- 26 Mayıs 2016
- 3.853
- 8.149
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.541
kaç tl kar yaptın ay ben çıkamıyorum niyeyse batacam en sonunda5.08de aldığım doları 5.17de çıktım
Elimde sadece tl kaldı
Düşse de alsak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç tl kar yaptın ay ben çıkamıyorum niyeyse batacam en sonunda5.08de aldığım doları 5.17de çıktım
Elimde sadece tl kaldı
Düşse de alsak![]()
Çok iyi canım. Madem o kadara almışsın hemen elden çıkarmaya gerek yok. Riskli geliyor bana da, satıp sonra düşmezse yine zarar ediliyor neticede... En güzeli uygun zamanlarda alım yapmak. Ben de altında al sat yapmıyorum. Sonuçta 1 günde artacak birşey değil. Sabırla kazandırıyor. :) Bereketli olsun. Ben de 30 gram bilezik almıştım onun dışında 1 tam altınım ve 5 gram da bankada var. 8 bin civarı ediyor. :) 1 ay önce 5.250den aldığım bilezik şu an 5.650 tl olmuş. Sadece ondan 400 lira kârdayım. Altın kazandırır...Kızlar beni hatirliyosunuzdur
Geçen zamanlar da kaç bin tlyi gram 200 lira iken almıştım burada yükselir alma fırsatı vermeyebilir diye
Hala kar etmedim onlardan o yüzden
Şuan biriktirdigim parayla ortalamayı dusurucemm altın düşünce..
Satmıyorum yani.45 gr var.
Sun net varlığım 8. Binlerdeyken bugün 9 bini gördük.
Altın kaybettirmez diye öğrendim buradaki tecrubelerinizden
Satmıyorum almaya devam ama fırsat bulup bebekten dışarı çıkamıyorum ki para yatirym
Çok iyi canım. Madem o kadara almışsın hemen elden çıkarmaya gerek yok. Riskli geliyor bana da, satıp sonra düşmezse yine zarar ediliyor neticede... En güzeli uygun zamanlarda alım yapmak. Ben de altında al sat yapmıyorum. Sonuçta 1 günde artacak birşey değil. Sabırla kazandırıyor. :) Bereketli olsun. Ben de 30 gram bilezik almıştım onun dışında 1 tam altınım ve 5 gram da bankada var. 8 bin civarı ediyor. :) 1 ay önce 5.250den aldığım bilezik şu an 5.650 tl olmuş. Sadece ondan 400 lira kârdayım. Altın kazandırır...
Ben geçen sene Eylül ayında gram aldiğimda 135'lerdeydi. Uzun vadede baya kazandırıyor. Hepimizin birikimi bereketli olsun.Aynen senin birikiminde çok iyi maşallah bereketleri bol olsun
Şuan için zaten tl işime yaramicak boşuna karsız satmayayım...
En ucuz aldığım gram 158 'di
Yarım sene de 200 u buldu gram.
Alip satmak yerine bekliyoruz. :) Zararda değilim. Ne olacagi pek belli degil gibi görünüyor. Uzun vadede kazandırıyor nasılsa. 10-15 gün sonra bakarım düşme olmayıp yine bu seviyede olursa 200de gezerse alırım.Arkadaşlar şuan altın alınmaz varsa satılır.
Inslalah canımBen geçen sene Eylül ayında gram aldiğimda 135'lerdeydi. Uzun vadede baya kazandırıyor. Hepimizin birikimi bereketli olsun.![]()
Ben de aynen burada öğrendim.Inslalah canım
Ben geç başladim ama iyiki başlamışım bilmiyordum kk sayesinde ogrendim![]()
Ama ben tl deyim dusmesini bekliyordumEki Görüntüle 2176774 Euro 6, gram altın 202 lira oldu...
Bozdurdunuz mu. Keşke yapmasaydınız. Kendi görüşüm bir dayanagi yok ama dusse de çok düşeceğini düşünmüyorum ben..Ama ben tl deyim dusmesini bekliyordum![]()
Ben cok yukseldi duser diye dusunmustum Cuma gunu bozdum ben en iyisi sizi takip edeyim bu konularda cok yeniyim siz fikirlerinizi paylasirsaniz alim satim icin cok sevinirimBozdurdunuz mu. Keşke yapmasaydınız. Kendi görüşüm bir dayanagi yok ama dusse de çok düşeceğini düşünmüyorum ben..
Altın 2 düşüp, 10 yükseliyor.Bozdurdunuz mu. Keşke yapmasaydınız. Kendi görüşüm bir dayanagi yok ama dusse de çok düşeceğini düşünmüyorum ben..
Estağfurullah benim de çok bilgim yok. Sadece garanticiyim diyebilirim biraz. Bikac kere satıp, sattığım fiyatın altına alamamıştım. Ondan sonra al sat yapmadım altında. Piyasayı gözlemleyip duruma göre alıp ilerliyorum sadece, satmadan. Mesela şu an 202 diyelim. 10 15 gün sonra da 200-202 olursa, fiyat demek ki oturmuş düşmez pek diyip alıyorum...Ben cok yukseldi duser diye dusunmustum Cuma gunu bozdum ben en iyisi sizi takip edeyim bu konularda cok yeniyim siz fikirlerinizi paylasirsaniz alim satim icin cok sevinirim