Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm bısey sorcam ben daha once burda bır yazıda hınt yasgının sacı uzatdını okudum kullandım ama hft 3 kere sız nasıl kullanıyorsunuz hergun mu saollun
Senem81 eee saclarin nasil enteleyi kurlanali, merak ettim senin sacinda sanirim benim gibi ince ve az?
Senem81 eee saclarin nasil enteleyi kurlanali, merak ettim senin sacinda sanirim benim gibi ince ve az?
Slm limoni, evet ettim yarin veya ondan sonraki gün icinde gelicek, bende dört gözle gelmesini bekliyorum. Sen verdigim siteye baktinmi?
evet benim sacimda ayni öyle boyadan röfleden iyice yiprandi felan ve benimkide ayda 5mm felan anca uzuyo. Hadi ya bi santim uzadi demek, valla ayda bes santim uzasa süper olur yani, sacimin acilen uzamasi lzim artik (
evet 5 cm iyi olur :))) ama ben önceden hiç uzamadıgı için 1 cm e razı oldum bakalım devam ediyorum artık uzasınnn
arkadaşlar ben geçende kuaföre gittim saçlarımdan sıkıldım da kestirmek için.. neyse kesti ama perçem de kesti hiç hoşlanmadım hemen çam terebentin aldım saçım uzasın diye:) zaten bu kulübe üye olmamın sebebi de buydu çam terebentini araştırıyordum tesadüfen kulübe üye oldum iyi de yapmışım:) saçlarım da inşallah çabucak uzar :)
Senem belkide saclardaki kiriklari kestirip kurlansak daha cok etki yapar, cogu kisi saclarini kestirdikten sonra kurlanmaya basliyo ve daha cok etki yapiyo sanirim, sence kirik saca uyguladigimiz icinmi az uzuyo?