♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @talena annesi
5. @Tospaagtd
6. @begonvil1985
7. @Saadetim33
8. @whiteice67

Kızlar listemiz bu şekilde @talena arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙555💙 sadece dua sahibi arkadasımız 💙559💙 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz💙

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 4 gün en geç pazar gününe kadar bitsin canlar ❤

Ama bugün cuma... pazar gününe 2 gün var , sayı da arttı, 2 günde bitmesi zor gibi:eek:

1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @talena annesi
5. @Tospaagtd
6. @begonvil1985
7. @Saadetim33
8. @whiteice67

Kızlar listemiz bu şekilde @talena arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙555💙 sadece dua sahibi arkadasımız 💙559💙 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz💙

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 4 gün en geç salı gününe kadar bitsin canlar ❤

Kızlar kusura bakmayın bi ameliyat geçirdim ondan giremedim ne zamandır hakkınızı helal edin.eksik sayı varsa okumaya başlayayım bn kimsenin hakkına girmek istemem

Kızlar kusura bakmayın bi ameliyat geçirdim ondan giremedim ne zamandır hakkınızı helal edin.eksik sayı varsa okumaya başlayayım bn kimsenin hakkına girmek istemem
Çok geçmiş olsun canım. Sen girmeyince uzun zaman olmuş. Listeden çıkarttım maalesef. İstersen bu liste bitince yine yazarım olur mu

PArdon arkadaşlar eşim rahatsız acillerdeyiz iki gündür! benden sonraki arkadaşa gecin isterseniz sonra ben yazayım ilgilenemedim yarın müsait olabilirm bi sonraki kişi ben olayım

Namazımı kıldım duam
Celal kızı Merve
Yarabbim ya erhamerrahımın
Allah im dualarımın kabul olmasını engelleyen gunahlarımı affet bizi dogru yoluna sevket.yuvama huzur mutluluk nasip et esımın ıcınde bulunduğu sıkıntılı durumdan tez zamanda cıkmasına yardım et. Kolaylık nasip et ıcıne ferahlık ver daha imanlı kul olarak yasamaısnı nasıp et kızım elizanın basladıgı sureci tez zamanda hayırlı sekılde bitirmesini guzel yol katetmesını nasip et amin

1. @Vavin
2. @talena
3. @mer_4260
4. @talena annesi
5. @Tospaagtd
6. @begonvil1985
7. @Saadetim33
8. @whiteice67

Kızlar listemiz bu şekilde @mer_4260 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 💙555💙 sadece dua sahibi arkadasımız 💙559💙 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Dua süremiz 4 gün en geç perşembe gününe kadar bitsin canlar
@mer_4260 duası
Celal kızı Merve
Yarabbim ya erhamerrahımın
Allah im dualarımın kabul olmasını engelleyen gunahlarımı affet bizi dogru yoluna sevket.yuvama huzur mutluluk nasip et esımın ıcınde bulunduğu sıkıntılı durumdan tez zamanda cıkmasına yardım et. Kolaylık nasip et ıcıne ferahlık ver daha imanlı kul olarak yasamaısnı nasıp et kızım elizanın basladıgı sureci tez zamanda hayırlı sekılde bitirmesini guzel yol katetmesını nasip et amin

evet benimde niyetim kimseyi geciktirmek özellikle kendime okunacak iken sizleri bekletmek olmazdı dimi?olabılyor olağanüstü durumlar ALLAh gecinden versin hastalık olmasın bildiri yapmayı düşünecek durumda olamıyor insan herkesin duaya ıhtıyacı var yoksa..

Back
X