfor alanı kuracağınız çözümlere, eğitimlere ve iş birliklerine açık olmalısınız. Pencerenizi daraltmak yerine genişletmeyi, daha doğrusu yönünüzü değiştirmeyi düşünmelisiniz.

Mars 24 Ocak’ta Oğlak burcuna geçtiğinde, sosyal çevrenizde hareketlilikler baş gösterebilir. Gönüllü çalışmalar yerini kazanç elde edeceğiniz girişimlere bırakabilir, bazı kuralları değiştirebilirsiniz. Sosyal olarak oldukça aktif olabilir, davetlere katılabilirsiniz. Farklı insanlarla bir arada olmak, aklınızda iş olanakları oluşturabilir. Özellikle dijital mecralarla ilgili fikirlerinizi uygulamaya geçirmek için oldukça ideal bir zamandasınız. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus, arkadaş çevrenizde bir güç savaşına girmemek olacaktır. Hırslarınızı ve dürtülerinizi yapıcı bir şekilde kullanmalısınız.

Motivasyon Sözü: “Bir noktadan sonra vazgeçmek olanaksızdır. Erişilmesi gereken nokta da orasıdır.”













Aygül Aydın
 

GÜNEŞ-URANÜS KARESİ: YILDIRIM ETKİSİ…​


featured


Ocak ayını ‘ŞOK’ gelişmelerle uğurlamaya hazır olalım.

Galaksimizin ışığı Güneş ile zodyakın asi çocuğu Uranüs arasında 30 Ocak 2022’de sert bir açı kesinleşiyor. Etkisi birkaç gün önceden başlayan bu enerjinin Şubat ayının birkaç gününe de yansımalar yapacağını düşünebiliriz. Sabit nitelikteki burçlar(Kova-Boğa) arasında gerçekleşen bu açı oldukça elektrik yüklü… Tam bir yıldırım etkisi…

Astroloji’de Uranüs’ün dokunduğu alanlarda reformist, isyankar ve şok edici gelişmeler yaşanması yüksek olasılıktır. Bu bağlamda Uranüs’ün Güneş’le kontakta olması bireysel hayatlarımızda kimliğimizle alakalı mevzularda büyük değişimler yaratabilir. Gerçeklerle yüzleşmek, eski kalıpları yıkmak ve farkındalığı artırmak adına gök kubbeden yansıyan bu feneri doğru kullananlar hayatlarında önemli sıçramalar yaşayacaktır.

Küresel çapta ise devlet adamları, liderler, sanatçılar ve bilim adamları gibi önemli şahsiyetlerin hayatlarında büyük değişimlerin olması muhtemel… Hatta bu öyle bir etki ki bazı toplumları büyük bir aydınlığa çıkartabileceği gibi büyük bir yıkıma da götürebilir. Ek olarak ekonomik ve teknolojik konularda beklenmeyeni bekleyebileceğimiz zamanlar bizleri bekliyor. Gelişen her şeyin yüksek hayrımıza oluşacağının bilinciyle…


BURÇLAR HANGİ ALANLARDA ŞOK ETKİLER YAŞAYABİLİRLER?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ:
Aşk ve para…
BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Para, iş ve kariyer…
İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Hukuk, eğitim, iletişim ve ticaret…
YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Maddi unsurlar ve sağlık…
ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Evlilik, aşk ve iş konuları…
BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: İş ve sağlık konuları…
TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Aşk ve para…
AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Aşk ve ailevi mevzular…
YAY VE YÜKSELEN YAY: İş, sağlık ve eğitim mevzuları…
OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Aşk ve para…
KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Sağlık, iş ve ailevi mevzular…
BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Eğitim, ticaret, iletişim ve ulaşım temaları…

Mutlu günler diliyorum.




BUKET NİZAMOĞLU
 
ocak18.jpg

Ay burcu İkizler, Aslan, Boğa ve Balık olanlar için Ocak ayı biterken hayatından neler gidiyor?

Sizlerin hayatında ikilemlerin bittiğini görmekteyim. İş ve aşk hayatinda hareketlenmeler söz konusu. Kalbinizi materyalist tavırlarla kazanamayan kişi bu tavrını bitirip Sevgi dolu yaklasabilir ve bu konuda bir uzlaşma sağlayabilirsiniz. Özellikle ilişkilerde yaşadığınız bu ikilem durumunun artık sonlanacağını ve ikinci plana atılmaktan kurtulacağınızı görüyorum. Buradaki enerji daha çok ikinci plana atilma ve görmezden gelinme ile dolu. Bu şekilde düşünceleriniz var ama kuruntu mu diye düşünüyorsanız hayır kuruntu değil lakin hayatınızdaki insan ya da insanlar sergiledikleri bu tavirdan sıyrılıp daha canlı bir enerji ile sizi neselendirebilir. Ocak ayının bitimi en çok ikili ilişkiler ve aşk hayatındaki değişimleri getiriyor. Bunun yanı sıra bir kisminiz kariyer yolunda ufak tefek değişimler yapabilirsiniz.






Ay burcu Kova, Oğlak, Akrep ve Terazi olanların Ocak ayı bitimiyle hayatından neler gidiyor?


Merhaba burada ise direkt sizin gittiğinizi görüyorum. Bir topluluktan ayrılabilirsiniz. Arkadaş grubu, iş yeri, şehir/ülke değişimi ya da ortak ev gibi kısacası hayatınızda önemli yer tutan bir topluluktan bireysel olarak sizin ayrıldığınızı, uzun bir süre görmemek üzere vedalastiginizi ve bu gidişin ardından çok rahatlayacaginizi görmekteyim. Bazılarınız çoktan başlamış bu ayrılıklara bir kisminiz ise Ocak ayı biter bitmez yaşayabilir.Sizin için çok keyifli bir süreç olacak lakin fazlasıyla bireysel olabilirsiniz. Bir süre "yalnızca kendim ve ben" mottosunu yaşayabilirsiniz. Bu ayrılık size iyi gelecek.





Ay burcu Başak, Yengeç, Koç ve Yay olanlar için Ocak ayı biterken hayatlarından neler eksilecek?

Merhaba sizler için ise büyük yol ayrimlari mevcut eğer bir erkekseniz iki kadın arasında kalıp yaptığınız seçim ile büyük bir kaos içinde kalabilirsiniz ve bu kaos ile beraber her ikisi de hayatınızdan çıkabilir. Eğer kadınsanız iki hemcinsiniz ile kendi aranızda bir kaos çıkabilir ve taraflara bölünebilirsiniz. Burada bir diğer nokta ise saklanan büyük sırların ortaya dökülüp hayatınızdan öyle çıkması olabilir. Hele de ihtimal vermediğiniz ve gözünüzde buyuttugunuz bir kişi hakkında bilmediginiz pek çok sır olabilir ve bunların ortaya çıkması sizi güvensiz ve yalnız hissettirebilir. Haksızlık yapmamaya dikkat edin bu dönemde bunu fark edebilirsiniz.



Kaynak: Tilkitarot
 
X