Yemek yemekten son derece zevk alan biriyseniz kilo vermek sizin için zor olabilir. Ancak sizlerle paylaşacağımız kilo vermeye yardımcı çay tarifimizle kolayca kilo verebilirsiniz!

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte fazla kilolarınızı kara kara düşünüyorsanız bu yazı size ilaç gibi gelebilir. Son günlerde yaptığım araştırmalara göre oldukça etkili sonuçlar veriyor.

Kilo verememenizin nedeni iştahınıza dur diyememeniz olduğuna göre bu sorunu ortadan kaldırıyor ve kilo vermenize engel kalmıyor. İştah azaltan kilo verdiren özel çay tarifimizle bir taşla resmen iki kuş vurmuş olacaksınız. Uygulamak isteyenler için tarifi bir an önce paylaşmak istiyorum :)

Kilo Vermeye Yardımcı Çay Tarifi


İştah azaltan kilo verdiren özel çay tarifimizle kısa sürede iştahınızı kontrol altına alacak ve kilo vermeye başlayacaksınız! Şimdi malzemelerimize bir göz atalım..

Malzemeler:

-Bir tutam mate çayı
-Bir tutam ıhlamur
-Yarım yeşil elmanın kabukları
-1 bardak sıcak su

1 bardak sıcak suyun içine tüm malzemeleri atın ve 2-3 dakika demlenmesini bekledikten sonra hala sıcak haldeyken yemeklerden 5-10 dakika önce tüketin. İstediğiniz kiloya gelene kadar tüketin!
İştah azaltan kilo verdiren özel çay tarifimizi deneyenlerden yorumları bekliyor olacağız.. :)
  • Beğen
Reactions: Esradavut