Saç Rengi ve Saç Boyama C Vitamini ile Saç Açma

ben gece sunlife 20 tb ile denedim ama yıkarken herhangi bir boyanın aktığını görmedim ama 4 aydır zaten saçımı boyamıyorum ama 9 yıla yakın saçımı sürekli siyaha boyuyordum fotoğraf ekleyeceğim, saçım yapmadan önce de güneşte kızıl parlıyordu normal ışıkta yaptıktan sonra da kahverengi gibi duruyor, bana da tavsiye verir misiniz siyah saça deneyen var mı benim gibi 1 saat beklettim saçımda bu saça tekrar yapsam açar mı rengi, ilk fotoğraf geçen sene ki hai uzunluğu böyle saçımın
 

Eklentiler

  • sac1.jpg
    sac1.jpg
    479,3 KB · Görüntüleme: 950
  • sac2.jpg
    sac2.jpg
    1.000 KB · Görüntüleme: 2.928
  • sac3.jpg
    sac3.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 4.867
2 kutu efervesan 1000 mg c vitamini bitirmiş biri olarak(toplamda 40 tablet) evet saç rengini kırıyor ama bunu bir anda açık kumral sarıya döner diye düşünmemek gerekiyor hele ki saçlarınızı siyah kestane renklerine boyadıysanız. Şahsen ben 5.0 boyalı saçımda bunu gördüm.
 
Kızlar suda eriyen denemiş tim daha önce çok farketmedi tozuyla denedim bi ton acıyor toz c vitamini bulmaya çalışın özellikle koyu renkte boyasi olanlar kolay gelsin
 
Ben yotube da izledigim kadariyla 20 tablet sunlife c vitaminini toz haline getirip icine karbonat ve şampuan la birlikte karistirip saca suruluyor kizin saclari baya acilmisti benim saclarimda cikolata kahve daha yeni boyadim ama hic hosuma gitmedi kendi rengi koyu kestane 2-3 ton acigini istiyorum yarin bu sekilde denicem videodaki kiz istediginiz renge kavusana kadar deneyebilirsiniz diyor tabi uygulamalar arasinda bir kacgun bekleyin diyor sonucu mutlaka yazarim.
 
Ben yotube da izledigim kadariyla 20 tablet sunlife c vitaminini toz haline getirip icine karbonat ve şampuan la birlikte karistirip saca suruluyor kizin saclari baya acilmisti benim saclarimda cikolata kahve daha yeni boyadim ama hic hosuma gitmedi kendi rengi koyu kestane 2-3 ton acigini istiyorum yarin bu sekilde denicem videodaki kiz istediginiz renge kavusana kadar deneyebilirsiniz diyor tabi uygulamalar arasinda bir kacgun bekleyin diyor sonucu mutlaka yazarim.
C vitamini kapsüllerini ne kadara aldın denedin mi canım ?
 
merhaba arkadaşlar
bende denedim,saç tonumda çok az bir kırılma oldu koyu kahve idi,iki kez 10'ar tablet ve ingiliz karbonatı şampuan ile yaptım,burada 20 -30 tabletten bahsedilmiş benim gördüğüm topikte bayan 10 tapletle 4 kez yapmıştı,onun saçı ikinci yapışında baya açılmıştı bende bana iki ton açılsa yeter dedim ama olmad.saçımıda kuruttu bebek yağı sürdüm ikinci yapışımdan sonra,durumu kurtardım,
 
Bu konuyu bikaç yerde daha okudum nette yani herkes saçı yıpratmıyo die yorum yapınca az önce kendi üzerimde denedim saçlarım koyu kahve sonuç evet ilk yapışta bile bi miktar açıyo ama söylenmesi gereken tek şey eğer saçlarınız öncesinde yanıksa sakın yapmayın bunu kimse yazmamış malesef 6 aydır yeni toparladığım saçlarım yine pismaniye gibi oldu yani önceki yanık yerler eskisi gibi perişan oldu
 
3 gün önce 10 tane c vitamini tabletini, karbonat, biraz limon suyu, biraz zeytinyağı karışımı yapıp saçında 1,5 saat bekleşmiş biri olarak hiçbir faydasını görmediğimi belirtmek isterim.
saçlarımın doğal rengi koyu kahve, 2 yıl falan saçım kızıl renkti (ateş kızılı tonları). 1,5 yıl evvel siyaha boyamıştım, daha sonra 3 ay önce siyaha boyamıştım. akıtmak için çokça beyaz sabun, kepek şampuanı kullandım son bir ay. son olarak da bunu deneyeyim dedim ama işime yaramadı. saç serüvenimi belirttim, neticede benim saçıma boya rengi iyice yerleşmiş olabilir vs.
hafif bir kuruluk oluyor ama kremleyince hiçbir belirti kalmıyor kuruluğa dair. deneyin bence umarım sizde işe yarar.
 
İlginçmiş hazır gebelikte boya kullanamıyorken bunu deneyebiliriz aslında :) Vitaminin bi zararı olmaz sanıyorum
 
Merhaba
Biraz önce bu uygulamayı denedim. Saçlarım kestane rengiydi sadece yarım ton açıldı o kadar... Bir kaç kere daha deneyeceğim....
 
Ben, geçen hafta, 50 tablet Estervit C, karbonat ve şampuan ile denedim. 2 saat saçımda beklettim ama sonuç değişmedi. Siyaha boyalı saçlarım halen aynı. Az önce de saf c vitamini tozu ve şampuanla denedim, şu an bekliyorum. Umarım sonuç umduğum gibi olur.
 
chleq chleq Canım, senin de saçların siyaha boyalıydı değil mi askorbik asitle açtığında? Ne kadar ekledin şampuanına, ekstra birşey katmış mıydın ve ne kadar süre ile durdu saçında?
 
Daha önce konu açmıştım ama yabancı sitelerden çeviri yaptığım için sanırım başlıktan ötürü pek dikkat çekici olmadı. Bu yüzden bu başlığın altın maddesini burada başlık olarak açmayı uygun gördüm. Oradan alıntı yapıyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/460709-evdeki-olanaklarla-boyayi-soldurmak.html

Bu yöntem öve öve bitiremedikleri bir yöntem (iki türlü uygulanışı varmış) ve bu yöntem sadece boyalı saçta işe yarar:[/B]

a. (Özellikle siyah boyalı saç için): 30 tablet C vitamini alıp bunları toz haline getirmek (kapsul varsa kapsul de olur) vıcık bir krem kıvamına gelene kadar sıcak suyla karıştırmak ve bunu saça uygulayıp 45 dk bekletip şampuanlamak.

b. (Bu da siyahtan daha açık tonlar ve boyasız saçlar için) 15 tabletle 3 yemek kaşığı şampuanı karıştırıp saçı bunlarla iyice köpürtüp masaj yapmak ve ardından sıcak suyla durulamak. (Bu miktarlar uzun saç için).


Saçı siyah boyalı bir tanesi yapmış, resmen ayakkabı boyası gibi siyahtı saçım diyor, bunu uyguladıktan sonra kahverengiye dönmeye başlamış saçı ve ayrıca en önemlisi yıpranma olmadığını söylüyor ki bunun gibi çok fazla insan vardı deneyen.


Bnm anlmadgim smdi saçım kahve boyattim koyu sarı oldu diyelim . Ç vitamini ile saç açma kullandgm da saçım koyu sarı renginden biraz daha mı açılacak yoksa kahveye geri mi dönecek ? Çünkü saç boyası silme olarak da geçiyor ya anlmadm o yüzden biliyorsaniz cvplarmisiniz sorumu
 
Arkadaşlar anladığım kadarı ile koyu renk siyah vb boyalı saçlar sadece toz karbonat ve su ile karıştırılıp yapılacak.Eğer açık renk boyalı saçlara sahipseniz açık kahve karamel vb. gibi bu saçlarda toz c vitamini ve şampuanla karıştırılacak.Bu ayrıma dikkat edelim.Birde extradan karışımlara zeytin yağı krem sirke karbonat ekleyenler var.

Kendi görüşümce bunların bu karışıma etki edeceğini düşünüyorum.Bu yüzden saçlarda hiç bir etki yapmıyor.Sadece kendi karışımını uygularsak içine başka bişey katmadan uygulama başarılı olur.

Bir de bu yöntem sadece boyalı saçlar için yapılır.Boyanın üstünden aylar geçmiş saça yada boyasız saçlar benimde daha açılır mı diye düşünmeyin işe yaramıyor.
Herkese iyi günler dilerim.
 
kızlar ben saf c vitamini (askorbik asit) ile tekrar denedim. bu sefer saçımda açılma oldu. hatta beyazlarım kabak gibi çıktı ortaya. saçım çok koyu kahveydi açıldı. elimde daha 3-4 kez yapabilecek kadar toz var. bitene kadar yapıcam daha sonra fotoğrafta koyarım. bi kaç ton daha açıp boyamayı düşünüyorum. her hafta yapıcam, hayırlısı bakalım. bu arada saçımda bi yıpranma olmadı. :))
nasıl hazırladınız karışımı ?askorbik asit eczanede satılıyomu?
 
Ben dün denedim ama eczane tableti almadım netten toz c vitamini aldım 3 çorba kaşığı vitamin 1 çay kaşığı karbonat bu karışımı boza kıvamına getirecek kadarda şampuan koyup karıştırdım saçıma sürüp 1 saat bekledim kopkoyu kahve oldu sana açık kahve
 
Benim koyu kumral ve beyaz sabunla da yikadim boyalar aktı hep, ne kulllanmaliyim ki açılsın saf c vitamini mi o bayanın vidosu nerede
 
X