- 30 Ocak 2018
- 2.361
- 3.146
- 133
- 35
- Konu Sahibi gadjo dilo
- #3.761
Merhaba. Tam olarak sürecini bilmiyorum. Doktor tarafından takipli olduğunu biliyorum sadece.Merhaba. Nasıl bi yol izlendi papiller endoservisitte?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Tam olarak sürecini bilmiyorum. Doktor tarafından takipli olduğunu biliyorum sadece.Merhaba. Nasıl bi yol izlendi papiller endoservisitte?
Teşekkür ederim. Bende de aynı tanı var da o yüzden sormak istedimMerhaba. Tam olarak sürecini bilmiyorum. Doktor tarafından takipli olduğunu biliyorum sadece.
Bir parçada cın1 çıkmış diğer yerlerde polip ve servisit büyük ihtimalle takip önerilir geçmiş olsunMerhaba
Kolposkopi sonucum çıktı,
Anlayan var mıdır
Çok teşekkür ederim, kendimi c2 c3 leep e hazırlamıştım :)Bir parçada cın1 çıkmış diğer yerlerde polip ve servisit büyük ihtimalle takip önerilir geçmiş olsun
Kesin sonuçturÇok teşekkür ederim, kendimi c2 c3 leep e hazırlamıştım :)
Yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek.
Peki biyopsi kesin sonuç mudur? Bazen c2 c3 çıkıyor leepte falan,
DEFLAGYN c1 de kullanılır mı peki, siz kullandınız mıKesin sonuçtur
Merhaba gidebildinizmi doktora?DEFLAGYN c1 de kullanılır mı peki, siz kullandınız mı
Benim doktorum önermedi ben zaten leep olmuştum 5.5 yıl olduDEFLAGYN c1 de kullanılır mı peki, siz kullandınız mı
Merhaba evet gittim ama deflagyn vermedi bu Dr, ıside hpv diye bir ilaç verdi. Daha almadım, 2.görüş almak için başka Dr a gitmiştim şimdi hepten kafam karıştıMerhaba gidebildinizmi doktora?
Benimde vajina kemigim surekli agriyor ama kanser degilim. Kronik endoservisit yaparmis cogu kadinda da varmis sizde oylesinizdir. Kendinizi cok dinlemeyin korkutmayinHepimize geçmiş olsun benimde HPV 16 ve smearde hücresel bozukluklar çıktı göztepe kolposkopiyi 6ay sonraya veriyor zeynep kamile randevu aldm inşallah bakar başka hastanede smear yaptırdım dersem ilgilenir mi bilmiyorum ama kansermiyim diye düşünmekten edemiyorum 2 3senedir geçmeyen kaşıntım var sürekli fitil kullanıyorum vajina kemiğim ağrıyo resmen bu işlemlerden de çok korkuyorum![]()
ben de bir sürü antibiyotik vw fitil kullandım hiç fayda etmedi. kronik endoservisitim varHepimize geçmiş olsun benimde HPV 16 ve smearde hücresel bozukluklar çıktı göztepe kolposkopiyi 6ay sonraya veriyor zeynep kamile randevu aldm inşallah bakar başka hastanede smear yaptırdım dersem ilgilenir mi bilmiyorum ama kansermiyim diye düşünmekten edemiyorum 2 3senedir geçmeyen kaşıntım var sürekli fitil kullanıyorum vajina kemiğim ağrıyo resmen bu işlemlerden de çok korkuyorum![]()
O ne oluyor kiben de bir sürü antibiyotik vw fitil kullandım hiç fayda etmedi. kronik endoservisitim var
Yeni okudum benimde hpv 16 pozitif ve biyopsi sonrası kanama oldu sizi anlıyorum. Amq geçecek. Yeni leep oldum. Umarım bu süreç burada biter.Kimse görmüyor sanırım ama ben yine de yazacağım. Icimi dokmek istiyorum bir yerlere cunku. Kolposkopi yaptirdim cuma gunu. Okudugum kadariyla agrisiz oldugu soyleniyor ama benim icin korkunc bir deneyimdi. Anestezi almadan yaptirdim bu islemi. Biyopsiler alinana kadar hicbir sikinti yoktu. Ancak sonrasinda kanamam basladi. Hemsireler vs telasla topraklama bandi yerlestirdi bacagima. Doktor elinde tuhaf bir aletle koter yapacagiz kanamayi durdurmak icin dedi. Koter ne noluyor falan demeye kalmadan kanayan yaraları yakmaya başladı. Dumanlar yükseldi rahmimden. Ben böyle bir aci hatirlamiyorum. Cok canim yandi ama yapacak hicbir sey yoktu mecburen dayandim. Bilmiyorum bir tek ben mi bu kadar kotu bir deneyim yasadim. 25 yasinda ugrastigim seylere bak. Hpv 16 tasidigimi ogrendigimden beri zaten iyi degilim. Simdi biyopsi sonucunu bekliyorum. Tek tesellim doktorun kanser beklemedigini sadece lezyonlardan birinin gelecegini söylemesi. Yine de insanin icin ferahlamiyor tamamen. Şu gunler cabuk gecsin nolur