Aşılama 01.haziran ayinda asilama yaptiracak olanlar yeni bir sayfaya hos geldiniz....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ozgmrt79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
60
1
36
Ankara
arkadaslar mayis ayinda asilama yapip negativ sonuc alan arkasalarla burda yazisalim tecrübelerimizi,tedavilerimizin süreceni paylasalim bol sanslar hepimize:ecrin_bebek:

mayis 7de asilamam oldu negatv sonuc aldim......

mayis 24 de adet baslangicim oldu....

2.ci asilama icin kolari sivadim kizlar

ve bu gun dr.görüsmem vardi adetin 4.gununden itibaren serophene tabletini kulanacagim mayista kulandigim tapletin aynisi farki ise gecen sefer 5den itibaren kulanmaya baslamistim.
bes gun sonra yine dr kontrolum var devamini yine sicagi sicagina yazacagim....

serohene tableti yumurtlamayi gelistiren ve guclendiren bir ilac

slm bende Allah izin verirse haziranın 4 veya 5i gibi aşılama olucam şuan gonal-f iğnelerime devam ediyorum umarım kaliteli yumoşlarım olur ... bu 2. aşılamam olucak inşallah bu sefer tutar.... bu arada yumurtlamaya destek olarak bal tarçın çörekotu yiyorum sabah akşam.....

adetin 5-9 .günleride günde 2 tablet klomen kullanıyorum 10 haziranda da çatlatma iğnesi vuracak muhtemelen,yani adetin 14. günü

slmlar arkadaslar benimde bu gun yumurtaliklari guclendirmek icin tabletleri olduim 4.gun yarin bes ve sonuncu gun...

haziran dörte doktorumda randövüm var yumurtaliklarin gelisimine bakacak
gecen ay asilamamdada ayni islem yapilmisti
tutmadi (
yine ayni tedavi randövü günde yine gelismeleri yazacagim
ama gecen ayki hevesim heycanim yok
hepimize bol sans diliyorum arkadaslar
kendinize sagliginiza dikkat edin
bol bol positiv dusunelim

merhaba arkadaşlar.Bende bu ay ikinci aşılamayı deneyecek olanlardanım.ılk aşılamam nisan ayında yapıldı ama malesef olmadı.ilkindeki aynı protokolü uyguluyoruz.ılk aşılamadaki kadar heyecanlı değilim, hatta ilacın saatini bile unutabiliyorum. hayırsı diyorum.Bu da olmazsa artık aşılamayı bir daha denemek istemiyorum.ayın 3 -4 ü gibi olacak aşılama işlemi.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.ınşallah artık zamanı gelimiştir.dua edelim birbirimize.rabbimiz için hiç bir şey güç değil.
''Allahım Senin için güçlük yok.Ol dersin oluverir.lutfun ve keremin engindir.sen ğafursun, ,Rahimsin.Dualara icabet eden Mucip'sin.Bize hayırlı, sağlıklı, vatanına milletine yararlı olacak evletlar nasip eyle'' Amin
kızlar bu bizim ortak duamız olsun.

smsima slmlar duan cok guzel yaziyorim her aksam okuyup yatacagim bendede heycan yok ama positiv dusunmekten vazgecmeyelim zemuszemus

''Allahım Senin için güçlük yok.Ol dersin oluverir.lutfun ve keremin engindir.sen ğafursun, ,Rahimsin.Dualara icabet eden Mucip'sin.Bize hayırlı, sağlıklı, vatanına milletine yararlı olacak evletlar nasip eyle'' Amin

Merhaba arkadaşlar bende 25 Martta gonal-f ve çatlatma iğnesi ile 1. aşılamamı oldum ve tuttu ancak 6 hafta 2 günlükken düşük yaptım. Doktorum rahmimin kendini topladını ara vermeye gerek olmadığını söyledi... Şimdi yeninden adet olmayı bekliyorum ve adetin 3. günü tekrardan gonal-f iğneler ile devam ve nasipse haziran ayı içinde bir aşılama daha yaptırıcam.
Bu arada ben gonal-f öncesi:bbo: serephone kullandım ama doktorum 3 aydan fazla kullanmadı, ileriye dönük fazla kullanımdan ötürü olumsuz etkileri olabiliyormuş, bilmenizi istedim arkadaşlar, bide dua gerçekten çok güzel, RABBİMİN hepimizin yüzümüzü güldürmesi dileklerimle...
''Allahım Senin için güçlük yok.Ol dersin oluverir.lutfun ve keremin engindir.sen ğafursun, ,Rahimsin.Dualara icabet eden Mucip'sin.Bize hayırlı, sağlıklı, vatanına milletine yararlı olacak evletlar nasip eyle'' Amin .

meraba arkadaşlar bende haziran ayında aşılama olucam kısmet olursa bu 2.aşılamam olacak

merhaba kızlar bende il aşılamamamı mayısta olmuştum ama tutmadı.biraz ara verip 2.aşılamaya geçecegiz.kısmetse temmuzda düşünüyoruz.ama özel bi kliniktemi yoksadevlete baglı bir yerdemi yaptıralım kararr veremedik siz bu konuda ayrdımcı olurmusunuz.
''Allahım Senin için güçlük yok.Ol dersin oluverir.lutfun ve keremin engindir.sen ğafursun, ,Rahimsin.Dualara icabet eden Mucip'sin.Bize hayırlı, sağlıklı, vatanına milletine yararlı olacak evletlar nasip eyle'' Amin .

mrb kızlar bana yardımcı olun lütfen kafam çok karışık ilk önce hikaywemi yazıyım 3 yıllık evliyim 1.5 yıl korunduk sonra 1 kere korunmasız ilişki oldu o ay annem ameliyat oldu çok yoğundu lekelnmelerim geliyordu bazen agır kanmalar şeklinde sonra dr gittim oda bana doğum kpnt hapı içi keser dedi ve kesti am bitince adet görmedim ve ilk defa içime doğdu ve hisettim evet hamileydim test aldım yaptım çift çizgi eşimde bende şaşkındık kimse inanmıyordu eşimde hatta hiç zamanı degildi dedi (belkide büyük konuştuk allahın gücüne gitti şimdi çok tövbe ediyorum ama :İ) dr gittim test yaptı 5.5 haftalık hamileydim ama kese yoktu bence daha büyüktü ve o kanamalarda düştü diye düşünüyorum sonra gene bi kanama ve degerlerim düşmütştü ve kürtaj oldum 2 ay korundum tam 7 ay sonra adetim bitti nasılsa daha yeni bitti hamile olasılıgım yok diye eşya tasıdık ve o gün lekelenme geldi dr gittim şüphelendim ve doğru 15 günlük gebe görünyorsunuz ama düşük gibi dedi ve öyle oldu normal hamiellikler değildi yani bi anormallik var ya tutunamıyorlar yada ters giden bişeyler ve şimdi tam 10 ay oldu gene bişey yok 3 ay ovulasyon takibi yapıldı 2 kere tek 1 kere 3 yumurtam oldu gene bişey yok bun ay aşılama yaptırmak istiyorum ama hem maddi hem manevi olarak çok yıprattı bu tedavi süreci bizi daha başındayken aşılama özelde ne kadara yapılıyor acaba ben klomenle yumurtluyorum iğne vermez herhalde ne olur bana bi fikir verin biraz uzun oldu ama çok yorgunum hiç bi arıştırma yok hormonlarım normal eşimin spermide fena degil ama çok şaşırdım lütfen allah rızası için yardımcı olun

slm kizlar bu gundr gittim sag yumrtaliklarda iki gelismis yumurta var 15 ve16.5 büyüklugunde cumartesi aksam saat on civarinda kendi kendime vurmam icin choriomon 500 igne verildi pazartesi sabah saat 9 civarida asilamam olacak

Allah hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar.bugün aşılamadan sonraki 6. Günüm ve ilkindeki olan belirtilerin hiçbiri yok.hormonal denge değişmesinden olsa gerek kabuslar görüyorum sürekli, birde uyku hali.inşallah bu sefer birbirimize müjdeli haberler verebiliriz.

slm kizlar pazartesi ayin 7de asilanmam gerceklesti 2.asilanmam ya gecen ay hep belirtileri yazmistim ama inanin adet öncesi hic yasamadigim belirtilerdi...
gägüs sismesi ,akinti, bazi bazi sag sol karin alti bölümlerinde batmalar cok inanmistim ama olmadi

simdi ise belirtileri yaza akintim yine var,, gögsümde su (gecen ayki asilanmamda 4.yada5.gunden sislik vardi )bu gun 4 gunum sislik yok ama iki gundur gögüs ucu kenarina yakin bölümde acayip bi yanma hissimi desem ne kadar uyar bilmem ama hic ömrü hayatimda gögüslerimde hissetmedigim tuhaf bir sey oldu 3 4 defalik vs vs

tabiki buna kesinlikle hamilelik belirtisi olarak algilamiyorum inanin
sadece olumlu olumsuz belirtileri yazacagim ilkinki gibim hepimizin yolu acik olsun lütfen sizde yazin arkadaslar kendinize cici bakin

arkadaşlar bende bu ay 2. aşılamamı yaptırıcaktım 1. sayfadada yazmıştım normal şartlarda haziran 5 gibi aşılmamın oması lazımdı bugün adatimin 21. günü ve işlemi iptal ettik çünkü yumurtam 2 haftadır 14 mm üstüne ınatla çıkmadı tam 17 gün iğne kullandım ama ne fayda benim yumurtalar klomenle bile büyürdü.. ilkaşılamamda iğne ile hemen büyüdü ve sorunsuz bi işlemle aşılamam yapılmıştı. tabii tutmadı.... ama bu seferkinde direnç gösterdi... ve iptal etmek zorunda kaldık......................... (

ArkadaŞlar benım bu defada olmadı.neyse ÜzÜlmedım ılkı kadar.ÇÜnkÜ hayırlısını ıstemıŞtım hep, demekkı hayırlı deĞılmıŞ.aŞılam ıŞı bıttı benım ıÇın.bırdaha denemek ıstemıyorum artık.
Sızın mutlu haberlerınızı beklıyorum ınŞallah.

amin amin aminnn canım..rabbim dularımızı kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…