01 Kasım 2012 İtibariyle Diyete Başlayanların Paylaşım Alanı

Hedef65tir

💞 🌸 💞
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
2.659
12.771
408
41
Arkadaşlar!
Yeni bir aya girdik ve yeni kararlar almanın zamanı geldi. Bu ay için kendimize bir söz verip diyetimize başlayalım. Hergün için yediklerimizi öğün öğün yazalım dürüstçe ve mümkünse en az 45 dk yürüyelim. Şimdi 9 bitki çayı var malum ondanda faydalanalım günde 3 fincan bakalım neler olacak. Şu an kilom 75 ve boyum 155 anlaşılabileceği üzere çok zor durumdayım. Benden destek ve tavsiyelerinizi esirgemeyeceğinizi düşünüyorum. Yakında sözüm, nişanı ve yaza düğün 55 kilo olup gelinliğimi yakıştırabilmek istiyorum. Ayda 5 kilo hedefim inşallah veririm !!!

parmak kaldırmak istiyorum ben bugün itibariyle sıkı bir diyete başladım.katılıyorum sana birbirimize destek olalım fazlalıkları verelim.

Sabah: Güzelce kahvaltı yaptım ama bir dilim ekmekle
Ara Öğün: Türk kahvesi
Öğlen: Simit ve ayran yedim.Üstüne 1 çay içtim tek şekerli
Ara Öğün: 9 bitki çayı şekersiz
Aksam: Yemekten önce 9 bitki çayı yarım saat sonra falan da Nesfit yemeyi planlıyorum şimdilik
çok aç hissedersem patates haşlayacağım maydonozlu falan onu yerim.
Ara Öğün: Elma yerim.

Bu arada aktardan kendim aldım çayları tek tek sallama olanlara güvenilmez die düşünerek :)
Bakalım her hafta p.tesi tartnıp sabahları yine yazalım kiloları başarılar banada sizede...

parmak kaldırmak istiyorum ben bugün itibariyle sıkı bir diyete başladım.katılıyorum sana birbirimize destek olalım fazlalıkları verelim.

Senin durumun nasıl ya benim vermem gereken 20 kilo var ve 4 ayda kurtulmak istiyorum inşallah... Bu arada sıkı diyet derken nasıl bişi uygulayacaksın ?

Senin durumun nasıl ya benim vermem gereken 20 kilo var ve 4 ayda kurtulmak istiyorum inşallah... Bu arada sıkı diyet derken nasıl bişi uygulayacaksın ?

ben neredeyse bişey yemiyorum diyebilirim sağlıksız fakat çalıştığım için normal bir diyet uygulayabilmem imkansız gibi.1.75 boyundayım kilom 69 eskiye göre 10 kilo fazlam var.bugünkü menümden bahsetmem gerekirse sabah 1 simit az peynir ve ıhlamur çayı içtim.arada türk kahvesi,öğlen 6 tane zeytinyağlı yaprak sarma ve ayran yedim.şimdilik böyle bol su içmeye özen gösteriyorum.akşam yemeğinide ekmeksiz bişeylerle geçiştiricem.yumurta haşlayıp yemeyi düşünüyorum mesela tok tutar.benimki böyle belli program çerçevesinde ilerlemiyorum maalesef

Aynen benimde şimdilik kendimce bir programım var ama umarım kalıcı olur bakalım bakalım halledebilecekmiyiz ama senin işin kolay bana göre ya valla bi kurtulsam bir daha anında vermeye çalışacağım biriktirmeyeceğim bu kadar en büyük hatam. Yürüyüş şart benim için çok hareketsizim malesef iş ortamında.

ben de aynı dertten muzdaribim bütün gün masa başında oturuyorum hareketsizlik diz boyu :) çalışırken çok zor oluyor.benim işim seninkine göre daha kolay ama fazla kiloyu vermek daha kolay oluyormuş sen daha sanşlısın benden

Kim diyo kolay diye yaa 20 kilo şaka gibi elimden geleni yapacağım ama kesin kararlıyım patates diyeti die bişi vardı mesela akşam patates yemek te ordan aklıma geldi 5 kilo yazıyo haftada olabilirmi öyle bişi ne kadar saçma ya

sanmıyorum patates acayip şekerli bişey o kadar kilo verdirmesi mümkün değil bence.ya en önemli şey ekmek,makarna,pilav yani karbonhidratı azaltıp protein bakımından zengin kaynaklar almak.tabi şekeride kesmek..

mantıklı normal çayı içemiyorum illa sekerli içicem ama bitki çayı rahat içiyorum şekersiz artık çayı kesicem ama orta şekerli kahvemden vazgeçemem sanırım

ben normal çay içmiyorum sevmiyorum çünkü kahveyide,bitki çaylarını da şekersiz içerim.sizde şeker kullanma alışkanlığınızdan vazgeçerseniz kilo vermede çok yararını görürsünüz diye düşünüyorum.tabi bu alışkanlık hemen kalkmıyor ama miktarlarda günden güne azaltma yaparsanız elbet eninde sonunda bıraktığınızı görüceksiniz.

kızlarrrrr ben de varımmm. doğum yaptığımdan beri çok kötü hissediyorum kendimi yaaaa. hiç bişi yakıştıramıyorum kendimeee. püfffff. bu sabah aldım kararımıı

kızlarrrrr ben de varımmm. doğum yaptığımdan beri çok kötü hissediyorum kendimi yaaaa. hiç bişi yakıştıramıyorum kendimeee. püfffff. bu sabah aldım kararımıı

ne güzel bi karar :) sadece uygulama kısmı kalmış işte

Son iki haftada iki kilo filan vermiştim ama bayramda öyle bir gaflete düştüm ki önüme ne geldiyse yedim. Ben de katılmak istiyorum aranıza. Benim de vermem gereken 20 kilom var. Napıcaz needicez, birbirimize destek olalım. Bir de size bunları yazarken bile çikolata yiyorum, düşünün artık durumun vahimliğini. Benim en büyük sorunum tatlıya olan düşkünlüğüm.

Benden tatlı düşkünlüğüne tavsiye kuru kayısı bence denemelisin haftada bir de çikolata ye ya okadar da değil ama tatlı canın çektiğinde kayısı sevmiyorsan inci üzüm olabilir mesela hem daha yararlı cildin içinde

bende varımm 31 ekimde başladım ben sımdılık ıyı gıdıyor bende çalıştığım için düzenli bir programa tabi olamıyorum gün içinde 5 i 1 arada rezene ve yeşil çay içiyorum ekmek şeker tamamen kestim sabah da elme sirkeli ılık su içerek güne başlıyorum:) ayrıca da 1 70 boyunda 80 kiloyum ınsallah 15 kilo vermeyi hedefliyorum:)

Bu arada itiraf ediyorum akşam nefsime yenik düştüm yemek yedim çok pişmanım
Sabah: Kepekli sandwiç taze portakal suyu
Ara Öğün: 9 Bitki Çayı
Öğlen: Nesfit akşamın günahını çıkaracağım
Ara Öğün: Aynı Çay
Akşam : Bu kez patatesi haşlamak şart :)

uff ya bnde dün bozduk biraz kendimi :18: akşam yemeğinden önce 1 tane browni intense yedim elim gitti gitti geldi ama nefsime yenik düştüm bugün güne yine simit ve peynirimle başladım öğlen de yoğurt ve grissini yemeyi planlıyorum.sizce grissini yememelimiyim? sonuçta o da ekmek dimi :18: off kilo vermeme engel olurmu?

kilo vermene engel olur mu bılmıyorum ama netice de katkı maddeli ama doktor diyet ürünlerinin hepsi zararlı demişti onun yerine bir tane meyve yiyebilirsin yada domates salatalık gibi şeyler de olabilir :) açıkcası ben tüketmiyorum öyle atıştırmalıklar:)

Yani ekmek sayılmaz sonuçta bi paket yemiyosunki hem yanlış bilmiyosam 20 kalori falan tanesi limit koy günde en fazla 4-5 tane ye mesela hem mideni de yatıstırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…