Annem,Yeni kardeş

kizilhatun584506

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
4
15
3
32
Merhaba bayanlar.

ben nişanlıyım çalışıyorum,abim evli 1 tane 2 yaşında kızı var,birde 22 yaşında kız kardeşim var ,
3 müzünde arasında 4 yaş var.

babam memurdu emekli oldu 2 sene önce memleketimize yerleştik.

annemde 2-3 gündür gariplik vardı.sabahları babamla ortadan kaybolmalar .internetten bebek kıyafeti aratmış filan.en son dün akşam ailecek yemek yedik.babam herkesi salona topladı.

başta 2 kişiydik sonra 3 olduk 4 olduk derken ailemiz 7 kişi oldu şimdi 8 kişi oluyoruz.dedi.
gözüm annemi aradı ama annem yok odasına gittim ağlıyor.bunca yıldan sonra nasıl olacak millete ne diyecez. filan diye.
doktora gitmişler doktor riskli gebelik demiş.ama annem ne olursa olsun aldırmam diye kararlı.

abimde şaşırdı ne diyim baba hayırlı olsun.üzülmeye filan hiçte gerek yok nasibi varsa katılır aramıza,eve yeni bir ses ,şenlik gelir dedi.

yengem geldi yanımıza,hem annem utanıyor hem yengem utanıyor,
yengem annemin durumunu sordu,bak hem doğarsa yanlız değilsin 3 tane kızın var üstüne bizim cimcime var birlikte büyürler.ama ne olur sanki çok garip birşey gibi kendini üzme,bizdende çekinmene gerek yok biz senin evlatların değilmiyiz. maddi manevi her şekilde destek oluruz biz sana,

yengem öyle konuşunca kendimden utandım,ben aradaki 26 yıllık yaş farkını düşünüyorum o ise destek oluyor diye.

abimde babam maddi yönden düşünme ben her şekilde destek olurum demiş.

abimle konuştuk biraz.elinizden geldiği kadar destek olun ev işi filan yaptırmayın bırakın karı koca takılsınlar 30 sene hem çalıştılar hem bizi büyüttüler şimdi yeni evlatlarını büyütsünler diye.

normalde annemle muhabbet ederiz ama ne bileyim yıllar sonra annemi hamile görmek
hem şaşkınım hem seviniyorum,hem üzülüyorum .

Ne desem bilemedim :) ama ilk sizin başınıza gelmiyor zamanla alışırsınız. Annen genç evlenmiş galiba :)

Şaşırmakta haklısınız ben olsam önce bi şoka girerdim :) ama kardeşin küçüğü büyüğü yaş farkı çok olanı az olanı olmaz. Sağlıkla doğsun inşaaşlah :)

Benim yurttan bir arkadaşım vardı,tek çocuk.
Kızı üniversiteye başka şehre gönderdikleri gibi annesi hamile kalmış. Ama utandıklarından kız bir türlü söyleyememisler :) kız somestra memlekete bir gitmiş ki annesi 3-4 aylık hamile! Hatta kız oradayken cinsiyet falan belli olmuş :)
Dönünce yurtta bayağı bir espri konusu olmuştu, ama zamanla alıştı. Kardeşi de dogdu sağ salim.simdi arkadaş 28, kardeşi 9 yaşında falandır...

Annenizi çok iyi anlıyorum ilerleyen yaş riskli gebelik.

Öncelikle çevre ne der diye düşünmeyi bıraksınlar kime ne imkan varsa 55 yaşında bile doğuran insanlar var onlar kıskançlıktan der de der'ler :)

Sizin yapacağınız tek şey annenize pozitif mesajlar vermek ona destek olmak. Hayırla sağlıkla gelir inşaAllah miniğiniz❤

Ay çok sevindim. Evin minik üyesi.
Ben 20 yaşında abla oldum, ve hiç garipsemedim. Sevdim, oynadım, yedirdim, içirdim. Çok güzel bir duygu. En güzeli de bir yere giderken, onu da götürürdüm, bana çocuğun mu diye sorduklarında, gururla kardeşim derdim. Şuan 7 yaşında, ve teyze oldu ♡

Inan, büyüdükçe zaman geçtikçe insan aradaki yaşı takmıyor. Iyi ki doğmuş diyor.

tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.
annem 46 babam 48 yaşında erken evlenmişler.abimi 17 yaşında doğurmş annem.

yaa duygularımı tam olarak bende anlayamadım uzun yıllardan sonra annemi hamile görmek.nişanlımın ailesine nasıl açıklayacam.yaza düğün düşünüyorduk şimdi annem nasıl dolanacak düğünde.

ben üniversiteyi ailemden farklı şehirde okudum doğal olarak aramızdaki muhabbet bağ filan zayıfladı.annemlede hiç öyle samimi +18 muhabbetimiz olmazdı.

benim üzüntüm kafamdaki sorular yüzünden anneme karşı soğuk durmam.
yengemin annesi küçükken vefaat etmiş yengemle hep amcasının eşi ilgilenmiş filan o yüzden anneme aşırı düşkün.ilk başlarda çok kıskançlık krizleri çıkardım evde.

abimle filan çok aram açıldı o zamanlar sen kabul etsende etmesende o benim karım doğal olarak gelip gidecek bu eve diye.
sen yılda bir gelirken annemle babamla senden çok ilgilendi diyince.sanki ailem artık kızı diye onu görüyor diye eve bile geç gelmeye çalışırdım.

abim şehir dışına gittiğinde yengem 1 ay bizde kaldı.lohusalığında ne olur annen kalsın yanımda,diye çok istemişti
birde ailenin tek gelini ilk torun filan çok sorun etmiştim başlarda.

yengem anneme benden daha yakın davranıyor,ama nedense ben anneme karşı sıcaklık gösteremiyorum.
aynı evin içinde bize duyurmadan nasıl yaptılar diyede şaşırdım.

yengem sabah yeğenimle gelmiş.kahvaltıyı beraber yapalım diye.saat 10 ben yatıyorum kardeşim yatıyor.salona bırakmış kızı kendi, mutfağa girmiş babamla muhabbet edip sofra kuruyorlar.babam hep yengeme kızım kızım diyor.

yengem anlatıyor işte ben x le konuştum halıları filan yıkamaya veririz.
üstümdeki hakkını ödeyemem,elimden geldiğince yardım ederim, bende mutfağın önünden geçerken merak etme 2 tane kızı daha var biz neciyiz filan dedim epey bozuldum sofrada bile suratım asık durdum yani.

bir yanda da seviniyorum ne güzel işte evin için yeniden şenlenecek,diye anneme davranışlarım ve soğukluğum yüzünden de içim buruluyor.

Son düzenleme:
Hesaba göre abiniz 30 yaşında anneniz abinizi kaç yaşında doğurmuş nasıl hala menopoza girmemiş nasıl hamile kalmis hiç bişey anlamadim... dumur

tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.
annem 46 babam 48 yaşında erken evlenmişler.abimi 17 yaşında doğurmş annem.

yaa duygularımı tam olarak bende anlayamadım uzun yıllardan sonra annemi hamile görmek.nişanlımın ailesine nasıl açıklayacam.yaza düğün düşünüyorduk şimdi annem nasıl dolanacak düğünde.

ben üniversiteyi ailemden farklı şehirde okudum doğal olarak aramızdaki muhabbet bağ filan zayıfladı.annemlede hiç öyle samimi +18 muhabbetimiz olmazdı.

benim üzüntüm kafamdaki sorular yüzünden anneme karşı soğuk durmam.
yengemin annesi küçükken vefaat etmiş yengemle hep amcasının eşi ilgilenmiş filan o yüzden anneme aşırı düşkün.ilk başlarda çok kıskançlık krizleri çıkardım evde.

abimle filan çok aram açıldı o zamanlar sen kabul etsende etmesende o benim karım doğal olarak gelip gidecek bu eve diye.
sen yılda bir gelirken annemle babamla senden çok ilgilendi diyince.sanki ailem artık kızı diye onu görüyor diye eve bile geç gelmeye çalışırdım.

abim şehir dışına gittiğinde yengem 1 ay bizde kaldı.lohusalığında ne olur annen kalsın yanımda,diye çok istemişti
birde ailenin tek gelini ilk torun filan çok sorun etmiştim başlarda.

yengem anneme benden daha yakın davranıyor,ama nedense ben anneme karşı sıcaklık gösteremiyorum.
aynı evin içinde bize duyurmadan nasıl yaptılar diyede şaşırdım.

yengem sabah yeğenimle gelmiş.kahvaltıyı beraber yapalım diye.saat 10 ben yatıyorum kardeşim yatıyor.salona bırakmış kızı kendi, mutfağa girmiş babamla muhabbet edip sofra kuruyorlar.babam hep yengeme kızım kızım diyor.

yengem anlatıyor işte ben x le konuştum halıları filan yıkamaya veririz.
üstümdeki hakkını ödeyemem,elimden geldiğince yardım ederim, bende mutfağın önünden geçerken daha 2 tane kızı var merak etme dedim epey bozuldum sofrada bile suratım asık durdum yani.

bir yanda da seviniyorum ne güzel işte evin için yeniden şenlenecek,diye anneme davranışlarım ve soğukluğum yüzünden de içim buruluyor.

Back
X