Hazır ojeli külotlu çorap modelleri … Dağınık pedikürlerle vedalaşın ve parmaklarınızı rahatlıkla açıkta bırakabileceğiniz bir yaza merhaba deyin.

Japon tekstil şirketi Belle Maison, çok meşgul olan veya ayak tırnaklarına oje sürmek için el koordinasyonu oldukça zayıf insanlar için muhteşem bir ürün sunuyor. Normal külotlu çoraplara ayrı ayrı parmaklar ekleyen şirket, bir de bu parmak boşluklarının üzerine hazır oje desenleri ekleyerek sizi büyük bir dertten kurtarıyor.

Hazır ojeli külotlu çorap

Pedikür yapacak ve tırnaklarınıza oje sürecek kadar vaktiniz yoksa üzülmeyin. Japonlar bunu da yaptı! Dünyanın en yaratıcı külotlu çorapları bunlar… Belle Maison isimli bir marka, ayak tırnaklarına bakım yapmanın kolayını bulmuş. Öyle ki çorapların parmak uçlarında özel olarak tasarlanmış tırnak çizimleri mevcut. Üstelik gayet bakımlı ve ojeli olarak. Yani çorabı giydiğinizde adeta sizin tırnaklarınız gibi görünüyorlar. Çılgınlık bu ya, Japonlar yapıyor işte! Üstelik bu ince ve ten rengi çorapların çeşitli renkte ojeli tırnak versiyonları da mevcut. Bakalım Türkiye’de hangi akıllı girişimci bu çorapları hayatımızdaki kolaylıklara ekleyecek? Merak ediyoruz, beklemedeyiz!

Hazır ojeli külotlu çorap modelleri 2016

Hazir_ojeli_kulotlu_corap (1)

Hazır ojeli külotlu çorap

Hazir_ojeli_kulotlu_corap (2)

Hazir_ojeli_kulotlu_corap (3) Hazir_ojeli_kulotlu_corap (4) Hazir_ojeli_kulotlu_corap (5) Hazir_ojeli_kulotlu_corap (6) Hazir_ojeli_kulotlu_corap (7) Hazir_ojeli_kulotlu_corap (8) Hazir_ojeli_kulotlu_corap (9) Hazir_ojeli_kulotlu_corap (10)

Kaynak: cosmopolitanturkiye.com