Kot pantolonlar, moda trendleri ne olursa olsun her sezon stillerimizde yer alıyor. Masum, feminen, iddialı, sportif… Nasıl bir görünüm yaratmak istiyorsanız, kot pantolonlar ile hayal ettiğiniz stili gerçek yapabilirsiniz. Trend listelerinde üst sıralarda daima kendine yer edinen kotlar hem sportif, hem iddialı hem de casual ruhu ile sınır tanımıyor.

Masum, karizmatik, romantik ya da seksi… Gece ve gündüz tüm durumlara uyum sağlayan ve kolaya kaçabildiğimiz neredeyse tek parça! Sokak modasının vazgeçilmezi olarak hayatımızda büyük yer edinen tüm kot parçaları son yıllarda artık en büyük moda evlerinin podyumlarında bile görür olduk.

Tasarımcıların da her daim radarında olan bu parçaları isterseniz günlük yaşamınızda ya da gece özel bir davete katılırken bile kolayca kombinleyebilmeniz mümkün. Üzerine geçireceğiniz şık bir blazer ile bir davete katılabilir ya da sade bir tişört ile tüm gün sokaklarda gezebilirsiniz.

Kot pantolonlarını tek bir parça halinde kullanmanız yetmiyor. Trendlerle tamamlarsanız sokak modasında stilinizle öne çıkarsanız. Gece bir yere giderken altına muhteşem bir stiletto sizin için yeterli olacaktır. Bu stiletto’lar teninizin rengine yakın bir ton olursa boyunuzu uzun da gösterebilirsiniz. Bu tarz minik ipuçları ile stilinizi daha fazla ön plana çıkarın.

Her sezon yeniden yazılan bazı kurallar olsa da, kot trendi hiç bir zaman eskimeyecektir. Yatırımlarınızı jean tasarımlara yaparken sakın korkuya kapılmayın, zira sizi birçok yerde ve zamanda kurtaracaktır. Farklı kullanım alanları ile bu parçalar size birçok alternatif sunuyor.

Kot pantolan kombinleri 2016

kisa_kot_pantolon_2016_kombin

Kot pantolan kombinleri 2016

Kısa paça kot pantolonlar bu sezon zirvede. Alessandra Ambrosio gibi cool görünüm yaratmak için kısa botlarla ve espadrillerle tamamlayabilirsiniz.

genis_paca_kot_pantolon_2016_kombini

Geniş paçaları topuklularla veya düz ayakkabılarla giyebilirsiniz.

yirtik_jean_2016_kombini

Yırtık jeanler taşlarla süslenince gece için şık görünüm yaratabiliyorsunuz.

kot_pantolon_2016_kombin

Diane Kruger gibi tulumlardan yana seçim yapabilirsiniz.

kot_pantolon_2016_modelleri

Skinny jeanlerimizi giymeye devam ediyoruz.

kot_kombin_2016 (1) kot_kombin_2016 (2) kot_kombin_2016 (3) kot_kombin_2016 (4) kot_kombin_2016 (5) kot_kombin_2016 (6) kot_kombin_2016 (7) kot_kombin_2016 (8) kot_kombin_2016 (9) kot_kombin_2016 (10)