- 8 Mayıs 2008
- 317
- 1
- Konu Sahibi MATASOY
tamam canımmm geliyorumm bekleeejeyyar
:icecream:
nar_ı beyza nerelerdesin görünmüyon sohbet odasına falanda girimiyon bekliyom seni ama .......klava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canımmm geliyorumm bekleeejeyyar
:icecream:
merhaba kızlar
ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım dr um en başından beri sezeryanla doguracaksın dio bu cumartesi kontrole gittigimde ben normal dogum istiyorum dedim. benim bekarlıgımdan beri adet düzensizliğim var ilaç kullandıgım sürece adet olabiliyorum ilacı kesince adet olmuyorum doktoruma normal dogum yaparsam rahmimin yenilenecegini ve belkide adet problemimin düzelecegini söyledim ama doktorum bunun tam tersini söylüyor normal dogum ayaparsam rahmim daha fazla deforme olacagını ve bunun benim problemimi çözmeyecegini söyledi o hala sezeryanda ısrarlı bende ne yapacagımı şaşırdım doktoruma çok güveniyorum ama sezeryanda istemiyorum izce ne yapmalıyım?
Kızlar ben zaman daraldıkça normal doğumdan tırsmaya başladım sanırım cayıcammm:tomato:
nar_ı beyza nerelerdesin görünmüyon sohbet odasına falanda girimiyon bekliyom seni ama .......klava:
merhaba kızlar
ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım dr um en başından beri sezeryanla doguracaksın dio bu cumartesi kontrole gittigimde ben normal dogum istiyorum dedim. benim bekarlıgımdan beri adet düzensizliğim var ilaç kullandıgım sürece adet olabiliyorum ilacı kesince adet olmuyorum doktoruma normal dogum yaparsam rahmimin yenilenecegini ve belkide adet problemimin düzelecegini söyledim ama doktorum bunun tam tersini söylüyor normal dogum ayaparsam rahmim daha fazla deforme olacagını ve bunun benim problemimi çözmeyecegini söyledi o hala sezeryanda ısrarlı bende ne yapacagımı şaşırdım doktoruma çok güveniyorum ama sezeryanda istemiyorum izce ne yapmalıyım?
şekerciğim, ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. bana da direkt sezaryan dediler, tüp olduğu için. Biz bir iki doktora daha sorduk, normal yapabilirmişim. Ama adet düzensizliği için fikir veremem. Ama çoğu doktor nedense tüp bebeklileri normaldan caydırıyor, ama saçma!!! yurtdışında bile tüpbebeklilere normal doğum yaptırıyorlarmış.
Ama adet düzensizlikleri yüzünden illa da sezaryan olacaksa bilemem ya...ama o da saçma geliyor :uhm:
normal dogum tabiki guzel ama ben epidural sezaryan oldum cunku bebegim 39.hafta ters donmustu istemeye istemeye girdim amelyathaneye nerdeyse sampanya kadehi elimde gobek ata ata ciktim ne rahat bir dogum ustelik ayiksin 1saat icinde ayaktaydim bin kez dogursam yine aynisini yapardim
hayırlı olsun cnm bebeğin,Allah bizlere de seninki gibi kolay doğum nasip etsin :)
canım adet düzensizliği için sezeryan demedi dr zaten. ben normal olursa bu sorunumuda çözer die düşünüyodum dr da normal doğumun adetine bi faydası olmaz dio. bebeklerimiz kıymetli bebek ya( herkesin bebegi kıymetli ama bizimkiler tedavi ile oldugu için ) o yüzden dr da sezeryan yapalım die ısrar ediyo birazda daha zaman geçsin başka bi dr a gidecegim . kendi dr umdan çok memnunum ama şu dgum meselesi kafamı karıştırıyo...
şekercim bide geçen bişi duydum tüp bebekle hamile kalanlardan dogum yapacagı zaman tedavi gördüğü hastaneden tüp bebek olugune dair bi belge isteniyomuş. tam detaylı ne için istendiğini öğrenemedim senin bu konuda bi bilgin varmı?..
merhabalar bende normal doğum düşünüyorum epidurel
hemile kaldığım ilk günden beri buna araştırıyorum ve bunu doktorumlada paylaştım
özel bir hastaneye gidyorum doktorum epidurel güzel ama normal doğumda doğum işlemini yavaşlatıyor bebek sıkıntıya girebilir dedi
çok kararsız kaldım ama yinede epidural istiyorum maliyeti ne olursa olsun tamamen acı hissetmeyeceğimi biraz hissetidiyim ama en azından hafifletsinler öyle değilmi
açıkcası bende çok korkuyorum dr.normal yada sezeryan olacağı 38.haftada belli olur dedi.inşallah normal olur.