- Konu Sahibi rengarenkdunyam
25 yaşındayım ve şu zamana kadar adı konmuş bir ilişkim olmadı, aslında ilişkim olmadı desem daha doğru olur, önce hep ben sevdim, ben adım attım, yani ilk sevdiğim kişide böyle olmuştu, ondan sonrada kolay kolay sevemem, kendime gelemem diye düşünmeye başlamıştım, kimsede dikkatimi çekmiyordu, onunla (geçen konumda bahsetmiştim avukat) karşılaşısıya kadar. Onunla ilk karşılaşmamda sohbetimizdeki enerjiyi bende arkadaşımda hissetti ama bunun üstünde fazla durmak istemedim, sadece hoşuma gitti, birinin dikkatimi çekmesi, eski yaşadığım üzücü durumu unutmaya başladığımı, yara dediğim şeylerin iyileşmeye başladığını düşünmeye başlamıştım, hoş çocuk dedim sadece, ama ikinci kez yanına gittiğimde ise onu daha çok görmek istediğimi ve onu görmek için çabaladığımı fark ettim. Bu da beni korkutuyor, hoşlantı, birini beğenmek güzel bir şey ama karşılıklı olmama ihtimali ürkütüyor, bir öncekinde yaşadığım şeyleri tekrar yaşamk istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor onun hakkında da ikilem de kalıyorum. Susup beklemeyi canım istemiyor, karşısına çıkıp da ben sizi beğendim diyemem, hani bir kerede birisi bana bunu desin istiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız peki ?