Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben geldiiimm . :KK76:
  • Nevresim değişti.
  • Kahvaltı yapıldı, toplandı, tezgah ve ocak temizlendi.
  • Toz alındı.
  • Yerler silindi.
  • Halılar süpürüldü.
  • Wc ve banyo yıkandı.
  • Elektrik süpürgesinin içi temizlendi.
  • Evin dağınıklığı toparlandı.
İş kahve içmeye kaldı. :KK50:

Bende işleri bitirip kitap falan okurum işte :KK22:

Kızlar nasilsiniz dun yazamadim 🙋
Dun yatak örtüleri,ne resimler,evdeki bütün haçlılar,bornozlar,banyo paspaslari,ve camasirlar yıkandı katlandı yerleştirdim,
Kizimla disardaydik gezdik oynadik oyuzden çok giremiyorum bazen telefonumu aliyo vermiyo şarjı bitiyo sonra yemekti bulasikti gun bitiyo bugunde camasir katlama gunu 4makina butun her yeri supurdum sildim banyo dahil,

Kızlar nasilsiniz dun yazamadim 🙋
Dun yatak örtüleri,ne resimler,evdeki bütün haçlılar,bornozlar,banyo paspaslari,ve camasirlar yıkandı katlandı yerleştirdim,
Kizimla disardaydik gezdik oynadik oyuzden çok giremiyorum bazen telefonumu aliyo vermiyo şarjı bitiyo sonra yemekti bulasikti gun bitiyo bugunde camasir katlama gunu 4makina butun her yeri supurdum sildim banyo dahil,

Ne biçim iş yapıyosun hepsi bitmiş
profilepic23598_2-gif.1318491

Pişik yapmıyor ama beline gelen kısım kasindiriyor tüm bezlerin, hiç rahatı yok napcaz şaşırdık. Netten iste olmazsa nette ucuzsa.
Migros ta indirim yapmış daha da ucuza geliyor p.tesi oraya gidip alicam ve kilotbezlerin belleri daha yüksek ama daha rahat gibi hiç denedin mi

Selam kızlar ben geldim 🤗
Sonunda kızıma sağ sağlim kavuştum. 3 hafta erken doğdu ama çok şükür bir problemi olmadı.
Bebiş ve ben biraz düzene girelim,evimize de gidince tamamen katılırım aranıza inşallah😘
Öyle bir haber vereyim dedim 💖

Migros ta indirim yapmış daha da ucuza geliyor p.tesi oraya gidip alicam ve kilotbezlerin belleri daha yüksek ama daha rahat gibi hiç denedin mi
Kilot bezi denedim ben giydşrmesi pek zoruma gidiyor. 100 lü paket duruyor evde 😂 bez bittikçe yedek olarak kullanıyorum.

camlar sürekli açık olunca toz da çok oluyor artık hemde siyah siyah toprak tozu resmen😓😓😓
Mobilyaların tozunu aldım
Evi süpürdüm komple ve sildim
Çiçekleri suladım
Tv tozunu aldım
Koltuk örtülerini yıkadım astım yenilerini serdim
Çamaşır yıkadım astım ayrıyetten üniformaları yıkadım Astım
Banyo paspasları yıkadım astım yemeği anacım yaptıı😍

Sabahtan yaptıklarıma ek
Detaylı süpürdüm
Toz aldım
Yerleri ellerimle sildim
Makine deterjanı koyduğum plastikleri yıkadım