merhaba arkadaşlar.Bende bu ay ikinci aşılamayı deneyecek olanlardanım.İlk aşılamam nisan ayında yapıldı ama malesef olmadı.ilkindeki aynı protokolü uyguluyoruz.İlk aşılamadaki kadar heyecanlı değilim, hatta ilacın saatini bile unutabiliyorum. hayırsı diyorum.Bu da olmazsa artık aşılamayı bir daha denemek istemiyorum.ayın 3 -4 ü gibi olacak aşılama işlemi.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.İnşallah artık zamanı gelimiştir.dua edelim birbirimize.rabbimiz için hiç bir şey güç değil.
''Allahım Senin için güçlük yok.Ol dersin oluverir.lutfun ve keremin engindir.sen ğafursun, ,Rahimsin.Dualara icabet eden Mucip'sin.Bize hayırlı, sağlıklı, vatanına milletine yararlı olacak evletlar nasip eyle'' Amin
kızlar bu bizim ortak duamız olsun.
Merhaba arkadaşlar bende 25 Martta gonal-f ve çatlatma iğnesi ile 1. aşılamamı oldum ve tuttu ancak 6 hafta 2 günlükken düşük yaptım. Doktorum rahmimin kendini topladını ara vermeye gerek olmadığını söyledi... Şimdi yeninden adet olmayı bekliyorum ve adetin 3. günü tekrardan gonal-f iğneler ile devam ve nasipse haziran ayı içinde bir aşılama daha yaptırıcam.mayis 7de asilamam oldu negatv sonuc aldim......
mayis 24 de adet baslangicim oldu....
2.ci asilama icin kolari sivadim kizlar
ve bu gun dr.görüsmem vardi adetin 4.gununden itibaren serophene tabletini kulanacagim mayista kulandigim tapletin aynisi farki ise gecen sefer 5den itibaren kulanmaya baslamistim.
bes gun sonra yine dr kontrolum var devamini yine sicagi sicagina yazacagim....
serohene tableti yumurtlamayi gelistiren ve guclendiren bir ilac
smsima slmlar duan cok guzel yaziyorim her aksam okuyup yatacagim bendede heycan yok ama positiv dusunmekten vazgecmeyelim zemuszemus
''Allahım Senin için güçlük yok.Ol dersin oluverir.lutfun ve keremin engindir.sen ğafursun, ,Rahimsin.Dualara icabet eden Mucip'sin.Bize hayırlı, sağlıklı, vatanına milletine yararlı olacak evletlar nasip eyle'' Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?