• Korona Virusünden korunmanın 5 yolu
    1- Ellerinizi sabunla sık sık yıkayın!
    2- Dirseğinizin iç tarafına öksürün!
    3- Yüzünüze dokunmayın!
    4- Diğer insanlardan en az 1 metre uzak durun!
    5.a- Hasta hissediyorsanız evde kalın! 184 arayın!
    5.b- Zorunlu bir durum olmadıkça evden çıkmayın!

Yarışma İzmir Bombası-Nutella Sponsorluğunda

Canfeb

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
16 Aralık 2018
13.580
41.152
Merhabalar ,
Sevenlerin vazgeçemediği,sevmeyenlerin ekmeğe sürer yerim :KK70: dediği bomba tarifimize geçelim hemen:kk77:
💣💣💣💣💣
Malzemeler
💣2su bardağı un
💣Yarım su bardağı su
💣1kasik şeker
💣1cimdik tuz
💣3kasik sıvı yağ
💣Sürülebilir çikolata (Nutella)
Yapılışı

Tatlımızın hamuru için bir kabın içerisine suyu, sıvı yağı, şekeri, tuzu alalim. Unu da hamurumuz ele yapışmayacak bir kıvam alana kadar yavaş yavaş ekleyelim ve karıştırıp, yoğuralım.
Kıvam alan hamurumuzu streç film ile kapatalım ve 20 dakika kadar dinlenmeye bırakalım.
Hamurumuza şekil verme aşamasına geçmeden önce fırınımızı en yüksek derecede alt ayarında çalıştıralım.
Dinlenen hamurumuzu tezgaha alalım ve elimizle rulo şekli verelim. Daha sonra hamur kesme aparatı ya da bıçak yardımı ile hamurumuzu parçalara ayıralım ve küçük küçük bezeler haline getirelim.
Hazırladığımız bezelerden bir tanesini alalım, oklava yardımı ile hamurumuzu ince bir şekilde açalım. Hamur yağlı olduğu için açma işlemini zorlanmadan, kolayca yapabilirsiniz.
Açtığımız hamurun ortasına kakaolu fındık kremasından koyalım ve bohça şeklinde kapatalım.
Hamuru açıklık kalmayacak şekilde kapatalım, fazla gelen kısım olur ise keselim.
Fırın tepsimize pişirme kağıdını yerleştirelim.
Hazırladığımız İzmir bombamızı topladığımız kısım alta gelecek şekilde pişirme kağıdı serdiğimiz fırın tepsisine alalım. Tüm bezelerimiz bitene kadar sırası ile aynı işlemi uygulayalım.
Tatlımızı fırına sürelim ve fırınımızın ayarını 220°C ye düşürelim, fanlı olarak alt üst pişirelim. Pişirme işlemini fırının başından ayrılmadan, dikkatli bir şekilde pişirmelisiniz. Tatlımız 5-6 dakika içerisinde pişecektir.
İlk sıcağı çıkan İzmir bombalarını servis tabağına alarak dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
💥💥💥💥💥💥

IMG-20200316-WA0014.jpg
IMG-20200316-WA0018.jpg
IMG_20200316_203003.jpg
IMG-20200316-WA0011.jpg
IMG_20200316_184952.jpg
IMG-20200316-WA0035.jpg
IMG-20200316-WA0041.jpg
IMG-20200316-WA0028.jpg
IMG-20200316-WA0024.jpg
IMG-20200316-WA0007.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Nevreste

Nirvana
Yönetici
Editor
Doğa Severler Kulübü
16 Ağustos 2010
177.183
286.448
Mandalını sevsinler :KK74:
Ellerine emeğine sağlık canım bu tarifi ilk kez duyuyorum çok beğendim inşaallah deneyeceğim:KK36:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK200:
 

kukrim27

Guru
Pro Üye
24 Haziran 2015
17.761
53.745
Ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş başarılar dilerim 😘
Olsada yesek be🙄
 

Canfeb

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
16 Aralık 2018
13.580
41.152
Mandalını sevsinler :KK74:
Ellerine emeğine sağlık canım bu tarifi ilk kez duyuyorum çok beğendim inşaallah deneyeceğim:KK36:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK200:
:KK74:tesekkur ederim abla sen duymadım deyince acaba yapmasammi demedim degil:KK56:
 

retro_hippo

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2018
7.433
28.035
Merhabalar ,
Sevenlerin vazgeçemediği,sevmeyenlerin ekmeğe sürer yerim :KK70: dediği bomba tarifimize geçelim hemen:kk77:
💣💣💣💣💣
Malzemeler
💣2su bardağı un
💣Yarım su bardağı su
💣1kasik şeker
💣1cimdik tuz
💣3kasik sıvı yağ
💣Sürülebilir çikolata (Nutella)
Yapılışı

Tatlımızın hamuru için bir kabın içerisine suyu, sıvı yağı, şekeri, tuzu alalim. Unu da hamurumuz ele yapışmayacak bir kıvam alana kadar yavaş yavaş ekleyelim ve karıştırıp, yoğuralım.
Kıvam alan hamurumuzu streç film ile kapatalım ve 20 dakika kadar dinlenmeye bırakalım.
Hamurumuza şekil verme aşamasına geçmeden önce fırınımızı en yüksek derecede alt ayarında çalıştıralım.
Dinlenen hamurumuzu tezgaha alalım ve elimizle rulo şekli verelim. Daha sonra hamur kesme aparatı ya da bıçak yardımı ile hamurumuzu parçalara ayıralım ve küçük küçük bezeler haline getirelim.
Hazırladığımız bezelerden bir tanesini alalım, oklava yardımı ile hamurumuzu ince bir şekilde açalım. Hamur yağlı olduğu için açma işlemini zorlanmadan, kolayca yapabilirsiniz.
Açtığımız hamurun ortasına kakaolu fındık kremasından koyalım ve bohça şeklinde kapatalım.
Hamuru açıklık kalmayacak şekilde kapatalım, fazla gelen kısım olur ise keselim.
Fırın tepsimize pişirme kağıdını yerleştirelim.
Hazırladığımız İzmir bombamızı topladığımız kısım alta gelecek şekilde pişirme kağıdı serdiğimiz fırın tepsisine alalım. Tüm bezelerimiz bitene kadar sırası ile aynı işlemi uygulayalım.
Tatlımızı fırına sürelim ve fırınımızın ayarını 220°C ye düşürelim, fanlı olarak alt üst pişirelim. Pişirme işlemini fırının başından ayrılmadan, dikkatli bir şekilde pişirmelisiniz. Tatlımız 5-6 dakika içerisinde pişecektir.
İlk sıcağı çıkan İzmir bombalarını servis tabağına alarak dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
💥💥💥💥💥💥

Eki Görüntüle 2605793 Eki Görüntüle 2605794 Eki Görüntüle 2605795 Eki Görüntüle 2605796 Eki Görüntüle 2605797 Eki Görüntüle 2605798 Eki Görüntüle 2605799 Eki Görüntüle 2605800 Eki Görüntüle 2605801 Eki Görüntüle 2605802
Ayy hep merak etmişimdir.. baya pratik duruyo ama 😊 ellerine sağlık 😗
 

Jenna16

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2018
14.012
52.799
Bundan sonra mandal muamelesi yapanlar akıllı olurlar :cool:Ellerine sağlık canım,çikolatalar gel ye beni diyor :KK30:Yarışmada bol şanslar 🥰
 

deynepnaz

Guru
Pro Üye
2 Aralık 2015
24.048
85.118
Merhabalar ,
Sevenlerin vazgeçemediği,sevmeyenlerin ekmeğe sürer yerim :KK70: dediği bomba tarifimize geçelim hemen:kk77:
💣💣💣💣💣
Malzemeler
💣2su bardağı un
💣Yarım su bardağı su
💣1kasik şeker
💣1cimdik tuz
💣3kasik sıvı yağ
💣Sürülebilir çikolata (Nutella)
Yapılışı

Tatlımızın hamuru için bir kabın içerisine suyu, sıvı yağı, şekeri, tuzu alalim. Unu da hamurumuz ele yapışmayacak bir kıvam alana kadar yavaş yavaş ekleyelim ve karıştırıp, yoğuralım.
Kıvam alan hamurumuzu streç film ile kapatalım ve 20 dakika kadar dinlenmeye bırakalım.
Hamurumuza şekil verme aşamasına geçmeden önce fırınımızı en yüksek derecede alt ayarında çalıştıralım.
Dinlenen hamurumuzu tezgaha alalım ve elimizle rulo şekli verelim. Daha sonra hamur kesme aparatı ya da bıçak yardımı ile hamurumuzu parçalara ayıralım ve küçük küçük bezeler haline getirelim.
Hazırladığımız bezelerden bir tanesini alalım, oklava yardımı ile hamurumuzu ince bir şekilde açalım. Hamur yağlı olduğu için açma işlemini zorlanmadan, kolayca yapabilirsiniz.
Açtığımız hamurun ortasına kakaolu fındık kremasından koyalım ve bohça şeklinde kapatalım.
Hamuru açıklık kalmayacak şekilde kapatalım, fazla gelen kısım olur ise keselim.
Fırın tepsimize pişirme kağıdını yerleştirelim.
Hazırladığımız İzmir bombamızı topladığımız kısım alta gelecek şekilde pişirme kağıdı serdiğimiz fırın tepsisine alalım. Tüm bezelerimiz bitene kadar sırası ile aynı işlemi uygulayalım.
Tatlımızı fırına sürelim ve fırınımızın ayarını 220°C ye düşürelim, fanlı olarak alt üst pişirelim. Pişirme işlemini fırının başından ayrılmadan, dikkatli bir şekilde pişirmelisiniz. Tatlımız 5-6 dakika içerisinde pişecektir.
İlk sıcağı çıkan İzmir bombalarını servis tabağına alarak dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
💥💥💥💥💥💥

Eki Görüntüle 2605793 Eki Görüntüle 2605794 Eki Görüntüle 2605795 Eki Görüntüle 2605796 Eki Görüntüle 2605797 Eki Görüntüle 2605798 Eki Görüntüle 2605799 Eki Görüntüle 2605800 Eki Görüntüle 2605801 Eki Görüntüle 2605802
Atom mu etkilidir İzmir bombası mı? :KK53:
Ne olmuş yani kurabiyelerin içinden çikileta fışkırttıysan:skandal:
Ne olmuş yani iştah çekici duruyorsa:skandal:
Neyse centilmenlik bende kalsın bi gısım bışırılır dilirim:KK53:

Not:Benim tarifimi görmeyen benim tarifimi bakmaya da gelsin:ıslık:
Reklamlar bitti evime gideyim:KK55:
 

Blue_Perii

🎸Guru👸
Pro Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
29 Nisan 2015
10.172
47.726
Ellerine sağlık canom gördüm ama hiç yapmamıştım şahane yapmışsın 😍🥰🥰
 
Yukarı Alt