Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canım ❤Gunaydinnnnn hayırlı sabahlarrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese. Musmutlu günler ❤
Gunaydin canım ❤Günaydın everybody ☀ ☀☀☀ Uyuyan güzeller kalkın işe başlamadan az spor yapın❤❤❤ Walk walk walk
Olur abla herkes onaylarsa alırım ben Hem bi işe yaramış olurumCanım boğazlarım ağrıyor ağzımda bir sürü aft çıktı lenf bezlerim de şiş maalesef balı o yüzden bolca yedim zencefilde içtim bal değilde o helva varya çok oldu kocaman bir kase yedim ☹
Spor konusunda seni beğeniyorum çok güzel motivasyon sağlarsınsen istersen aslında çok güzel yaparsın ya da zor olur dersen
Listeyi dönüşümlü de yapabiliriz istersen
Mesala ağustosun 15 den Eylül 15 e kadar birimiz sonra ki ay diğerimiz yapsın ne dersin? Yada çok karışmasın insanların da kafası sen yap balım![]()
Ya bu çok güzelmiş tartıyı değiştirmek istiyordum zaten benim tartı biraz milatlaştı Bi bakıyım ben bunlardan markası Ne kiŞu akıllı tartılarda var o özellik sadece su oranının doğru olmadığını düşünüyorum kas oranı genelde doğru çıkıyor biz test etmiştik benim tartımla benim kas oranım yüksek çıkıyor bak böyle rapor atıyor telefona Eki Görüntüle 2674208
Gunaydinnnnn hayırlı sabahlarrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın herkese. Musmutlu günler ❤
Gunaydin kizlar![]()
GünaydınlarrrGünaydın everybody ☀ ☀☀☀ Uyuyan güzeller kalkın işe başlamadan az spor yapın❤❤❤ Walk walk walk
Gunaydin canim hosgeldin,ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misin taniyalim seniGunaydinn
Gunaydin canım ❤Herkese günaydınngece Bi tek beni uyku tutmamış baktımda
yavaş yavaş enerji depolayıp spora başlayım
![]()
Günaydın canım afiyet olsun adimlarin cok guzelGünaydın dünkü menümm
Sabah
2 Dilim ekmek
Peynir
Sucuk
Salatalık
Öğle
Yarım tabak kısır
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği
Yoğurt
10bin adımm
Gecmis olsun kuzummmCanım boğazlarım ağrıyor ağzımda bir sürü aft çıktı lenf bezlerim de şiş maalesef balı o yüzden bolca yedim zencefilde içtim bal değilde o helva varya çok oldu kocaman bir kase yedim ☹
Spor konusunda seni beğeniyorum çok güzel motivasyon sağlarsınsen istersen aslında çok güzel yaparsın ya da zor olur dersen
Listeyi dönüşümlü de yapabiliriz istersen
Mesala ağustosun 15 den Eylül 15 e kadar birimiz sonra ki ay diğerimiz yapsın ne dersin? Yada çok karışmasın insanların da kafası sen yap balım![]()
Gunaydin canım ❤Gunumuz aydin bahtimiz guzel olsun
Yandim bir dunya is beni bekler evi temizlicem hazirlanicam ve cikicaz bugune yetistiremem dedim sabaha karsi cikariz galibaa
Evet canim izinlisin tatil boyunca guzelce tatilini yap gelVe ben daha gitmeden kilo almisim hakikaten cunku bugunde 63 bucuk geldim. Ama ben izinliyim demi listelere bir katkim yada zararimm olmayacak rahat davransamda gekdikten sonra tekrardan sil bastan yapsam olur demi yeniden sonkez teyit edeyimde![]()
Gunaydin canım ❤günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()