Zayıflamak uzun soluklu bir süreçtir. Kilo verebilmek için hem sağlıklı hem de düşük kalorili beslenme alışkanlıkları kazanmanız gerekir. Sağlıklı kilo verebilmenizi sağlayacak besin önerilerimiz var.

Yeşil Kahve

Yeşil kahve çekirdekleri, gastrointestinal sistemdeki şeker emilimini azaltan klorojenik asit içerir, böylece biriken katı yağlar yakılır. Dahası, bu asit karaciğerinizin metabolik aktivitesini uyarır ve daha fazla yağ yakmasına neden olur.

Baharatlar

Karabiber, kırmızı biber gibi baharatlar metabolizmanızın hızlanmasına yardımcı olur ve hızlı yağ yakmanızı sağlar. Mide rahatsızlığı olan kişilerin baharatları dikkatli tüketmesi gerekir.

Elma

Elma vitaminler ve antioksidan açısından zengindir, bu nedenle abdominal yağ yakmak için ideal bir gıda maddesidir. Yulaf ile birleştirip kendinize bir öğün yaratabilirsiniz.

Muz

Muz, potasyum, kalsiyum, magnezyum ve vitaminlerin mükemmel bir kaynağıdır. Günde bir muz kilo kaybetmenize yardımcı olabiliriz. Kendinizi aç hissettiğinizde bir muz ile açlığınız yatıştırabilirsiniz.

Avokado

Birçoğu bu egzotik meyveyi sadece lezzetli olduğu için değil aynı zamanda açlık hissini azaltan oleik asit içerdiği için seviyor. Buna ek olarak, lif ve tekli doymamış yağlar içerir, kilo alımını önlemeye yardımcı olur.