Bel ve göbek yağlarını hızlı bir şekilde eritmek ve düz bir karna sahip olabilmek için uygulayabileceğiniz göbek yağlarını bir haftada eriten kür tarifi hazırladık. Fazlalıklarınızdan kurtulmanızı ve zayıflama sağlayan bu kürü bir hafta süre ile uygulayabilirsiniz.

Göbek yağlarının erimesi ve düz bir karna sahip olabilmek için uyguladığınız diyet programı desteklemek amaçlı yağ yakıcı kürler hazırlayabilirsiniz. Düzenli olarak kullanabileceğiniz ve bel, yan yağları ve göbeğinizdeki biriken yağ tabakasını parçalamaya yardımcı bir kür tarifini paylaşıyoruz.

gobek_eriten_kur.jpg


Göbek Yağlarını Eriten Kür Tarifi

Yarım demet maydonoz

1 tane limon

2 çorba kaşığı saf elma sirkesi

500 ml su

Hazırlanışı

Maydonozları ince bir şekilde kıyın. Kaynar haldeki 500 ml suyu üzerine dökün. 7-8 dakika bekletin.

Saf elma sirkesi ve limonu karışıma ekleyin.

Hazırladığınız bu göbek eritme özelliğine sahip kürden günde iki bardak içebilirsiniz.

Bu kürün içinde bulunan maydonoz vücudunuzdaki ödeminin atılmasına yardımcı olacaktır. Limon ve sirke ise metabolizmanızın hızlanmasını sağlar ve yağ yakımını kolaylaştırır.

Kürü bir hafta uyguladıktan sonra bir hafta ara verip tekrarlayabilirsiniz.

Göbek bölgesindeki yağlardan kurtulabilmek için karbonhidrat ve yağ tüketimini sınırlandırmanız gerekir. Taze sebze ve meyveler, bakliyat gibi besinler ile daha fazla lif alabilir ve sindirim sisteminizin daha sağlıklı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Bu kürü uyguladığınız süre boyunca göbek ve bel yağlarını eritme egzersizleri yaparak daha kısa sürede istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

Basen Eritme Kürü ve Basen Eritme Hareketleri Egzersizleri Kilo Verme Tıklayın !
Solüsyonla Göbek Eritme ve Basen Yağlarını Eritmek İçin Tıklayın !
Göbek ve Basen Eriten Kabak Kürü Tarifi için Tıklayın !
  • Beğen
Reactions: Elfnzlm46