- Konu Sahibi firstNimbus
canım benim öncelikle bugün 7. değil 6. günümüzdü ve dediğim gibi pozitif çıkma olasılığı neredeyse hiç yoktu tatlım.ama de ki sen yapmadın mı test yaptım bendekaydirigubbakcemile2
bil bakalım ne çıktı negatiffffffyerimseniben
bugünkü negatife üzülüp bebişinide üzme lütfen olur mu
kabızlığa gelince birdaha zorlama kendini uzun süre bekle gelmezse kalk hemen sonra tekrar denersin.olmadı ilaç alırsın ama ıkınma birdaha lütfen
canım biliyormusun ben sonuçu aldım negatif yani bütün ümitlerim bitti salı günü 10 günüydü yaptım 0.39 cıktı kan derim yıkıldım bir görseydin beni ve ertesi günü adet gördüm halada devam ediyor ve çok ağrılı cok kanamam oluyo moralini bozmak istemiyorum ama allahım asla biley yaşatmasın kimseye.benim asıl ters günüm cumaydı ama cumaya kalmadı.hemen şerife hemşireyi aradım ilaçları bırak dedi hocam size döner denildi ama henüz dönülmedi belki yarın sonuçları tekrar yaptıracam sonuçu bile bile tekrar fasklıcam yarın dönerler belki.ha canım aklımdayken sorayım sana kaç tane emriyo trasfer edildi kaç hücreliydi donanın varmı benim kalmadı 1 tane yapıldı 8 hücreliydi.senin döneminde yapılanlardan kaç kişi tanıyorsun canım takip edermisin ben misafirhanede kalmadığım için kimseyi tanımıyorum o yüzden takip edimiyorum 3 denemi ordamı yaptırmalıyım emin değilim o yüzden lüften görüşmeyi kesmeyeli bilgi alış verii yapalım konuşmak istersen numaramı vereyim iş yeri no:0382 213 30 30 leylayla konuşacam dersen bana bağlarlar yada sen ver ben arayım seni lütfen konuşalım mayada yaptırımda konuşmak steyem varsa bu numaradan bana ulaşabilirler sorun olmaz:çok üzgünüm: