Merhaba,
İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ;
-Önce üstte yer alan KK Araçlar’ a tıklayın
-Açılan küçük penceredeki Hamilelik Takvimi ‘ne basın.
- Hamilelik Takvimi sayfasında yer alan Tekil-Çoğul Gebelik ve Bebeğinizin/Bebeklerinizin Cinsiyet seçeneklerini işaretleyin.
-Bebeğinizin doğacağı tarihi biliyorsanız Doğum Tarihini Biliyorum seçeneğine tıklayıp Tahmini doğum tarihi alanına bebeğinizin doğacağı tarihi girin.
-Gebeliğinizi evde test yaparak öğrenmiş henüz doktora gitmemişseniz dolayısıyla bebeğinizin doğacağı tarihi bilmiyorsanız Son Adet Tarihimi Biliyorum seçeneğine tıklayıp adet tarihinizi girin.
-Hafta Gösterim Formatını işaretleyin.
- Hamilelik Takviminiz imza olarak gözüksün istiyorsanız İmzamda Göster ‘i işaretleyin.
- Son olarak Kaydet tuşuna basarak takviminizi aktif edebilirsiniz.
Peki takvimi nasıl iptal edebilirim ?
-Hamilelik Takvimi sayfasına tıklayın, Sil butonuna basıp takvimi silin.
-Hamilelik Takviminiz imzanızda görünüyorsa Takvim ayarları/Kaldır butonuna basarak da takviminize ulaşıp düzenleme, silme işlemi yapabilirsiniz.
İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ;
-Önce üstte yer alan KK Araçlar’ a tıklayın
-Açılan küçük penceredeki Hamilelik Takvimi ‘ne basın.
- Hamilelik Takvimi sayfasında yer alan Tekil-Çoğul Gebelik ve Bebeğinizin/Bebeklerinizin Cinsiyet seçeneklerini işaretleyin.
-Bebeğinizin doğacağı tarihi biliyorsanız Doğum Tarihini Biliyorum seçeneğine tıklayıp Tahmini doğum tarihi alanına bebeğinizin doğacağı tarihi girin.
-Gebeliğinizi evde test yaparak öğrenmiş henüz doktora gitmemişseniz dolayısıyla bebeğinizin doğacağı tarihi bilmiyorsanız Son Adet Tarihimi Biliyorum seçeneğine tıklayıp adet tarihinizi girin.
-Hafta Gösterim Formatını işaretleyin.
- Hamilelik Takviminiz imza olarak gözüksün istiyorsanız İmzamda Göster ‘i işaretleyin.
- Son olarak Kaydet tuşuna basarak takviminizi aktif edebilirsiniz.
Peki takvimi nasıl iptal edebilirim ?
-Hamilelik Takvimi sayfasına tıklayın, Sil butonuna basıp takvimi silin.
-Hamilelik Takviminiz imzanızda görünüyorsa Takvim ayarları/Kaldır butonuna basarak da takviminize ulaşıp düzenleme, silme işlemi yapabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: