Kadınların en büyük dertlerinden biri de basenler! Peki basenlerden nasıl kurtulacağız? Sizler için derlediğimiz önerileri uygulayarak sizleri rahatsız eden görüntüden kurtulabilirsiniz hanımlar.

Basenlerden Kurtulma Yolları:

-Basenlerinizden kurtulmak istiyorsanız bol bol su tüketin. Çünkü su fazla yağları vücuttan dışarı atmak için azimle uğraşır.

-Yemek yiyeceğiniz zaman yangından mal kaçırır gibi hızlı yemeyin. Yavaş yavaş sindire sindire yemek yiyin. Bunu alışkanlık haline getirirseniz basen oluşumunu engellersiniz.

-Kahvaltı yapmayı geçiştirmeyin. Ara öğünleri de atlamayın. Yediklerinizi tekrar gözden geçirin ve geç saatlerde yeme dönemlerini geride bırakın. Basenlerinizden kurtulmak istiyorsanız sağlıklı beslenmeyi tercih etmelisiniz.

-Ve spor yapmayı eksik etmeyin. Uzun yürüyüşler yapın ki kan dolaşımınız hızlansın ve basenleriniz erimeye başlasın.

-İmkanınız oldukça bol bol yüzme aktiviteleri yapın. Yüzme bacakları harekete geçirmede oldukça etkili.

-Basenlerinden kurtulmak için en etkili spor dallarından biri de pilates. Birkaç pilates hareketiyle basenlerinizden kurtulmanız mümkün.

-Tüm bunları denediniz ama yine de etkisini görmediyseniz basenlerinizle yaşamaya alışmak durumundasınız. Sürekli basenlerinizi gizleyen kıyafetler almaktan vazgeçin!

Basenlerden kurtulmak için sizin önerileriniz neler?
  • Beğen
Reactions: damlaylmn