Ozan Doğulu’nun eşi Ece Doğulu ilk kez limango için kamera karşısına geçti

Ece Doğulu for Gamze Saracoğlu Purely
limango Designers Studio;
Moda ve Tasarım Tutkunlarının Vazgeçilmez Adresi

Özel alışverişin Türkiye’deki öncü adresi limango, Gamze Saraçoğlu’nun limango için özel olarak tasarladığı Purely sonbahar – kış koleksiyonunu tanıttı. 32 parçadan oluşan koleksiyon, 28 Kasım – 4 Aralık tarihleri arasında limango Designers Studio’da satışa sunulacak. Ece Doğulu Gamze Saraçoğlu’nun limango için özel olarak tasarladığı Purely koleksiyonu için ilk kez kamera karşısına geçti.

Limango moda ve tasarım danışmanı Gamze Saraçoğlu’nun limango için özel olarak tasarladığı Purely sonbahar / kış Koleksiyonu 28 Kasım – 4 Aralık tarihleri arasında limango Designers Studio’da satışa çıkıyor. Sadece limango Designers Studio’da satılacak olan koleksiyon için Ece Doğulu ilk kez kamera karşısına geçti. Toplam 32 parçadan oluşan koleksiyonda elbiselerden pantolonlara, eteklerden ceketlere kadar gündüz ve gece rahatlıkla kullanılabilecek parçalar yer alıyor. Siyah, bordo, gri, sarı ve saks renklerinin hakim olduğu koleksiyon, şifon deri karışımı ürünler, gold aksesuarlar ve trikolarla tamamlanıyor.

28 Kasım – 4 Aralık tarihlerinde limango.com.tr adresi üzerinden ulaşabileceğiniz tasarımların fiyatları 79 – 299 TL arasında değişiyor.

limango.com.tr’ye girip Designers Studio’ya göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın!

Tasarımcıların imzasını taşıyan özel koleksiyonlar yeni sezonda da % 90’a varan indirimlerle limango Designers Studio’da!

Sadece bu adreste bulunabilecek tasarım ürünler… Sınırlı sayıda ve özel koleksiyonlar… Ulaşılabilir fiyatlar…

Özel alışverişin Türkiye’deki öncü adresi limango, moda ve tasarım alanında bir ilk olarak sunduğu limango Designers Studio ile yeni sezonda da Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarının koleksiyonlarını % 90’a varan indirimlerle satışa sunuyor.

Moda tasarımcıları başta olmak üzere tasarımın farklı alanlarında yer alan pek çok tanınmış ismin koleksiyonlarının yer aldığı limango Designers Studio’da her hafta en az iki tasarımcının koleksiyonu yer alıyor. Tasarımcıların limango Designers Studio’ya özel olarak tasarladıkları koleksiyonlarıyla da yer aldıkları platform, limango üyelerine başka satış noktalarında bulunmayan tasarımcı ürünlerine sahip olma olanağı sunuyor. limango Designers Studio, sadece moda ve tasarımı geniş kitlelere ulaştırmayı değil, aynı zamanda ulaşılabilir fiyatlarıyla herkesin bir tasarım ürününe sahip olmasını amaçlıyor. Sadece “üyelerin” alışveriş yapabildiği bu “özel alışveriş” sisteminin bir parçası olmak isterseniz tek yapmanız gereken bir arkadaşınızdan davet almak ya da limango.com.tr’ye üyelik başvurusunda bulunmak.

limango Designers Studio; Moda ve Tasarım Tutkunlarının Vazgeçilmez Adresi | 1limango Designers Studio; Moda ve Tasarım Tutkunlarının Vazgeçilmez Adresi | 2

 

limango Hakkında:

limango, ilk olarak 2007 yılında Almanya’da limango.de adresinde faaliyete geçmiş bir “private shopping-özel alışveriş” platformudur. limango.de internet mağazası, 2009 yılının başında dünyanın en büyük perakende şirketlerinden Otto Group tarafından satın alınarak faaliyetlerini genişletmeye başladı. limango’nun Almanya’dan sonra ilk yatırım yaptığı ülke Türkiye oldu ve limango.com.tr 2009’un mayıs ayının başında kullanıma açıldı. limango.com.tr, Otto Group’un Türkiye’deki ilk internet yatırımıdır. Türk tüketicisini gerçek “private shopping” (özel alışveriş) kavramıyla tanıştıran Otto Group, limango.com.tr ile alışverişe ve modaya yön veren projeleriyle sektördeki güçlü konumunu korumaya devam ediyor.

Otto Group Hakkında:

1949 yılında kurulan Otto Group, bugün yaklaşık 50 bin çalışanıyla dünyaca ünlü bir perakende ve hizmet grubudur. Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika başta olmak üzere, 20 ülkede faaliyet gösteren ve farklı alanlarda sektör liderliğini sürdüren 123 önemli şirkete sahiptir. 11 milyar Euro’nun üzerinde cirosuyla Otto Group, Amazon’dan sonra dünyanın ikinci büyük e-ticaret şirketi olarak ekonomi listelerinin üst sıralarındaki yerini korumaktadır. Katalog, e-ticaret ve perakende kanallarından aktif satış yapan grup, çok kanallı satış stratejisiyle her yıl başarı grafiğini daha da arttırıyor.

“PrivateShopping- Özel Alışveriş” Nedir?
Bir kapalı devre özel alışveriş sistemidir. Kampanyaları görmek ve alışveriş yapmak için üyelik gerekmektedir. Bu platform üzerinden sınırlı sayıdaki seçkin ürünler %90’e varan indirimlerle 2 ila 5 gün arasında değişen sürelerde satışa sunulmaktadır. Üye olmak için davet almak ve üyelik işlemlerini gerçekleştirmek gerekmektedir.