Kadınlar kulübü olarak araştırdık sebze çorbası diyeti makalemizi hazırladık. Yağ yakan sebze çorbası tarifimiz kısa sürede kilo vermenize yardımcı olacaktır.
Kilo verdiren sebze çorbası ile 1 haftada en az 3 kilo verebilirsiniz. Zayıflatan sebze çorbası kilo vermekte çok popüler bir yoldur. Çünkü bu yollar yemekte kısıtlama yoktur. Aynı zamanda, çorba diyetine ilave olarak farklı yiyeceklerin tüketimini de izin vardır. Bu çorba yağları yakar çünkü içeriğinde metabolizmayı hızlandıran, bağırsakları çalıştıran sebzeler barındırır.Çorbayı sıcak sıcak içmeniz ve içine kara biber veya pul biber atmanızı tavsiye ederiz çünkü bunlar metabolizmayı hızlandıran, yağ yakmakta etkili yollardır. Sebze çorbası diyeti 7 gün sürmelidir bu süre sonunda en az 3 kilo verebilirsiniz.

Toplam 5-6 Öğünde çorbalar tüketilmelidir.Diyetinizde çorbaya ilaveten, tavuk hindi veya balık olabilir.
İster ızgara ister haşlanmış, tercih sizin. Günde 2 bardak yeşilçay içmenizi metabolizmayı hızlandıracak, diyeti destekleyecek ve kilo verme hızınızı artıracaktır.

Yağ Yakan Sebze Çorbası Tarifi

  • 6 Orta boy soğan
  • Yarım boy lahana
  • 2 Yeşil biber
  • 1 Kereviz
  • 1 Maydanoz
  • Biraz tuz ve biber

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

Sebze Çorbası Diyeti

Sebze Çorbası Diyeti