• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

01.07.2010 da transferi gerçekleşenler

ayyyyy kızlar cooook heycanlandım valla yaaaaaaaa
sızlerın yazılarını okuyunca bende kendı adıma heycanlanıyorum veeeeee cok umut dolu oluyorum
ınsallah ıdrarda sılık cıkan arkadaslar kandada bugun ve yarın degerlerın cook yuksek cıkar veeeeeeee
sorunsuz bır 9 ay gecırırsınız yaaaaaa
hadı bakalım sızı takıpteyım canlar

arkd. benim ilk denemem inanın deliricem. sürekli kendimi incelemekten çok sıkıldım. bu arada inatla idrar testi yapmıyorum ama meraktanda kuduruyorum. bugün 9. gün 15 tem test tarihim. ne olur söyleyin transfer sonrası düşse anlamazmıyız. bir test alıp yapsam mı? unutmadan hamile olan yada çift çizgi gören arkadaşlara hayırlı olsun inşallah. allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

arkd. benim ilk denemem inanın deliricem. sürekli kendimi incelemekten çok sıkıldım. bu arada inatla idrar testi yapmıyorum ama meraktanda kuduruyorum. bugün 9. gün 15 tem test tarihim. ne olur söyleyin transfer sonrası düşse anlamazmıyız. bir test alıp yapsam mı? unutmadan hamile olan yada çift çizgi gören arkadaşlara hayırlı olsun inşallah. allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

canım allah yardımcın olsun
valla cok zor oluyor bu 12 gunu beklemek
bence ıdrarda bakma derım
cokerken daha
5,gunu trasferımı
yoksa 3mu canım
bakmak ıstıyorsan her ıhtımalı goze alıp kendını uzmemelesın ve cocgun sana tutunma donemınde onu uzmemelısın canım:umursamaz:

kızlar merhaba
bugün benim 5 günüm ama pek kasıklarımda ağrı hissetmiyorum bi sorun yoktur değilmi
ara ara cok hafif hissi olarak yokluyor ağrılor ama sadece sağ kasığımda var solda hic birşey hisstemiyorum :( bilgisi olan varmı acaba

selam herkese tedavileriniz hayırlı olsun öncelikle inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız kızlar belirtilere takılmayın ben 12 haftlık hamileyim hiçbir belirti yaşamadım ne ağrı ne bulantı nede başka bişey göğüslerimde bile hala fazla bir sertlik yok ultrasonda bebeğimi görmesem inanmıcam bu arada benim göbiş erken çıktı gören 5 aylık falan diyo belirtilere takılıp kendinizi üzmeyin

kızlar merhaba
bugün benim 5 günüm ama pek kasıklarımda ağrı hissetmiyorum bi sorun yoktur değilmi
ara ara cok hafif hissi olarak yokluyor ağrılor ama sadece sağ kasığımda var solda hic birşey hisstemiyorum :( bilgisi olan varmı acaba

canım bencede böyle belirtiler aramayın kendinizde ayrıca belirti olsa bile normal adet belirtisiyle aynı oluyor... benim 3 üz tuttugu halde belirtiler testten 10 gün sonra başladı... inşallah rabbim hepimizin kucaklarını boş bırakmasın.....

canım bencede böyle belirtiler aramayın kendinizde ayrıca belirti olsa bile normal adet belirtisiyle aynı oluyor... benim 3 üz tuttugu halde belirtiler testten 10 gün sonra başladı... inşallah rabbim hepimizin kucaklarını boş bırakmasın.....

ayyyyyyyy amın canım ınsalllah
sen aldınmı ucuzlerını kucagına
bende hayırlısyla evlat ısterım rabbımden ınsallah bızede nasıp etsın:emir_bebek:

aaaaaaaaaa tospık hadı gozun aydın canım
kacıncı denemendı
ve kac cıktı degerın ayyyyyyyyyy cok heycanlandım yaaaaaaaaaaaaa

merhaba kızlar bugün kan tahlili yaptırdık sonuç pozitif ama deger çok çok düşük 7.07
umut pek yok 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcaz hakkımızda hayırlısı olsun

merhaba kızlar bugün kan tahlili yaptırdık sonuç pozitif ama deger çok çok düşük 7.07
umut pek yok 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcaz hakkımızda hayırlısı olsun

bellı olmaz canım umudunu yıtırme
kacıncı gun test yaptın
ve doktorunu ara sor
muhakkak senden ıkıgun sonra yıne test ıstıcek
uzulme ınsalah bırsey olmıcak :hulya:

bellı olmaz canım umudunu yıtırme
kacıncı gun test yaptın
ve doktorunu ara sor
muhakkak senden ıkıgun sonra yıne test ıstıcek
uzulme ınsalah bırsey olmıcak :hulya:

umudumu yitirmek istemiyorum bende doktora haber verdik bizi tekrar arayacaklarmış
2 gün sonra test tekrarlansın dediler zaten inş bi mucize olur:Saruboceq:

ayyyyyyyy amın canım ınsalllah
sen aldınmı ucuzlerını kucagına
bende hayırlısyla evlat ısterım rabbımden ınsallah bızede nasıp etsın:emir_bebek:

daha 26. haftamdayım canım.... ayrıca 2. aydan sonra sadece birtane kaldı.. hamilelikte çok zor korku dolu... allah sizlerede nasip etsin inşallah... :Saruboceq::Saruboceq:

bugün transfer hariç 9. günüm. eşim sabah testleri almış gelmiş. beni uyandırdı. o benden sabırsız. testi yaptıktan sonra yarım saat içinde çıktı. ikinci çizgi bayağı belirgin. acaba doğru mu bilemedik. artık yarın yine yapacağız. muallakta kaldık. hamileymişim dedim. ama havalara uçamadım.yarım bir mutluluk. içimdeki şüphe geçince sevineceğim hrhalde.

Back
X