2023 Kasım Ayı Burç Yorumları

KASIM (5).jpg

Ekim ayını oldukça sert etkiler altında uğurluyoruz.

Terazi burcundaki tutulmanın ardından yepyeni ilişkiler başlamış ve çiçeği burnunda çiftlerin mutluluğuna tanık olmuş olabiliriz. Ancak kimilerimiz hala diyetini ödeyemedi.

Bazı ilişkiler Terazi tutulması ile birlikte evlilik yoluna gitmeye hazırlanırken sınavlardan geçiyor. Hem aşık hem de yorgun hissediyor olabilirsiniz.

Boğa ve Akrep aksındaki son tutulmayı ise atlattık!

Bir 'Oh' çekmek içinse erken. Boğa tutulmasının etkisi en az 6 ay daha bizimle.
Bu süreçte toksik olan ilişkiler sona yaklaşıyor.
Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları ise rahata kavuşuyor.
Şimdi sırada Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçlarının hikayesi yazılıyor.

Kasım ayında gerçekleşecek astrolojik olayları sizler için derledik! Burcunuzu ve yükselen burcunuzu okuyarak bu ayı en iyi şekilde nasıl değerlendireceğiniz hakkında tüyolar edinebilirsiniz.




Astrolog Gizem/Onedio
 
KOÇ
Gökyüzü Koç burcuna, Kasım 2023'te, en karmaşık duygularınızı, korkularınızı ve mali karmaşanızı çözme fırsatı sunuyor.


Evet, belki biraz zor olacak, ancak zirveye ulaşmak ve bu durumun üstesinden gelmek için gereken direnciniz var. Ayın başlangıcında, Güneş, Merkür ve kozmik lideriniz Mars, gizemli sekizinci evinizde bir araya gelerek sizi derinlere dalmaya için teşvik ediyor.

8 Kasım'da, Venüs'ün ilişki[alanınıza girmesi ve ay boyunca burada kalması, aşk hayatınıza tatlı bir dokunuş katacak. Partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlıkları yumuşatmak veya arzuladığınız bağlılığı çekmek için mükemmel bir dönem. İki gün sonra, Merkür, genişleme ve bilgi evinize girerek yeni ilgi alanlarınızı keşfetmeniz için size ilham kaynağı olacak. Kendinize, bir kitap veya bir kurs aracılığıyla katkıda bulunun.

22 Kasım'da resmi olarak başlayan Yay mevsimi, kutlama ve macera dolu bir atmosferi beraberinde getiriyor. Sadece iki gün sonra Mars, Güneş ve Merkür ile birleşerek, dokuzuncu evinize yerleşiyor ve ufkunuzu genişletmek, dünyayı keşfetmek, yeni bilgiler edinmek ve inançlarınızı sorgulamak için size bolca motivasyon sağlıyor. Ayın son günü olan 27 Kasım'da ise enerji dolu bir İkizler dolunayı yaşanıyor. Bu durum, üzerinde emek verdiğiniz büyük ve heyecan verici projelerin tüm ince detaylarını aydınlatmaya yardımcı olacak.



BOĞA
Yeni aya, burcunuzdaki yoğun ay tutulmasının etkileri altında adım atıyorsunuz.

Neyse ki, Kasım 2023'te burcunuz, dolunayın kaosunda beliren her türlü sorunu çözme konusunda size yardımcı olacak.

Kasım ayının ilk haftası, haritanızın ilişki ekseninde bazı gergin gezegensel çatışmaları beraberinde getiriyor. Bu durum, aşk hayatınızda bazı dalgalanmalara neden olabilir. Partnerlerinizle yaptığınız konuşmalar beklenmedik yönlere sapabilir. Bu nedenle, sakin olun ve fikirlerinizi dogmatik bir şekilde ifade etmekten kaçının. Ancak, stres yapmayın; çünkü yönetici gezegeniniz Venüs, 8 Kasım'da iş ve rutinlerle ilgili altıncı evinize girecek. Bu durum, programınızı dengelemeyi ve günlük yaşamınızda uyumu korumayı kolaylaştıracaktır.

Son zamanlarda, bire bir ilişkilerinizin önem kazandığı bir dönemde olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Bu durum, Güneş, Mars ve Merkür'ün Akrep sezonunda ortaklık sektörünüzde bir araya gelmesiyle belirginleşti. 13 Kasım'daki Akrep yeni ayı, bu durumu daha da netleştirecek. Bu dönem, sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya zorlayabilir, ancak bu, Boğa burcunun büyük oranda gelişmesine yardımcı olacaktır.

22 Kasım'da Yay burcu sezonunun başlamasıyla, işlerin seyrinde bir değişiklik olacak ve güneş, sekizinci evinizi aydınlatmaya başlayacak. Ayın son üçte birlik dönemi, duygularınızı, korkularınızı ve mali durumunuzu derinlemesine incelemek ve temizlemek için en uygun zaman olacak. 27 Kasım'daki İkizler dolunayı, her türlü finansal sorunla yüzleşmek ve para ile ilgili planlar yapmak için ideal bir zaman olacak. Bu sayede, daha büyük bir kontrol duygusu kazanmaya başlayacaksınız. Lüksü seven Boğa burcu için bütçeleme her zaman iyi bir fikirdir, özellikle yaklaşan tatil dönemlerinde.





İKİZLER

Kasım 2023'te İkizler burcu, üretken olacak ve işleri halletmeye yönelik hareket edecek.

Ancak, eğlenceye düşkün İkizler burcu için durum biraz sıkıcı olabilir. Hayır, öyle olmayacak. Aşk gezegeni Venüs, 8 Kasım'da beşinci evinize girerek cinsellik ve flört hayatınıza romantik bir büyü katacak. Tutkularınızın peşinden koşun ve tadını çıkarın. İki gün sonra, iletişim gezegeni Merkür, ilişkiler alanınıza girerek, kişilerarası dinamikler üzerinde konuşmanızı ve partnerinizle olan taahhütlerinizi ve gelecek planlarınızı değerlendirmenizi sağlar. İşbirliği ve uzlaşma, ay boyunca aşkta ve diğer alanlarda başarıya ulaşmanızı destekleyecektir.

Akrep burcundaki 13 Kasım yeni ayı, kişisel rutinlerinizi ve ritüellerinizi gözden geçirme ve bunların genel hedeflerinizi nasıl desteklediğini anlama fırsatı sunar. Günlük alışkanlıklarınız basit görünebilir, ancak her biri, daha büyük bir hedefe doğru bir adım anlamına gelebilir. Yeni ayın ardından birkaç gün, düşüncelerinizi olgunlaştırın ve 18 Kasım'da Mars doruğa ulaştığında eyleme geçmelisiniz. Kötü alışkanlıkları terk etmek, kendinizi daha fazla motive etmek için bu dönem idealdir.

Birkaç gün sonra, güneş ve Mars, ortaklık evinizde Merkür ile birleşerek, bireysel bağlantılarınızı ve taahhütlerinizi vurgular. Bu dönem, partnerlerinizle sınırlar belirlemeniz veya kendinizi sınırlayan ilişkileri sonlandırmanız için mükemmel bir zamandır. 27 Kasım'da burcunuzda gerçekleşecek dolunay, bu eylemler için gereken motivasyonu sağlayacaktır. Bu ay, ilişkilerdeki bağımsızlık ihtiyacınıza odaklanıyor ve kendinize sadık kalmanın önemini hatırlatıyor. Sevgili İkizler, gelecekteki benliğinizin taşıyamayacağı yükümlülükleri üstlenmeyin








YENGEÇ
Yengeç burcu Kasım 2023'te tutku, ilham ve romantizmle dolup taşıyor; bu nedenle anın tadını çıkarın.

Eğer eğlenceye kendinizi fazla kaptırıp, yapılacaklar listenizde geri kalırsanız da endişe etmeyin; çünkü üretkenlik seviyeleriniz ay sonuna doğru yükselecek ve size yetişmek için gereken enerjiyi sağlayacak.

Ay başlangıcı, güneş, konuşkan Merkür ve tutkulu Mars'ın bir araya gelerek seks ve flört sektörünüzü aydınlatmasıyla başlar. Bu durum, sizi çapkın bir eğlence havasına sokar. Ayın ilk haftası, aşk gezegeni Venüs'ün iletişime dayalı üçüncü evinizde bulunduğu 8 Kasım'a kadar, romantik ilişkiler kurmak ve genel anlamda flört etmek için ideal bir zamanı işaret eder. Bu dönemi biraz eğlenmek ve çekici sohbetler yapmak için kullanın.

13 Kasım'da Akrep burcundaki yeni ay, yaratıcı enerji ve romantik potansiyelinizi canlandırıyor. Yeni bir ilişkiye atılmak için hazır olabilirsiniz, ancak Ay'ın Uranüs ile karşıtlığı, planlarınızı beklenmeyen dönüşlerle karşı karşıya bırakabilir. Bu yeni ay biraz karmaşık olabilir, bu yüzden niyetlerinize sadık kalın ve kendinize birkaç gün boyunca izin verin. 18 Kasım'daki Mars cazimi, planlarınızı uygulamak için daha uygun bir zaman olacak; çünkü beklenmedik durumları yönetmek yerine, kendinize güvenerek ve belirgin bir şekilde hareket edeceksiniz.

22 Kasım'da başlayan Yay mevsimi, işleri düzene sokmanıza yardımcı olacak. Güneş ve Mars, altıncı evinizde Merkür ile birleşecek, bu da görevlerinizi organize etmek ve iş yükünüzü yönetmek için mükemmel bir zaman olacak. Bu üretken dönem yeni başlıyor, ancak 27 Kasım'daki İkizler burcundaki dolunayda, kendinize bir mola verip enerjinizi yeniden toplamak için zaman ayırın.







Astrolog Gizem/Onedio
 


ASLAN

Kasım 2023'te Aslan burcunuzun güneş ışığı, özel yaşamınızı aydınlatırken, ailevi konuları ve geçmişin ağırlıklı anılarını gün yüzüne çıkarıyor.

İş ve özel yaşam dengeniz, güneşin kariyer bölgenizdeki genişleyen Jüpiter ile çatışması sonucu sarsılabilir, bu durum özellikle ayın ilk haftasında ev yaşamınızda stres yaratabilir.

13 Kasım'da Akrep burcundaki yeni ay, bu temaları tekrar gündeme getirirken, beklenmeyen profesyonel değişiklikler kişisel yaşamınızı hem heyecanlandırıcı hem de stresli hale getirebilir. Ancak, güneş ve ayın enerjik Mars ile aynı hizaya gelmesiyle, kendinizi enerji dolu ve daha sağlam bir zemin oluşturma konusunda hazır hissedeceksiniz. Kariyeriniz büyük bir gelişme ve dönüşüm sürecinde olduğundan, ev yaşamınızda sizi yoran her türlü drama ile yüzleşme zamanı geldi. 18 Kasım'daki Mars cazimi, yeni ay niyetlerinizi harekete geçirmeniz için mükemmel bir fırsat sunar, çünkü bu özel durum size büyük bir ivme kazandıracaktır.

22 Kasım'da, güneşin Yay burcuna geçişiyle birlikte, stresi geride bırakıp eski usul bir kutlama yapmanın tam zamanı.

27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunayda artık çevrenizi nefret edenlerle veya size karşı çıkanlarla doldurmanıza gerek yok; siz bir yıldızsınız ve çevreniz genişliyor.




BAŞAK

Kasım ayı, Başak burcu için sosyalleşmek ve işlerini yoluna koymak adına güzel bir zaman.

Ay, güneş, Mars ve burcunuzun kozmik yöneticisi Merkür'ün iletişim evinizde birleşmesi, size merak ve çekicilikle parlamak için enerji veriyor. Ancak, Akrep mevsiminin yoğun etkisiyle, duygusal yoğunluk artıyor ve gerçekten neye değer olduğunu belirlemek için pembe gözlüklerinizi çıkarmak zorunda kalabilirsiniz.

Aşkın gezegeni Venüs, 8 Kasım'a dek burcunuzu güzelleştirici varlığıyla zenginleştiriyor ve geçen ayın enerjik ışıltısını güçlendiriyor. Ancak, Venüs'ün hayalperest Neptün'e olan karşıtlığı, Kasım'ın ilk haftasında romantik karar verme yeteneğinizi bulanıklaştırabilir ve aşk ile gerçeklik arasındaki çizgiyi bulanıklaştırabilir. Ayrıca, 4 Kasım'da ciddi Satürn, ilişkilerinize odaklanan yedinci evinizdeki geri hareketini sonlandırıyor. Başak, aşkla ilgili zor dersler öğreniyorsunuz, bir hayale kapılmayın.

13 Kasım'da Akrep burcunda beliren yeni ay, derinlemesine konuşmaları körükler ve içtenlikle düşüncelerinizi paylaşmanız için size güç verir. Bu durum, beklenmedik fikirlerin ve ifadelerin ortaya çıkmasına yol açabilir. Bu yeni bakış açısı, mevcut planlarınızın uygulanma biçimini değiştirebilir, bu yüzden büyük adımlar atmadan önce durumun birkaç gün süzülmesine izin verin. 18 Kasım'da, büyüyen ayın Mars cazimi ile birleşmesi, hedeflerinize kozmik destek sağlar.

Ayın son bölümünde, işler biraz yavaşlayacak çünkü Güneş ve Mars, dördüncü evinizdeki Merkür ile birleşiyor. Bu durumda, aile konularına daha fazla odaklanma isteği duyabilir ya da birlikte yaşadığınız biriyle samimi bir konuşma yapma cesareti bulabilirsiniz. 27 Kasım'da İkizler burcundaki dolunay, ev yaşamınızın iş hayatınızdaki başarılarınıza nasıl yansıdığını gözler önüne serecek.





TERAZİ

Terazi burcu için, Kasım 2023'te para konuları ve maddi hazlar ön plana çıkarıyor.

Ayın ilk haftalarında Akrep mevsimi, değerlere odaklanan ikinci evinizi aktif hale getiriyor. Hayatın lükslerini doyasıya yaşayın ancak fazla harcamadan kaçının, zira ay sonuna kadar sosyal etkinliklerle dolu bir programınız olacak.

Aşkın gezegeni Venüs, 8 Kasım'da burcunuza girerken tatlı bir çekiciliğiniz olacak. Ay boyunca kozmik yöneticinizin desteğiyle, cazibeniz karşı konulmaz olacak ve arzularınızı çekmek kolaylaşacak. Bu dönem, aşk hayatınızı canlandırmanın yanı sıra, güzellik bakımı ve makyaj gibi kişisel bakımınıza zaman ayırmanız için de mükemmel bir zaman. Kendinizi şımartın. 13 Kasım'da Akrep burcundaki yeni ay, yeni gelir kaynakları bulma ya da genel olarak daha fazla refahı hayatınıza çekme fırsatı sunuyor. Beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan bastırılmış korkularınıza veya enerjisel tıkanıklıklara dikkat edin. Eğer varsa, bu durumu daha fazla maddi özgürlüğe giden yolu açmak için bir fırsat olarak değerlendirin.

Yay sezonunun gelişi, 22 Kasım itibariyle, sosyal yanınızı ve özgür ruhunuzu harekete geçirir. Bu dönemde arkadaşlarınızla derin sohbetler ve spontane maceralar sizi bekliyor olacak. Bu pozitif enerji, tatil sezonuna olumlu bir bakış açısı ve çevrenizdeki insanlarla daha fazla bağlantı kurma isteği ile girmenizi sağlar. Anı yaşamak, kutlama sebeplerinizi fark etmenize yardımcı olacaktır.

Ancak, 22 Kasım'da Venüs'ün Chiron ile karşılaşması ve bir hafta sonra Güney Düğümü ile aynı hizaya gelmesi, aşk hayatınızı ay sonuna kadar hassas bir hale getirebilir. Eski ilişkilerden kalan yaralar alevlenebilir ve geçmişle yüzleşmeye, artık size hizmet etmeyen bağları koparmaya zorlayabilir. 27 Kasım'da İkizler burcundaki dolunay, eski inanç sistemlerinizi sorgulamanıza ve ruhsal ve zihinsel gelişim için alan açmanıza yardımcı olur. Yeni fikirler keşfetmekten ve ufkunuzu genişletmekten çekinmeyin.







AKREP

Kasım 2023, Akrep burcunuz için yeni fırsatlarla dolu bir ay olacak.

Güneş, burcunuzda Mars ile birlikte parlıyor ve bu, enerjinizin ve motivasyonunuzun yüksek olacağı anlamına geliyor. İletişim gezegeni Merkür de 10 Kasım'a kadar burcunuzda olacak, bu da kendinizi ifade etmenin daha kolay olacağı anlamına geliyor. Ancak, ayın başında güneş, ilişkiler evinizde genişleyen Jüpiter'e karşı duracak. Bu, ortaklıklarınızı genişletme fırsatı sunabilir, ancak aynı zamanda mevcut bir ilişkideki gerginliklerin de artmasına neden olabilir. Merkür, tahmin edilemez Uranüs ile karşılaşacağı için, bu konularda yapılacak tartışmalara dikkatli yaklaşmanız önemli olacak. Egoların çatışması ve sırların açığa çıkması olasıdır, bu yüzden sakin kalmaya çalışın ve gerektiğinde geri adım atın.

13 Kasım'da Akrep yeni ayı ile birlikte devam eden dram, geçmiş haftanın ilişki konularını yansıtabilir. Ancak bu yeni ay, değişim tohumları ekmek ve yeni bir döneme adım atmak için size fırsatlar sunuyor. Evrenin size sunduğu ne varsa, kalbinizi bunlara açın ve planlarınızı bu doğrultuda yapın. 18 Kasım'da burcunuzda birleşen Güneş ve Mars'ın oluşturduğu özel Mars cazimi sırasında, kendinizi yenilenmiş ve harekete geçmeye hazır hissedeceksiniz. Hedefleriniz ve tutkularınız belirleniyor ve şimdi bunları gerçekleştirmek için gereken güç ve dayanıklılığa sahipsiniz.

22 Kasım'da Yay burcunun sezonu başladığında, finansal konulara daha çok odaklanmış olacaksınız. Tatil bütçenizi belirleme konusunda daha istekli olabilir, hatta yeni gelir kaynaklarını araştırabilirsiniz. Bu dönem, maddi kazanımlarınıza şükretmek için harika bir zaman. 27 Kasım'da İkizler burcundaki dolunay, paranızla ilgili takıntılarınızı derinlemesine incelemenize ve bilinçaltı engellerinizi temizlemeye başlamanıza yardımcı olabilir. Borçlarınızı ödeme ve kıtlık zihniyetinden kurtulma süreci, hayatınızda bolluğa daha fazla yer açacaktır.






Astrolog Gizem/Onedio
 
YAY
Kasım 2023'te Yay burcu olarak enerjinizi toplamanız gerektiği görünüyor.

Kasım'ın ilk haftasında bazı gezegenler arası çatışmalar, iş ve özel yaşamınızda gerilime yol açabilir. Kendinize karşı anlayışlı olun. İş ve kişisel sorumluluklarınız arasında denge kurmada zorlanabilirsiniz. İş yükünün artması, evde geçireceğiniz zamanı azaltabilir. Ancak, bu durumu bir fırsat olarak görün ve daha işlevsel bir yol bulmak için bu deneyimden bilgi edinin. İletişim gezegeni Merkür'ün 10 Kasım'da burcunuza girmesiyle, planlarınızı oluşturma ve ihtiyaçlarınızı ifade etme konusunda daha net ve odaklanmış olacaksınız.

Sosyal ve dışa dönük doğanızı harekete geçiren konuşkan Merkür'ün burcunuzda bulunmasıyla birlikte, 13 Kasım'daki Akrep burcundaki yeni ay, hala kış uykusu modunda olduğunuzu hissettiriyor. Beklenmeyen program değişiklikleri veya acil sorumluluklar huzurunuzu kaçırabilir, ancak bu ayın ana mesajı, zihinsel sağlık molalarına öncelik vermenin sizin elinizde olduğudur. Bu yeni ayı, iç dünyanızın ihtiyaçlarına odaklanarak ve kendi başınıza bir ritüel yaparak geçirin. Çünkü 22 Kasım'da başlayan Yay burcu sezonunda, yoğun ve hareketli bir dönem sizi bekliyor.

24 Kasım'da motivasyon gezegeni Mars'ın birinci evinizde güneş ve Merkür ile birleşmesiyle, yaz saati tasarrufunuz sona erer ve sezonunuzu kutlama zamanı gelir. Ayın sonlarında kendinizi daha çok kendiniz gibi hissedeceksiniz, bu da tutkularınızı kovalamanın ve hedeflerinize doğru ilerlemenin tam zamanı demektir. Ancak, ilişkilerinizin de biraz ilgiye ihtiyacı olduğunu unutmayın. 27 Kasım'daki İkizler burcundaki dolunay, bu dinamikleri aydınlatıyor. 'Seviyorsanız serbest bırakın' derler, bu ay, biraz özgürlüğün her şeyin büyümesine yardımcı olduğunu hatırlatır. Hem sizin hem de sevdiklerinizin nefes alabileceği bir alan olduğundan emin olun







OĞLAK

Oğlak burcu, Kasım 2023 boyunca arkadaşlık ve çevre edinme üzerine yoğunlaşacak.

Akrep mevsimi, önümüzdeki birkaç hafta boyunca on birinci evinizi, gruplar ve topluluklarla dolu bir alanı aydınlatırken, enerjik Mars sosyal yaşamınızı canlandırıyor. Dolayısıyla, anlamlı ilişkiler kurmak doğal hale geliyor ve daha büyük bir hedefin parçası olma hissinin yolunu bulmaya yönlendiriyor.

Yönetici gezegeniniz Satürn, 4 Kasım'da iletişim alanındaki geri gidişini sonlandırıyor. Bu sayede, sözlerinizin ağırlığını anlama ve otoriteyle konuşma becerisini geliştiriyorsunuz. Bu durum, iletişim yeteneklerinizi hızlandırmaya yardımcı olacak. Birkaç gün sonra, Venüs, kariyerinizin zirvesine ulaşarak iş ilişkilerinizi güzelleştirir ve başarılarınızın dışarıdan bakıldığında parıldamasını sağlar. Bu dönem, doğru kişilerle etkili iletişim kurma ve olumlu bir izlenim bırakma fırsatı sunuyor.

13 Kasım'da Akrep burcunda beliren yeni ay, uzun vadeli vizyonlarınızı benzer düşüncelere sahip kişilerle paylaşabileceğiniz beklenmedik bir fırsatlar sunabilir. Bu durum, değerlerinize uygun ve geniş çaplı hedeflerinizi destekleyen yeni dostlukların tohumlarını atmanıza yardımcı olabilir. 18 Kasım'daki Mars cazimi, meslektaşlarınızla ya da sosyal çevrenizle birlikte harekete geçip, sizi bir araya getirecek planlar yapmanız için mükemmel bir zamanı işaret ediyor.

Yay burcu sezonunun 22 Kasım'da başlamasıyla, sosyal etkinliklerden uzaklaşıp daha fazla yalnız zaman geçirmeyi arzulayabilirsiniz. Bu mevsimsel yavaşlamayı kucaklayın. Yoğun bir dönemden geçtiniz ve kış tatilleri yaklaşıyor; enerjinizi korumak ve kendinizi yeniden şarj etmek için ideal bir zaman. Eğer dinlenmeye daha fazla zaman ayırmak adına programınızda düzenlemeler yapmanız gerekiyorsa, 27 Kasım'daki İkizler burcundaki dolunay, günlük sorumluluklarınıza odaklanmanızı ve önceliklerinizi yeniden belirlemenizi sağlayabilir. Kozmik lideriniz Satürn'ün dolunay T karesi, sağlığınızı koruma ve 'hayır' deme gücünü benimseme konusunda sizi teşvik ediyor.







KOVA
Kova burcu, Kasım ayı kariyerinizde büyük adımlar atmanızı sağlayacak, sosyal yaşamınızı hareketlendirecek ve genel anlamda büyüme fırsatları sunacak

Ay, güneş, iletişim odaklı Merkür ve kariyer evinizde bulunan Mars'ın bir araya gelerek profesyonel hayatınızda ateşinizi alevlendireceği bir döneme işaret ediyor. Geleneksel yönetici gezegeniniz olan Satürn'ün 4 Kasım'da finansal evinizdeki gerilemesini sonlandırması, maddi konularda daha bilinçli ve sorumlu kararlar almanızı kolaylaştıracak. Ancak, Kasım'ın ilk haftasında Venüs ve gizemli Neptün arasındaki belirsiz karşıtlık, karar verme yeteneğinizi etkileyebilir, bu yüzden önemli kararları ayın sonlarına bırakmanız önerilir. Eğer bir teklif, gerçek olamayacak kadar iyi gibi görünüyorsa, muhtemelen öyledir.

Akrep burcundaki 13 Kasım yeni ayı, kariyer yolunuzda yeni ve heyecanlı hedeflerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Ancak, bu durum bazı hayal kırıklıklarını da beraberinde getirebilir. Dolayısıyla, karşınıza çıkan engellere rağmen sakinliğinizi korumanız önemlidir. Ay'ın ve hassas Mars'ın, beklenmeyen modern yöneticiniz Uranüs'ün karşısında olması, beklenmedik gelişmelere yol açabilir. Her ne kadar ani bir tepki vermek cazip gelse de, 18 Kasım'daki Mars cazimi'ne kadar her şeyi kendi haline bırakmanız daha faydalı olacaktır. Eylemlerinizin, dünyada bırakmak istediğiniz etki ile uyumlu olmasına özen gösterin.

Bu ay iş hayatınız yoğun geçti, fakat Yay burcunun özgür enerjisi sosyal yaşamınıza renk katacak ve takımınızla eğlenmeniz için size ilham olacak. İster iş yerinde daha fazla takım çalışmasına önem vermek, ister benzer düşüncelere sahip kişilerle bağlantı kurmak için yeni bir hobi edinmek olsun, işbirliği her alanda fayda sağlar. 27 Kasım'daki İkizler burcundaki dolunay, tutkuyla bağlı olduğunuz projeleri ön plana çıkaracak ve sizi destekleyen veya küçümseyen arkadaşlarınızı daha net göreceksiniz.










BALIK

Kasım 2023, Balık burcu için yeni ufuklara doğru ilerleme fırsatı sunacak bir ay olacak.

Akrep mevsimi, ruhunuzu genişletirken, sınırlarınızı aşmanızı ve perspektifinizi genişletmenizi sağlar. Aşk gezegeni Venüs, 8 Kasım'a kadar yedinci evinizi onurlandırarak en yakın ilişkilerinize uyum ve denge getirecek. Ancak, Venüs'ün bu hafta Neptün ile karşılaştığı süreçte, gerçekleşmesi imkansız bir fanteziye kapılmamak için sevgilinizden gelen cazip tekliflere karşı dikkatli olmanız gerekecek. Ayrıca, Satürn'ün bu hafta burcunuzda geri hareketini tamamlaması, geçmiş hatalarınızdan ders çıkarmanıza ve sorumluluklarınıza odaklanmanıza yardımcı olacak. Unutmayın, Balık burcu, zorluklar aşk hayatınızın gelişmesine yardımcı olabilir. Bu fırsatı değerlendirin.

13 Kasım'daki Akrep burcundaki yeni ay, yüksek hedeflere yönelme ve yeni alanlarda merakınızı tatmin etme arzunuzu körüklüyor. Ancak, yeni ayın getirdiği beklenmeyen gelişmeler, genel planlarınızın detaylarını ve lojistiklerini göz ardı etmemenizin önemini size hatırlatıyor. Eğer işlerinizi düzene sokmak için biraz zamana ihtiyacınız varsa, yeni ay niyetlerinizi 18 Kasım'daki enerji dolu Mars cazimi'ne kadar bekletin, bu tarih daha cesur adımlar atmak için ideal bir zaman olacak.

Ayın son bölümünde, Yay sezonunun pozitif enerjisi kariyerinizi hızlandırıyor. Özellikle 24 Kasım'da hırslı onuncu evinizde Güneş ve Merkür ile birleşen Mars'ın motivasyonuyla, profesyonel hedeflerinizi belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için hızınızı artırın. Ancak bunu yaparken, sağlam bir zeminde durduğunuzdan emin olun. 27 Kasım'daki İkizler burcundaki dolunay, üzerinizdeki tüm duygusal yükleri aydınlatıyor.








Astrolog Gizem/Onedio
 
kas4.jpg


Koç Burcu
4 Kasımda kariyer iş alanınızın yöneticisi olan Satürn retrodan normal hareketine geçiyor iş alanıyla ilgili artan korkularınızı bir kenara bırakmanın vakti geldi. 8 Kasımla beraber güzel günler başlıyor, ilişkiler, ortaklarla alınan kararlarda uzlaştırmacı oluyorsunuz ve romantizm ilişkilerde yükseliyor.
10 Kasımda ve sonrasında yurtdışı bağlantılı konular, medya, hukuk, seyahat, eğitim alanları hızlanıyor. Kariyerinizle ilgili olumsuz düşüncelerden kaçının ve maddi konularda riskli adımlar atmamaya özen gösterin. 14 Kasım da ortaklaşa para konularında yaşayacağınız yeni ayla birlikte maddi konularla ilgili farklı fikirler ve kararlar alabilirsiniz. Bunlar kredi alma, vergi borcu ya da bir borcun altına girmekle alakalı olabilir. 27 Kasım da oluşan dolunayla yakın çevre, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarınızla iletişim konularınız hızlanabilir. Bir seyahat ya da eğitimdeyken ve iş yeriniz ön plandayken aniden ortaya çıkacak olay iki taraf arasında kalmanıza neden olabilir. Çevrenizden çabuk etkilenen bir enerji içerisinde olacaksınız.


Boğa Burcu
8 Kasım da Venüs iş ve hizmet alanlarınızda Kasım ayında ise ilk 3 haftada iş ilişkilerinizi pekiştirebilirsiniz, güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Kilo almaya daha da meyilli olabilirsiniz. 10 Kasım itibariyle bankalarla nafaka, vergi, miras konuları ile alakalı çözüm odaklı olabilirsiniz. Destekleyen enerjiler aktif. Para konusunda çok çabuk fikir üretebilirsiniz. 13 Kasımdaki Yeni Ay özel hayatınızla ilgili güzel başlangıçları karşınıza getirecek. Bu Yeni Ay da evlilik kararı ya da yeni ilişki başlangıçları, nişan, söz gibi kararlar alabilirsiniz. 24 Kasımdan sonra ortaklaşa gelirler alanı aktifleşiyor. Ayrıca sağlıkla alakalı konularda acil değilse ameliyat ya da herhangi bir operasyon geçirme durumlarını sonraya bırakmanız iyi olur. 25 Kasıma dikkat edin. Ev kazaları yaralanmalar gibi durumlar olabilir. 27 Kasım parasal konularda hassas olacaksınız. Elinizdeki parayı tutsanız iyi olur. Para konusunda kimseye güvenmeyin, yanıltıcı enerjiler aktif.

İkizler Burcu
Kasım başında alacaklar ve borçlar hayatınızda önemli olacak. Alacağınız varsa tahsilatları gerçekleştirmek için harekete geçmeniz sizin için iyi olur. 4 Kasım gibi bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir. Sizin fikirlerinizi onaylamayan insanlara karşı tepkili olabilirsiniz yanıltıcı etkiler altındasınız. 4 Kasım civarı önemli kararlar almaktan uzak durun. 8 Kasımdan sonraki dönemde sosyal hayatınız, gezmeleriniz, aşk ve sevgi temaları artacaktır. İlişkiler, aşk hayatınız 10 Kasım da Merkür ün yay burcuna geçmesiyle hızlanacak. 13 Kasımdaki Yeni Ay sağlık ve günlük rutinler ve iş yeri alanlarınızı etkileyeceği için bu konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 24 Kasım itibari ile daha çok gündemleriniz ilişkiler olacak. 27 Kasımdaki dolunayla kişisel hayatınızla ilgili sağlık sorunlarında ve iş yeri düzenlemelerinde tamamlanmaya gidecek. Etrafınızdaki insanlarla konuştuklarınıza dikkat edin etki altında kalıp kendi kararlarınız konusunda mantıklı olmayabilirsiniz.


Yengeç Burcu
Kasım başında Satürn geri hareketini bitirip normal hareketine geçerken sizin eğitim, seyahat, ticari faaliyetler alanınızda etkili olacak. 8 Kasımdan sonra ev, tadilat, tamirat ve aynı zamanda bol bol misafir ağırlayabilirsiniz. 10 Kasım da aile olmak, aile ile vakit geçirmek, günlük rutinlerinizde artma olacak gibi görünüyor. Aldığınız haberler moralinizi aniden çökertebilir fakat riskli kararlardan uzak durun. Moral bozukluğu ile yanlış kararlar verebilirsiniz. 13 Kasımdaki Yeni Ayla beraber aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. 24 Kasımdan sonra bacak ve baldır bölgeleri ile alakalı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmaya fayda var. 27 Kasımdaki dolunay size bir olayın iç yüzünü anlamanıza sebebiyet verecek gibi görünüyor. Aydınlanıyorsunuz.

Aslan Burcu
8 Kasımdan sonra abiniz, ablanız, kardeş ve yakın akrabalarınız ile bir araya gelerek bağlarınızı güçlendirip hoş zamanlar geçirebilirsiniz. 10 Kasımdan sonra aşk ve ilişkiler ile alakalı durumlar hızlanırken çocuklarınız varsa ve onlarla problemler yaşıyorsanız ilişkileriniz düzene girebilir. 13 Kasımdaki Yeni Ay aile ve yuva alanınızda vereceğiniz kararlarda bazı zorlanmalar yaşatabilir. Zaman zaman bu konularda tepkileriniz artabilir, sakin olmakta fayda var. Maddi konularda olumlu etkiler altında olacaksınız. 24 Kasımdan sonra eğlenceli, mücadele eden, özgürlükçü yanlarınız ön plana çıkabilir. 27 Kasımdaki dolunay sosyal çevre, arkadaşlarınızla ilgili önemli kararlar gündeminizde olacaktır fakat para ile ilgili konularda dikkatli olsanız iyi edersiniz.

Başak Burcu
Satürn ikili ilişkiler alanınızda geri hareketini bitirip normal hareketine geçecek. Kasım ayı başında bu etkiler sizin ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızdaki problemlerle alakalı bir takım test sürecinden geçip aydınlanma yaşatacak. 8 Kasımdan sonra maddi kazanımlarda artış görülebilir. Güzel olan kozmetik malzemeleri ve güzellik temaları ve aynı zamanda güzel objelere ilginiz artabilir. 10 Kasımdan sonra emlak alım satım aile ve yuva konuları hızlanacak. 13 Kasımdaki Yeni Ay önemli kararlar getirirken başkaları ile fikir alışverişi yapabilirsiniz ya da size söylenenlerle alakalı karşıt fikirler geliştirebilirsiniz. 24 Kasımdan sonra enerjiniz ev aile yuva konularında harcamalarınıza yönelik olacak. Evinizde bol bol misafir ağırlayabilirsiniz. Koşuşturmacalı aktif günler sizi bekliyor. 25 Kasımda ilişkiler ve özel hayatınızda şartları zorlamayın zararlı çıkabilirsiniz. 27 Kasımdaki dolunay kariyer alanınızda ev ve iş yeri arasındaki dengeyi kurmakta sıkıntı yaşatacak gözüküyor.

Terazi Burcu
8 Kasımda Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle kendinizde dış görünüşünüzde değişiklikler yapacağınız bir ay olacak. Daha da güzelleşeceksiniz Teraziler. Sosyalleşecek, kılık kıyafet ve aynı zamanda alışverişler hızlanacak. Bu dönem kimse umurunuzda olmayacak, ışığınız artacak. 12 Kasım civarı risk almayın. 13 Kasımdaki yeni ay size para konuları ile alakalı önemli kararlar aldıracak. 24 Kasımdan sonra yakın çevre, akraba ve kardeş konuları hız kazanacak, iletişim artacak. İşiniz medya ile alakalı bir işse bu dönem reklam verebilir tanıtımlar yapabilirsiniz. Destekleneceksiniz. Kısa süreli yolculuklarda ve araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var. 24-25 Kasımda sıkıntı yaratabilir. 27 Kasımdaki dolunay seyahat alanlarınızı etkileyeceği için ani önemli bir seyahat karşınıza çıkabilir.

Akrep Burcu
4 Kasımdaki Satürn normal hayatına geçerken sizin aşk, çocuklar ve hobiler alanınızda disiplinli ve kararlı olmanızı sağlayacak. Aşk ile alakalı size öğretmenlik yapacaktır. Akışta kalın, direnmek yorar ve her şey bizim hayrımız içindir. 10 Kasımdan sonra para konuları gündemde olacak ve yeni fikirlerle maddi sorunları çözebilirsiniz. 13 Kasımda burcunuzda Yeni Ay gerçekleşecek. Kafanızdaki planları ortaya koymak adına size fırsatlar getirecek. Değerlendirmekte yarar var. 24 Kasımda çok güzel paralar kazanmaya başlayacaksınız. Bu kazanımlarınızı gezi ve seyahatlerde harcamak isteyebilirsiniz. Çok yoruldunuz fakat kazanımlarınızı istikrarlı kullanırsanız sizin için daha iyi olacaktır.

Yay Burcu
8 Kasımdan itibaren sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyecek bağlarınızı kuvvetlendireceksiniz. İşten elde ettiğiniz gelirlerinizde artış görülebilir. 10 Kasımdan sonra kendinizi ifade etmekte zorlandığınız konularda daha rahat ifade etmeye başlayacaksınız. 13 Kasımda beklenmedik hesapta olmayan gündemler gelişebilir. Tedbirli olmakta fayda var. 24 Kasımda üzerinizdeki ölü toprağını atacaksınız. Sakarlık ve dikkatsizlikten oluşan kazalar gerçekleşebilir. Bu kazaların ev kazaları olması olası. 27 Kasımda özel hayatınızı etkileyen dolunay bir sonuca varmanıza sebep olacak. Sevdiğiniz insanın hayatındaki oluşumlar sizi etkileyebilir. Taşınma ya da yer değiştirme olasılığı yüksek görünüyor.

Oğlak Burcu
4 Kasımda Satürn düz hareketine başlıyor. Yakın çevreye karşı olan sorumluluklar artabilir. 8 Kasımdan sonra iş yükünüz artabilir fakat kazanımlar ve terfilerde gelişmeler söz konusu, durmayın zam ve terfi talebinizi bu dönem iletin destekleneceksiniz. 10 Kasımda ruhsal olarak izole olmak isteyebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Yalnız çalışıp yeni kararlar almanız bu dönem iyi olacak. Ayrıca yeni projeler geliştirebilirsiniz.

Kova Burcu
Kasım ayı fırsatların aktığı bir ay. Satürn düz harekete geçtiği için para ve işle ilgili konularda sizi çok iyi disipline edecek. 8 Kasımdan sonra çok iyi tanımadığınız insanlarla iletişimleriniz artabilir. Eğer öğrenciyseniz bu dönem ders ve eğitimleriniz ile ilgili motivasyonlarınız artabilir. Bu dönem kovaların atacağı adımlar onları mutlu edecektir. 10 Kasım itibari ile arkadaş ilişkileriniz önem kazanacak. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler hız kazanıyor. Bazı harcamaların maddi sorunlara yol açması olası. 10-12 Kasım dikkatli olun. Ev kazaları, aile iletişiminde gerginlikler söz konusu olabilir. Sakin olmakta yarar var. 13 Kasımdaki Yeni Ay kariyerinizde önemli açılımları tetikleyecek. Kariyerinizde güzel sonuçlar elde ederken iş ve aile dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz. 24 Kasımda spora başlayabilir ve sosyal alanda hareket kazanabilir. Sevdiklerinizle çokça vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 27 Kasımdaki dolunay aşk evinizde. Aşka dair önemli kararlar alabilirsiniz ve ayrıca arkadaşlarınız sizi yeni biriyle tanıştırabilir aşka yelken açabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa arkadaş ve sevgiliniz arasındaki dengeye dikkat edin.

Balık Burcu
Satürn’ün normal hareketine dönmesiyle hayatınızdaki zorlanmaların neden olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Hayatınızı yeniden ele alacaksınız. 8 Kasımdan sonra para konuları hızlanıyor. Alacaklar, krediler ile ilgili işlemler başlatabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. 10 Kasımdan sonra kariyer ve iş konuları hızlanabilir. Patronlarınızla bağınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Bazı kaotik süreçler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza dair mutsuzlaşabilirsiniz. 13 Kasımdaki Yeni Ay seyahat, eğitim, hukuki ve ticari alanınızda gerçekleşecek. Bu durum önemli adımlar atmanıza neden olabilir. 24 Kasımdan sonra enerjinizi kendinizi özgürce ifade etme, kafanıza göre davranma eğiliminde olabilirsiniz. 27 Kasım itibariyle ailesel konularda hassas mevzular gündeme gelebilir. Kariyer konularında dikkatli kararlar almakta fayda var.





Tuğba Coşkun
 
KASIM (3).jpg

2023 KASIM YÜKSELEN KOÇ:
Kasım ayında, ilişkilerde aslında en çok ihtiyaç duyduğunuz şey olan sevginin, hayatınıza dokumasına izin vermelisiniz. Arkanızı kollayan insanlar aracılığıyla teselli bulmalı ve herhangi bir acı veya kayıp durumunda, kendinizi bırakmadan üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Ve eğer fırsat doğarsa, sıradan rutinlerinizin ötesinde bir macera aramalısınız, çünkü bilinmeyenin nabzında hayatınızın canlı renklerini keşfedeceksiniz. Bu yenilenme duygusunun soğuk kış günlerinizi daha sıcak tutacaktır. Bu durumları iyileşme, büyüme ve yaşamınızın zengin çeşitliliğini yeniden keşfetmeye yönelik bir yolculuk olarak ele alın. 11'inde beklenmeyeni bekleyin. Rüyalar, 17'sinde ve 18'inde nasıl daha fazla para kazanacağınız konusunda size bazı fikirler verebilir. 25'inde, hayal kırıklıklarının sizi ele geçirmesine izin vermeyin.





2023 KASIM YÜKSELEN BOĞA: Kasım ayında, ilerlerken işbirliği fırsatlarını aramayı ve benzer düşüncelere sahip insanlarla güzel bir şeyler yaratmayı düşünün. Hoşgörü ve dinlenme anlarına izin vererek kendinize karşı nazik olun. Aşırı efordan kaçının ve tanınmak için kendinizi heba etmeyin. Bu hassas dengede, verimli işbirlikleri, kişisel bakım ve iş ile dinlenme arasındaki dengeli etkileşimle zenginleştirilmiş tatmin edici bir yaşamın uyumunu keşfedeceksiniz. 3'ünde, arkadaşlarınızın size söylediği her şeye inanmayın. 6'sında, seyahat özellikle eğlenceli olabilir. 15'inde, olağanüstü derecede çekici olacaksınız.





2023 KASIM YÜKSELEN İKİZLER:
Kasım ayında, yaratıcı keşiflerin getirdiği heyecanı hissedin. Taze ilham canlanacak ve iş hayatınıza amaç kazandıracaktır. İlişkilerinizi (ister romantik aşk ister arkadaşlık) besleyerek ve arkadaşlarınızdan ve sevdikleriniz ile birlikte paylaşımlarda bulunarak, ruhunuzu sevgi ile besleyin. Onların tutkusunun ve yaratıcılığının kişisel ve profesyonel yolculuklarınızı etkilemesine izin verin. 4'ünde, beklenmeyeni bekleyin. 6'sında, kariyerinizi nasıl geliştirebileceğinize dair fikirler aklınıza geliyor. 27'sinde duyduğunuz her şeye inanmayın.





2023 KASIM YÜKSELEN YENGEÇ: Kasım ayında, kendinizi iş ve ev sorumluluklarının gerektirdiği bir karşılaşmasının içinde bulacaksınız. Denge, hırsın heyecanı ile sığınağın huzuru arasındaki anahtardır. Dinlenmeye vakit ayırmalı ve evde kalmak gibi basit zevklere zaman ayırarak sağlığınızı ve enerjinizi koruyun. Sakinleşmek için yürüyüş iyi gelecektir. 3'ünde, ne söyleyeceğinizi ve nasıl söyleyeceğinizi biliyorsunuz. Ayın 17'si, eşinizle ya da partnerinizle uzun zamandır masaya yatırmanız gereken konuları uzlaşmaya bağlamak için mükemmel bir zaman. 18'inde, başkalarının sizi tartışmaya sokmasına izin vermeyin.





2023 KASIM YÜKSELEN ASLAN:
Kasım ayında, çevrenizdeki güzellikleri arayın ve göz önünde gizlenmiş hoş sürprizleri ortaya çıkarın. Hayatın basit zevklerinin tadını çıkarmak ve eğlenmek için iyi bir zaman. Yaratıcı ruhunuzu besleyerek evinizin rahatlığında projelerinizi uygulamaya geçirin. En önemlisi, her türlü ilişkinizi değerleyin ve besleyin, çünkü bu ilişkilerde yeni bir umut ve aidiyet duygusu bulacaksınız 3'ünde aşırıya kaçmamaya dikkat edin. 13'ünde beklenmeyeni bekleyin. 17'sindeki içsel sezgiler, nasıl daha fazla para kazanacağınızı belirlemenize yardımcı olabilir.





2023 KASIM YÜKSELEN BAŞAK: Kasım ayında, hayatınız biraz esneklik sunabilir ve kendinize iyi bakma şansı verebilir. Hoşgörülerinizi daha da anlamlı hale getirerek yetenekleriniz ile iş hayatınızı destekleyin. İlişkileriniz de dönüştürücü bir yolculukta, gelişiyor ve olgunlaşıyor. Zamanın iyileştirici etkisi ile ilişkileriniz güçlendikçe, bu bağları beslediğiniz için kendinize ve evrene teşekkür edeceksiniz. Sürece güvenin. 6'sında, yaratıcılık sizindir. 8'inde, düşünce süreçlerinizi değiştirmek büyük faydalar sağlayabilir. 27'sinde kafa karışıklığı yaşanabilir, bu nedenle büyük kararlar vermekten kaçının.





2023 KASIM YÜKSELEN TERAZİ:
Kasım ayında hayatınızı iyileştirecek günlük rutinler oluşturmaya odaklanın. Disiplini bir sınırlama olarak değil, isteklerinize doğru yönlendiren bir el olarak görüp, hayatınızda somutlaştırın. Sadece hayatta kalmak için değil, gelişmek için de ihtiyacınız olan kaynakları keşfedin. Yalnızlığın tadını çıkarırken sakin ve telaşsız bir tempoya da hayatınızda yer verin. Rutinin sessizliğinde, her seferinde bir gün daha bilinçli yaşamanın, aslında hayatınıza getirdiği düzene şahit olmanız, içsel huzurunuzu daha da arttıracak. Bu ay sizin için özellikle şanslı. 6'sında, bir rüya hayatınıza olumlu değişiklikler getirebilir. İnsanlar ayın 15'inde söyleyeceklerinize karşı çok ilgili davranacak ve hayranlık uyandıracaksınız.





2023 KASIM YÜKSELEN AKREP:
Kasım ayında canlandırıcı bir yolculuğa hazır olun. Bütünsel sağlık, yenilenme pasaportunuzdur, bu nedenle beden, zihin ve ruhunuzu besleyin. Harcamalarınızı yeniden değerlendirin ve öncelikle finansal istikrara önem verin. İç gözlem ve yaratıcı çabalar için arzuladığınız “Münzevi Zamanı”nı arayın. Evren size refahınıza odaklanma fırsatı sunarken, yeni başlangıçlar da sunacak. Günler geçtikçe, risk almaya ve maceraya atılmaya daha açık hale geleceksiniz. Bu durum, yaratıcı fikirler üretmeniz açısından çok iyi olacaktır. 8'inde, birçok fikirle dolusunuz. İnsanlar 17'sinde söyleyeceklerinizi beğenecekler. 29'unda, tesadüfen yapacağınız kişisel bir değişim, kendinizi ortaya koymanızı sağlayacak.





2023 KASIM YÜKSELEN YAY:
Kasım ayında, genel anlamda yaşamınızın gidişatına ve genel sağlığınıza çok dikkat edin. Geçmişteki deneyim ve tecrübelerinizle edindiğiniz iç görü ve tahminleriniz, ortaya çıkabilir, hazırlıklı olun. Bu sayede ilişkilerde karşılaşacağınız zorluklarla başa çıkabileceksiniz. Rahatlama ve eğlence anları için arkadaşlarınız ve dostlarınızla birlikte olun. Bu dönem, her türlü engelle sessiz bir güçle yüzleşeceğiniz, kendini keşfetme ve dayanıklılıkla ilgili olacak. Unutmayın, sebat etme kapasitesine sahipsiniz. Önünüzdeki yolculuğu kendinize güvenerek kucaklayın. 3'ünde aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Özellikle 14'ünde şanslısınız. 25'inde, işe odaklanmak ödüller getirebilir.





2023 KASIM YÜKSELEN OĞLAK:
Kasım ayında, duygusal olarak kendinize baktığınızda, bir münzevinin sığınağı olan yalnızlığa karşı büyük bir arzu hissedeceksiniz. Ancak bir yandan da sevdiklerinizle birlikte olmak isteyeceksiniz. Denge kurmanın zamanı geldi. Sosyal yaşamınız ve kariyeriniz, önümüzdeki aylarda güzel sürprizlerle renklenecek. Bu nedenle, doğru karar verebilmek ve netleşmek için, öncesinde yalnızlığınızı kucaklayın, ancak bu durumu fazla abartmamaya dikkat edin. Bir yandan da, sevincinizi insanlarınızla paylaşın. Dışa dönüklük ile içe dönüklük arasında hem iç hem de dış dünyanızı zenginleştiren bir uyum bulmak zorundasınız. 10'unda, kafa karışıklığı sebebiyle neyi açıkladığınıza dikkat edin. 17'sinde söyleyeceklerinizi herkes dikkate alacak ve size olan sevgi artacak. 22'sinden sonra uyku düzeni ve sağlığınız daha önemli hale gelecek.





2023 KASIM YÜKSELEN KOVA:
Kasım ayında, ister seyahat ister öğrenme yoluyla olsun, değişik bir macera sizi çağırıyor. Dünyanızı genişletin ve ruhunuzun yükselmesine izin verin. Arkadaşlarınız veya içinde bulunduğunuz topluluk ile bir araya gelerek, dinlenmeyi ve yenilenmeyi yaşayacaksınız. Bu ay, yaşam yolunuzda ve kariyer hedeflerinizde yeni başlangıçlar mümkün. Yüklerden yakında arınacaksınız ve hayat yolunda ilerleyeceğinize dair umudunuzu kaybetmeyin. Karmaşık bir yolda yürürken, ufukta gecikmiş değişiklikleri sabırsızlıkla bekleyin. 4'ünde, beklenmeyeni bekleyin. 13'ünde, ev ve kariyer arasında bazı çatışmalar olabilir. 29'unda kendinizi yalnız hissetmeniz olası ama aslında herkes sizi seviyor.





2023 KASIM YÜKSELEN BALIK:
Kasım ayı, disiplin duygunuzu canlandıracak ve sağlıklı olma arzunuzu güçlendirecek. Zarafetin ve öz-şefkatin dingin bir akarsu gibi akmasına izin verin, fiziksel ya da duygusal her türlü ağrı dinecek. Hayatınızın yolunu ve kariyer hedeflerinizi aydınlatan yeni başlangıçların ortaya çıkışını izleyin. Öğrenmeye yönelik yeni keşfedilen bir alan, sizde büyük bir merak uyandırabilir. Büyüleyici ama en azından oyalayıcı bir çalışma alanına çekebilir. 3'ünde, eşinizle tartışmak için hiç iyi bir gün değil. 17'sinde, seyahat sizi çağırıyor ve çok eğlenceli olabilir. 21'indeki para konusunda sezginiz doğrulanacak.






Ezgi Emir
 
tumblr_ab545317d0b2650c48f9fd2c9f7f90b1_6c1eae7a_1280.jpg

KOÇ BURCU - (21 Mart - 20 Nisan)​

Kasım ayının ilk yarısında; maddi kaynaklar, finansal kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Ayrıca iş hayatınızda güçlü gelişmeler, değişimler gerçekleşebilir.
Ayrıca evlilik, ortaklık, mahkeme konularında ise güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Kasım ayının ikinci yarısında; finansal kaynaklar, miras, vergi, ödemeler, ameliyat konularında yeni konular gündeme gelebilir. Güçlü ve güzel gelişmeler sizi bekliyor ancak krizsel durumlara da hazır olmanızı tavsiye ediyorum.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. İletişim, kardeşler, eğitim, seyahat konularında hızlı karar aldığınız bir sürece girebilirsiniz. Şans sizinle olacak. Bol bol seyahat ederek kasım ayını tamamlıyorsunuz.





BOĞA BURCU - (21 Nisan - 21 Mayıs)​

Kasım ayının ilk yarısında; ilişki, ortaklık, sosyal kimlik veya sağlık konularında değişim ve dönüşümler gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, yurt dışı, eğitim veya hobi konularında güzel destekler alacaksınız. Güçlü kararlar alabilirsiniz.
Ayrıca çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili şans sizinle olacak ancak bel bölgesi rahatsızlıklarına dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Kasım ayının ikinci yarısında; ilişki, ortaklık, evlilikle ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Güçlü ve şanslı olduğunuz bir dönem sizi bekliyor.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Para, kazançlar, finans, ödeme, borçlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Bu dönemde bazı aksilikler gerçekleşebilir.





İKİZLER BURCU - (22 Mayıs - 21 Haziran)​

Kasım ayının ilk yarısında; sağlık, hastaneler, psikolojik durumlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ayrıca; çalışma hayatınızda da beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, sanat, tatil konularında şans sizinle olacak. Ayrıca finansal konularda güçlü destekler alabileceksiniz.
Kasım ayının ikinci yarısında; çalışma arkadaşları, sağlık, gündelik rutinler veya evcil hayvanlarınızla ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Finansal konularda ise güçlü gelişmeler gerçekleşebilir.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Fiziksel değişim, sosyal maske, ilişki-ortaklık konularında ve kariyer hayatınızı da etkileyen durumlar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte iletişime dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Seyahat veya eğitimde, hukuksal konularda aksilikler gerçekleşebilir.





YENGEÇ BURCU - (22 Haziran - 23 Temmuz)​

Kasım ayının ilk yarısında; sosyal çevre, arkadaşlarınızla ilgili yenilikler söz konusu olabilir. Topluluk-derneklerde güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Aile, ev, gayrimenkul konularında şans sizden yana olacak ancak yine de dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.
Kasım ayının ikinci yarısında; aşk, tatil, çocuk, aşk konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca güçlü düşmanlarda söz konusu olabilir, dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Sağlık, hastane, psikolojik durumlar söz konusu olabilir. Ayrıca borç, ödeme, harcamalarınıza da dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Çalışma hayatınızda ise çok çalışabilirsiniz. Gergin bir ortam söz konusu olabilir.





ASLAN BURCU - (24 Temmuz - 21 Ağustos)​

Kasım ayının ilk yarısında; iş, kariyer hayatınızda beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. İş değişimi söz konusu olabilir. Eğitim, iletişim, kardeşler ve seyahatlerle ilgili ise güzel gelişmeler sizinle olacak. Ev, aile hayatınızda da ani beklenmedik durumlar gerçekleşebilir.
Kasım ayının ikinci yarısında; ev, aile, gayrimenkulle ilgili güçlü değişimler söz konusu olabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Aşk, tatil, eğlence konularında ise şans sizinle olacak.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Sosyal çevre, arkadaşlar, topluluk-derneklerle ilgili belirsiz konular belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde şans sizinle olacak. Ancak sağlık konularına dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.





BAŞAK BURCU - (22 Ağustos - 23 Eylül)​

Kasım ayının ilk yarısında; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konular ön plana çıkarken, güzel gelişmeler de gerçekleşebilir. Aşk, hobi, sanat, çocuklarla ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Ayrıca para, finansal yapılanmanızla ilgili şans ve fırsatlar da gündeme gelebilir.
Kasım ayının ikinci yarısında; eğitim, seyahat, kardeşler, yakın çevrenizle ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Güçlü destekler alacaksınız. Harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni insanlar hayatınıza girebilir. Ev, aile konuları ise ön plana çıkabilir.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Kariyer, iş hayatınızda kararsızlıklar gerçekleşebilir. Bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Otoritelerle anlaşmakta güçlük çekebilirsiniz ve yanınızda çalışanlarla ayrışmalar gerçekleşebilir.





TERAZİ BURCU - (24 Eylül - 23 Ekim)​

Kasım ayının ilk yarısında; finans, para, ameliyat, miras gibi konular gündeme gelebilir. Ayrıca sağlık ve aşkla ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Ailenizin desteği sizinle olacak. Gayrimenkulle ilgili güçlü fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kişisel gelişim, sosyal maskesiniz, fiziksel değişimler şans sizinle olacak.
Kasım ayının ikinci yarısında; maddi kaynaklar, kazançlarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde ani fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, hızlı karar vermeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızda veya gündelik hayat akışınızda iletişime dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya uzak çevrenizle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Şans sizinle olacak. Ama bu dönemde otorite veya sağlıkla ilgili konulardan dolayı sorumluluklarınızın farkına varmak ve hemen vazgeçmemek ise önemli olabilir.





AKREP BURCU- (24 Ekim - 23 Kasım)​

Kasım ayının ilk yarısında; ortaklık, evlilik, mahkeme konularında ani beklenmedik değişimler gerçekleşebilir. Ama korunuyorsunuz ve şans da bir taraftan sizinle olacak. Sağlık, hastane gibi konularda ise şifalanma gerçekleşebilir.
Kasım ayının ikinci yarısında; sosyal maske, fiziksel değişim, kişisel gelişim gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle, eğitim, seyahatlerle ilgili konularda güçlü destekler sizinle olacak. Ayrıca maddi konular ön plana çıkabilir.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Finans, ödemeler, ameliyat, sağlık veya okültizm gibi konularda belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde sezgileriniz artabilir. Ayrıca çocuk, aşk, tatil konularından dolayı harcamalarınız artabilir.





YAY BURCU - (24 Kasım - 22 Aralık)​

Kasım ayının ilk yarısında; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık veya evcil hayvanınızla ilgili ani beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Ayrıca maddi konularda güçlü destekler alabilirsiniz. Sosyal çevre, arkadaşlarınızla ilgili şans sizinle olacak.
Kasım ayının ikinci yarısında; hastane, sağlık, psikolojik durumlar söz konusu olabilir. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Bu dönemde dikkatli olmanızı ve sezgilerinize güvenmenizi tavsiye ediyorum. Bir taraftan ise enerjiniz de yavaş yavaş yükselişe geçiyor olacak.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. İlişki, ortaklık, evlilik, mahkeme konuları ön plana çıkabilir. Bu dönemde iletişim sorunlarından dolayı engellerle karşılaşabilirsiniz. İletişime ve yakın çevrenizin söylediklerine dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.





OĞLAK BURCU - (23 Aralık - 20 Ocak)​

Kasım ayının ilk yarısında; aşk, tatil, ev, aile gayrimenkul konularıyla ilgili artık sonlanmalar ve değişimler gerçekleşebilir. Güzel gelişmeler sizinle olacak. Kariyer hayatınızda ise önemli değişimler ve sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Güçlendiğiniz bir dönemdesiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukukla ilgili de güçlü ve olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.
Kasım ayının ikinci yarısında; sosyal çevre, topluluk-derneklerle ilgili yepyeni gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir dönem sizi bekliyor olacak. Ama şok edici gelişmelere de dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca enerji olacak içe çekilme yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bilinçaltı konuları şifalanmanıza destek olacaktır.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık veya evcil hayvan konuları gündeme gelebilir. Bu dönemde iletişime dikkat. Ayrıca otoritelerle sorunlar gündeme gelebilir. Para konusunda da tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum.





KOVA BURCU - (21 Ocak - 19 Şubat)​

Kasım ayının ilk yarısında; ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir ve beklenmedik değişimler gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında ise şans sizinle olacak. Sağlığınıza özellikle dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.
Kasım ayının ikinci yarısında; iş, kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Bu dönemde kararlı olmak ve stratejik ilerlemek sizin için çok önemli olacak. Maddi kaynaklarınızla ilgili sizi rahatlatacak gelişmeler de gerçekleşebilir ancak sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız da artabilir.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Ev, aile, gayrimenkul veya aşk, çocuk, tatil konuları ön plana çıkabilir ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ancak bu dönemde hızlı karar almak yerine sakin olmanızı tavsiye ediyorum.




BALIK BURCU - (20 Şubat - 20 Mart)​

Kasım ayının ilk yarısında; yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler, yer değişikliği gibi konular ön plana çıkabilir ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Finans, ameliyat, sağlıkla ilgili ise şans sizinle olacak. Partner veya ortağınızla ise bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Ortak harekete geçebilir, güçlü destekler alabilirsiniz.
Kasım ayının ikinci yarısında; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya uzak çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Bu dönemde bol bol seyahat edebilirsiniz. Ayrıca çok çalışabilir, iş hayatınızda da aktif bir süreç içine girebilirsiniz.
Kasım ayının bitirirken 27 Kasım’da ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Ev, aile, gayrimenkul, seyahat, eğitim konularında bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kararsızlıklar veya iletişim sorunları değişimlere sebep olabilir. Dinlemek ve olaylarla ilgili net karar almak için kendinize zaman tanımanızı tavsiye ediyorum.






Gülçin Birinci/Günebakış
 
tumblr_dce8e02d98cc02f3f5059c7ec744955e_0eda15e5_1280.jpg

KOÇ BURCU-
Sevgili Koç; Kasım ayına işinize, projelerinize odaklanarak gireceksiniz."Satürn' ün ileri hareketi takılı kaldığınız düşüncelerden özgürleşmenize yardımcı olacak. "7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açı oluşturacak ve "8" Kasım'da "Venüs" "Terazi" burcuna geçecek hayalgücünüzün genişleyeceği bakış açınızı değiştireceğiniz bu dönemde hedeflerinizi hayallerinizi gerçekleştirmeye çok yakın olacaksınız."13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek ,geçen ayki tutulmaların da etkisini hissederek hayatınızın her alanında yeniye yer açacak yarım kalmış işlerinizi tamamlayacaksınız.Bazılarınız yeni doğan bebeğinin sevincini ailesiyle paylaşacak,bazılarınızda çocuk sahibi olmak için harekete geçecek.yeni bir ev veya şehre taşınmayı düşünecek, iş kolunuzla ilgili eğitimler alacaksınız."22" Kasım da "Güneş" Yay burcuna geçecek, işiniz ilişkileriniz ve sosyal yaşamınızda rahatlamaya ,huzura, yardımlaşmaya yönelik çabalarınız başarılarınızla bir yıldız gibi parlayacak,maddi açıdan güçlenecek çevrenizin sevgisini kazanacaksınız. İlişkim yok diyenler yeniden aşık olacak, ilişkisi devam edenler bekledikleri evlilik teklifini alacaklar."27" Kasım'da "İkizler" Burcunda "Dolunay" gerçekleşecek ve"Neptün "ile "Merkür kare açıda olacak devam eden hukuki davalarınız,para alacak verecek konularında daha temkinli olmalı, ağzınızda çıkan sözlere dikkat etmeli, hoşgörülü ve esnek hareket etmeye özen göstermelisiniz.Bu dönemde kredi,borç almaktan kaçınmalı, gereksiz harcamalar yapmamalı bütçenizi dengelemelisiniz.



BOĞA BURCU-
Sevgili Boğa ;Kasım ayına ekonomik koşullarınıza ve sağlık konularına odaklanarak gireceksiniz."Satürn' ün ileri hareketi geçmişle alakalı takılı kaldığınız sorunlardan özgürleşmenize çözüme kavuşmanıza yardımcı olacak. "7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açı oluşturacak ve "8" Kasım'da "Venüs" "Terazi" burcuna geçecek hayallerinizi gerçekleştirecek, kardeşler , komşular ve gelecek planınızla ilgili her konuda bakış açınızı değiştirecek,bu dönemde hedeflerinize odaklanacaksınız. "13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek,yeni bir eve yeni sosyal çevreye geçiş yapacak, işyeri adresinizi hatta belkide iş kolunuzu mesleğinizi değiştirmek için harekete geçeceksiniz.Bazılarınız çocuk sahibi olmak isteyecek, bazılarınızda işinde kariyerinde lehinize güzel gelişmeler yaşayacaksınız."22"Kasım da "Güneş" "Yay"burcuna geçecek;bazı "Boğa"lar yeni bir ilişkiye başlayacak, bazılarınız da yurt içi ve yurt dışında eğitim, yaşam, kariyer fırsatları ile ilgili araştırmalar yaparak ayağınıza gelen fırsatları değerlendireceksiniz.Maddi açıdan güçlenecek sağlık kontrollerinizi yaptırarak bekleyen sağlık operasyonunlarınızı gerçekleştireceksiniz."27" Kasım "İkizler "burcunda "Dolunay gerçekleşecek,bu dönemde gereksiz harcamalar yapmamalı, yatırımlarınızı ertelemeli, aile bireyleriyle birlikte zaman geçirmelisiniz ,dinlenmelisiniz.



İKİZLER BURCU-
Sevgili İkizler ; Kasım ayına işinize, projelerinize,bütçenize odaklanarak gireceksiniz."Satürn' ün ileri hareketi takılı
kaldığınız düşüncelerden ,geçmişle alakalı konulardan özgürleşmenize yardımcı olacak. "7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açı oluşturacak ve "8" Kasım'da "Venüs" "Terazi" burcuna geçecek hayallerinizin peşinden koşmak isteyecek,ikili ilişkilerinizde daha hoşgörülü ve hayalperest yaklaşımlarda olacaksınız.Aile bireylerinin ebeveynlerinizin ve kendinize ait sağlık kontrollerinizi gerçekleştirerek bağışıklığı güçlendireci bitkisel destekler alacaksınız."13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek ;kendi yarattığınız, eserleriniz projeleriniz, ürettiklerinizle ek gelir imkanlarına kavuşacak,aileniz ve çevrenizin takdirini toplayacak,her alanda yardımlaşmaya vakit ayıracaksınız."22"Kasım da "Güneş" "Yay"burcuna geçecek; ilişkilerinizde bahar tazeliği ve romantizmi yaşayacak, iletişimlerinizde samimi ve esnek davranışlar sergileyecek eşinizin aile bireyleri ve kendi ebeveynleriniz arasında köprü vazifesi görecek, birlikte ortak çalışmalar yapacaksınız. "27" Kasım "İkizler "burcunda "Dolunay gerçekleşecek ve"Neptün "ile "Merkür kare açıda olacak, hem iletişim hem yaratıcılık yeteneklerinizi açığa çıkaran başarılar sergileyecek,hukuki davalarınızda lehinize sonuçlar alacak, çocuklarınız,kardeslerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız.Hobilerinize yönelik kurslara katılacaksınız.



YENGEÇ BURCU-
Sevgili Yengeç ;Kasım ayına iş seyahatlerinize,sağlık kontrollerinize,ülke ekonomisine odaklanarak gireceksiniz."Satürn' ün ileri hareketi zihninizi meşgul eden takılı kaldığınız kişi ve sorunlardan özgürleşmenize yardımcı olacak. "7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açıda olacak ve "8" Kasım'da "Venüs" "Terazi" burcuna geçecek hayallerinizi destekleyici,mesleğinizle ilgili, eğitimler,kurslar,etkinliklere katılacak,yeni gelir kaynaklarına kavuşacaksınız.Yatırımlarınızı hedeflerinizi gerçekleştirmeye odaklanacaksınız."13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek sizi sınırlandıran zorlayıcı koşullardan özgürleşerek olayları lehinize çevirecek, yeni yaşam koşullarınızı siz belirleyeceksiniz.Bazılarınız yeni bir eve taşınacak,bazılarınız işyerini yeni bir adrese taşıyacaksınız."22" Kasım "Güneş" Yay burcuna geçecek ilişkisi devam edenler evlilik kararını yakınlarıyla paylaşacak,işim yok diyenler arzuladıkları iş imkanına kavuşacak.Bazı "Yengeç"ler ise yeni doğan bebeklerinin sevincini yaşayacak.27 Kasımda "İkizler" burcunda "Dolunay gerçekleşecek bu dönemde komşular,kardeşler,yakın çevrenizle birlikte ortak aktivitelere katılacak,doğayla başbaşa kısa bir tatil yapacaksınız.
 
ASLAN BURCU-
Sevgili Aslan ;Kasım ayına finansal konulara,ailenize odaklanarak gireceksiniz. "7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açıda olacak ve "8" Kasım'da "Venüs" "Terazi" burcuna geçecek hayatınız geleceğiniz ve ailenizle ilgili konularda çabalarınızın karşılığını görecek sürpriz yeni imkanlara kavuşacak hayallerinizdeki ev veya arabayı alacaksınız."13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek; bazılarınız aile içi konulara ebeveynlerinizin sağlık konularına zaman ayıracak, bazılarınız da yeni bir eve belki yeni bir şehre taşınma kararı alacaksınız. "22" Kasım "Güneş" Yay burcuna geçecek bazı "Aslan"lar evlilik törenlerini gercekleştirecek, evlilik teklifi bekleyenler de arzuladıkları gibi romantik bir evlenme teklifi alacaklar."27" Kasım'da İkizler burcunda "Dolunay gerçekleşecek ve"Neptün "ile "Merkür kare açıda olacak,ikili ilişkiler, devletle ilgili beklenen evrak konular,letişim ile ilgili konularda hassas davranacak, komşular,kardeşler,kuzenlerle ortak faaliyetlere de zaman ayıracaksınız.Yarım kalmış işlerinizi tamamlayacak,ailenize ait malların paylaşımıyla ilgileneceksiniz.



BAŞAK BURCU-
Sevgili Başak ;Kasım ayına ülkemizide yakından ilgilendiren savaşa,ailenize,iş seyahatlerinize odaklanarak gireceksiniz. "7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açıda olacak ve "8" Kasım'da "Venüs" "Terazi" burcuna geçecek,medya,iletişim,bilişim alanlarında çeşitli etkinlikler ve çalışmalar gerçekleştirecek,yeni ek gelirler elde edecek mali açıdan rahatlayacaksınız."13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek,yeni bir ev yeni sosyal çevre,yeni dostluklara odaklanacak,ev ve işyeri adreslerinizi değiştireceksiniz.Bazılarınız bu dönemde çocuk sahibi olmak için harekete geçecek,bazılarınızda evlilik kararı alacaklar. Hala bekarım partnerim yok diyenlerde yeni bir ilişkiye başlayacak. "22" Kasım "Güneş" Yay burcuna geçecek bazı "Başak"lar evlilik törenlerini gercekleştirecek, ilişkisi devam edenler evlilik kararlarını yakınlarıyla paylaşacak."27" Kasım'da İkizler burcunda "Dolunay gerçekleşecek ve"Neptün "ile "Merkür kare açıda olacak,ikili ilişkiler,kardeşler kuzenler ile ilgili konulara zaman ayıracak,çocuklarınızla evcil hayvanlarınızla ilgili sağlık kontrollerini gerçekleştireceksiniz.İşinizle,mesleki yeteneklerinizle,hobilerinizle ilgili kurs ve eğitimlere katılacaksınız.



TERAZİ BURCU-
Sevgili Terazi ;Kasım ayına iş ve kariyerinize,sağlık kontrollerinize,ekinomik koşullara odaklanarak gireceksiniz. "7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açıda olacak ve "8" Kasım'da "Venüs" yöneticisi olduğu"Terazi" burcuna geçecek ilişkim yok diyenler yeniden aşık olacak,bir iş yerinde çalışanlar kariyerinde yükselecek,bazılarınız da hayallerinizi ve yatırımlarınızı gerçekleştireceksiniz."13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek,bazı "Terazi"ler aile içi konulara ebeveynlerinin sağlık konularına zaman ayıracak, bazılarınız da yeni bir eve belki yeni bir ülkeye taşınma kararı alacaksınız.Yeteneklerinizle ilgili kitap,deneme makaleler yazacak, medya, basın, yayın organlarınında desteğiyle gelirlerinizi arttıracaksınız. "22" Kasım "Güneş" Yay burcuna geçecek bazı "Terazi"ler evlilik törenlerini gercekleştirecek, çocuk sahibi olmak isteyenlerde bu dönemi değerlendirecekler.Hala istediğim işe kavuşamadım diyenler ise farklı bir alanda işe girecek. "27" Kasım'da İkizler burcunda "Dolunay gerçekleşecek ve"Neptün "ile "Merkür kare açıda olacak,ikili ilişkiler, devletle ilgili beklenen evrak konuları,letişim ile ilgili konularda hassas davranarak, komşular,kardeşler,kuzenlerle ortak faaliyetlere de zaman ayıracaksınız.Yarım kalmış işlerinizi tamamlayacak,ailenize ait malların paylaşımıyla ilgileneceksiniz.



AKREP BURCU-
Sevgili Akrep ;Kasım ayına,devam eden savaşın etkilerine, kariyerinize,ekonomik koşullara odaklanarak gireceksiniz. "7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açıda olacak ve "8" Kasım'da "Venüs" yöneticisi olduğu"Terazi" burcuna geçecek ilişkim yok diyenler yeniden aşık olacak,bir iş yerinde çalışanlar maaş zammı,yol harcırahı,ssk ödenekleri ve çeşitli alacaklarını tahsil edecek, bazılarınız da ortaklıkteklifi alacak kendi işinizi kuracaksınız. "13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek,bütçenize yeni bir eve,yurt içi yurt dışında eğitim yaşam olanaklarına odaklanacaksınız.Yeni yerleşim şekli olarak ailenize ait topraklarda belki prefabrik yeni evinize taşınacaksınız. Sağlık konularına aile büyüklerinizin kendinizin sağlık kontrollerinize sağlık operasyonlarınıza zaman ayıracaksınız. "27" Kasım'da İkizler burcunda "Dolunay gerçekleşecek ve "Neptün "ile "Merkür kare açıda olacak, devletle ilgili,işlerinizle ilgil konulara çeşitli hukuki davalara ,devam eden miras davalarınıza, odaklanacaksınız. Sivil yardım kuruluşlarının çeşitli yardım projelerine destek verecek,ailenize,çocuklarınıza zaman ayıracaksınız.
 
YAY BURCU-
Sevgili Yay ;Kasım ayına,finansal konulara devam eden tüm dünyayı etkileyen savaşa odaklanarak gireceksiniz. "7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açıda olacak ve "8" Kasım'da "Venüs" yöneticisi olduğu"Terazi" burcuna geçecek ilişkisi devam edenler evlilik kararını yakınlarıyla paylaşacak, çocuk sahibi olmak isteyenler harekete geçecek.Bazılarınız aile büyüklerinin sağlık ve çeşitli konularıyla ilgilenecek,bazılarınız da yeni doğan bebeklerinin sevincini yaşayacak."13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek,eskiye dair ne varsa geride bırakacak, hayatınızın her alanında yeniye yer açacak,kendinize ait arazi veya topraklarda tarımla ilgilenecek, yeni yaşam koşullarınızı belirleyerek kardeşler kuzenlerle ortak projelere,yardımlaşmaya,birlik olmaya odaklanacaksınız.Doğum günlerini kutlayan bazı akrepler bu ay hediye yağmuruna tutulacaksınız. "27" Kasım'da İkizler burcunda "Dolunay" gerçekleşecek ve "Neptün" ile "Merkür" kare açıda olacak; ülkemiz ve dünyadaki ekonomik buhranıda dikkate almalı bu dönemde borçlanmaktan kaçınmalı ve sağlık kontrollerinizi zamanında yaptırmalı,alerjik semptomlarda ,kronik rahatsızlıklarınızda uzman desteği almalısınız. Bu dönemde arkadaşlar,yakın akrabalarla ilgilenecek hobilerinize,eşinizin ailesine kendi anne babalarınıza da zaman ayıracaksınız.



OĞLAK BURCU-
Sevgili Oğlak ; Kasım ayına işinize,para ile ilgili konulara ülkemizide etkileyen savaşa odaklanarak gireceksiniz."7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açı oluşturacak ve "8" Kasım'da "Venüs" "Terazi" burcuna geçecek maddi anlamda mesleki becerilerinizle ek gelirleriniz çoğalacak finansal açıdan güçleneceksiniz. Resmi kurumlarla ilgili firma veya kişisel davalarınıza ,kendi babanız ve ya annenizle ilgili konulara odaklanacaksınız. Hedeflerinizi hayallerinizi gerçekleştirmeye çok yakın olacak,kişilere ve olaylara geniş açıdan bakmayı öğrenecek yapıcı ve çözüm odaklı olacaksınız. Evlilik törenlerini gerçekleştirenler balayı seyahatine çıkacak, partneri olmayanlarda yeniden aşık olacaklar. "13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek, almak istediğiniz ev veya araba için harekete geçecek aileniz ve kardeşlerimizden maddi manevi destek göreceksiniz.Yurt içinde yurt dışında eğitim kariyer fırsatlarını değerlendirecek yaşam yerinizi değiştireceksiniz. "27" Kasım "İkizler "burcunda "Dolunay gerçekleşecek ve"Neptün "ile "Merkür kare açıda olacak yeni şeyler öğrenmek yeni yerler gezmek,keşifler yapmak, organik tarımla ilgilenmek hobi bahçesi deneyimini çocuklarla yaşamak için harekete geçeceksiniz.Bu dönemde gereksiz harcamalardan kaçınmalı sağlığınıza aile büyüklerinin sağlık konularına da zaman ayırmalısınız.



KOVA BURCU-
Sevgili Kova ; Kasım ayına işinize, projelerinize odaklanarak gireceksiniz. "Satürn' ün ileri hareketi takılı kaldığınız kişi, olay ve düşüncelerden özgürleşmenize yardımcı olacak. Hayallerinizin peşinden koşmak için harekete geçeceksiniz."7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açı oluşturacak ve "8" Kasım'da "Venüs" "Terazi" burcuna geçecek ikili ilişkilerde yoksunluk,kendini kalabalıklar da bile yalnız hissetme hali ve sancılı durumlar şifalanacak çözülecek, yaratıcının elinin sizi desteklediğini farkedeceğiniz mucizelere tanık olacaksınız.
"13" Kasım'da "Akrep" burcunda "Yeniay" gerçekleşecek evinizle ilgili düzenlemeler mini onarımları gerçekleştirecek ,yapmak istediğiniz arazi,ev,toprak belki yazlık gibi yatırımlarınızı aileden veya eşten gelen paralarla gerçekleştireceksiniz. Bekarım ilişkim yok diyenler yeni bir aşka yelken açacak evli olanlarda yeniden ask tazeleyecekler.Çocukları olanlar onların hobi,kurs okul v.b.konularına aile içi sağlık kontrollerine zaman ayıracak. "27" Kasım "İkizler "burcunda "Dolunay gerçekleşecek ve"Neptün "ile "Merkür kare açıda olacak alacaklarınızı tahsil edecek, kariyerinizde yükselecek, işiniz ve her türlü ilişkilerinizde rahat huzurlu bir döneme gireceksiniz. Kol, bacak,sırt ağrılarınızda ,kronik rahatsızlıkların tetiklenmesi halinde uzman desteğine başvurmalı dinlenmeye,eğlenmeye,evcil hayvanlarınızın bakımına da zaman ayırmalısınız.



BALIK BURCU-
Sevgili Balık ; Kasım ayına ailenize devam eden savaşın etkilerine,işinize odaklanarak gireceksiniz."Satürn' ün ileri hareketi kendiniz ve yakın çevrenizle ilgili sorunların çözümüne destek verecek. Sorunlardan, korkularınızdan özgürleşecek,olay ve kişilere bakış açınızı değiştireceksiniz."7" Kasım'da "Merkür" ve "Neptün" üçgen açı oluşturacak ve "8" Kasım'da "Venüs" "Terazi" burcuna geçecek ikili ilişkilerinizde ve ticari faaliyetlerinizde güçlenecek,ayağınıza gelen yurt ici yurt dışında eğitim,kariyer,yasam fırsatlarını değerlendireceksiniz."13" Kasım'da "Akrep" burcunda"Yeniay" gerçekleşecek evinizle ilgili bazı değişiklikler yapacak,ev araba,arsa gibi yatırımlarınızı gerçekleştireceksiniz. Bazilarınız çocuklarıyla ve evcil hayvanlarının bakımıyla ilgilenecek,bazılarınız da ailenize veya eşinizin ailesine ait ev arazi gibi miras yoluyla geçen mallarınızı değerlendireceksiniz.İlişkisi devam edenler evlilik kararını yakınlarıyla paylaşacak, evliler çocukları ve yakınlarıyla ortak projelere vakit ayıracaklar.
"27" Kasım "İkizler "burcunda "Dolunay gerçekleşecek ve "Neptün "ile "Merkür kare açıda olacak iletişim kazalarına yanlış anlaşılmalara karşı hoşgörülü olmalı, gereksiz harcamalar dan ve bu günlerde kredi veya borç almaktan kaçınmalısınız.


BİRGÜL TÜNER

ASTROLOG
 
Kasım ayının aylık olarak gökyüzü durumuna baktığımızda, ayın ilk haftasında etkili olacak olan güzellik tanrıçası Venüs ile Plüton arasındaki güç savaşı bizleri daha tutkulu, inatçı ve belki de körü körüne hareket eden bir pozisyona sokacak olabilir. Fakat iletişim gezegeni Merkür'ün Venüs’ü destekleyecek olması bu durumu nispeten kendimizi ifade ederek daha iyi bir hale sokacağımızı da söylemekte.

Ayın ikinci haftasında ise gökyüzünde Akrep burcunda bir yeniay olacak. Çok uzun süredir Boğa burcunda hareket eden ve bizi şaşırtıp şoklar yaşamamıza neden olan Uranüs’ün tam karşısında gerçekleşecek olan bu yeni ay, yine Boğa burcu özelliklerini belirgin kılacak gibi görünmekte. Boğa burcu paranın ve maddi varlıkların sağladığı güvenceyi önemsediği için her şeyden önce bu konularda yeni başlangıçlara zorlanacak olabiliriz.

Ayın ortalarında ise nispeten çok daha iyi bir gökyüzü ile ilerlerken, Venüs’ün yaralı şifacı Şiron ile yapacağı zorlayıcı durum bizi aşk, sağlık, para, çözüm bulma, şifalandırma ve eğitim gibi konularda biraz daha akılcı davranmaya itecek.

Kasım ayının son haftasına ise İkizler burcundaki dolunayla gireceğiz. İkizlerin doğası gereği iletişim konusunun temelde durduğu bu dolunayın çok zorlayıcı geçebileceğini düşünmemekteyim. Elbette dolunayın ana teması bitirmek, artık bizim için gereksiz olanı terk edebilmek, kopmak ve bir sayfayı kapatmak olsa da bugün memnuniyetsizlik yaratanın yarın bizi ne denli keyifli kılacağını da bilmiyoruz.

MURAT İPEK
 
X