2023 Kasım Ayı Burç Yorumları

k0.jpg
 

tumblr_d406d7effbf7963e477abc6c1c742607_43878677_1280.jpg

Koç & Yükselen Koç​

Satürn retrosu artık bitiyor. Korkularınla, çekincelerinle yüzleştiğin bir zaman diliminden çıktın. Artık tam da kendin gibi olmaya başlayabilirsin; cesur ve atılgan. Gereken motivasyonu kendinde bulacağın bir dönem. Neredeyse bir buçuk seneden beri ilişkilerde zorlanma zamanındasın. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte biraz rahatlayacaksın. Bu süreç sana ilaç gibi gelebilir ama çözmek için hala bir buçuk senen var.
Önümüzdeki bu bir ay, gereğinden fazla vermemek, sınır korumak senin için önemli olacaktır. Gerektiğinde “hayır” demeyi ihmal etme. Sonrası güzellik. Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, düşüncelerin derinleşecek, adeta içinden bir filozof çıkacak. Birçok plan yapabilirsin, bunları bir yere yazmak iyi gelebilir. Eğitim almak ve vermek çok daha keyifli ve başarılı bir sonuç verecektir bu dönemde. Seyahat planları yapmak için de oldukça uygun bir zaman.
Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Finansal alanda etki edecek bu karşıtlık, beklenmedik para girişlerini de çıkışlarını da getirebileceği için bu alanda planı programlı olmak, ani finansal dalgalanmaları önleyebilir. Bununla birlikte hayatındaki değer yargıların ve değiştirmen gereken takıntıların gün yüzüne çıkabilir.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Psikolojik olarak zorlandığın bir zaman diliminden, ay sonuna doğru çıkıyor olacaksın. Bundan sonra daha çok eğitim alma-verme konuları ve bunlarla ilgili harekete geçme süreci geliyor. Yurtdışı ve sosyal medya konuları gündeme düşerken, kendini kabalıklar önüne atma zamanın geliyor. İçinde bulunduğun ortamın dışına çıkmak ufkunu açacak ve planlarını büyütmene yardımcı olacaktır.

Boğa & Yükselen Boğa​

Satürn retrosu artık bitiyor. Sosyal çevrende bazı elemeler yapmış olabilirsin. Sana iyi gelen kişiler hayatında kaldı. Diğer yandan gelecek planların ile ilgili somutlaştırman gerekenlerin nelerin olduğunu daha iyi kestirebilirsin. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, iş hayatın daha renkli olacaktır. Çalışma arkadaşları ile keyifli programlar yapabilir, onlarla daha fazla sosyalleşebilirsin. Hayatına, seni mutlu edecek rutinler ekleyebilirsin. Sağlık ve kozmetik alanın para harcamayı tercih edebilirsin.
Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, görünen olayların arkasındaki nedenleri merak edeceksin. Belge ile ilgili işlerle uğraşabilirsin. Uzak yerler ile görüşmeler, konuşmalar, anlaşmalar söz konusu olabilir.
Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Güven ya da stabillik beklentisi içinde olacaksın. Bunu yanı sıra, sendeki değişimler hayatındaki kişilerce olumlu karşılanmayabilir. İlişkileri geren durumlarla karşılaşman mümkün. Burada önemli olan senin manevi ihtiyaçların. Bu anlamda kendini önceliklendirerek dikkatli adımlar atmak önemli olacaktır.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. İlişkilerdeki pürüzler ay sonuna doğru sakinleşiyor olsa da hayatında yaşanan değişiklikleri sindirmek biraz süre alabilir. Manevi alanda kendini güçlendirmeye, kendi üzerine çalışmaya ihtiyacın olacak. Bu dönemde varsa ilgili olduğun bir konu, bununla ilgili araştırmalar yapabilirsin. Ay sonuna doğru, finansal olarak kendini zora sokacak harcamalardan uzak durman yararına olacaktır.

İkizler & Yükselen İkizler​

Satürn retrosu artık bitiyor. Kariyerinde emeklerinin karşılığını alma zamanın geldi. İşi sıkı tuttuysan ödül kaçınılmaz olarak gelecektir. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, aşk hayatın oldukça keyifli bir hal alacak. Hayatında biri yoksa yeni biriyle tanışabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Hobilerine daha çok vakit ayırabilirsin. Bu dönemde hediyeleşmeyi abartmamakta fayda var. Keyfi harcamaları dengelemeye çalış.
Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, hukuki süreçler gündemine gelebilir. İlişkilerinde iletişim çok ama çok önemli olacak. Muhabbetin bol olacağı bir döneme giriyorsun. Tavsiyelerinden insanları mahrum bırakma.
Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. İş alanında aşırı efor sarf edebilirsin. Bunun yaratacağı stres sağlık problemleri getirebilir. Dikkatli ol. Özellikle ayın ortasına doğru kendine ufak bir mola hediye edebilirsin. Bununla birlikte, evcil hayvanın varsa sağlığına dikkat et ve rutin kontrollerini ihmal etme.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Çalışma hayatındaki stresli süreçler, ay sonuna doğru bitiyor olacak. Bu süreçte ilişkilerin gündeme gelecektir. Partnerine kendini daha sakin ve net bir şekilde anlatmak, işleri yokuşa sürmeden çözmene vesile olacak. Tutkun, kavgaya dönüşmesin. Varsa partnerinle birlikte yeni maceralara atılabilir, ikinizi de heyecanladıracak seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

Yengeç & Yükselen Yengeç​

Satürn retrosu artık bitiyor. İlerlemekte zorlandığın alanlar artık o kadar aşılmaz olmayacak. Edindiğin tecrübeler ile yolunu çok daha rahat bulabileceksin. Hayallerine yaklaşmanın çok daha kolay olacağı bir dönem. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, aile bireyleri ile daha çok görüşebilirsin. Onlarla ve aile gibi gördüklerinle bir arada olmak bu süreçte senin için çok keyifli olacaktır. Bu arada, aklında varsa dekorasyon değişiklikleri, boya gibi işler için tam zamanı. Ev ile ilgili konulara para harcayabilirsin.
Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, iş seyahatleri, iş görüşmeleri gündemine düşebilir. Bu süreçte fikirlerini dile getirmekten çekinme. Günlük rutinlerini, yaşantını düzene sokmak ya da yeni bir program oluşturmak, spora başlamak için güzel bir zaman.
Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Kendin için yaptığın eylemler sonucunda, arkadaş çevrende bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Yeni kişiler ile tanışmana vesile olacak ortamlarda bulunman mümkün. Bu süreçte aşk hayatın oldukça hareketli olacak.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Aşk hayatında yaşadığın gerilimler, ay sonuna doğru sakinleşiyor. Bundan sonra günlük rutinlerin, sağlığın çok daha ön planda olacaktır. Hayatını daha da kolaylaştırmak ve sağlığını düzenlemek için efor sarf edeceğin bir süreç geliyor. Kendine yeni rutinler hazırlayabilir, spora başlayabilirsin. Bu dönemde çalışma arkadaşların ile gerilmemeye dikkat et. Sen işin için efor sarf et yeter. Kendini ve yaptıklarını rahatlıkla gösterebileceksin.

Aslan & Yükselen Aslan​

Satürn retrosu artık bitiyor. Ertelenen değişiklikler, yapılması gereken işler için start verme zamanı geldi. Finansal anlamda toparlanmaya başlayabileceğin bir dönem. Manevi olarak kendini güçlendirmelisin. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, kardeşler ve yakın çevrendeki kişilerle sanatsal faaliyetlerde yer almak oldukça keyifli olacaktır. İletişim konusunda daha başarılı olabileceğin bir süreç. “Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.” sözünü kanıtlayabilecek potansiyele sahipsin. Seyahatler ve eğitim alanında para harcaman mümkün.
Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, yeni kişilerle tanışmalar, flörtler seni bekliyor olacak. Ellerini kullanabileceğin sanatsal faaliyetlerde bulunabilir, en azından denemeler yapabilirsin. Aniden ilham gelebilir. Oldukça üretken ve yaratıcı bir zamanda olacaksın.
Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Kendi içinde yaşadığın bazı stresli konular, gelecek planlarında ve kariyerinde bazı değişiklikler yapma zorunluluğu getirebilir. Bunu bir fırsat olarak değerlendirmek senin elinde. Sana iyi gelmeyen bir düzeni değiştirmek istersen, işte zamanı.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Aile ya da kariyer alanında yaşanan gerilim ay sonuna doğru sakinleşecektir. Bundan sonra aşk hayatı gündemde olacak. Tutku dozu artıyor. Yeni aşkalara yelken açabileceğin gibi, bir ilişkin varsa cicim aylarına dönüş yapmak için de güzel bir zaman. Çocuklarla iletişimde sakin kalmakta fayda var.

Başak & Yükselen Başak​

Satürn retrosu artık bitiyor. İlişkilerinde büyük bir sınavdan geçmiş olabilirsin. Eğer gerçekleri görüp, pürüzlerle ve nedenleri ile yüzleştiysen ödülünü alacaksın. Bağların artık daha sağlam olacaktır. İlişkinin gitmesi gereken yer neresi ise oraya doğru evrilecek. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, gelir artışı söz konusu olabileceği gibi para harcamaya da meyilli olacaksın. Alışveriş sırasında gerçekten alacağın şeye ihtiyacın olup olmadığını sormak faydalı olacaktır. Bu süreç, kendine daha şefkatli olmayı deneyimlemek için şahane bir dönem. Denemeye değer.
Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, taşınmalar, yer değişiklikleri söz konusu olabilir. Aile ile iletişim trafiğin artacaktır. Ailenden uzakta yaşıyorsan, belki ziyaret zamanı gelmiştir. Ev satın almak veya gayrimenkul yatırımı için görüşmeler yapabilirsin.
Ayın 12’sinde, hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Yakın çevre ile yaşanan hararetli görüşmeler, tartışmalar, olaylara bakış açını değiştirebilir. Bazı yaşananların ya da yaşanmasını beklediğin olayların hiç de senin düşündüğün gibi olmadığını görmek rahatlatıcı olabilir.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Fikirsel çatışmalar ay sonuna doğru bitiyor olacak. Bundan sonra yine ev ve aile konuları gündemine geliyor. Bu ay taşınma ve yer değişikliği potansiyelin oldukça yüksek; dolayısıyla uzaklara yerleşme gibi radikal kararlar alabilirsin. Bunun dışında evin tadilatını yaptırmak için de bu ay sonu, oldukça doğru bir zaman.

Terazi & Yükselen Terazi​

Satürn retrosu artık bitiyor. Sağlığın ile ilgili zorlandığın bir dönemden geçmiş olabilirsin. Artık bunun kaynaklarını bildiğin için yaşantını buna göre değiştirmen mümkün. Çalışma hayatındaki zorluklar da azalıyor olacak. Venüs’ün burcuna geçmesi ile birlikte, hayat sanki daha renkli, daha keyifli bir hal alacak! Burada, ilişkilerde fazla verici olmak, keyfi olarak çok fazla zaman ve para harcamak konusunda dikkatli ol. Motivasyonlarını gerçekleştirmek için güzel bir zaman.
Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, eğitim almak, vermek, yeni planlar programlar yapmak gündemine geliyor. Sadece iletişim konusunda uzun ve ağdalı cümleler ile karşındakinin kafasını karıştırma.
Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Ekstra harcama yapabilirsin veya istediğin bir şeyi satın almak için finansal olarak bazı değişiklikler yapman gerekebilir. Ani bir şekilde borçlanma ihtimalin var. Eşinden yardım almak durumunda kalabilirsin.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Bu süreçte finansal problemler azalıyor. Fikirsel çatışmalar yaşamamak için konuşma diline dikkat etmek faydalı olacaktır. Kasım ayının sonu, eğitime başlamak, merak edilen konular üzerinde durmak, taşınma planları yapmak için güzel bir zaman dilimi.

Akrep & Yükselen Akrep​

Satürn retrosu artık bitiyor. Hayattan keyif alma konusunda zorluk yaşadığın bir dönemden geçmiş olabilirsin. Fazla sorumluluk almak ya da hep olumsuz tarafından bakmak, aşk hayatında bazı pürüzler çıkarmış olabilir. Bundan sonra daha bilinçli hareket edeceksin.
Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, sevgi, öz değer, şefkat konuları ile uğraşmak biraz zorlaşacak. Senin sevgi dilinin ve tanımının ne olduğunu anlamak için güzel bir zaman. Keyfi alışkanlıklarını tek başına sürdürmek isteyebilirsin. Denemek istediğin hobi, çalmak istediğin enstrüman varsa bunlara başlamak için uygun bir dönem. Bununla birlikte, sosyal yardımlarda bulunmak, bu süreçte sana iyi gelecektir.
Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, araba gibi ulaşım ya da telefon gibi iletişim araçları almak istiyorsan uygun bir zaman olacaktır, değerlendirebilirsin. Maaş görüşmelerini yapmak için bu ayın ikinci haftası ve sonrasını düşünebilirsin.
Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Kendi içinde yaşadığın bazı stresli konular, ilişkilerinde dümen kırmana vesile olabilir. Partnerin ya da ortağın ile olan ilişkinin devamı bu zamana kadarki sürece benzemeyecektir. Daha sağlıklı olabilmesi için bu değişim önemli gibi duruyor.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Hayatındaki hareketlenme biraz sakinleşecek gibi. Bundan sonra gelir kaynağın, işin ve maaşın gündemine gelecektir. Bununla ilgili konuşmalar yapman gerekirse hareretlenmekten çekinme. Ay sonunda bazı şeyleri satın almak için çok güçlü bir istek seni dürtebilir, eğitime fazla para harcayabilirsin. Bütçeni sarsmamaya çalış.

Yay & Yükselen Yay​

Satürn retrosu artık bitiyor. Aile ve ev konularında zorlu zamanlar yaşamış ve bu alanlarda ekstra sorumluluklar almış olabilirsin. Bu dönem sona eriyor; artık görev ve sorumlulukları başkalarına bölüştürme zamanı geldi. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, aradığın sosyalleşme fırsatını yakalayacaksın. Kalabalık gruplar, yeni kişiler ile tanışman mümkün. Sosyal çevreden bol bol yararlanabilir, ihtiyaç duyduğun desteği onlardan görebilirsin. Bu dönem, beklediğin bir para varsa elde etmen mümkün.
Merkür’ün senin burcuna geçmesi ile birlikte, iş ve kariyer konuları gündemine gelecek. Motivasyonlarını gerçekleştirmek ve gelecek planları yapmak için bu görünümü mutlaka değerlendir. Evlilik ve ilişki ile ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir. Tanışmalar, sözleşmeler söz konusu olabilir.
Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Bu süreçte endişelerin, korkuların, yapamayacağını düşündüğün ve harekete geçemediğin konular günlük hayatını kolaylıkla etkileyebilir. Dolayısıyla kendini rahatlatmaya ihtiyacın olacak. Stresli olmak ya da korkmak seni engellemesin. Unutma, iç sesine rağmen yoluna devam etmelisin. Bu durum rutinlerinde bir değişim yapmana vesile olabilir.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Ne zamandır içini karartan endişeler, vesveseler artık bitiyor. Artık kendini çok daha cesur, hareketli ve motive hissedeceksin. Kendine bir sürü rota belirleyebilirsin ama enerjini doğru alanlara yönlendirmek, olumlu sonuçlar elde etmek için önemli olacaktır. Bu süreçte kendini göstermek için güzel fırsatlar yakalaman mümkün. Ancak düşünmeden her işe atılma, elin boş kalmasın.

Oğlak & Yükselen Oğlak​

Satürn retrosu artık bitiyor. İletişim konusunda zorluklar yaşamış olabilirsin. Şimdi ise artık plan, program yapmak, görüşmelerde kararlılık göstermek ve gerektiğinde yönlendirici olmak çok daha kolaylaşıyor olacaktır. Yakın çevreden birileri ile küslük varsa, son bulabilir.
Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, kariyer alanında başarı yakalayacaksın. Terfi, statü değişimi söz konusu olabilir. Evlenmek gibi bir düşünce varsa, bunun için de uygun bir zamana giriyorsun. Emeklerinin karşılığını alabileceğin bir dönem.
Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, fikirleri ifade etmekte hala biraz çekingen olsan da tek başına fikir üretmek, plan ve program yapmak oldukça verimli ve olumlu sonuçlar doğuracak. Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Sosyal çevreden etki alıyorsun; arkadaşların ile yaşanan gerilimler sonucu bireysel faaliyetleri tercih edebilirsin. Bu, yaratıcılığını daha da arttıracak bir süreç olabilir.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Hayatının muhasebesini yapmak, seni endişeli hissettiren konular üzerine düşünmek için güzel bir zaman. Tek başına bir tatil yapabilirsin. Geri planda durduğun konuları gözden geçirmek için de oldukça uygun bir zaman. Hangi yeteneklerini kullanmadığını ya da insanlara göstermediğini fark etmeye çalış, yeni yıl için bununla ilgili atılım planları yap.

Kova & Yükselen Kova​

Satürn retrosu artık bitiyor. Maddi anlamda bazı pürüzler, kaynakları elde etmede problemler yaşanmış olabilirsin. Özgüvenin sınandığı bir zaman diliminden çıktın, artık daha güçlüsün. Nereden, ne yaparak para kazanmak istediğin ile ilgili netlik kazandıysan harekete geçebilirsin. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, gezmek ve eğitim almak için para harcayabilirsin. Yurtdışı gezileri bir alternatif olabilir. Ticaret hayatına girmek istiyorsan yine bu bu ayı mutlaka değerlendir.
Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, arkadaş ortamlarında fikirlerinden, planlarından bahsetmek iyi gelebilir. Bu sana bazı fırsatlar yaratabilir. Bolca telefon görüşmeleri yapacağın bir süreç seni bekliyor. Bu görünümü aynı zamanda gelecek planlarını netleştirmek için kullanabilirsin.
Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Patronunla gerilim yaşabilirsin ya da kariyerinde yaşadığın bazı gerilimler hayatını daha farklı temellerde inşa etmene vesile olabilir. Güvenli alanından çıkıp kendine yeni bir ortam oluşturma vaktin geldi.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Yeni yıla doğru ilerlerken, geleceğinle ilgili planlar yapıyor olacaksın. Bazı dernek ve kulüplere, topluluklara üye olabilir hatta başkanlık edebilirsin. Kalabalıkları yönlendirmek, grubun dinamiği için efor sarf etmek senin için çok keyifli olacaktır. Yalnız, bu süreçte arkadaşlarınla olan iletişimine dikkat etmekte fayda var.

Balık & Yükselen Balık​

Satürn retrosu artık bitiyor. Kendini anlamakta zorluk çektiğin bir zaman diliminden çıkıyorsun. Sanki önündeki kapılar bir bir kapanıyor gibi hissetmiş olabilirsin ama bil ki sana iyi gelecek olan hayırlı kapılar önünde, artık onları görme zamanı geldi.
Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, finansal olarak toparlanabileceğin bir döneme giriyorsun. Ancak yine de harcamalar konusunda dikkatli olmaya devam etmekte fayda var. Bu süreçte aşırı şekerli yiyecekler yememeye ve abur cubur tüketimine dikkat et. Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, terfi, iş değişikliği, sektör değişikliği senin için söz konusu olabilir. Ev alım satımı, taşınma planları yapabilirsin. İsteklerini gerçekleştirmek için bazı görüşmeler yapmalısın.
Ayın 12’sinde hem Güneş hem Mars, Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak. Yer değişiklikleri ve taşınma konusu gündemine düşebilir. Ayak uyduramadığın ya da içine sinmeyen ortamlarda bulunduktan sonra bu ay, kendine daha rahat edebileceğin yeni yerler bulman mümkün. Farklı düşüncelerine, bakış açına güven.
Ayın son haftasında ise Güneş ile Mars kavuşum yaptıktan sonra Yay burcuna geçiyor olacak. Bakış açını sorgulama sürecin bitiyor. Bundan sonra edindiğin yeni çıkarımlar ile birlikte, geleceğini şekillendirmek, kendini ve eylemlerini göstermek çok daha kolay olacaktır. Ne zamandır olmadığın kadar cesur ve motive hissedeceksin kendini. Bu duygu durumunu ve olumlu ruh halini değerlendirmekte fayda var. Çünkü senin için, masaya yumruğunu koyma vakti geldi.




ASTROLOG DAMLA GÜLEÇ
 
X