Kötü giden bir evliliğiniz var boşanma arefesindesiniz ve siz ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? evliliği kurtarmanın etkili yolları makalemiz bu konuda size yararlı tavsiyelerde bulunacaktır.

evliligi_kurtarmanin_yollari (1)Dinleyin
Eşler arasındaki en büyük anlaşmazlık nedenlerinden biri iletişim kopukluğudur.
İletişim kopukluğu da karşılıklı duygu ve düşüncelerin dinlenmemesinden kaynaklanır. Doğru iletişim karşımızdaki dinlemekte başlar.
Eşiniz bir şey anlattığında önemli ve önemsiz, gözlerinin içine bakıp dinleyin. Bu uygulamanız, karşı tarafa sana birey olarak saygı duyuyorum, benim için önemlisin mesajı verir.

evliligi_kurtarmanin_yollari (2)

Eleştirme
Evliliklerin üzerine kabus gibi çöken şeylerden biri de sürekli bir memnuniyetsizlik halidir. Asla ama asla eşinizi eleştirmeyin.
Eleştiri, münakaşa arada dostluğu giderir, düşmanlığı artırır.
Her zaman güzel yanlarını görüp, takdir edin.

evliligi_kurtarmanin_yollari (3)

Sabır
Sabırla koruk helva olur, sabrın sonu selamet, sabır acı, meyvesi tatlıdır gibi pek çok atasözü bizden önceki nesillerin tecrübeleriyle oluşmuş sözlerdir.
Eşinizin bazı huyları gerçekten zor olabilir, fakat buna sabretmek en doğrusudur.
Farzedelim sabredemeyip ayrıldınız, yeni evleneceğiniz kişi mükemmel mi olacak?her insanın artıları olduğu gibi eksileri de vardır. Siz her zaman bardağın dolu tarafından bakın.

evliligi_kurtarmanin_yollari (4)

Cinsellik
Evliliği ayakta tutan en önemli temellerden biri de cinselliktir.
Eşiniz sizin mahreminizdir, mubah olacak her yolla onla cinselliği yaşayın.
Meşru yeni fantezilere açık olun.
Unutmayın evliliği sürdmürmek sizin elinizde.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.