En yakın arkadaşa aşık olmak tuhaf bir duygu olacaktır. Onunla devamlı görüşürsünüz, şakalaşırsınız ancak onunla sevgili olabilmek çok uzak bir ihtimal gibi görünür. Heyecan vericidir. Yanında kendinizi çok mutlu hissedersiniz. Sizi üzebilecek en önemli nokta ise hayatında birinin olmasıdır. O zaman kendinizi derin bir üzüntü içerisinde bulabilirsiniz.

Eğer hayatında özel biri yoksa onunla birlikte olmanın hayalini kurarsınız. Çevrenizden mutlaka siz "çok yakışıyorsunuz sevgili olmalısınız" gibi cümleler duyarsınız. Peki bu duygularınızın kalıcı olduğundan emin misiniz? Sürekli vakit geçirilen ve çok fazla hatıranız olan birinden hoşlanmanız kolaydır. Gerçekten ona aşık mısınız ilk olarak kendi içinizde buna karar vermeniz gerekir.

En yakın arkadaşından hoşlanmaya başladıktan sonra ilişki yaşamış birçok insan vardır. Birbirlerini iyi tanıdıkları için güzel bir birliktelik yaşanabilir. Ancak unutmamanız gereken önemli bir ayrıntı ise olası ilişkiniz yolunda gitmezse tüm arkadaşlığınızı kaybedebilirsiniz.

Onunla ilişkiye başlamadan önce hem kendi duygularınızdan hem de onun size karşı ne hissettiğinden emin olmalısınız.