Bohem İlkbahar-Yaz Koleksiyonu 2016 … Zamansız tasarımlarıyla modern ve sofistike stiller yaratan Dilek Hanif, Hazır Giyim 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’yla yaz düğünlerine gösterişli stiller yaratıyor.

Romantizmin 70’lerin bohem etkisiyle yorumlandığı koleksiyon, düğünler için zarif seçimler yaratıyor. Tasarım, kumaş ve el işçiliğinin birleşiminden doğan feminen ve romantik ruh, Dilek Hanif Hazır Giyim İlkbahar-Yaz 2016 Koleksiyonu’nda sofistike siluetler oluşturuyor. Düğünlerde görkemli bir görünüm sağlayan Dilek Hanif Hazır Giyim İlkbahar-Yaz 2016 Koleksiyonu, modern ve yalın bir şekil verilmiş 70’ler ruhunu yansıtıyor. Heykelsi formlar, özel kumaş seçimleri ve yaratıcı kesimlerle koleksiyonda yer alıyor.

Dilek Hanif Hazır Giyim İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda yere kadar uzanan şifon elbiseler feminen bir duruş yaratırken; kısa ve çekici A kesim elbiseler, dokusuna fırfır eklenmesiyle ve volanla yukarı çıkarılmasıyla hacimleniyor. Cesur formlar kullanılarak meydana gelen heykelsi siluetler, görkemli duruşunu modern çizgilerle sağlıyor. Düğün şıklığını ışıltıyla sunan parçalar ise vücudu saran elbiseler olarak ortaya çıkıyor.

Bohem İlkbahar-Yaz Koleksiyonu 2016

Bohem İlkbahar-Yaz Koleksiyonu 2016

Bohem İlkbahar-Yaz Koleksiyonu 2016

Dantel, şifon ve ince detaylı çiçek süslemelerinin karışımı, düğünlerin romantizmi ve Dilek Hanif Hazır Giyim İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda bohem etkiyi güçlendiriyor. Boyun bölgesinde yer alan nakışlarla feminenliği vurgulanan elbiseler, süslemeleriyle özgünleşiyor. Romantik dantel detaylarının diğer kumaşlarla birleşimi ışıltılı şifon, krep ve ipek ile oluyor.

Kırık beyaz, kum, şeftali, açık mavi, koyu lacivert Dilek Hanif Hazır Giyim İlkbahar-Yaz Koleksiyonu içinde altın rengi, canlı kırmızı ve lime yeşille bir araya geliyor.

Kaynak: cosmopolitanturkiye.com