- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nursena küçük fıstığına geçmiş olsun neyseki Allah korumuş
Yenacım ben de bugün artıdayım halbuki çok da yürüdüm ama düzensiz yedim tabii
Son çaylarımızı da içelim çıkarız biz de yürüyüşe hiç yerimden kalkasım da yok ama :)
Geçmiş olsun eşine de sana da yenacım
İlacı kullanmakla doğru karar vermişsin bu hafta dikkat edersen verirsin yine de bence ilaç bitince atarsın ödemlerini ne de olsa
sıcak değilmi bu saatte:?
ben sıcakta yürüyemiyorum,fenalık geçiriyorum
sağol canım....
Bu yıl puanlar yine 500 tam puan üzerindenmi hesaplanılıyor...
Yoksa 700 mü.?
Bugün hava serin ve kapanıp açılıyor sürekli ama sıcakta olsa çıkıyoruz bi bazen :)
Yana yana yürüyoruz :))) tabii sizin sıcaklar gibi değildir buralar
Ham puan 700 üzerinden alınacak sonra okul puanı eklenip ikiye bölünecek yerleştirme puanı o olacak o da 500 üzerinden olacak yine
Ne düşünüyorsunuz peki...Sağlık meslek lisesi istiyormu.?
ben hala sıcak bakıyorum..İler de erken ve garanti iş açısından..KPSS de bile 50-60 puanla atanıyorlar...
Haklısın sağlık meslek avantajlı epey arkadaşımın kızı geçen sene girdi memnunlar ama kızım istemiyor
Aslında biz imam hatip düşünüyoruz bakalım
Hakkın da hayırlısı olsun...
Ben ütüme başlayayım..Kaçış yok maalesef..
Görüşürüz canım...
canım çok geçmiş olsun yaaa......
annem hep der; ille bi telaşın arasında çocuk hasta olur der.....
hayırlısı herşeyin....
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah canım.....
bol bol ayetelkürsi ve salavaat oku canım; mutlaka bi faydası olur telaşınıza inşaallah......
tamam canım:)
ben bu hafta için start bayrağını çektim dün:)
haydi sende çek bayrağını:)
birlikte bu hafta dağları denizleri aşalım varmısın?:)
ortican olalım:)
hadi güle güle git gel inşaallah canım benim.....
iyi yolculuklaaaaaar.......
hamilelik konusu açıldı yine:))))
hamilelik konusu açılınca ben zevkten 5köşe oluyorum hep:)))))))
hay Allahım yaaaa.....
çok geçmiş olsun canım benim........
çok güzel bi şiir yaaa..........
çok geçmiş olsun canım.......
cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılerım aılecek hasta olmussunuz cok zor valla
YENAM ASUM biraz geç olsada ellerinize sağlık benim günler çok yoğun geçiyor anca fırsat buldum vınnnn okuyup yazamıyorum sporcularımızı ve dereceye giren hatunları kutlarımm
Zehram kuzum seni ayrıca tebrik ederim maşallah tatile fıstık gibi gidiceksin
yani boy uzun olsa da ben armut modeliyim millet boyun uzun v.s dese de bana göre hoş durmuyorum
geçmiş olsun Allah şifalar versin
kuzum güle güle git güle güle gel gelince sen halledersin bir kaç günde artıları düğünün tadını çıkarmaya bak Esram.
İlknurum geçmiş olsun kuzum boğaz enfeksiyonu geçmiş gibi yaparak antibiyotiği bıraktığın an hortluyor dr git ihmale gelmez kuzum
Yenam bende bugün kendimin kulağını çekicem uzun zamandan sonra sapıttım.evde döner yaptım silor v.s bahsedildi banada o kolay geldi ah ben ahhhh ama tabiki kulaklar çekilecek
hoşgldin aramıza azmin daim olsun
hoşgeldin tekrardan sorunlar bitmez kafayı dağıtmak için kk gerekli
Selamün aleyküm kızlar
İki gündür yine çok yoğunum ve ne zaman gelsem kimsecikler olmuyor :44:
Kendi kendime konuşmuş gibi olmakta istemedim acıkcası
Neyse şimdide kimse yok ama dayanamadım bu sefer
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım toparlayabiltir kendini oğluşunda sende
RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnnnn
Canım senin küçük cimcimenede çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bende geri sayım başladı Yapılacak bir sürü işim var ve yarından sonra su gibi akıp gidecek zaman ben biliyoruM
Neyse artık hallederim nasılsa
Sizlere bol hareketli az kalorili bir pazar diliyorum
İlknurcum geçmiş olsun hepinize Allah şifa versin yakın zamanda iyileşin inşallah
Ne heyecanlısındır şimdi...Senin adına çok seviniyorum...
Sağlıcakla gidip gelin...Oraya gidince bildirim yapacakmısın yoksa komple tatilmi.??
yine de dikkat edeceğine inanıyorum ben..Bayağı benimsedin dikkatli beslenmeyi sen..
İyi akşamlar canlarım
Hepiniz çok iyisiniz güzel Dilek ve dualarınız için Allah razı olsun
Sınav pek iyi geçmedi malesef zaten çok büyük umutlarımız yoktu ama umduğundan da kötü oldu sonuç malesef ama canı sağolsun ne diyelim çok üzüldü ağladı ben de azcık dolaştırdım sonra annemlere götürdüm bekar kızkardeşim var iyi anlaşıyorlar kafası dağılsın ortamdn uzaklaşsın dedim Pazartesi'ye kadar kalacaklar
HAZIR YUFKADAN TAVUKLU SİLOR - sihirlifirin - Blogcu.com
Ben yukarıda verdiğim linkten yararlandım...Zeynep arkadaşımızın yöre yemeğiymiş..Bir gün mönüsünü paylaştığın da gördüm ve denedim...LEziz ve doyurucu bir yemek,fakat ayda yılda bir yenilesi yemek
Meyracım alışamadın henüz anne hasretine ondadır can sıkıntın...
bir de hava kötü olunca insan ister istemez çok etkileniyor...
Demek pes oynuyorsun ben de onu bilmiyorum
Sonra futbol deyince anladım
gulmacım,ben seni çok merak ediyorum ama...Aniden yok olma lütfen...
Hoşgeldin tekrar...
Canım çok geçmiş olsun....
Kızına söyle bu yıl sorular acaip zormuş...yakın çevrem de 3 kişi girdi sınava üçünün de çok ama çok zor geçmiş..Özellikle matematikleri fiyaskoymuş...
ıhracat sorumlusuyum ozel bır sırkette.
=asumanzeynep; sınav zormuş benim face de kankilerim var arkadaşlarımın kızları onlrda öle yazmış canocanlar ne çektiler be sınavlardann
kısmet inde ne varsa olur hayırlısı olsun
yennaaa
istersen bide tülbentte mantıyı dene senin kıza severek yerler eminim netten bakk
topiğe yeni bi yemek daha getirdimm :))))))))
araştır bakalım:))
hasta arkadaşlarım geçmiş olsunn
ben bugünn görümce bahane geamak şahane bana dedik gezdik tozduk biraz kaçırdım ekmeği sanırım dışarda yedik ama sonrasında köyceğiz sahilde eşimle kardeşi tavla oynarken yarımsaat fitiri fititiri yürürdüm mısısr yediler yemedim 1 satt öncede bisküvili pasta çay faslı vardı 1 çatal aldım o kadar aferim kendime eksi olamasamda erimiştir sanırım diye umuyorumm
işte öleee
cadı kızım küçük olan kaydırıaktan düştü belimde belim az morardı ağladı dr a götürdük şükür bişeyi yok ağrı kesici sprey verdi dr daha halada uyumadı yeşil çay yapıcam geç oldu ama olsun uyku problemim yok çok yorgunum sızarım zati az sonra:))
iyi geceelerr hepinize
Balkonda kahvaltımızı yaptık şimdi de sıra çay keyfinde:))
Eşim rahatsız pek keyifsiz iki günden beri...halı saha maçın da sanırım çok terledi ve üşüttü..
Kahvaltıdan sonra ilaç içirdim uyuyor şimdi..
Geçen hafta gittiğimiz yeşil alana istiyor yine çocuklar..bakalım eşim uyandığın da kendini iyi hissederse yemeğimizi alıp yine oraya gideriz...
Ben cumadan beri antibiyotik kullanmaya başladım. bu hafta pek verimli olamayacağım sanırım..Antibiyotik beni acaip şişiriyor çünkü...
artı olmak istemiyorum artık..sırf o yüzden kullanmamayı düşündüm ama sonra dr.gerekli görmese vermezdi kullanmalısın diyerek ikna ettim kendimi...
Kulakları çınlasın egedeniz çok severdi ütüyü gelse keşke yeniden...
Hepinize ayri ayri coooook tesekkür ediyorum canlarimmmm
Oglusum cok sükür daha iyi cok nadir kulagim agriyo diyo damla fayda etti sanirim
Ama benim bogazlar dahada kötüye gidiyor minik minik beyaz yaralar vardi daha dogrusu iltihap sanirim iyice yayilmaya basladi dis etlerimdede gördüm bu sabah su icsem iskence cekiyorum resmen
gideyimde biraz uzanayim islerimde var ama bugün hicbisey yapmak istemiyor canim
.........................................
Kizlar bu arada Allah nasib ederse 8. ayin 3ünde Türkiyemde olucam Dairemiz var ama pek esyamiz yok Beyaz esyalari hallettik ama oturma odasi icin yemek takimi ve oturma grubu almak istiyorum bu sene
Bana ne önerirsiniz canlar ??? Biraz arastirayi dedim kilimdede gayet hos seyler var yoksa istikbal filanmi alayim??? Bilgisi olanlar benide aydinlatsin lütfennn Öpüldünüzzz
Canım annemde net yok maalesef dışarda ancak bir cafede falan net bulursam arada yazmaya calışırım