Günaydın hanımlar. Dün ben de doğurdum sonunda sezaryen ile. Kimseyi korkutmak istemiyorum ama bu kadar zor olduğunu niye söylemediniz… Öbür dünyaya gittim geldim sandım gerçekten. Hani hiç acı hissedilmiyordu? Yani çekiştirme vs zaten hat safhadaydı da ben acı da hissettim tam uyuştun demelerine rağmen. Sonrasında da ne kadar ağrı kesici verirlerse versinler o ağrı dayanılmaz. İlk yürüyüş ağrısından ziyade dikişlerin karnı çekiştirmesi, karnın sağa sola jöle gibi oynaması… Neyse yaşamayanlar için daha da bahsetmeyeceğim

Bunlardan ziyade benim sütüm hiç gelmiyor. Elimle sıktığımda bir iki damla şeffaf şekilde geliyor ama neye yetecek? Bebiş de emerken 2 emiyor 3 uyuyor. Sürekli uyumak istiyor. Kendimi biraz çaresiz hissediyorum. Hemşirelerle şırıngayla mama verdik ama ne zaman gelir sütüm bilmiyorum. Vücut bu kadar strese girince normal gibi de. Bir de son ölçümde 3200 çıkan çocuk 2800 doğdu, doktor da şaşırdı. Bugün de 2690’a düştü. Panik olmamaya çalışıyorum var mı tavsiyeniz? Pompayla sağınca da bi şey çıkmıyo zaten