• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım boğazlarım ağrıyor ağzımda bir sürü aft çıktı lenf bezlerim de şiş maalesef balı o yüzden bolca yedim zencefilde içtim bal değilde o helva varya çok oldu kocaman bir kase yedim ☹
Spor konusunda seni beğeniyorum çok güzel motivasyon sağlarsın💕sen istersen aslında çok güzel yaparsın ya da zor olur dersen
Listeyi dönüşümlü de yapabiliriz istersen
Mesala ağustosun 15 den Eylül 15 e kadar birimiz sonra ki ay diğerimiz yapsın ne dersin? Yada çok karışmasın insanların da kafası sen yap balım 💕💕💕💕
Olur abla herkes onaylarsa alırım ben Hem bi işe yaramış olurum :KK48:

Şu akıllı tartılarda var o özellik sadece su oranının doğru olmadığını düşünüyorum kas oranı genelde doğru çıkıyor biz test etmiştik benim tartımla benim kas oranım yüksek çıkıyor bak böyle rapor atıyor telefona Eki Görüntüle 2674208
Ya bu çok güzelmiş tartıyı değiştirmek istiyordum zaten benim tartı biraz milatlaştı Bi bakıyım ben bunlardan markası Ne ki:KK49:

Herkese günaydınn:KK68: gece Bi tek beni uyku tutmamış baktımda:KK48: yavaş yavaş enerji depolayıp spora başlayım:KK49:
Gunaydin canım ❤
Gece 11 olunca ben uyku moduna geciyorum cok fazla alismisim erken yatmaya :-)
Universite yillarinda sabah 5 e kadar uyumazdim sonra da kalkamazdim 🤣🤣🤣

Canım boğazlarım ağrıyor ağzımda bir sürü aft çıktı lenf bezlerim de şiş maalesef balı o yüzden bolca yedim zencefilde içtim bal değilde o helva varya çok oldu kocaman bir kase yedim ☹
Spor konusunda seni beğeniyorum çok güzel motivasyon sağlarsın💕sen istersen aslında çok güzel yaparsın ya da zor olur dersen
Listeyi dönüşümlü de yapabiliriz istersen
Mesala ağustosun 15 den Eylül 15 e kadar birimiz sonra ki ay diğerimiz yapsın ne dersin? Yada çok karışmasın insanların da kafası sen yap balım 💕💕💕💕
Gecmis olsun kuzummm😥

Gunumuz aydin bahtimiz guzel olsun 🥰🥰
Yandim bir dunya is beni bekler evi temizlicem hazirlanicam ve cikicaz bugune yetistiremem dedim sabaha karsi cikariz galibaa
Gunaydin canım ❤
Kolay gelsin 😘😘
Ve ben daha gitmeden kilo almisim hakikaten cunku bugunde 63 bucuk geldim. Ama ben izinliyim demi listelere bir katkim yada zararimm olmayacak rahat davransamda gekdikten sonra tekrardan sil bastan yapsam olur demi yeniden sonkez teyit edeyimde🤭🥰
Evet canim izinlisin tatil boyunca guzelce tatilini yap gel 🥰🥰

Back
X