Erkek İnfertilitesi % 0 Morfoloji İle Mikroenjeksiyon

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

daglarr

Rabbi hebli minessalihin
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
423
0
116
Samsun
2 kez mikro denedik olmadı. % 0 morfoloji ile mikroenjeksiyonda başarılı olanlar lütfen paylaşırmısınız.

canım başarılı olan demişsin ben başarısız olanlardanım ama yinede yazmak istedim kısmetse ikincisini eylülde deniycem inşallah olumlu olurda sana da umut olurum

Canım ben %0 morfoloji ile mikroenjeksiyon yaptırarak hamile kaldım. Çok şükür ki Rabbim bağışladı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ege Üniversitesinde yaptırdım. Özeline gitmedim. Orada tüp bebek merkezinde yaptırdım. Allahım inşallah sizlere de nasip eder. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrosky Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Bana umut oldun. ınşallah Rabbim anneliği hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere de nasip eder.

Nevrosky Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Bana umut oldun. İnşallah Rabbim anneliği hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere de nasip eder.

Sağol canım Allah razı olsun. Amin inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Umudunu kaybetme. Allahım inşallah sana da kısmet eder. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bizim kronikleşmişti. %3 , %2 , %1 çıktıktan sonra iki kere de %0 çıkmıştı canım morfoloji. Yani giderek kötüleşip en sonunda dibe vurmuştu.

haklısın kardeş, bizde tek morfoloji de değil, sayı, hareketlilik... hepsi var yani.
Allah yardımcımız olsun. Sizin sorun neydi nzmyhn....

ahuhayat merhaba.morfolojisi 8 yine iyi.ben 1 yıllık evliyim.ama biz erken davranıp tah.yaptırdık.benim eşimin 0 morfolojisi.tüp bebek yapılacakmış.bakşa olmazmış.hayırlısı.beterin beteri var.

Back
X