• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 0 yaş kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Sanirim dogum izni haric süt izni ama suresi 1 yasina kadar miydi 6 ay miydi hatirlamiyorum. İnternette yaziyor. Yalniz bakici icin de en az 1500 tl istanbul gibi yerde tam gün odeyeceksiniz. Allah yardımcıniz olsun ne diyim.
O kadar yüksek değil ya 1000 civarı . Bir arkadaş başka bir ilçede 800 e baktirYo. Uygun ve düzgün biri olmali oda nasip galiba. Allah büyüktür Mevla görelm neyler neylerse güzel eyler.

Allah razı olsun anladığınız için. Düşündükce bunalıma giriyorum. 4 aylık bebek kreşe mi verilir bakıcıya mi teslim edilir ikisi de içime oturuyor ama mecburum hesap yapıyorum işin içinden çıkılmiyor. Eşim in maaşı 1800 tl ev kiramiz 1200. Nasıl işi bırakàyım
Ya gerçekten çok zor bi durum

Bakacak hiç kimse mi yok anne kV felan

Birde acaba daha uygun Kıralı eve çıkmayı düşündünüz mü ben Beylikdüzünde oturuyorum mesala burda kiralar 500.600felan

Kayınvalidem gelmez başka şehirde. Annem de zaten ablam abim onların bebeklerine bakıyor. Zaten bir hayırlarını görmedim bu zamana kadar bundan sonra da göreceğimı düşünmüyorum başka şehirde ler ikisi de sözde herseyi yaparlar ama icraat dà sıfır.

sizin durumunuzla ayniydim bende ,bebegim dogunca kuru ekmekte yesem Ben bakicam dedim ve is hayatima kariyerime ara verdim. Iyiki de oyle yapmisim Her aninda yanindayim Buyuyunce zaten opmene bile izin vermiyorlar.Anin tadini cikariyorum

Kayınvalidem gelmez başka şehirde. Annem de zaten ablam abim onların bebeklerine bakıyor. Zaten bir hayırlarını görmedim bu zamana kadar bundan sonra da göreceğimı düşünmüyorum başka şehirde ler ikisi de sözde herseyi yaparlar ama icraat dà sıfır.
Işte şimdi çok sınır oldum ne var gelse de bikac ay baksa ayy allahım ben de benzer şey yaşadım kendim baktım ama doğuma bile yalnız girdim 3 gunsonra annem gitti abimin çocuklarına baktığı için kayınvalide yurtdışına gitti keyfi sayılır bahanelerle.. bencillik ya bu hadi annenizi geçtim ayrı şehirde de olsa kayinvalideniz gelmeli ve en azından bir sene bakmalı eşinize bu konuda isteğinizi söyleyin.
Kreş için bağışıklığı biraz daha güçlenmeli ve 4 ay cook minik karı var kışı var. Bakıcı da olabilir ama ne bileyim 1 yaştan sonra olsa bari keske kayinvalideniz baksa o zamana kadar hem maddi olarak da ekstra bir masrafınız olmaz belli bir zaman.

Herşeyden önce tüm hamileliği bu stresle geçirmeyin tadını çıkarın sevgiler..

bebegin iş zamanlarında birine baglanıp güven duyması lazım kreste bu olmaz . isterse oku arastır . krese verme iyibitişbi ribi arastır. kanera koy.cevredede iyi bilinen referans sahibi biri olsun

Işte şimdi çok sınır oldum ne var gelse de bikac ay baksa ayy allahım ben de benzer şey yaşadım kendim baktım ama doğuma bile yalnız girdim 3 gunsonra annem gitti abimin çocuklarına baktığı için kayınvalide yurtdışına gitti keyfi sayılır bahanelerle.. bencillik ya bu hadi annenizi geçtim ayrı şehirde de olsa kayinvalideniz gelmeli ve en azından bir sene bakmalı eşinize bu konuda isteğinizi söyleyin.
Kreş için bağışıklığı biraz daha güçlenmeli ve 4 ay cook minik karı var kışı var. Bakıcı da olabilir ama ne bileyim 1 yaştan sonra olsa bari keske kayinvalideniz baksa o zamana kadar hem maddi olarak da ekstra bir masrafınız olmaz belli bir zaman.

Herşeyden önce tüm hamileliği bu stresle geçirmeyin tadını çıkarın sevgiler..
ben sizin gibi düsünmüyorum... senin cocugun sonucta ne annen nede kvde bakmak zorunda. Kendileri bakmis büyütmüs 7/24 torun bakilmaz bir yaştan sonra. 1-2 saat değilki bu. Birde gelinler ağız burun büker yok iyi bakmadi vs diye. Doğran kendi baksın. Herkes kendine yada parasına güvensın bakıcı tutsun.

ben sizin gibi düsünmüyorum... senin cocugun sonucta ne annen nede kvde bakmak zorunda. Kendileri bakmis büyütmüs 7/24 torun bakilmaz bir yaştan sonra. 1-2 saat değilki bu. Birde gelinler ağız burun büker yok iyi bakmadi vs diye. Doğran kendi baksın. Herkes kendine yada parasına güvensın bakıcı tutsun.
Diğer torunlarına 7 yirmi dört bakıp senin çocuğuna bakmaksa senin annen gel o zaman konuşalım bu konuyu

Diğer torunlarına 7 yirmi dört bakıp senin çocuğuna bakmaksa senin annen gel o zaman konuşalım bu konuyu
o annemin ayrımcılıgı kendi bilceği iş. Ama kimseye güvenıpte cocuk yapmam. Ya eşinim maaşı yeterlı olur kendın bakarsın yada calısam diyorsan bakıcı tutarsın. Kimseye minnet etmem

Eyup civari 0 yas kres yok bildigim kadariyla. En erken 2.5 yas var.
Gerci bulsanizda kres cok saglikli olmaz kucuk bebekler icin. Zira her krese baslayan cocukta ilk donem hastaliklar oluyor. Suan bunyesi okadar saglam degil.

O zaman diğerlerine de bakmak zorunda değiller. Maddi olarak mümkün değil çıkması işten belli ki ne olur destek olsalar bir bakıcı parası kolay mi? Bakın ben de çocuğunu kendi büyütmesi gerek diyenlerdenim ve kendim bakıyorum 2 yaşında bir kişiye bırakıp gezmedim bile ama konu sahibini de anlamak lazım istanbul gibi yerde az maaş erkenden ise dönme zorunluluğu ne zor değil mi?

Görüşünüze saygı duyuyorum evet o yaşta insanların kafası götürmeyebiliyor çocuk bakmayı ama diğer çocuklara sunulan imkan bu çocuğa da verilmeli adaletli olunmalı

o annemin ayrımcılıgı kendi bilceği iş. Ama kimseye güvenıpte cocuk yapmam. Ya eşinim maaşı yeterlı olur kendın bakarsın yada calısam diyorsan bakıcı tutarsın. Kimseye minnet etmem
Kimse kimseye güvenip çocuk yapmaz. Konuyu da kreş mi bakıcı mi diye açtım. Yapıcı yorum yaparsanız iyi olur Moral bozacaksaniz yormayin kendinizi iyi geceler size

Back
X